2016. október 17. hétfő

okt. 17
7:54
MLS: Drogba megsértődött, kikövetelte magát a hétvégi keretből (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Montreal Impact támadója, Didier Drogba kimaradt csapata Toronto elleni vasárnapi keretéből, miután csalódottságának adott hangot, hogy nem került be a kezdőcsapatba.
okt. 17
9:09
Tenisz: Román okozhatja Babos vesztét Moszkvában (Agroinform)
A magyar játékos hétfő kora délután a román Irina Begu ellen lép pályára a moszkvai tenisztorna első fordulójában.
okt. 17
9:24
Női kézi BL: magyar bombagólok a forduló legszebbjei között (She)
Szucsányszki Zita hét találatával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Ferencváros 27–27-es döntetlent játszott a Vardar Szkopje otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyitó mérkőzésén. Az EHF Tv be is válogatta a magyar hölgy egyik gólját az első forduló legszebbjei közé. Az összeállítás élén másik ismerőssel is találkozhatunk, az első helyen ugyanis Nycke Groot, a Győri Audi ETO…
okt. 17
9:42
Férfi kézi BL: megint Mikler bravúrjain ámul a világ! – videó (She)
Mikler Roland védéseivel főszerepet játszott abban, hogy a Telekom Veszprém 21–19-re legyőzte a THW Kielt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati rangadóján. A magyar kapus bravúrjai be is kerültek az EHF Tv által összeválogatott legszebb védések közé.
okt. 17
9:44
Bologna: csapata egyik legjobbja volt az először végig pályán lévő Nagy (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Rómában, a Lazio ellen játszott 1–1-es döntetlent a Nagy Ádámot végig bevető Bologna a labdarúgó Serie A 8. fordulójában. A magyar válogatott középpályás először játszott végig tétmérkőzést a Bolognában, teljesítményéről elismerően írnak az olasz lapok.
okt. 17
10:03
Heti műsor: Jön az év meccse a BL-ben! (Agroinform)
Guardiola és Mourinho is visszatér sikereinek színhelyére, avagy a héten jön a Barca-City és a Chelsea-MU meccs is!
okt. 17
10:15
Tenisz: S. Williams nem indul a vb-n; Murray zárkózik (She)
Serena Williams sérülés miatt lemondta a szereplést a női teniszezők vasárnap kezdődő WTA-világbajnokságán.
okt. 17
10:17
NHL: O’Reilly négy pontjával nyert a Buffalo Edmontonban (She)
Ryan O'Reilly két góllal és két gólpasszal járult hozzá a Buffalo Sabres 6–2-es győzelméhez az Edmonton Oilers otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
okt. 17
10:19
Videó: a szezon tanulsága az, ne balhézz, ha a közelben van Böde (She)
Mint arról beszámoltunk, továbbra is hullámvölgyben a Ferencváros, a labdarúgó NB I címvédője ezúttal a Haladástól kapott ki. A két zöld-fehér együttes az első félidő végéhez közeledve csúnyán összekapott a pályán egy elkésett belépő után. Böde Dániel pedig tette a dolgát: csapata pajzsa volt!
okt. 17
10:33
Videó: 20 percet várt CR-re a 6–1-es vereség után, ez a vége (She)
A mindössze 20 esztendős Charly Musonda 2016 januárjában került a Chelsea-től a spanyol élvonalbeli Betis labdarúgócsapatához kölcsönbe. És a középpályás megpróbálja minden pillanatát kiélvezni a spanyol kalandnak…
okt. 17
10:51
Pool–MU: Suárez megelőzi CR-t, de ki a két klub legjobbja? (She)
Steven Gerrard nyerte meg a Sky Sports szavazását, amelyet a Liverpool és a Manchester United legjobb ötven játékosának rangsorolásához írt ki az oldal. A „vörösök” legendája mögött Luis Suárez végzett a második, míg Cristiano Ronaldo a harmadik helyen.
okt. 17
10:53
Golf: Woods visszatérésére várni kell, Steele győzött Napában (She)
Tiger Woods végül nem indult a kaliforniai Napában rendezett, 6 millió dollár összdíjazású profi golftornán, s visszatérésére még legalább két hónapot várni kell.
okt. 17
10:54
Premier League: A Liverpool megszórhatja Mourinhóékat (Agroinform)
Jürgen Klopp együttese akár gálaelőadást is rendezheti ősi riválisa, a Manchester United ellen. PL előzetes.
okt. 17
11:09
Heti program: Valencia–Barca, Sevilla–Atlético, Chelsea–MU (She)
A héten a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörtében is a 3. fordulóra kerül sor, a slágermeccs a szerdai Barcelona–Manchester City lesz Pep Guardiola „hazatérésével”. Manchester másik felének sem lesz sima hete, a hétfői Liverpool–MU-t csütörtökön törökországi El-meccs, majd vasárnap Chelsea–MU bajnoki követi. A hétvége rangadói közé tartozik még – az itthoni DVSC–Vasas mellett – a…
okt. 17
11:27
Teqball: így találkozhat személyesen Ronaldinhóval Budapesten (She)
Vasárnap érkezett meg hazánkba Ronaldinho, a futball élő legendája. A brazil sztár kedden Budapesten népszerűsíti a teqballt, amely egy magyar találmány. Egy szerencsés rajongó most személyesen is találkozhat a 36 éves klasszissal.
okt. 17
11:29
Gyász: BK-meccs napján halt meg a 42 éves edző (She)
Gyászolnak a rögbisek: 42 évesen elhunyt Anthony Foley, az ír Munster vezetőedzője. Csapata már Párizsban tartózkodott, ahol készült a vasárnapi, Racing 92 elleni Bajnokok Kupája-mérkőzésre. A szakember a szállodában hunyt el, váratlan halálának okáról egyelőre nem adtak tájékoztatást. A találkozót elhalasztották.
okt. 17
11:30
NB I: A magyar fociban már ott is bundát látunk, ahol talán nincs is (Agroinform)
A 12. forduló négy olyan mérkőzést is hozott, amelyet érdemes utólag megvizsgálni.
okt. 17
11:31
Videó: C. Ronaldo a 6–1-es meccsen kifigurázta a kapust (She)
Szegény Antonio Adánnak volt már jobb hétvégéje. Nem elég, hogy csapata, a Betis hazai pályán hat gólt kapott a Real Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokságban, még korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo sem kegyelmezett neki, aki kifigurázta, amint szomorúan álldogál a találata után. Adán egyébként a Real Madridnál töltött 16 éve alatt hozzászokhatott ezekhez, ugyanis láthatóan nem vette komolyan…
okt. 17
11:45
PL: Mourinho megint nem bírt magával, vizsgálódik az FA (She)
Kivizsgálja José Mourinho nyilatkozatát az Angol Labdarúgó-szövetség (FA), miután a Manchester United menedzsere arra utalt, hogy a csapata Liverpool elleni rangadójára kijelölt Anthony Taylornak nehéz lesz jó teljesítményt nyújtania Keith Hackett, a Premier League játékvezetőinek volt főnökének szavai után.
okt. 17
11:47
Tenisz: hetekre eltiltották a botrányosan viselkedő Kyrgiost (She)
Legalább három játékhétre szóló eltiltást és 25 ezer dolláros bírságot kapott hétfőn a férfi tenisztornákat szervező ATP-től az ausztrál Nick Kyrgios, aki botrányosan viselkedett a múlt heti sanghaji viadalon.
okt. 17
12:21
Internazionale: a szövetségi kapitány szerint is Icardi a hibás (She)
Egyre nagyobb a balhé Mauro Icardi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosa körül.
okt. 17
12:24
Serie A: Ilyen oddsért bízunk a magyar fiúkban (Agroinform)
A sok hiányzó miatt Balogh Norbert és Sallai Roland szerepet kaphat Joe Harték ellen.
okt. 17
12:39
Hertha: Kérlek, gyertek el mind! – Dárdai még többet akar (She)
Ugrásszerűen nő a nézőszám a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) vitézkedő Hertha BSC hazai mérkőzésein, de Dárdai Pál vezetőedző továbbra sem teljesen elégedett.
okt. 17
12:57
Megyei foci: 2000 néző előtt kecskeméti vereség; pápai zakó (She)
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban mindkét csapat rangadót játszott; a Kecskemét hazai pályán 2000 (!) néző előtt kikapott a nagy rivális…
okt. 17
13:16
Videó: rottweiler támadt rá egy kétéves kislányra a félidőben (She)
Hamburgban, egy német alacsonyabb ligás mérkőzés félidejében egy rottweiler rátámadt egy kétéves lányra. A szurkolók heves szóváltásba keveredtek a kutya tulajdonosával, rendőri beavatkozásra is szükség volt, a mérkőzést pedig félbe kellett szakítani.
okt. 17
13:16
Légiósok: Huszti-gól és Németh-parádé, Dzsudzsák és Szalai a kispadon (Agroinform)
Kleinheisler madjnem bombagólt lőtt, Nagy Ádámék a 97. percben kaptak gólt, Nikolicsék tovább szenvednek. Légióskörkép.
okt. 17
13:18
Videó: P.nci, aki ilyet tesz! – kifakadt az NFL-sztár (She)
Nem volt túl boldog Michael Bennett, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks irányító siettetője, amiért sérülés miatt nem játszhatta végig az Atlanta Falcons elleni összecsapást.
okt. 17
13:20
Kép: nemes célért tetováltatott magára Pool-címert az MU-hívő (She)
A Manchester Unitednek szurkol, mégis Liverpool-címert tetováltatott a vádlijára egy angol drukker. Wayne Ryan nem őrült meg, még csak nem is váltott csapatot. Sokkal nyomósabb oka volt a tettére, ami, pontosabban aki nem más, mint Mia, az akut mielogén leukémiával diagnosztizált négyéves kislány.
okt. 17
13:33
MU: a csapat korábbi sztárja szerint szégyen, amit a felesége csinál (She)
Október közepe van, a boltok pedig már most tele vannak karácsonyi termékekkel. Jó néhány embert kihoz a sodrából a túl korai készülődés, így Phil Neville-t is, akit most a felesége bosszantotta fel.
okt. 17
13:35
DVTK: a Fradi elleni meccs lesz az utolsó a régi stadionban (She)
Eljött a búcsú pillanata – számolt be róla a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapja: a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. hivatalos tájékoztatása szerint a DVTK 2016. október 29-én, a Ferencváros ellen játszhat utoljára hazai pályán a Diósgyőri Stadionban.
okt. 17
13:51
Videó: újra él a Ronaldinho-csel! A Real Madrid edzésén tűnt fel (She)
Ha kedveli a futballt, ha nem, van egy csel, amelyet garantáltan ismer. Az „Elastico”. A trükköt Ronaldinho alkalmazta a legszívesebben a pályán és a „Joga Bonito-reklámokban”, az utóbbi időben azonban nem találkozhattunk hasonló trükkel a pályán. Egészen idáig: James Rodríguez, a Real Madrid klasszisa meghúzta a váratlant az edzésen!
okt. 17
13:53
Férfi vízi BL: az Eger horvát, az OSC olasz ellenféllel találkozik (She)
A ZF-Eger a horvát Primorje Rijekával, az A-Híd OSC-Újbuda pedig az olasz Veronával találkozik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik, záró fordulójában a 12-es főtáblára jutásért.
okt. 17
13:55
NOB: megkérdőjelezik az elnök diplomata-útlevelének jogosságát (She)
Több német politikai párt is szeretne választ kapni arra a kérdésre, hogy miért van az 1990-es évek óta diplomata-útlevele Thomas Bachnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének.
okt. 17
14:09
Női kézi: a DVSC vezetőedzőjét nem érdekli a Vardar (She)
Tone Tiselj, a DVSC női kézilabdacsapatának vezetőedzője leszögezte, nem érdekli a Vardar Szkopje kispadja.
okt. 17
14:09
NB I: Fővárosi rangadót játszik a Fradi, Debrecenben az éllovas (Agroinform)
Könnyedén a Videoton lehet a forduló nyertese, a Fradira és a Vasasra ugyanis rangadó vár a 13. fordulóban.
okt. 17
14:11
Televízió: újabb Bajnokok Ligája-sorozat a Sport Tv-n (She)
A Sport Tv a labdarúgó, a kézilabda, a vízilabda és a jégkorong BL után a kosárlabda Bajnokok Ligáját is közvetíti Magyarországon. A 2016-ban induló sorozatban a magyar bajnok Szolnoki Olaj KK is szerepel, ilyen rangos megméretésben magyar férfi kosárcsapat nem vett még részt korábban – adta hírül a Sport Tv.
okt. 17
14:45
Le Mans: a következő négy évben is az Eurosport közvetít (She)
A következő négy évben is az Eurosport televíziós csatornán lesz majd látható élőben a legendás Le Mans-i 24 órás autóverseny, valamint a hosszú távú autós gyorsasági világbajnokság (WEC) összes futama.
okt. 17
14:47
Videó: a ketrecharcos fél kézzel állt ki a celeb ellen, óriási KO a vége (She)
Egy profi egy amatőr ellen. Mindegy, milyen sportról van szó, szinte sosincs olyan opció, hogy a sportágban nem jártas fél nyerjen. Most egy gálameccsen a korábbi ketrecharcos, Shane Carwin állt ki a gördeszkás/énekes/műsorvezető/színész Jason Ellis ellen egy bokszmeccsre. Ráadásul még azt is bevállalta, hogy az egyik kezét a testéhez ragasztja, így több esélyt adva ellenfelének. Íme, a…
okt. 17
14:49
PL: az MU-legenda szerint a Pool legyőzi Mourinho csapatát (She)
Paul Scholes, a Premier League-ben szereplő Manchester United legendája meglepő választ adott, amikor az újságírók a hétfő esti Pool–MU rangadóról kérdezték.
okt. 17
15:03
Úszás: Kapás hosszabbított klubjával, Tokió után befejezi (She)
Kapás Boglárka a Nemzeti Sport Hosszabbítás-mellékletében korábban elmondta, hogy a tokiói olimpia után befejezi pályafutását. Szintén a 23 esztendős úszóval kapcsolatos hír, hogy 2020-ig meghosszabbította szerződését az Újpesti Torna Egylettel.
okt. 17
15:03
Tenisz: Nem úszta meg pénzbírsággal a trollkodó ausztrál (Agroinform)
A Sanghajban botrányosan viselkedő Nick Kyrgios jó ideig nem léphet pályára profi teniszmérkőzésen.
okt. 17
15:18
Chelsea: igazán nagy bejelentést tett Cesc Fabregas (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea spanyol középpályása nemsokára háromgyermekes édesapa lesz – erősítette meg a hírt hivatalos Instagram-oldalán maga a 29 éves futballista.
okt. 17
15:36
Gyász: megtámadták a piacot, lelőtték a Shooting Stars védőjét (She)
Lövöldözés áldozata lett a nigériai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Shooting Stars középhátvédje, Izu Joseph.
okt. 17
15:36
Sportfogadás: Kevés a bizalom Mourinho irányába (Agroinform)
A Tippmixpro-fogadások szerint Jürgen Klopp legyőzi José Mourinhót.
okt. 17
15:54
Lement búvárkodni a cápabiztos ketrecben, a cápa megoldotta (She)
Mexikóban járunk, ahol egy lelkes búvár – élve a lehetőséggel, hogy a közelben rengeteg nagy fehér cápa volt – lemerült egy cápabiztos ketrecben, amelyről azt mondják, bármi is történik, garantált benne a biztonság. Csak erről a cápának nem szóltak, amely épp egy ketrecbe beúszó tonhalra vadászott. A végeredmény a videón látható, tegyük hozzá, a csodával határos módon senki sem sérült meg!
okt. 17
16:12
Hertha: három meccsre tiltották el a bajnokságban Stockert (She)
A Hertha 1–1-es döntetlent játszott pénteken a Dortmund ellen. Dárdai csapatának gólját Valentin Stocker szerezte, aki a 90. percben teljesen felesleges szabálytalanságot követett el. A bíró azonnal kiállította, a Német Futball-liga (DFL) pedig utóbb három mérkőzésre tiltotta el.
okt. 17
16:30
Tenisz: Babos maratoni csatában jutott tovább (She)
A világranglista 26. helyén álló Babos Tímea két és fél óra alatt, döntő szettben legyőzte a román Irina Begut (28.) a moszkvai női tenisztorna 1. fordulójában.
okt. 17
16:30
Premier League: A liverpooli legenda odaszúrt Pogbának (Agroinform)
Graeme Souness úgy vélekedik, kevés, ha valaki 90 percen keresztül tud robotolni a pályán.
okt. 17
17:06
Barcelona: eldőlt, hogy Neymar mikor hosszabbít (She)
Új szerződést köt az FC Barcelona Neymarral, a csapat brazil futballistájával.
okt. 17
17:08
Kajak-kenu: újabb relikviák a Hungarikonok gyűjteményben (She)
Storcz Botond lapátjával és Kozák Danuta lábtámaszával gazdagodott hétfőn a Hungarikonok gyűjtemény, amelyben már korábban is helyet kaptak kajak-kenus relikviák.

Keresés