2016. október 7. péntek

okt. 7
0:36
Pénteki sportműsor: Formula–1 Japánból; Magyarország–Svájc (She)
Magyarország–Svájc labdarúgó-világbajnoki selejtező a Groupama Arénában és az M4 Sporton – kell ennél több péntekre? Akinek igen, böngéssze bátran a programot, akad ott még ez meg az – rögtön a kora reggeli órákban például Formula–1!
okt. 7
0:54
Atlétika: kokainnal akadt fenn a világbajnok, de indult Rióban (She)
Kokainnal akadt fenn a doppingvizsgálaton még az augusztusi nyári olimpia előtt Shawn Barber, a kanadaiak világbajnok rúdugrója, mégis indulhatott Rio de Janeiróban.
okt. 7
1:48
Vb 2018: nagy és fontos gólt lőtt a Fradi légiósa – videó (She)
Cristian Ramírez góllal járult hozzá ahhoz, hogy Ecuador labdarúgó-válogatottja péntek hajnalban világbajnoki selejtezőn 3–0-ra legyőzze a Copa América címvédőjét, Chilét.
okt. 7
4:45
F1: Rosberg Hamilton előtt, Kvjat polipot látott (She)
Nico Rosberg és Lewis Hamilton a Japán Nagydíj első szabadedzésén is kiemelkedett a mezőnyből, Rosberghez képest csak csapattársa zárt egy másodpercen belül az első szabadedzésen. A tréning legérdekesebb pillanata Danyiil Kvjat rádióüzenete volt, az orosz kódolt beszédében polipról tett említést, méghozzá bébi polipról.
okt. 7
5:54
Vb 2018: Neymar már a negyedik, Brazília ötig meg sem állt (She)
Brazília hazai pályán 5–0-s győzelmet aratott Bolívia felett a 2018-as labdarúgó-vb dél-amerikai selejtezőcsoportjának 9. fordulójában, ezzel feljött a sereghajtó Venezuelát 3–0-rea megverő Uruguay mögé a 2. helyre. Kolumbia a 90. percben lőtt góllal nyert Paraguayban.
okt. 7
6:48
NFL: lapos kezdés után Arizona-siker San Franciscóban (She)
Az Arizona Cardinals a két-két touchdownt szerző David Johnson és Larry Fitzgerald vezérletével 33–21-re nyert San Franciscóban az NFL 5. fordulójának csütörtöki nyitó mérkőzésén.
okt. 7
7:06
F1: Japán Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg és Lewis Hamilton a Mercedes-istálló elmondása szerint a korábbinál lejjebb tekert motorral köröz Szuzukában, ami az első szabadedzésen nem látszott meg. A második tréningen is marad a világbajnok csapat fölénye? Kövesse velünk az edzést!
okt. 7
7:24
NSM: mindig magasabbra – magazin a magyar kosárlabdáról! (She)
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, amelyből mindent megtudhat a honi kosárlabdáról: keretek, statisztikák, elemzések, poszterek.
okt. 7
8:00
DVTK: mindent megpróbálnak, pszichológus a csapat mellett (She)
Négynapos edzőtáborban vett részt a labdarúgó NB I-ben sereghajtó DVTK, amely csütörtökön visszatért Diósgyőrbe, pénteken pedig már felkészülési mérkőzés vár rá. A szlovák élvonalban szereplő Zemplín Michalovce elleni találkozót megelőzően Horváth Ferenc, az együttes vezetőedzője nyilatkozott az összetartásról a klub hivatalos honlapjának.
okt. 7
8:18
Válogatott: „Kleinheisler Lászlóban óriási potenciál rejlik” (She)
Andreas Möller, a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője szerint a Werder Brementől kölcsönben a német élvonalbeli Darmstadtban futballozó Kleinheisler László meghatározó játékossá nőtte ki magát a nemzeti csapatban, s óriási potenciál rejtőzik a 22 esztendős középpályásban.
okt. 7
8:54
F1: a vb-éllovas továbbra is az élen Szuzukában (She)
Nico Rosberg az első után a második szabadedzést is az élen zárta a Japán Nagydíjon, s ezúttal is Lewis Hamilton végzett az F1-es vb-pontverseny éllovasa mögött. A két Mercedest Kimi Räikkönen, Max Verstappen és Sebastian Vettel követte, míg Daniel Ricciardo gyors körének egy virtuális biztonsági autós időszak idő előtt véget vetett.
okt. 7
8:54
Bulvár: Jelenleg ő a világ legnépszerűbb játékvezetője - fotók (Agroinform)
Új csillag született a futball világában, ám ezúttal nem egy labdazsonglőr tinédzserrel van tele az Internet.
okt. 7
8:56
Bundesliga: Kalmár Zsolt a télen távozhat Lipcséből (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig pályaedzője, Lőw Zsolt volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A 37 esztendős szakember elmondta, Kalmár Zsoltot a januári átigazolási időszakban a több játéklehetőség reményében kölcsönadhatja a lipcsei klub.
okt. 7
8:58
Paralimpia: „Remélem, az a félkezű srác nem előz meg!” (She)
Tóth Tamás, a riói paralimpia aranyérmes magyar úszója volt a Nemzeti Sport vendége edzőjével, Horváth Péterrel, valamint Sós Csabával, a magyar szövetség szakmai alelnökével. Elmondták, miért titkolták, hogy Tóth Tamás titkos száma a 100 hát, és hogy miként versenyez az épek között.
okt. 7
9:30
Dárdai elmondta, miért nem vitték el játékosainkat az Eb után (She)
Mint ismert, Kis János futsaledző tartott két edzést a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban második helyen álló Hertha BSC-nek. Dárdai Pál, a berliniek vezetőedzője értékelte kollégája munkáját, valamint elmondta a véleményét a válogatottról is – immár szurkolóként.
okt. 7
9:32
Real Madrid: Örülök, hogy Ronaldo mérges volt – Zidane (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane elégedetten vette tudomásul, hogy Cristiano Ronaldót bosszúsággal töltötte el a Las Palmas elleni lecserélése.
okt. 7
9:48
Ligue 1: döntött a vizsgálóbizottság, nem tiltják el Balotellit (She)
Eltörölték a Lorient elleni mérkőzésen kapott második sárga lapját a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice támadójának, Mario Balotellinek, aki így megúszta az eltiltást.
okt. 7
10:06
Női foci: „Ha nem hagyom el az országot, nem tartanék itt” (She)
Jakabfi Zsanett mesterhármasával a Wolfsburg idegenben 3–0-ra legyőzte a Chelsea-t a női Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának első fordulójában, a legjobb tizenhat közé jutásért zajló párharc első mérkőzésén. A magyar válogatott labdarúgó a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, ha fiatalon nem hagyja el az országot, most nem tartana ott, ahol.
okt. 7
10:06
Magyar válogatott: Ha Storck ilyet mond, az csak jót sejtet (Agroinform)
Intenzív meccsre számít a kapitány, de gólokkal örvendeztetné meg a közönséget.
okt. 7
10:08
Videó: fel akarta bőrözni – beverte Neymar képét (She)
Ömlött a vér Neymar arcából, miután találkozott Yasman Duk könyökével a Bolívia elleni világbajnoki selejtezőn (5–0). A Barcelona klasszisa a mérkőzés vége felé akart kötényt adni ellenfelének, később ezt talán megbánta.
okt. 7
10:21
Magyar–svájci: Természetesen elmondtam Storcknak – Szalai Ádám, a „kém” (She)
A magyar válogatott péntek este 20.45 órától Svájcot látja vendégül a Groupama Arénában világbajnoki selejtezőn. A találkozó (egyik) különleges pikantériája, hogy Szalai Ádám klubtársa, a német élvonalbeli Hoffenheimet erősítő Fabian Schär ellen küzdhet meg.
okt. 7
10:39
Videó: Norvégiában C. Ronaldo és Ibra spermáját szerződtetnék (She)
Elképesztő ötlettel rukkolt ki a norvég ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nordstrand vezetőedzője, Ole Vidar Toftesund: a tréner sztárjátékosok spermájával fiatalítaná meg a keretét. Tervéhez azonban segítségre van szüksége!
okt. 7
10:57
Haladás: Király Gábor szerződést hosszabbít a szombathelyiekkel (She)
Király Gábor a német Bildnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy meghosszabbítja a jövő nyáron lejáró szerződését a Szombathelyi Haladással, és folytatja a profi labdarúgást.
okt. 7
11:00
Magyar válogatott: Szemtelenül játszó magyarokról beszélnek a svájciak (Agroinform)
Győzni jönnek Pesrer a helvétek, de nem becsülik le a magyar csapatot.
okt. 7
11:15
Válogatott: Magyarország–Svájc felvezetés – ÉLŐ! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn Svájcot fogadja (20.45). Kövesse a találkozó felvezetését folyamatosan frissülő cikkünk segítségével. A MODUL BETÖLTÉSE NÉHÁNY MÁSODPERCET IGÉNYBE VEHET!
okt. 7
11:17
Magyar–svájci: erre az öt magyarra kell figyelni a svájciak szerint (She)
Péntek este 20.45 órától a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn Svájcot látja vendégül a Groupama Arénában. A svájci Blick szerint öt magyar játékosra kell figyelnie a csoportelsőnek.
okt. 7
11:33
Magyar–svájci: meccslabda – de hogy jön ide Fucsovics és Federer? (She)
A Blick szerint a svájci válogatott óriási lépést tenne a világbajnokság felé, ha péntek este legyőzi Magyarországot.
okt. 7
11:51
Eb 2016: előbb szabadon engedik a franciák a magyar szurkolót (She)
A vártnál korábban, büntetése felének letöltése után szabadon engedi a francia hatóság azt a debreceni futballszurkolót, akit a nyári Európa-bajnokságon hivatalos személy elleni erőszak miatt hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek.
okt. 7
12:09
Videó: egy perc, ami garantáltan tűzbe hoz a magyar-svájci meccsre! (She)
A magyar válogatott az Eb-menetelés után pontokat veszített Feröer ellen az első vb-selejtezőjén, nem csoda, hogy a közhangulat is megváltozott a franciaországi csoda után. De nincs okunk és időnk szomorkodni, péntek este ugyanis már a bombaerős Svájc ellen lép pályára Bernd Storck együttese, és minden segítségre szükség van a szurkolóktól. Ezért most egy perc alatt megpróbáljuk visszaadni az Eb-…
okt. 7
12:09
Sportfogadás: Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Svájc vb-selejtezőre (Agroinform)
A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak a Magyarország-Svájc találkozótól.
okt. 7
12:11
U21: A magyar játékosok megítélése csak azon múlik, mennyit dolgoznak – Balogh (She)
Bár a Portugália ellen elért 3–3-as döntetlennel biztossá vált, hogy U21-es labdarúgó-válogatottunk nem érhet oda a jövő évi Európa-bajnokság pótselejtezőjére sem, Balogh Norbert büszke lehet a mérkőzésen mutatott teljesítményére, hiszen gólt rúgott és gólpasszt is adott. A Palermo támadója még a találkozó előtt beszélt az NSO Tv stábjának arról, hogyan mennek Szicíliában a dolgai. Elmesélte,…
okt. 7
12:13
Videó: Buffont egy banán viccelte meg, kutyát sétáltatott – mémek (She)
Csütörtökön az olasz labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott világbajnoki selejtezőn Spanyolországgal. Gianluigi Buffon lelkén szárad a vendégek vezető gólja, az interneten pedig azonnal mémek jelentek meg a potyáról.
okt. 7
12:15
Vb 2018: kitették az olasz válogatott keretéből a támadót (She)
Lecserélésére adott reakciója miatt kikerült az olasz labdarúgó-válogatott keretéből Graziano Pelle, aki így nem játszhat a Macedónia elleni világbajnoki selejtezőn.
okt. 7
12:24
F1: Hamilton édesapja szerint Rosberg megérdemelné a vb-címet (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton édesapja szerint fia mercedeses csapattársa, a német Nico Rosberg megérdemli a Formula–1-es vb-címet.
okt. 7
12:42
F1: a Red Bull esőben megverné a Mercedest az időmérőn (She)
Nico Rosberg a Japán Nagydíjon is tart az egy hete Malajziában kettős győzelmet arató Red Bull-istállótól, pedig a pénteki második szabadedzést harmadik helyen záró Kimi Räikkönen szerint a Ferrari is tud fejlődni. A Red Bull párosa szerint elsősorban akkor lesz verhető legalább az egyik Mercedes, ha esni fog a szombaton 8 órakor kezdődő időmérőn.
okt. 7
12:45
Darts: Érik a Van Gerwen-Anderson döntő (Agroinform)
Pénteken az elődöntőkre kerül sor Dublinban, a darts World Grand Prix-n.
okt. 7
12:57
Pjongcsang 2018: elégedett a NOB az előkészületekkel (She)
Elégedetten és „minden korábbinál bizakodóbb hangulatban” értékelte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a 2018-as pjongcsangi téli olimpia helyszíni előkészületeit.
okt. 7
13:33
Férfi kézi: nemes gesztus miatt pink színű mezben a Tatabánya (She)
A férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő Grundfos Tatabánya egy nemes cél érdekében október 18-án a Balmazújváros elleni mérkőzésen pink színű szerelésben lép pályára.
okt. 7
13:35
Felkészülés: hajrágóllal verte a Békéscsaba a Szolnokot (She)
A hétvégén a válogatott mérkőzések miatt a labdarúgó NB II-ben is szünet van, ezt kihasználva ma délelőtt felkészülési meccset játszott a Békéscsaba a Szolnokkal. A lila-fehérek Birtalan Botond 86. percben szerzett góljával végül legyőzték a Tisza-partiakat.
okt. 7
13:51
Vb 2018: Alba sérülése miatt változás a spanyol keretben (She)
Megsérült az FC Barcelona és a spanyol labdarúgó-válogatott balhátvédje, Jordi Alba, aki ezért kihagyja a vasárnapi, Albánia elleni világbajnoki selejtezőt.
okt. 7
14:09
Felkészülés: edzőmeccsen sem megy, ismét kikapott a DVTK (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott a szlovák Zemplín Michalovcétől.
okt. 7
14:12
Statisztika: Messi, Suárez, Griezmann - de miben is a legrosszabbak ők? (Agroinform)
A legnagyobb sztárok is hibázhatnak olykor-olykor a tizenegyeseknél. És bizony a számok szerint nem is olyan ritkán.
okt. 7
14:24
Felkészülés: simán megverte NB II-es ellenfelét a Paks (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks felkészülési mérkőzésen Kulcsár Dávid, Koltai Tamás és Vernes Richárd góljával 3–0-ra megverte a másodosztályú Ceglédet.
okt. 7
14:26
UEFA: eltiltották a CSZKA Moszkva dohányzó válogatottját (She)
Az európai szövetség (UEFA) 30 napra eltiltotta Roman Eremenkót, a CSZKA Moszkva finn labdarúgóját.
okt. 7
15:24
Magyar válogatott: Nem bízik a magyar Geráékban! (Agroinform)
Minden második tippelőnk úgy véli, szomorkodni fogunk péntek este és Svájcé lesz a három pont.
okt. 7
15:51
Kvíz: kitaláltuk, vagy tényleg igaz Svájcra? 10 érdekes kérdés (She)
A pénteki labdarúgó-világbajnoki selejtező kapcsán rendhagyó kvízjátékra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal Svájc a téma, de nem a sportja, hanem általánosságban. Önnek el kell döntenie, hogy a kijelentés igaz-e vagy hamis.
okt. 7
16:09
„Izomagy” bevetésre kész! Hamarosan ringbe lép a korábbi válogatott kapus (She)
Ugye még emlékeznek Tim Wiesére, a Werder Bremen és a német válogatott korábbi válogatott kapusára, aki mindössze 32 évesen úgy döntött, hogy inkább a gyúrásnak és testépítésnek szenteli az életét, majd a WWE nevű pankrátorszervezet profi szerződést ajánlott neki?
okt. 7
16:11
Roma: Nainggolan hosszabbított, a sportigazgató távozott – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma szerződést hosszabbított Radja Nainggolannal. Szintén a fővárosiakkal kapcsolatos hír, hogy öt év után távozott a klubtól Walter Sabatini sportigazgató.
okt. 7
16:27
Videó: az ecuadori sztár sérülést színlelve menekült a rendőrök elől (She)
Enner Valencia a Chile elleni 3–0-s ecuadori győzelemmel záruló világbajnoki selejtező végéhez közeledve a földre rogyott, majd levitték a pályáról. A dél-amerikai sajtó szerint azonban nem sérült meg a játékos, hanem a rendőri őrizet elől menekült.
okt. 7
16:29
Inter: hosszabbított a kapitány, Icardi ötéves szerződést írt alá (She)
Új, ötéves, 2021-ig szóló szerződést írt alá Mauro Icardi, az Internazionale labdarúgócsapatának kapitánya.

Keresés