2016. október 30. vasárnap

okt. 30
0:22
Superbike: ebben az évezredben még nem volt ilyen (She)
A brit Jonathan Rea megvédte címét a superbike-világbajnokságon. A Kawasaki 29 éves versenyzője a vb katari versenyhétvégéjének első futamán megszerzett második helyével biztosította be végső sikerét.
okt. 30
0:26
Vasárnapi sportműsor: Dárdaiék Szalaiék ellen, Mexikói Nagydíj (She)
Vasárnap összecsap egymással Dárdai Pál Herthája és Szalai Ádám Hoffenheimje a Bundesligában, pályára lép a Chelsea, a Milan, a Roma és az Inter is, de játszik a Volán hokicsapata, és lesz F1-es Mexikói Nagydíj is. A tenisz szerelmesei sem panaszkodhatnak: vb-döntő a nőknél, Andy Murray–Jo-Wilfried Tsonga döntő Bécsben, Bázelben pedig a 2014-es US Open-döntő „visszavágóját” rendezik meg. A…
okt. 30
6:57
MotoGP: bajnokavatás a Moto2-ben, 17 bukás a Moto3-ban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíját egy bukásokkal tarkított, idő előtt le is intett futamban az olasz Francesco Bagnaia (Mahindra) nyerte a Moto3-as kategóriában. A Moto2-ben a francia Johann Zarco győzött, ezzel megvédte vb-címét – a kategória történetében először.
okt. 30
7:33
NBA: Cavs, Bulls, Hawks, Spurs – még veretlenek (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a címvédő Cleveland Cavaliers a végére szorossá váló meccsen a 23 pontig jutó LeBron James vezérletével legyőzte az Orlando Magicet, és ezzel három mérkőzést követően őrzi veretlenségét. Ugyancsak megőrizte hibátlan mérlegét a Chicago Bulls, az Atlanta Hawks és a San Antonio Spurs (előbbi kettő még csak két meccset…
okt. 30
8:09
Vízilabda: Bendek Tiborék hivatalosan is „hallhatatlanok” (She)
Vasárnapra virradó éjszaka az egyesült államokbeli Santa Clarában beiktatták a vizes sportágak halhatatlanjai közé együtt, csapatként azt a hat játékost, akik Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai aranyérmet nyertek a magyar férfi vízilabda-válogatott válogatott tagjaként – adta hírül a vlv.hu.
okt. 30
8:45
Vízilabda: Bendek Tiborék hivatalosan is „halhatatlanok” (She)
Vasárnapra virradó éjszaka az egyesült államokbeli Santa Clarában beiktatták a vizes sportágak halhatatlanjai közé együtt, csapatként azt a hat játékost, akik Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai aranyérmet nyertek a magyar férfi vízilabda-válogatott válogatott tagjaként – adta hírül a vlv.hu.
okt. 30
9:03
Videó: így verte meg a Ferencváros a Diósgyőrt (She)
A labdarúgó NB I-ben szombaton játszott DVTK–Ferencváros (2–3) bajnoki után a fővárosiak hivatalos honlapján, a fradi.hu-n közzétett videóban a vendégek középpályása, Gera Zoltán értékelte a találkozót, és láthatók a zöld-fehérek góljai is.
okt. 30
9:09
Premier League: Újabb rangadót veszít el a Chelsea? (Agroinform)
A Kékek a mindig veszélyes Southamptonhoz látogatnak, míg az Everton a West Hammel meccsel. PL előzetes.
okt. 30
9:54
BL: Kassai Viktor kedden csúcsrangadót vezethet (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a keddi, Manchester City–Barcelona rangadót.
okt. 30
9:56
Kick-box: Európa-bajnok lett Veres Roland Mariborban! (She)
A szombati napon került sor a szenior döntők jelentős részére a Mariborban megrendezett WAKO kick-box Európa-bajnokságon. Ezen a napon a tét a magyarok részére az volt, hogy Szuknai Zsuzsa előző napon, a veterán kategóriában megszerzett aranyérme után sikerül-e újabb aranyat gyűjteni az utolsó versenynapon. Két versenyzőnk került a döntőbe, és az aranyéremhez mindkettő részéről orosz versenyzőn…
okt. 30
9:58
NB I: összetűzés a lelátón a vidisták szektorában – fotók (She)
A szombati Vasas–Videoton (1–1) mérkőzés első félidejében a vendégszurkolók nézeteltérésbe kerültek a biztonsági szolgálat embereivel. A rövid ideig tartó kisebb összetűzés után helyreállt a rend. Tekintse meg az esetről készült képeket.
okt. 30
10:03
Darts: Érik a Van Gerwen-Taylor álomdöntő (Agroinform)
Mindkét világklasszis jó formában dobál, nem lesz egyszerű megállítani őket.
okt. 30
10:30
Videó: 2 másodperc alatt odapörkölt a Barcának az ificsapat (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol bajnokság 9. fordulójában az FC Barcelona labdarúgócsapata Lionel Messi 94. percben, büntetőből szerzett góljával győzte le a Valenciát, majd a katalán ünneplést a hazai szurkolók dobálása zavarta meg. Amit a „denevérek” azóta sem felejtette el…
okt. 30
10:54
NB II: Megyei rangadón izzadhat a debütáló Véber (Agroinform)
Véber Györgynek mindössze néhány napja volt felkészítenie csapatát a Várdával szemben.
okt. 30
11:06
MotoGP: már nagyon kijárt neki – 2653 nap után nyert ismét (She)
Andrea Dovizioso nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíját a királykategóriában. Az olasz versenyző 2653 nap után ünnepelhetett újra futamgyőzelmet a MotoGP-ben, ahol ezzel a kilencedik nyertest avatták a szezonban. Valentino Rossi második helyével az összetettben is bebiztosította az ezüstérmét.
okt. 30
11:08
Videó: leköpte a szurkoló, felment a lelátóra és fejbe rúgta (She)
Ki ne emlékezne Éric Cantona legendássá váló mozdulatára, mikor mellbe rúgott egy drukkert? Nos, úgy tűnik, Chilében nem csak emlékeznek rá, le is utánozzák…
okt. 30
11:24
Videó: káosz a ringben, a KO után az edzőre támadt a bokszoló! (She)
Hónapokat egyezkedtek, mire összehozták Juanma López csatáját Papito Vázquezzel, erre a meccsre azonban nem a szép ütések miatt fognak emlékezni. Ugyanis miután López a 11. menetben kiütötte ellenfelét, rátámadt Vázquez edzőjére is, aki nehezményezte, hogy így örül a győzelemnek a bokszoló.
okt. 30
12:00
Vízilabda: Benedek Tiborék hivatalosan is „halhatatlanok” (She)
Vasárnapra virradó éjszaka az egyesült államokbeli Santa Clarában beiktatták a vizes sportágak halhatatlanjai közé együtt, csapatként azt a hat játékost, akik Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai aranyérmet nyertek a magyar férfi vízilabda-válogatott válogatott tagjaként – adta hírül a vlv.hu.
okt. 30
12:06
Forma-1: Hamilton Mexikóban is elkenheti Rosberg száját (Agroinform)
A címvédő brit pilóta Mexikóban tovább faraghatja a hátrányát a világbajnoki éllovas német csapattársával szemben.
okt. 30
12:15
MLB: fájdalmas titok, ez okozhatta a 24 évesen elhunyt játékos halálát (She)
Mint szeptember végén beszámoltunk róla, hajóbalesetben életét vesztette José Fernández, a Miami Marlins profi baseballcsapat dobója. Most az is kiderült, mi okozhatta a balesetet.
okt. 30
12:17
NB I: Horváth Ferenc így támadt rá a Fradi védőjére (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában parázs hangulatú meccset vívott egymással a DVTK és a Ferencváros (Diósgyőr–FTC 2–3). Erről árulkodik a hazaiak vezetőedzőjének, Horváth Ferencnek és Cristian Ramíreznek a konfliktusa is.
okt. 30
12:51
Férfi vízi Európa-kupa: a BVSC másodikként ment tovább (She)
A BVSC-Zugló a záró napon nyert a horvát POSK Split ellen, így csoportmásodikként továbbjutott a férfi vízilabda Európa-kupa 2. selejtezőköréből.
okt. 30
12:53
Kvíz: melyik labdarúgóklub tartozik a világhírű épülethez? (She)
Rendhagyó kvízünkben ezúttal kilépünk a sport keretei közül. Tíz képet mutatunk, valamennyin egy világhírű épületet látható. A feladata kitalálni, hogy melyik labdarúgóklub hazai pályája van abban a városban, amelyben az adott épület is megtalálható.
okt. 30
12:55
Kép: nem akárkit ölelgetett a magyar válogatott támadó (She)
Mint arról beszámoltunk, Németh Krisztián betalált az al-Garafában Xavi csapata, az al-Szadd ellen a katari labdarúgó-bajnokság szombat délutáni meccsén. A vendégeknél Xavi is eredményes volt. A végeredmény 3–3 lett. És persze a találkozó után a közös fotó sem maradhatott el.
okt. 30
13:27
WTA-vb: Babosék legyőzői kikaptak a döntőben (She)
Az olimpiai bajnok Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina duó győzött a szingapúri tenisz WTA-világbajnokság párosversenyének döntőjében.
okt. 30
13:36
NFL: Két erős tipp az amerikai foci szerelmeseinek (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL nyolcadik játékhetére.
okt. 30
13:45
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 15. forduló mérkőzéseiről! (She)
Vasárnap rendezik a labdarúgó NB II 15. fordulóját. A játéknap rangadóján a Kisvárda a szabolcsi rivális Nyíregyházát fogadja, míg a listavezető Balmazújváros a Budaörs vendége Csákváron. A Puskás Akadémia a Dorog ellen folytatná jó sorozatát, míg a Békéscsaba szintén újonccsapat ellen, a Mosonmagyaróvár ellen gyűjtheti pontjai számát. A ZTE a gyengélkedő SZEOL-hoz látogat, a Soroksár pedig a…
okt. 30
13:47
Kép: ne keresd tovább, itt a legrosszabb focis tetkó a világon (She)
Rengeteg induló van, de csak egy győztes lehet. Most végre megvan, Angliában elkészült minden idők legértelmetlenebb és legrosszabb futballtetoválása – mutatjuk a nyertest!
okt. 30
14:03
Real Madrid: Kroos után újabb sztárt láncoltak magukhoz (She)
A korábbi sajtóhíreknek megfelelően Toni Kroos után egy másik sztárjával, Gareth Bale-lel is szerződést hosszabbított a Real Madrid.
okt. 30
14:05
La Liga: az exrealos döntött; egy veretlen csapat maradt (She)
Elszenvedte szezonbeli első vereségét a Villarreal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga). A győztes csapat, az Eibar gólját a 87. percben egy korábbi Real Madrid-játékos, Pedro León szerezte, ezzel már csak a királyiak veretlenek a ligában.
okt. 30
14:30
Sportfogadás: A fogadók szerint simán nyer a Chelsea (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói szerint borítékolható, hogy a Chelsea magabiztosan győzi le a Southampton együttesét vasárnap.
okt. 30
14:36
Női kézi BL: Hihetetlen, ez volt életem védése – Szikora (She)
A második félidőben pályára lépő Szikora Melinda több nagy védést is bemutatott a HC Leipzig ellen 26–22-re megnyert csoportmérkőzésen a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Ferencváros kapusa az egyik hárítását egyszerűen csak élete védésének nevezte.
okt. 30
14:54
Serie A: 27 évesen, a 133. bajnokiján sikerült neki (She)
Jasmin Kurtic, a 27 éves, szlovén középpályás a 133. olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésén pályafutása során először duplázni tudott, az Atalanta ennek is köszönhetően 3–0-ra legyőzte a Genoát.
okt. 30
15:30
NB II: Rezes-csodagól, döntetlennel mutatkozott be Véber (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a szabolcsi rangadón a Nyíregyháza 1–1-es döntetlent játszott a Kisvárda otthonában, így Véber György döntetlennel mutatkozott be a Szpari kispadján. A Nyíregyháza gólját Rezes László szerezte, a középpályás a 67. percben gyönyörű mozdulattal ollózott a kapuba. A listavezető Balmazújváros egy hajrábeli góllal győzött a Budaörs vendégeként, a Soroksár a Ceglédet…
okt. 30
15:36
Paul Lendvai Orbán Magyarországáról ír a külföldi sajtó (Behaviour)
A magyar kormányfő "megfélemlítette a médiát", majd "kiüresítette" az alkotmánybíráskodást.
okt. 30
15:42
NFL: Baromi jó kis oddson fogadhatunk a Patriots szörnyetegére (Agroinform)
Semmi nem szól amellett, hogy a Buffalo gyenge védelme megfogja a Patriots hinárhajú szörnyét.
okt. 30
15:48
WTA-vb: Cibulková legyőzte Kerbert a döntőben (She)
Meglepetésre a hetedikként rangsorolt Dominika Cibulková nyerte meg a szingapúri tenisz WTA-világbajnokság egyes versenyét, mivel a döntőben simán legyőzte a világelső Angelique Kerbert.
okt. 30
15:54
Lehűléssel kezd a november - Mínusz 5 fok is lehet (Behaviour)
Többször kisüt a nap, de erős szélre, esőre is készülni kell.
okt. 30
16:06
NB III: negyedszer is kikapott a Fradi, NB I-esekkel nyert a Vidi (She)
A labdarúgó NB III 13. fordulójában immár egymás után negyedik alkalommal szenvedett vereséget a Ferencváros második csapata. A Videoton II ugyanakkor nyert, jó néhány NB I-es játékossal az összeállításában.
okt. 30
16:42
Tenisz: Murray győzött Bécsben, lépés a világelsőség felé (She)
Az első helyen kiemelt Andy Murray nyerte meg a bécsi kemény pályás férfi tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát.
okt. 30
17:00
Ligue 1: Balotelli 7/7, pazar szériában a Nice (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 11. fordulójában az éllovas Nice hazai pályán 4–1-re legyőzte a Nantes-ot. A nizzaiaknál Mario Balotelli betalált.
okt. 30
17:02
NB II: váci góllal búcsúzik a diósgyőri stadion (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a Cigánd 1–1-es döntetlent játszott a Váccal Diósgyőrben. Ez volt az átépítés előtt álló diósgyőri stadionban az utolsó hivatalos mérkőzés, az utolsó gól tehát a váci Hegedűs Csaba nevéhez fűződik.
okt. 30
17:18
Serie A: Bonaventura gólja és Donnarumma védései hozták a Milan-sikert (She)
Nyert az AC Milan és a Lazio, megbotlott az AS Roma az olasz labdarúgó Serie A 11. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésein. A Crotone megszerezte első győzelmét, így aztán már nincs nyeretlen csapat az olasz élvonalban.
okt. 30
17:27
FIFA: Önző játékosokat kreál az Aranylabda - Wenger (Agroinform)
Két neves tréner is élesen kritizálta az Aranylabdát, amely elviszi a fókuszt a csapatjátékról.
okt. 30
17:36
Bundesliga: a Hertha kikapott a Hoffenheim otthonában (She)
A tabella állása szerint két élcsapat rangadóját vívta Szalai Ádám és Dárdai Pál együttese, a Hoffenheim és a Hertha, és a találkozó végén a rengeteg ziccert elhibázó, de a győztes gólt azért megszerző hazaiak örülhettek.
okt. 30
17:38
Eurofutball: Priskinék rangadót nyertek; megint ikszelt a Feyenoord (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a harmadik helyen álló Slovan Bratislava 2–0-ra legyőzte a tabellán második Podbrezovát. Priskin Tamás csereként 21 percet töltött a pályán.
okt. 30
17:40
Tenisz: az első 1000-es után Cilicnek megvan az első 500-as (She)
Marin Cilic 97 perc alatt 6:1, 7:6-ra nyert Nisikori Kei ellen a bázeli kemény pályás teniszverseny döntőjében, ezzel a 16. ATP-tornagyőzelmét aratta.
okt. 30
17:45
Darts: Vajon tovább folytatódik az osztrák csoda? (Agroinform)
Van Gerwen-Wade és Suljovic-Wright elődöntőket rendeznek vasárnap este Belgiumban, a darts Európa-bajnokságon.
okt. 30
17:54
Torna: Fehér Nóráé lett a Kanyó Éva-kupa (She)
A Kanyó Éva-kupáért kiírt leány utánpótlás egyéni országos bajnokság záró napján, a szerenkénti döntőkben, mindhárom korosztályban – ifi, kadét és serdülő – a várakozásnak megfelelően magabiztosan szerepeltek a tornászok.
okt. 30
18:30
La Liga: a Bilbao játékosa pontot mentett nevelőklubja ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójában az Athletic Bilbao hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el az Osasuna ellen. A hazaiak egyenlítő gólját Raúl García szerezte, aki fiatalon az Osasunánál pallérozódott, s összesen négy idényt játszott a pamplonaiak felnőttcsapatában.

Keresés