2016. október 16. vasárnap

okt. 16
0:03
Légiósok: szégyenteljes verésbe futott bele a Dunaszerdahely (She)
Rövid légióskörkép.
okt. 16
0:07
NS: Thomas Dollnál elpattant egy húr – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
okt. 16
0:36
Kosár: a mieink nem jutottak be az elődöntőbe a 3x3-as vb-n (She)
Sem női, sem férfi válogatottunk nem jutott be a legjobb négy közé a Kínában szombaton véget ért 3x3-as kosárlabda-világbajnokságon.
okt. 16
0:40
NB I: csak kétszer volt ennél kevesebb néző a szezonban (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A megcsappant diósgyőri szurkolók ezúttal győzelmet, a Honvéd ultrái pedig jubileumot ünnepelhettek. Több mint négyezer ember látta a Haladás hazai meccsét Sopronban.
okt. 16
0:54
Vasárnapi sportműsor: topligák, férfi kézi BL, NFL (She)
Ez a vasárnap is sporteseményekben -és közvetítésekben gazdag vasárnap. Íme, a kínálat!
okt. 16
7:45
NHL: élete első gólját lőtte, édesanyja lemaradt róla – videó (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján 13 mérkőzést rendeztek, de csak a San Jose Sharks nyert vendégként, amely a Columbus Blue Jackets otthonában diadalmaskodott. A Chicago Blackhawks a Nashville Predators ellen könyvelte el szezonbeli első győzelmét, míg a Colorado Avalanche tizenegy gólt hozó mérkőzésen verte meg a Dallas Stars együttesét.
okt. 16
8:21
MotoGP: Rossi és Lorenzo is elesett, Márquez a világbajnok! (She)
A spanyol Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját a MotoGP géposztályban, és mivel legfőbb vetélytársai közül Jorge Lorenzo és Valentino Rossi is kiesett, behozhatatlan előnyre tett szert összetettben. A Honda 23 esztendős spanyol versenyzője harmadszor lett világbajnok a MotoGP-ben, összességében pedig már öt vb-címnél jár.
okt. 16
8:39
Tenisz: Egy lépésre Fucsovics a stockholmi főtáblától (Agroinform)
A legmagasabban jegyezett férfi teniszezőnk a selejtező utolsó fordulójában a cseh Adam Pavlásekkel csap össze.
okt. 16
8:57
Moto3: utolsó körös győzelem, a harmadik helyezettet kizárták (She)
Az olasz Enea Bastianini nyert meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját a Moto3-as géposztályban. A második helyet a világbajnok dél-afrikai Brad Binder szerezte meg, míg a harmadik a japán Ono Hiroki kizárása után az olasz Nicolo Bulega lett. A Moto 2-es kategóriában a svájci Thomas Lüthi végzett az élen.
okt. 16
9:16
NB II: Kemény meccs előtt a Nyíregyháza és a Puskás Akadémia (Agroinform)
Ellenben a listavezető Kisvárdára és a második helyezett Balmazújvárosra könnyed mérkőzés vár az NB II 13. fordulójában.
okt. 16
9:33
DVTK: egyetlenegy fotó megmutatja, min ment át Elek (She)
Szombaton a Diósgyőr hazai pályán legyőzte a Videotont. Horváth Ferenc együttese július 23-a óta nyert ismét az NB I-ben. A szurkolók korábban nem egyszer üzentek a játékosoknak, sőt, volt hogy egy vereség után Eleknek és Radosnak kellett magyarázkodnia a Dunaújvárosba is a csapatukkal tartó szurkolóknak. Aztán jött a többmilliós büntetés, az ifjúsági tábor, és az újratervezés. Egy fotó, amely…
okt. 16
9:51
Videó: nézze meg, hogy nyert a Haladás az FTC ellen! (She)
A Haladás Gaál Bálint és Iszlai Bence góljával 2–0-ra legyőzte pályaválasztóként (Sopronban) a Ferencvárost a labdarúgó NB I 12. fordulójában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 16
9:51
Darts: Az utolsó is a holland klasszisé lesz? (Agroinform)
Vasárnap kiderül, hogy ki nyeri a szezon utolsó European Tour-versenyét, a German Darts Championshipet.
okt. 16
10:27
Videó: ez a Real Madrid – góllal fejezték be a 14 mp-es kontrát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) nyolcadik fordulójában a Real Madrid idegenben 6–1-re kiütötte a Betist. A királyiak negyedik gólját a 45. percben Isco szerezte, csodás kontratámadás végén.
okt. 16
10:45
NB I: Az ilyenek csak a csapat kárára mennek – Leandro (She)
A Ferencváros 2–0-s vereséget szenvedett a Haladás vendégeként a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A Fradi védője, Leandro a fradi.hu-nak beszélt a mérkőzésről.
okt. 16
10:45
Premier League: Első hazai meccsét nyerné meg a Middlesbrough (Agroinform)
A Boro a Watfordot győzheti le, míg a másik vasárnapi meccsen a Burnley meglepheti a Szenteket. PL előzetes.
okt. 16
11:19
Videó: nekiesett egy hatalmas kamerának a Gyirmót játékosa (She)
Ijesztő jelenet játszódott le a Gyirmót–Mezőkövesd (0–1) NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzésen. A 18. percben a vendégek játékosa, Szeles Tamás az oldalvonal mellett meglökte Vass Patrikot, aki nekiesett az M4 Sport kamerájának. Szerencsére a gyirmóti középpályásnak nem esett baja.
okt. 16
11:21
Férfi kézi BL: így parádézott Mikler Roland a Kiel ellen – videó (She)
Mikler Roland védéseivel főszerepet játszott abban, hogy a Telekom Veszprém 21–19-re legyőzte a THW Kielt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati rangadóján. Az EHF Tv a magyar kapus legszebb megmozdulásaiból készített összeállítást, íme!
okt. 16
11:21
Kézilabda: Európa egyik oroszlánbarlangjába látogat a Szeged (Agroinform)
A Final Fourba jutás egyik aspiránsának otthonába látogat a MOL-Pick Szeged.
okt. 16
11:36
NB I: a Fradi nem dobogós – legutóbb mikor történt ilyen? (She)
A címvédő Ferencváros Sopronban 2–0-ra kikapott a Haladástól a labdarúgó NB I 12. fordulójában, ezzel visszacsúszott a tabella negyedik helyére. Legutóbb több mint másfél évvel ezelőtt fordult elő, hogy a zöld-fehérek egy teljes forduló lejátszását követően nem álltak dobogós helyen.
okt. 16
11:54
Légiósok: Komanék látványos meglepetést kaptak a drukkerektől – fotó (She)
Látványos képet osztott meg Instagram-oldalán Koman Vladimir, a török Adanaspor magyar labdarúgója. A csapat szurkolói nem kevés pirotechnikát használva buzdították kedvenceiket a hétvégi bajnoki előtti utolsó edzésen. Bár a tréning és a hangulat nagyon jó volt, az Adanaspor szombaton 2–1-re kikapott hazai pályán a Karabüksportól, így jelenleg a 13. helyen áll a bajnokságban.
okt. 16
12:12
Videó: így köszöntötték fel a barátai a szülinapos Özilt (She)
Az Arsenal német világbajnok labdarúgója szombaton ünnepelte 28. születésnapját. Ez alkalomból barátai egy fantasztikus videót készítettek neki. Egy biztos: ezt a semmibe sem kerülő meglepetést soha nem fogja elfelejteni Özil.
okt. 16
12:15
Sportfogadás: Farkasvacsora lehet Gulácsiékból (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói szerint borítékolható, hogy a Wolfsburg hazai pályán lenyomja az RB Leipzig együttesét.
okt. 16
12:30
MotoGP: Nem mentem ki többször WC-re – Marc Márquez (She)
Nyomás nélkül nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját Marc Márquez, aki sikerével bebiztosította vb-címét. A spanyol pilóta – aki elhunyt nagymamájának ajánlotta győzelmét – nem is számított rá, hogy a csapata előre készült az ünneplésre, és úgy érzi, ötödik vb-elsősége ellenére most vált igazi bajnokká.
okt. 16
12:32
Kvíz: hol nézzünk MTK-meccset? És a Schalkéét? (She)
E heti kvízünkben tesztelni szeretnénk olvasóinkat, hogy tudják-e, merre található az adott labdarúgócsapat vagy más sportág klubjának hazai pályája. Könnyű és nehéz kérdések is szerepelnek, de talán a földrajzi ismeret segíthet.
okt. 16
12:48
Női kézi EHF-kupa: Románvásáron nyert az Alba Fehérvár (She)
Az Alba Fehérvár 27–25-re győzött a román HCM Roman otthonában a női kézilabda EHF-kupa második fordulójának első mérkőzésén.
okt. 16
13:06
Fekvenyomás: magyar ezüstérem a luxemburgi Eb-n (She)
Újabb világversenyről tért haza éremmel az erőemelő magyar válogatott. A luxemburgi Hamm adott otthont a masters fekvenyomó Európa-bajnokságnak, ahol Könye Szabolcs ezüstérmet szerzett.
okt. 16
13:24
Tenisz: Murray, Wozniacki és Peng Suaj nyerte a döntőket (She)
Andy Murray nyerte meg a sanghaji kemény pályás tenisztornát, míg a női versenyek közül a hongkongi Caroline Wozniacki, a tiencsini Peng Suaj sikerével ért véget.
okt. 16
13:26
Férfi vízi Európa-kupa: továbbjutott a BVSC és az FTC (She)
A BVSC és a Ferencváros is egy góllal győzött a férfi vízilabda Eurokupa első selejtezőkörös csoportmérkőzésén vasárnap, ezzel mindkét magyar együttes továbbjutott.
okt. 16
13:28
A Haladás a német válogatott figurájával lepte meg a Fradit (She)
Szombaton rendezték a labdarúgó NB I 12. fordulójának mérkőzéseit: a listavezető Vasas hazai pályán legyőzte az MTK-t, a Ferencváros kikapott a Haladástól, míg a Diósgyőr véget vetett nyeretlenségi sorozatának, és megverte a Diósgyőrt. A Paks a Debrecennel, a Honvéd az Újpesttel játszott döntetlent, az újoncok csatáját pedig a Mezőkövesd nyerte meg. Lássuk, hogyan értékelték a látottakat a…
okt. 16
13:42
Videó: közelről tombolt a magyar, amint Huszti gólt lőtt a Bayernnek (She)
A szerencsés magyar futballrajongó megörökítette, amikor az Eintracht Frankfurt magyar játékosa, Huszti Szabolcs gólt szerzett a Bayern München elleni bajnokin (2–2). Nézze meg, hogyan tombolt a frankfurti tábor a középpályás találata után.
okt. 16
13:44
Videó: a kosármeccs szünetében a pályán táncolt a helyi rendőr (She)
Deuntay Diggs, a virginiai rendőr egy gimnáziumi kosármeccs szünetében lépett fel. Nem ez az első eset, hogy nagyobb közönség előtt szerepel a táncot kedvelő Diggs, hiszen augusztusban egy jótékonysági iskolai rendezvényen is fellépett.
okt. 16
13:45
NFL: Jöhet az újabb nyertes szelvény?! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL hatodik játékhetére.
okt. 16
13:46
Tenisz: Fucsovics nem jutott főtáblára Stockholmban (She)
Fucsovics Márton 6:4, 6:3-ra kikapott a cseh Adam Pavlásektől a stockholmi kemény pályás tenisztorna selejtezőjének 2. fordulójában, így nem jutott főtáblára.
okt. 16
13:48
Videó: Conte lazázását nem lehet elégszer megnézni (She)
Parádés megmozdulást mutatott be a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, Antonio Conte. Az olasz edző a Leicester City elleni bajnokin (3–0) nagyon laza mozdulattal kezelte le a játékosa által borzalmasan elrontott átadást.
okt. 16
14:15
La Liga: a Málaga pontot mentett Vitoria-Gasteizben (She)
A Deportivo Alavés labdarúgócsapata a mérkőzés nagy részében 1–0-ra vezetett a Málaga ellen a La Liga 8. fordulójában, a venezuelai Roberto Rosales azonban a 85. percben szerzett góllal pontot mentett a vendégeknek.
okt. 16
14:33
PSG: rengeteg pénzért, luxushotelben lakik a nyári igazolás – fotó (She)
A nyáron a Real Madridtól a PSG-hez távozó Jesé még nem talált lakást magának a francia fővárosban, ezért mindennap egy luxushotelben hajtja álomra a fejét. A Le Royal Monceau Párizs egyik legpatinásabb szállodája, a spanyol labdarúgó naponta 700 eurót (220 ezer forint) fizet a lakhatásért.
okt. 16
14:35
Férfi vízi BL: döntetlent játszott, de továbbjutott az OSC (She)
Az OSC döntetlent játszott a házigazda olasz Brescia csapatával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörének vasárnapi, harmadik fordulójában, ezzel továbbjutott.
okt. 16
14:37
NB II: ÉLŐ eredménykövető a 13. forduló mérkőzéseiről! (She)
Tíz mérkőzést rendeznek vasárnap a labdarúgó NB II 13. fordulójában. A listavezető Kisvárda a Mosonmagyaróvárt fogadja, a Puskás Akadémia pedig a Soroksárt látja vendégül. A Nyíregyháza Szolnokon vendégszerepel, a Balmazújváros pedig a Cegléddel találkozik. Kövesse a találkozók eredményének alakulását élőben az NSO-n!
okt. 16
14:51
Serie A: nincs gól – kifütyülték Paulo Sousa csapatát (She)
A Fiorentina hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott az Atalantával az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
okt. 16
14:53
F1: így tömik a pillecukrot a pilóták egy kerékcserényi idő alatt – videó (She)
1.92 másodperc a Red Bull rekordja a kerékcseréket illetően. Az istálló most arra is kíváncsi volt, vajon melyik pilótájuk tud ennyi idő alatt több pillecukrot megenni, illetve műanyagpoharakat egymásba helyezni. Csaknem két másodperc, de mit tud egy kerékcserényi idő alatt megcsinálni Verstappen és Ricciardo?! Íme!
okt. 16
15:09
Videó: soha, senkinek sem sikerült az, ami a két DAC-szurkolónak (She)
Mint arról beszámoltunk, a Dunaszerdahely labdarúgócsapata kiütéses, 6–0-s vereséget szenvedett a zsolnaiaktól a szlovák bajnokság 12. fordulójában. Bár a mérkőzés nagyon rosszul sikerült a DAC-nak, két szurkolójuk számára örökké emlékezetes marad – írja a szlovák Új Szó.
okt. 16
15:11
Spanyolország: nem tanult meg spanyolul, kirúgták a szír bevándorlót (She)
Munkanélkülivé vált a Magyarországon keresztül Spanyolországba vándorló Oszama al-Gadab. A szír férfi több mint egy év alatt nem tanult meg spanyolul, ezért nem újított vele szerződést a helyi edzőképző iskola.
okt. 16
15:13
NB II: a Békéscsaba legyűrte a Vácot (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a Békéscsaba Nagy István góljával 1–0-ra legyőzte a Vácot.
okt. 16
15:15
Ralikrossz: óriási magyar siker, Szabó Krisztián Európa-bajnok (She)
Szabó Krisztián nyerte a ralikrossz Európa-bajnokságot az S1600-as kategóriában. A magyar versenyző a németországi Esteringen tette fel az i-re a pontot! Gratulálunk!
okt. 16
15:27
Férfi vízi BL: az OSC után az Eger is másodikként ment tovább (She)
Az OSC döntetlent játszott a házigazda olasz Brescia csapatával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörének vasárnapi, harmadik fordulójában, ezzel továbbjutott.
okt. 16
15:36
NFL: Egy amerikaifoci-meccs dönt Trump és Hillary Clinton sorsáról? (Agroinform)
Hillary Clinton személye garancia lehet, hogy a Washington legyőzi a Philadelphia Eagles csapatát.
okt. 16
15:45
Atlétika: Mo Farah és Ruth Beitia lett az év legjobbja (She)
A brit Mohamed Farah és a spanyol Ruth Beitia kapta idén az Év európai atlétája díjat.
okt. 16
15:47
Katalán-rali: Ogier megvédte vb-címét, Turánék pontszerzők (She)
A francia Sébastien Ogier nyerte meg a vasárnap zárult Katalán-ralit, a világbajnokság 11. futamát, ezzel összetettben biztosította címvédését; a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a WRC2 kategóriában harmadik lett.
okt. 16
15:49
Női kézi BL: a Fradi elleni iksz után kirúgták a Vardar edzőjét (She)
Két nappal a Ferencváros elleni ikszes Bajnokok Ligája-nyitány után menesztették a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatát irányító Indira Kasztratovicsot.

Keresés