2016. október 12. szerda

okt. 12
0:54
Vb 2018: Suárez gólja nem ért győzelmet, Ramírez ismét a pályán (She)
A dél-amerikai zóna világbajnoki selejtezősorozatának 10. fordulójában mindkét – magyar idő szerint – kedd esti mérkőzés 2–2-es eredménnyel zárult: Ecuador Bolíviában kétgólos hátrányból mentett pontot, míg Kolumbia fordulatos meccsen ikszelt Uruguayjal.
okt. 12
1:12
Szerdai sportműsor: magyar játékos a Chelsea ellen (She)
Szerdán rendezik a női Bajnokok Ligájában a Wolfsburg–Chelsea párharc visszavágóját, amelyen Jakabfi Zsanett is pályára léphet. A német csapat Angliában a magyar játékos mesterhármasának köszönhetően győzött 3–0-ra. A női kézilabda NB I-ben Békéscsaba–Győr és DVSC–Érd meccsekre kerül sor, míg a férfi kosárlabda Euroligában a Real Madrid az Olympiakoszt fogadja. Íme, a szerdai sportműsor!
okt. 12
6:03
Babos búcsúja (Behaviour)
Az elsőszámú magyar teniszező három szettben maradt alul.
okt. 12
6:19
Járulékos veszteség (Behaviour)
Hatvan éven át megszoktam, hogy megnézem, mit ír a Népszabadság.
okt. 12
6:30
Vb 2018: Messi nélkül nem megy – argentin vereség otthon (She)
Argentína a Peru elleni múlt heti döntetlen után hazai pályán 1–0-ra kikapott Paraguaytól, így továbbra is az interkontinentális pótselejtezőt jelentő ötödik helyen áll a 2018-as labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezőjén. Paraguay mellett a Perut legyőző Chile is felzárkózott az ezúttal is a sérült Lionel Messi nélkül játszó argentinok mögé, míg Brazília átvette a vezetést a Kolumbiában…
okt. 12
6:48
Vb 2018: Messi nélkül nem megy – argentin vereség otthon (She)
Argentína a Peru elleni múlt heti döntetlen után hazai pályán 1–0-ra kikapott Paraguaytól, így továbbra is az interkontinentális pótselejtezőt jelentő ötödik helyen áll a 2018-as labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezőjén. Paraguay mellett a Perut legyőző Chile is felzárkózott az ezúttal is a sérült Lionel Messi nélkül játszó argentinok mögé, míg Brazília átvette a vezetést a Kolumbiában…
okt. 12
8:06
304,95 forinton reggel az euró (Behaviour)
Minimálisan mozdult el csupán az árfolyam a főbb devizákhoz viszonyítva.
okt. 12
8:15
Hertha: újabb két magyar edző látogatóban Dárdaiéknál (She)
A Vasas Kubala Akadémia két erőnléti edzője, Bajor Richárd és Lázár Zsolt szakmai úton vesz részt Berlinben, a német élvonalbeli Hertha BSC-nél, ahol Dárdai Pál látja vendégül őket.
okt. 12
8:17
Légiósok: Storck „óriásának” két álma is valóra vált (She)
Kiválóan alakul Gulácsi Péter őszi idénye. A 25 éves kapus az elmúlt hetekben a Bundesligában és a magyar válogatottban is első számú kapus lett.
okt. 12
8:51
Vb 2018: így áll most a selejtező, így folytatják 4 hét múlva (She)
A 2018-as labdarúgó-vb októberi 2. és 3. fordulóját követően négy százszázalékos csapat maradt Európában, Ciprus mellett Csehország áll rúgott, a németek, a belgák és az angolok mellett Azerbajdzsán kapott gól nélkül. Feröer, Hollandia, Észak-Írország, valamint Ausztria áll ugyanolyan mérleggel, mint a magyar válogatott. Novemberben Andorrát fogadjuk, miközben az A- és az I-csoportban is rangadót…
okt. 12
8:53
El Clásico: megvan a Barca–Real pontos időpontja (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában a címvédő FC Barcelona szombaton 16.15 órakor látja vendégül a Real Madridot.
okt. 12
9:09
Videó: San Marino gólt lőtt Norvégiának, a norvég stúdióban így reagáltak (She)
Mint beszámoltunk róla, Norvégia hosszas szenvedés után 4–1-re legyőzte San Marinót a kedd esti vb-selejtezőn. A lényeg azonban nem a norvég siker volt, hanem hogy 2001 után, 15 év szünetet követően a San Marinó-iak gólt tudtak szerezni idegenben. Az egészben a legjobb pedig a norvég szakértők reakciója volt a stúdióban!
okt. 12
9:12
Kézilabda: Érzékeny veszteség érte a Szegedet (Agroinform)
Orrtörés miatt körülbelül háromhetes kényszerpihenő vár Szergej Gorbokra.
okt. 12
9:15
Lemondtak Abdeslam ügyvédei (Behaviour)
Nem kívánják tovább ellátni a párizsi merénylő jogi képviseletét - Meggyőződésük, hogy nem fog beszélni.
okt. 12
9:17
Eltűnt a külügyminiszterhelyettes (Behaviour)
Észak-Korea kis vezére, Kim Dzsong Un folytatta a tisztogatásokat.
okt. 12
9:48
Forma-1: Eldőlt? Nico Rosberg lesz a világbajnok? (Agroinform)
Tovább növelte az előnyét a német pilóta csapattársával szemben, az oddsmesterek szerint pedig ezzel eldőlt a csata.
okt. 12
10:03
Vb 2018: menesztették az algériaiak szövetségi kapitányát (She)
Menesztették Milovan Rajevacot, az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, miután csapata hazai döntetlennel kezdte a világbajnoki selejtezősorozat utolsó, harmadik szakaszát.
okt. 12
10:05
Videó: Agüero megint tizenegyest rontott – íme, a többi is! (She)
Sergio Agüero kihagyott egy tizenegyest az Argentína–Paraguay vb-selejtezőn, amelyet 1–0-ra elvesztett a vb-döntős csapat. A Manchester City csatára korábban két tizenegyest hagyott ki, ebben az évben viszont már ötnél tart. Íme!
okt. 12
10:07
Válogatott: Elég sokan leírtak engem a közelmúltban – Szalai (She)
A Svájc ellen idehaza 3–2-re elveszített világbajnoki selejtezőn duplázott, hétfő este Rigában pedig beállította a 2–0-s végeredményt Szalai Ádám – 2014 augusztusa óta először fordult vele elő, hogy egymást követő két tétmérkőzésen gólt szerzett.
okt. 12
10:09
Rendőrtisztviselő, játékos és bíró afférja a futballpályán (Behaviour)
A rendőrség csak abban az esetben avatkozhatik be, ha a bíró őt erre fölkéri, vagy ha a bíró elveszti a hatalmát a játékosok fölött
okt. 12
10:21
FTC: „Nagy Ádám többet profitált a csapat remek játékából, mint mi az övéből” (She)
Hajnal Tamás, a Ferencváros rutinos középpályása interjút adott az m4sport.hu-nak. Beszélt a válogatottról, a Ferencváros szezonkezdéséről és a nyáron Bolognába igazoló tehetséges középpályásról, Nagy Ádámról is. Szemelvények.
okt. 12
10:42
Tenisz: Pénzkereső kirándulás a sógorokhoz (Agroinform)
Íme, két erős tipp a linzi tenisztorna szerdai játéknapjára.
okt. 12
11:15
Videó: óriási volt az arc – kérte, rúgja meg még egyszer, K. O. a vége (She)
David Round ketrecharcos nagyon magabiztos volt a Sadibou Sy elleni meccsén a Superior Challenge 14 elnevezésű eseményen. Sőt, talán túlságosan is magabiztos volt. Amikor ugyanis mutatta ellenfelének, hogy a rúgása meg sem kottyan neki, és várja a következőt, nem pont úgy folytatódott a történet, mint arra számított.
okt. 12
11:17
Női kézi: csoportellenfelünk sztárja kihagyja az Eb-t (She)
Csuklósérülés miatt műtét és hosszú kihagyás vár Line Jörgensenre, a dán női kézilabda-válogatott és a Bajnokok Ligája-győztes román CSM Bucuresti jobbátlövőjére, aki emiatt lemarad a decemberi, svédországi Európa-bajnokságról is.
okt. 12
11:33
Eurofutball: a nap eltévedése – és még meg is büntették őket (She)
Hiába várták a Lévával szomszédos Podlužany labdarúgói a csallóközi ifiket, elmaradt a nyugat-szlovákiai IV. fociliga délkeleti csoportjának szombati bajnokija. Az egyházkarcsaiak ugyanis egy másik Podlužanyba mentek pontokat rabolni – számol be a különös esetről a pozsonyi Új Szó.
okt. 12
11:54
Sportfogadás: Nincsenek többé kiscsapatok, ezzel pedig sokat nyerhetünk (Agroinform)
A fogadóirodák egyelőre ignorálják a tendenciát, mely szerint nincsenek már 10-0-s győzelmek.
okt. 12
12:09
F1: Szuzukából egyenesen Budapestre repült Hamilton (She)
Azt mindig is tudtuk, hogy Lewis Hamilton nem szereti alvással pazarolni az idejét, ám ha hinni lehet Davkónak, a budapesti DJ-nek, a Formula–1 sztárja még annál is keményebben tolja az éjszakai életet, mint gondolnánk.
okt. 12
12:11
Labdarúgás: Az NSO legyőzte Torghellét! Hogy miben? Fejelésben! (She)
Az NSO szerkesztőségének két tagja, Kántor Barnabás és Rácz Péter kihívta az MTK két alapemberét, Kanta Józsefet és Torghelle Sándort egy-egy szabadrúgás-, illetve fejpárbajra. Természetesen az NSO Tv stábja is ott járt, és felvette, ahogy munkatársaink egyáltalán nem vallanak szégyent. Sőt, az egyik párbajt újságírónk nyerte!
okt. 12
12:27
F1: „A Ferrari nem csapat, hanem rettegő emberek csoportja” (She)
Súlyos kritikával illette korábbi csapatát a Ferrari egykori főmérnöke, Luca Baldisserri, aki különböző szerepkörökben 2015 végéig dolgozott a maranellóiaknál.
okt. 12
12:29
NB II: már majdnem kész a megújult stadion – fotók (She)
Helyén a vadonatúj gyepszőnyeg, a két új cserepad és a tartalék játékvezetői kispad, elkészült a korszerűsített, bővített lelátó a Cigándi Városi Stadionban – adta hírül honlapján az NB II-es labdarúgócsapat.
okt. 12
12:45
Románia: munkát kapott a válogatott legeredményesebb góllövője (She)
Adrian Mutu lett a román élvonalbeli Dinamo Bucuresti általános igazgatója – adta hírül a fővárosi klub hivatalos honlapja.
okt. 12
13:03
Tokió 2020: a fővárosban tartanák az evezős versenyeket (She)
A szervezők szerint az evezős versenyeket az eredetileg kijelölt helyszínen kell lebonyolítani a 2020-as tokiói olimpián.
okt. 12
13:05
NB II: műtétre nincs szükség, de még hetekig nem játszhat (She)
Dvorschák Gábor állapota gyorsan javul, nincs szükség műtétre – adta hírül a labdarúgót foglalkoztató NB II-es labdarúgócsapat, a Nyíregyháza Spartacus.
okt. 12
13:06
Nemzetközi foci: Messi nélkül teljes a káosz - videó (Agroinform)
Lionel Messi hiányában Argentína csak szenved, így pedig már a vb-kvalifikáció is veszélybe került.
okt. 12
13:39
Játékossors: már javában edz a Chelsea-nél az ifjú ZTE-játékos (She)
Előbb a Chelsea U-23-as csapatával, majd az U19-esekkel edzett a Zalaegerszeg fiatal labdarúgója, az egy hétig a londoniak vendégszeretetét élvező Csóka Dániel.
okt. 12
13:57
NHL: címvédésre készül a Pittsburgh Penguins a centenáriumi évben (She)
Címvédésre készül a Pittsburgh Penguins az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) centenáriumi évében, és mivel a csapat magja megmaradt, erre jó esélye is van.
okt. 12
13:59
Válogatott: Gera 173, Fiola 90, Vida 7 perc – ennyi jutott az NB I-eseknek (She)
Szeptember 24. óta nem rendeztek Magyarországon NB I-es bajnoki mérkőzést a válogatott szünet miatt. Megnéztük, hogy az itthon játszók közül ki mennyi szerepet kapott a két selejtező mérkőzésen.
okt. 12
14:01
Női röpi KEL: az osztrák és a szlovák bajnokkal kezd a Csaba (She)
Az osztrák és a szlovák bajnok ellen kezdi meg szereplését a Linamar-Békéscsaba női röplabdacsapata a Közép-európai Ligában.
okt. 12
14:15
Hertha: Nincs gond, teletömjük gulyással, rendben lesz – Dárdai (She)
Dárdai Pál csapata, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC pénteken rangadót játszik Dortmundban. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a magyar szakember elmondta, hogyan kell megoldani, hogy az Ausztráliából hazautazó Haragucsi Genki megfelelő állapotba kerüljön péntekig.
okt. 12
14:16
Foci-vb 2018: Érdemes figyelni a kései gólokra (Agroinform)
Hiába csökken a különbség a csapatok között, a gyengébb válogatottak a meccsek végére azért elfáradnak.
okt. 12
14:17
NB I: melyik csapattal tett jót Bernd Storck? Szavazzon! (She)
A hétvégén lejár a válogatott vb-selejtezői miatt elrendelt háromhetes szünet a labdarúgó NB I-ben. Ön szerint kinek tett jót a pauza? Szavazzon!
okt. 12
14:33
Real Madrid: Kroos lett a legjobban kereső német játékos (She)
Új, további két évről szóló szerződést írt alá a Real Madrid labdarúgócsapatával Toni Kroos. A 26 éves német válogatott középpályás így 2022. június 30-ig kötelezte el magát a blancókhoz.
okt. 12
14:35
Vb 2018: meglopták a román játékosokat Kazahsztánban (She)
A román labdarúgó-válogatott tagjait meglopták Kazahsztánban, ahol világbajnoki selejtezőmérkőzést játszottak kedden.
okt. 12
14:51
NB II: még várat magára a váci támadó visszatérése (She)
A Puskás Akadémia elleni, 3–3-ra végződő bajnoki mérkőzés előtt, balszerencsés módon a bemelegítésnél sérült meg Zsolnai Richárd, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC támadója. A futballista lágyéksérülést szenvedett és csak három hét múlva kezdhet el kocogni – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
okt. 12
14:53
Vb 2018: nem terrortámadás évfordulóján játszanak a franciák (She)
Nem a párizsi terrortámadás évfordulóján, november 13-án, hanem két nappal korábban fogadja a Stade de France-ban a francia labdarúgó-válogatott a svéd csapatot világbajnoki selejtezőn.
okt. 12
15:09
Videó: 8 éves gyerekek verték egymást az őrjöngő felnőttek előtt (She)
Döbbenetes videó került elő Oroszországból a napokban. Az egyik legnagyobb MMA-gálán 8 éves gyerekek is ketrecbe szálltak, hogy szétverjék egymást, miközben a felnőttek őrjöngtek a nézőtéren. Mindezt úgy, hogy az oroszoknál törvény, hogy 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be egy átlagos ketrecharcos gálára.
okt. 12
15:09
Magyar foci: Átvágta a Sporting az MTK-t? (Agroinform)
Elvileg a legjobbjaikkal jönnének a portugálok a stadionavatóra, ám a gálameccs időpontjában kupameccsük van.
okt. 12
15:11
Tenisz: Troicki kiejtette Nadalt; Nisikori vb-résztvevő (She)
Viktor Troicki szerdán meglepetésre kiejtette a negyedik helyen kiemelt Rafael Nadalt az 5,4 millió dollár (1,47 milliárd forint) összdíjazású sanghaji kemény pályás férfi tenisztorna második fordulójában.
okt. 12
15:45
Vb 2016: Southgate zűrzavarról beszél és Hartot dicséri (She)
Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya elsősorban a remek napot kifogó kapusnak, Joe Hartnak köszönte meg a Szlovéniában megszerzett egy vb-selejtezős pontot, egyúttal érzékeltette, milyen nehéz helyzetben vette át a csapatot.
okt. 12
15:47
Videó: a legdögösebb modell úgy edz, bele fogsz szeretni (She)
Kate Uptont nem kell bemutatnunk senkinek sem, a világ egyik leghíresebb modellje állandó szereplője a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadásának. És hogy hogy tudja fitten tartani magát az amerikai szépség? Edz, méghozzá rengeteget. Ha pedig nassolni támad kedve, még többet edz, sőt, a fánkevés közben sem pihen, hogy megmaradjon az egyensúly. Igazi példakép.

Keresés