2016. október 10. hétfő

okt. 10
7:03
NFL: a Falcons meglepte a Broncost, a címvédő már nem hibátlan (She)
Elveszítette veretlenségét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonjában a címvédő Denver Broncos, amely hazai pályán kikapott az Atlanta Falconstól. A Dallas Cowboys rendkívül fontos győzelmet aratott a Cincinnati Bengals ellen, míg az Oakland Raiders igazi adok-kapok mérkőzésen diadalmaskodott a rivális San Diego Chargers ellen. A magyar idő szerint hétfő hajnali…
okt. 10
8:48
Real Madrid: Ramos kidőlt, Nikoliccsal sem találkozhat (She)
Térdsérülés miatt az első hírek szerint négyhetes kihagyás vár Sergio Ramosra, a Real Madrid középhátvédjére, aki a spanyol válogatott albániai világbajnoki selejtezőjén sérült meg.
okt. 10
8:50
Női röplabda: „Nekünk kell, hogy mélyről kelljen visszajönni” (She)
A magyar női röplabda-válogatott rendkívül izgalmas körülmények között, az elveszített első játszma után aranyszettben harcolta ki az Európa-bajnoki részvételt Románia ellen a vasárnap esti érdi selejtező-visszavágón.
okt. 10
9:06
Svédország: „Fantasztikus!” – Ibra megmondta, kit kell igazolni (She)
Zlatan Ibrahimovic elárulta, melyik labdarúgóért vívjon csatát a PSG és a Juventus. A Manchester United klasszisa egy 17 éves svéd tehetséget favorizál.
okt. 10
9:08
FIFA: Puskás még mindig mindenki előtt a legjobb 20-ban (She)
A holland voetbal.nl nevű portál előszeretettel jelentkezik újabb és újabb listákkal a labdarúgás világából. Mivel a bajnokságok a válogatott mérkőzések miatt épp szünetelnek, így az oldal is nemzetközi fronton nézelődött, legújabb összeállításának témája a FIFA-világranglista első húsz csapatának legeredményesebb gólszerzője volt. Egy magyar névvel találkozhatunk is, mégpedig a legendás Puskás…
okt. 10
9:24
Hertha: Itthon kinevettek, kint megkaptam a tiszteletet – Kis (She)
Amint arról az előző héten több alkalommal is beszámoltunk, Kis János futsaledző Dárdai Pál meghívására két edzést is tartott a Hertha BSC labdarúgócsapatának. A szakember hazatérése után a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának volt vendége Krizán Sándorral, akivel közösen dolgoznak azon, hogy a futsal segítségével tudják előrevinni a magyar labdarúgást.
okt. 10
9:45
Heti műsor: Sorsdöntő meccs vár válogatottunkra (Agroinform)
Hétfőn Lettországban játszik a Storck-csapat, hétvégén pedig ismét útjára indul a labda az NB I-ben. Heti előzetes.
okt. 10
10:00
Válogatott: Lettország–Magyarország – ÉLŐ HÍRFOLYAM (She)
A magyar labdarúgó-válogatott mai harmadik világbajnoki selejtezőjén idegenben lép pályára Lettország ellen. Háttér, érdekességek, reakciók a válogatott meccsnapról – kövesse velünk a találkozó felvezetését! CIKKÜNK AUTOMATIKUSAN FRISSÜL, A MODUL BETÖLTÉSE NÉHÁNY MÁSODPERCET IGÉNYBE VEHET!
okt. 10
10:02
F1: egyetlen fotóval darabokra szedték a Snapchattel szórakozó Hamiltont! (She)
Nico Rosberg megnyerte a Japán Nagydíjat, ezzel 33 pontra növelte előnyét a világbajnokságon a rossz rajtja után csak a 3. helyen célba érő Lewis Hamiltonnal szemben. A Mercedes a jó eredménnyel bebiztosította a konstruktőr-világbajnoki címét. A lényeget tudjuk, jöjjenek hát most az F1-legek!
okt. 10
10:15
F1: megvan, kik lesznek a Renault pilótái 2017-ben – sajtóhír (She)
A brit motorsport.com szerint már szinte biztos, hogy a német Nico Hülkenberg és a francia Esteban Ocon alkotja a Renault pilótapárosát 2017-ben.
okt. 10
10:21
Szavazás: Mire megyünk Lettországban? (Agroinform)
Hétfő este Lettországban lép pályára a magyar válogatott a világbajnoki selejtezősorozat 3. fordulójában.
okt. 10
10:33
Vb 2018: Hitzfeld szerint a németek újra világbajnokok lehetnek (She)
Ottmar Hitzfeld szerint a címvédő német labdarúgó-válogatottnak van a legnagyobb esélye arra, hogy a 2018-as oroszországi világbajnokságon elhódítsa a győztesnek járó trófeát.
okt. 10
10:35
F1: „A Ferrari olyan, mint az MU. Maga a történelem” (She)
A Ferrarinak elsősorban olasznak kell maradnia, még ha ez a sikeresség rovására is megy – vélekedik Eddie Irvine, aki 1996-tól 1999-ig versenyzett a maranellóiaknál, s utolsó évében majdnem világbajnok lett.
okt. 10
10:51
Vívás: súlyos térdsérülést szenvedett riói bronzérmesünk (She)
Rédli András vívó súlyos térdsérülést szenvedett a tatai válogatóversenyen – számolt be róla a veol.hu.
okt. 10
10:53
Kép: halálosan megfenyegették a Real Madrid klasszisát (She)
A profi futballisták már megszokták, hogy az internetet bárki szidhatja őket, név és arc nélkül. Van azonban, mikor túl messzire mennek a fanatikusok. Így történt most is, James Rodríguez, a Real Madrid klasszisa kapott fenyegetéseket Twitteren.
okt. 10
11:09
Vb 2018: Clementét menesztették a líbiai válogatott éléről (She)
A Kongói DK-tól elszenvedett súlyos, 4–0-s vereséget követően a Líbiai Labdarúgó-szövetség menesztette a válogatott éléről Javier Clemente szövetségi kapitányt.
okt. 10
11:11
Válogatott: Lettországban sem piros-fehér-zöldben játszunk (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos Twitter-oldalának tájékoztatása szerint a magyar válogatott – a Svájc elleni mérkőzéshez hasonlóan – a lettországi világbajnoki selejtezőn is tiszta fehérben lép pályára. A hazaiak első számú szerelésükben, bordó mezben szerepelnek majd. A Rigában rendezendő mérkőzés 20.45 órakor kezdődik.
okt. 10
11:15
Foci-vb 2018: Sebzett vadhoz hasonlítják a magyarokat (Agroinform)
Hétfő este a magyar válogatott Rigában Lettország ellen lép pályára a világbajnoki selejtezősorozat 3. fordulójában.
okt. 10
11:27
Képek: micsoda év! Férjhez ment Szász Emese a hétvégén (She)
Fantasztikus éve van Szász Emesének. A Rióban megszerzett olimpiai címe után a múlt hétvégén, a közvélemény kizárásával férjhez ment – írja a borsonline.hu.
okt. 10
11:29
Barcelona: „Messi? Az ötödik legjobb, aki ellen játszottam” (She)
Meglepő kijelentést tett Kosztasz Manolasz, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (serie A) szereplő Roma görög válogatott védője. Amikor a futballistát arra kérték, sorolja fel a legjobb csatárokat, akik ellen valaha játszott, Manolasz Lionel Messit, a Barcelona támadóját csak az ötödik helyen említette meg.
okt. 10
11:45
Spanyolország: hivatalos közleményt adtak ki Piqué ügyében (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Spanyolországban óriási balhé lett abból, hogy Gerard Piqué, a labdarúgó-válogatott hátvédje más mezt viselt, mint a többiek, és az ő trikójáról eltűnt a spanyol zászló. Most a szövetség (RFEF) hivatalos közleményben reagált.
okt. 10
12:03
Rövid pályás úszó-vk: Hosszú a 2. szakaszt is fölényesen nyerte (She)
Hosszú Katinka nagy fölénnyel nyerte meg az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának második szakaszát is, amiért plusz 50 ezer dollárt (13.6 millió forintot) kapott, egyúttal az összesített pontversenyben is szinte már győztesnek tekinthető, mivel közel 500 ponttal vezet Jeanette Ottesen előtt.
okt. 10
12:05
Válogatott: pirotechnika a lelátón – a szurkolók Varsóban „melegítettek” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfő este Lettország vendégeként lép pályára világbajnoki selejtezőn. A magyar szurkolók egy csoportja, útban Riga felé, vasárnap a lengyel fővárosban, Varsóban „melegített” a lettországi találkozóra – a harmadosztályú Polonia Warszawa jótékonysági meccsén.
okt. 10
12:07
Man. City: bajban Guardiola, Agüero ismét megsérült (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint megsérült Sergio Agüero az argentin labdarúgó-válogatott edzésén.
okt. 10
12:09
Magyar foci: Meglepetésre készülnek U21-eseink (Agroinform)
Győzelemmel búcsúzna az Európa-bajnoki selejtezőtől a magyar U21-es válogatott.
okt. 10
12:36
Úszás: vérig sértették Hosszú Katinkát, így reagált rá – kép (She)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő egy udvariatlan kommentelőnek szólt vissza a hivatalos Facebook-oldalán.
okt. 10
12:38
Heti program: Dortmund–Hertha, Napoli–Roma, Liverpool–MU (She)
A vb-selejtezőket követően a háromhetes szünet után a második kör is elkezdődik az NB I-ben, amelynek 12. fordulóját tartják meg szombaton. A tévében a Gyirmót–Mezőkövesd és a DVTK–Videoton meccseket izgulhatja végig, aki a magyar focit választja az M4 Sporton. A többi sportcsatorna közül a Sport2 a spanyol BL-szereplőket sorakoztatja fel, a Spíler Tv a Chelsea-t és a Manchester Cityt, a DIGI…
okt. 10
12:40
FIFA: Infantino szerint Allardyce ügye aggodalomra ad okot (She)
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke aggodalmát fejezte ki a futballisták játékjogának harmadik féllel történő megosztása miatt, s szerinte a FIFA-nak új intézkedéseket kell bevezetnie, hogy kezelje a helyzetet.
okt. 10
12:54
Rögbi: a megállíthatatlan új-zélandiak rekorddal zártak (She)
A Négy nemzet-bajnokság utolsó, 6. fordulójában a már tornagyőztes Új-Zéland Durbanban, Dél-Afrika vendégeként lépett pályára, a korábbiakhoz hasonlóan pedig újabb bónuszpontos győzelmet aratott, így hibátlan mérleggel, rekordot felállítva zárta a tornát. Összefoglaló a hétvégi eseményekről!
okt. 10
12:57
LMP: a kormány sem veszi komolyan az alaptörvény-módosítást (Behaviour)
A párt tiltaná a felesleges és drága kormányzati propagandát.
okt. 10
13:03
Átigazolás: Ezért nem lett az Arsenalé az év játékosa (Agroinform)
Riyad Mahrez Londonba szerződése a küszöbön állt, ám végül túl drága lett volna az Arsenalnak a megszerzése.
okt. 10
13:12
Válogatott: Korcsmár ezért nem utazhatott el Rigába (She)
Korcsmár Zsolt, a Vasas magyar válogatott védője kisebb sérülése miatt nem utazott el a nemzeti csapattal a lettországi világbajnoki selejtezőre. A 27 esztendős játékos az angyalföldi klub hivatalos honlapjának elárulta, azért kénytelen kihagyni a rigai összecsapást, mert bevizesedett a korábban műtött térde.
okt. 10
13:14
Válogatott: fájdalmasan minimális – ennyi esélyt adnak a továbbjutásra (She)
Közzétette az európai zóna világbajnoki selejtezőinek 2. fordulója utáni esélylatolgatását a nemzetközi futballstatisztikákkal foglalkozó We Global Football: a magyar nemzeti csapat továbbjutási esélyei tovább zuhantak.
okt. 10
13:16
Tékvandó: 28 év után után újra világverseny Budapesten (She)
A harcművészvilág tekintete október közepén Budapest felé fordul, ahol több, mint 1800 tékvandós, köztük a sportág legnevesebb képviselői mérik össze tudásukat öt napon keresztül, tizenkét páston!
okt. 10
13:18
Megyei foci: mesterhármast vágott a korábbi NB I-es csatár (She)
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhattak. A 2015–16-os kiírásban nem sikerült kiharcolniuk a feljutást az NB III-ba, de az új idényt imponálóan kezdték megyéjük pontvadászatában, hiszen mindkét együttes hibátlan mérleggel rendelkezik. A hétvégén a Kecskemét…
okt. 10
13:20
Darts: a hollandok 14 perc alatt felvásárolták a PL-jegyeket (She)
A darts Premier League jövőre is visszatér Rotterdamba, ahol van is igény a világ legjobb tíz játékosának küzdelmére: a holland városban 14 perc alatt elkapkodták a több mint kilencezer jegyet.
okt. 10
13:30
F1: ez a fotó bizonyítja, hogy nincs jó bőrben a sportág (She)
Egy japán szurkoló egymás mellé rakta a 2006-os és az idei Japán Nagydíj rajtjáról készült felvételt. Ne a pályát nézze, hanem a hátteret – megtalálja a több ezer különbséget?
okt. 10
13:57
Foci-vb 2018: Otthon páholhatják el a hollandokat (Agroinform)
A gallok sikere nem fizet túl jól, tényleg ennyire esélyten az Oranje?
okt. 10
14:06
Kép: nem akármilyen ajándékkal lepte meg édesanyját a PL-játékos! (She)
Troy Deeney, az angol Premier League-ben szereplő Watford angol futballistája nem akármilyen ajándékkal lepte meg édesanyját a születésnapján. A 28 esztendős támadó egy új autót ajándékozott édesanyjának a nagy napra, egy BMW X5-öst. Az autó ára egyébként 15 millió forint körül mozog, míg Deeney havonta 45 millió forint körül keres átszámolva. Tehát azért a veséjét nem kellett eladnia az…
okt. 10
14:21
Férfi kézi: orrtörés miatt nem játszhat a szegedi átlövő (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának balátlövője, Szergej Gorbok orrtörést szenvedett a Kielce elleni vasárnapi Bajnokok Ligája-meccsen. Az orosz válogatott játékos így egyelőre nem tud pályára lépni – számolt be róla a szegedi klub honlapja.
okt. 10
14:23
Brazília: a legenda szerint Neymar Ronaldónál és Romáriónál is jobb (She)
Tostao, a brazil labdarúgás egyik legendás alakja úgy véli, Neymar már most jobb, mint honfitársai, Ronaldo vagy Romário.
okt. 10
14:33
Sportfogadás: Ritkán látható ekkora egyetértés a magyar válogatott kapcsán (Agroinform)
Gyakorlatilag senki sem kételkedik abban, hogy a magyar válogatott legyőzi a lettet hétfő este. Legyen így!
okt. 10
14:57
Torna: elnézést kért Berki iszlám vallást gúnyoló riválisa (She)
Louis Smith Berki Krisztián legnagyobb riválisa volt a 2012-es londoni olimpián. A brit tornászról nemrég kiszivárgott egy videó, amelyen egy társával együtt kigúnyolja az iszlám vallást. A sportoló társa, Luke Carson egy szőnyegen térdel, nevetve imádkozást imitál, közben pedig Allahu Akbar rigmusokat mondogatnak.
okt. 10
15:09
Sportfogadás: Ezt várjuk mi - tippek a Lettország-Magyarország vb-selejtezőre (Agroinform)
A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak a Lettország-Magyarország találkozótól.
okt. 10
15:33
Női kézi: montenegrói átlövőt szerződtetett a Fradi (She)
Egyéves szerződést írt alá a Ferencváros női kézilabdacsapatával az olimpiai ezüst- és Európa-bajnoki aranyérmes Marija Jovanovics – adta hírül a fradi.hu.
okt. 10
15:45
Tippkirály: Már közel 1000 játékos a Tippkirályban, még nem késő beszállni! (Agroinform)
Péntek óta zajlik a hatharom.com egyedi tippjátéka, amelynek első hétvégéjén közel 1000 résztvevővel számolhattunk.
okt. 10
15:51
Serie A: Joe Hart nem bánta meg, hogy Olaszországba került (She)
Joe Hartnak, az angol labdarúgó-válogatott kapusának nem volt sok választási lehetősége, mégsem bánja, hogy az olasz Torino csapatához került a Manchester Citytől.
okt. 10
15:53
F1: el nem hinné, hogyan próbált javítani a rajtokon a Mercedes (She)
Lewis Hamilton annak ellenére ragadt be a Japán Nagydíj rajtjánál, hogy a Mercedes minden tőle telhetőt megtett a probléma gyors kezelésére. Még azt is, amit talán nem is gondolnánk.
okt. 10
16:21
NFL: Sérültektől tizedelt déli derbivel zárul a forduló (Agroinform)
A Carolina még irányítója és futója nélkül is simán esélyese a Tampa elleni csoportrangadónak.
okt. 10
16:45
La Liga: Messi csak a liga történetének 4. legjobbja, CR7 a top20-ban sincs (She)
Egy tanulmány szerint Lionel Messi csak a negyedik legjobb játékos a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság történetében, Cristiano Ronaldo pedig még a legjobb húszba sem fér be.

Keresés