2016. február 1. hétfő

febr. 1
0:06
Hétfői sportműsor: spanyol bajnoki, Mol Liga, tenisz (She)
Egy mérkőzés maradt hétfőre a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 22. fordulójából, a Deportivo–Rayo Vallecano találkozó. A jégkorong Mol Ligában két mérkőzést rendeznek. Íme, a mai sportműsor.
febr. 1
0:24
Hatot vágott a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid hatgólos győzelmet aratott a vendég Espanyol felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
febr. 1
0:42
C. Ronaldo régen varázsolt így! - videó (Infostart)
A Real Madrid hatgólos győzelmet aratott a vendég Espanyol felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
febr. 1
6:06
Serie A - A Milan nyerte a városi rangadót (Infostart)
Az AC Milan háromgólos győzelmet aratott városi riválisa, az Internazionale felett az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti rangadóján.
febr. 1
7:00
Hosszú Katinka másodszor a világ legjobbja (Metropol)
Akárcsak egy évvel korábban, úgy 2015-ben is Hosszú Katinka érdemelte ki a világ legjobb női úszójának járó elismerést.
febr. 1
7:18
NBA: a GSW átrobogott a Knicksen; botlott a Lakers (She)
Az észak–amerikai kosárlabda–bajnokság (NBA) alapszakaszában a címvédő, ligaelső Golden State Warriors ezúttal a Knicksen gázolt át, méghozzá New Yorkban. A Lakers ugyancsak otthon bukott, méghozzá a Charlotte Hornetsszel szemben 19 ponttal.
febr. 1
7:18
Terry a szezon végén távozik a Chelsea-től (Metropol)
A 35 éves hátvéd 14 évesen került a londoni klubhoz, a felnőtt együttesben 1998-ban mutatkozott be.
febr. 1
7:20
Darts: Taylor hét meccsnyilat rontott, Van Gerwené a trófea (She)
A címvédő Michael van Gerwen sikerével zárult a dartsozók idei első major-tornája, az angliai Milton Keynesben rendezett The Masters elnevezésű verseny. A holland játékos a döntőben 11–6-ra győzte le az angol Dave Chisnallt.
febr. 1
7:36
NHL: csendes-óceáni siker a gálán, John Scott az MVP (She)
A Csendes-óceáni csoport csapata nyerte meg az NHL All-Star-gálát, miután a gólzáporos elődöntőt követően a fináléban Corey Perry góljával győzött az Atlanti csoport legjobbjai ellen. A gála legjobb játékosa (MVP) a montreali John Scott lett.
febr. 1
8:12
A vitorlázó Berecz Zsombor célja a pontszerzés az olimpián (Infostart)
Valenciában, egy nemzetközi csapattal készül az ötkarikás játékokra Berecz Zsombor, akinek célja Rióban a pontszerzés. A Laserről Finndingire váltott vitorlázónak immár nem koplalnia, hanem híznia kell versenysúlyához.
febr. 1
8:12
Tenisz: Kerber a 2., Babos sem volt még ilyen magasan (She)
Az Australian Open-győztes Angelique Kerber a második helyre jött fel a női teniszezők világranglistáján. A 28 éves német játékos élete legjobb helyezésével áll a rangsorban, az élen természetesen továbbra is Serena Williams található. A férfiaknál Novak Djokovics óriási fölénnyel első, az első harmincban pedig már hat francia található! Babos Tímea kilenc helyet elugorva 1000 pont felett jár és…
febr. 1
8:14
NFL: Wilson parádézott, Beckham védőnek állt, megint Irvinék nyertek (She)
Michael Irvin csapata 49–27-re legyőzte Jerry Rice együttesét az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Pro Bowl-gáláján.
febr. 1
8:30
Légiósok: Németh Krisztián másfél évre ír alá Katarba (She)
A katari al-Garafa labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Németh Krisztián másfél évre kötelezi el magát a klubhoz.
febr. 1
8:32
Australian Open: új rekordot hozott az év első Grand Slamje (She)
Új nézőcsúcs született a vasárnap zárult ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
febr. 1
8:48
Nézőcsúcsot produkált az Australian Open (Infostart)
Új nézőcsúcs született a vasárnap zárult ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
febr. 1
8:48
Világfutball: a 2016 téli átigazolási időszak záró napja (She)
A legtöbb magas szintű labdarúgó-bajnokságban – így az összes kontinentális topligában – 2016. február 1-jén zárul le a téli átigazolási időszak.
febr. 1
8:48
A férfiaknál elmaradt a meglepetés (Metropol)
A női teniszben egyetlen komoly szenzáció létezik az utóbbi években: ha Serena Williams kikap egy Grand Slam mérkőzésen.
febr. 1
8:50
PL: újabb nigériai támadót vett kölcsön a londoni csapat (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham kölcsönvette Emmanuel Emenikét, a török Fenerbahce nigériai támadóját.
febr. 1
9:06
Légiósok: Kansasben nem értik, mi a jó a Németh-üzletben (She)
A reportingkc.com oldalon megjelent cikkben a szerző azt próbálja meg boncolgatni: tulajdonképpen miért is ment el a Sporting Kansas Citytől Németh Krisztián, ha a pótlására kinézett labdarúgó állítólag több kerül. Ez vajon miért jó a klubnak?
febr. 1
9:08
Eb 2016: ellenfelünk kikapott a Klinsmann-csapattól – videó (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő Izland 3–2-es vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól a kaliforniai Carsonban.
febr. 1
9:24
MU: az utolsó pillanatban, a semmiből jön a nagy igazolás? (She)
Mikor, ha nem az utolsó pillanatban jöjjön a legnagyobb igazolás? A Manchester United hétfői sajtóhírek szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy Portugáliából igazoljon…
febr. 1
9:26
Légiósok: Gyurcsó visszatért és jó teljesítményt nyújtott (She)
Meggyőző teljesítményt nyújtott a Pogon Szczecin magyar labdarúgója, Gyurcsó Ádám, aki a hétközi felkészülési mérkőzésen kisebb gyomorpanaszok miatt nem léphetett pályára a törökországi edzőtáborban. Apró szépséghiba: a lengyel klub 3–1-re kikapott a cseh élvonalban kieső helyen álló Sigma Olomouctól.
febr. 1
9:33
Heti műsor: A héten kiderül, hogy tényleg bajnokesélyes-e a Leicester (Agroinform)
A Rókák hétközben a Liverpoolt fogadják, majd hétvégén a Manchester Cityhez látogatnak.
febr. 1
9:42
Jégkorong: Magosi Bálint súlyos sérülést szenvedett (She)
Szárkapocscsonttörést szenvedett Magosi Bálint, a francia Briancon légiósa, így nem vehet részt a február 11. és 14. közötti budapesti jégkorong olimpiai selejtezőben.
febr. 1
9:42
Babos élete legjobbjával az 51. helyen (Metropol)
A 22 éves játékos mostani helyezése az olimpiai részvétel szempontjából is biztató, június 6-án kell az első 56-ban lennie ahhoz, hogy kvótához jusson.
febr. 1
9:44
Videó: Mancini középső ujjával hergelte a Milan-drukkereket (She)
Az Inter sima, 3–0-s vereséget szenvedett az AC Milantól az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójában. A mérkőzés 49. percében a játékvezető túl heves reklamálás miatt elküldte a kispadtól a fekete-kékek vezetőedzőjét, Roberto Mancinit. Az olasz edző nehezen viselte a Milan-drukkerek beszólásait, középső ujja felmutatásával válaszolt.
febr. 1
10:00
Babos soha nem volt még ilyen pozícióban (Infostart)
Babos Tímea pályafutása legjobbjaként az 51. helyen áll a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
febr. 1
10:00
MU: az utolsó pillanatban, a semmiből jön a nagy igazolás? (She)
Mikor, ha nem az utolsó pillanatban jöjjön a legnagyobb igazolás? A Manchester United hétfői sajtóhírek szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy Portugáliából igazoljon…
febr. 1
10:02
Két magyar érem a birkózó Paris Grand Prix-n (Infostart)
A 86 kilogrammos Veréb István ezüst-, míg a 74 kilogrammos Nagy Mihály bronzérmet szerzett a vasárnap véget ért birkózó Paris Grand Prix-n.
febr. 1
10:02
Légiósok: Németh hatszoros pénzt keres Katarban – sajtóhír (She)
A Blikk hétfői számában arról számolt be, hogy Németh Krisztián Katarban hatszor annyit keres majd, mint az Egyesült Államokban. A Sporting KC-t elhagyó magyar labdarúgó másfél évre kötelezi el magát az al-Garafához, amely már megerősítette az érkezését.
febr. 1
10:18
A Zidane-éra a Bernabéuban: 3 meccs, 16 gól (Infostart)
Folytatódott Zinedine Zidane remek sorozata, de nem tévesztett lépést a Barcelona sem. Olaszországban a Napoli és a Juve még inkább ellépett a mezőnytől, a Milan pedig régi önmagát idézte. Németországban a Bayern és a Dortmund külön kategóriát képvisel, a tavasszal másodszor döntetlent játszó Hertha még mindig harmadik. Angliában a sorsolás több izgalmat hozott, mint a kupamérkőzések.
febr. 1
10:36
Bundesliga: Jó a magyar labdarúgásnak, rossz nekem – Dárdai (She)
Pont Dárdai Pál csapata, a Hertha ellen mutatkozott be a Bundesligában Kleinheisler László, a Werder Bremen téli szerzeménye. A berliniek trénere a rá jellemző humorral megállapította: ami jó a magyar labdarúgásnak, az neki most rossz volt.
febr. 1
11:12
Videó: felvette a snowboardozást, UFO-t látnak a felvételen (She)
Egy snowboardos videó járja az internetet, de nem a trükkök miatt beszélnek a felvételről. A GoPro-val készült felvételen ugyanis állítólag egy UFO látható. A döntést, hogy valóban erről van-e szó, inkább olvasóinkra bízzuk.
febr. 1
11:14
Aranycipő: CR megelőzte Nikolicsot és beérte Suárezt (She)
Nikolics Nemanja, a lengyel élvonalbeli Legia Warszawa magyar válogatott támadója visszacsúszott a nyolcadik helyre az Aranycipő-rangsorban – igaz, a bajnokság még szünetel. A vasárnap három gólt szerző Cristiano Ronaldo többek között Nikolicsot is megelőzte, s beérte a Luis Suárez, Robert Lewandowski kettőst.
febr. 1
11:16
Argentína: elszabadultak az indulatok, a kapust rugdosták – videó (She)
Rendkívül rossz fényt vet a jövő héten kezdődő argentin labdarúgó-bajnokságra a vasárnap rendezett Boca Juniors–River Plate (0–1) és az Estudiantes–Gimnasia La Plata (1–0) derbi. Bár mindkét találkozót a nyári felkészülési torna keretében játszották, egyik sem volt barátságos hangulatú, ugyanis a fővárosiak rangadóján öt, míg a La Platai-iak derbijén négy játékost állítottak ki a bírók. Nézze meg…
febr. 1
11:21
Tenisz: Babos élete legjobbjával az 51. helyen (Agroinform)
Babos Tímea pályafutása legjobbjaként az 51. helyen áll a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
febr. 1
11:48
Eb 2016: a torna után távozik az északi válogatott kapitánya (She)
A nyári Európa-bajnokság után távozik posztjáról Erik Hamrén, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 1
11:50
Milan: távozik a vb-ezüstérmes középpályás – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli AC Milan a hivatalos honlapján bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a 31 éves, holland Nigel de Jonggal.
febr. 1
11:52
NB II: az Újpest tesztelte, a Fradi fiókcsapatánál folytatja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a napokban tesztelte az NB II-es Csákvártól távozó Mihály Dávidot, aki végül nem a lilákhoz, hanem a Ferencváros fiókcsapatához, a másodosztályban sereghajtó Soroksárhoz igazol.
febr. 1
11:54
Palermo: az elnök Baloghot hiányolta a csapatból (She)
Elégedett volt a Serie A 22. fordulójában a Carpi vendégeként elért döntetlennel (1–1) a Palermo klubelnöke, Maurizio Zamparini, a cserék közé jelölt téli szerzeményt, Balogh Norbertet viszont hiányolta a csapatból.
febr. 1
12:06
Nagy lehetőség előtt áll Budapest (Infostart)
A nemzeti olimpiai bizottságokat tömörítő szervezet (ANOC) elnöke, Ahmad al-Fahhad Szabbah sejk szerint nagy lehetőség előtt áll Budapest, amely a jövő évi vizes világbajnokság házigazdája lesz.
febr. 1
12:24
Inter: Nem érdemeltünk ilyen súlyos vereséget – Mancini (She)
A vasárnap esti milánói derbi után – amelyen az AC Milan 3–0-ra megverte az Internazionalét – a csapatok edzői értékelték a mérkőzést. Szinisa Mihajlovics, a Milan vezetőedzője szerint fontos győzelmet arattak, míg Roberto Mancini, az Inter trénere a kihagyott tizenegyes fontosságát hangsúlyozta.
febr. 1
12:26
Heti program: futsal Eb magyarokkal, Barca és Inter ebédre (She)
Miközben az NB I-es csapatok felkészülési programja a végéhez közeledik a Magyar Kupa jövő heti folytatása és a bajnokság újrakezdése előtt, Angliában, Olaszországban és Franciaországban két bajnoki fordulót is rendeznek a héten. A hét slágere a vasárnapi Chelsea–Manchester United meccs lesz, de kapunk Leverkusen–Bayern München, Hertha–Dortmund, Marseille–PSG és Lazio–Napoli rangadót is. A Sevilla…
febr. 1
12:28
MLSZ: a Videoton Felcsúton játssza hazai bajnokijait (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága elfogadta a Videoton kérelmét, így a székesfehérvári csapat a tavasszal a felcsúti Pancho Arénában rendezi meg hazai mérkőzéseit.
febr. 1
12:33
Tipp: Kapusok nélkül gólparádét hozhat a forduló zárómérkőzése (Agroinform)
A Deportivo és a Rayo is nélkülözni kénytelen első számú portását, így az overben nagy értéket találhatunk.
febr. 1
12:42
Kedden döntenek Dujshebaev sorsáról (Infostart)
Kedden dönt a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége a férfi válogatott szövetségi kapitányának, Talant Dujshebaevnek a sorsáról, és a női válogatott új szövetségi kapitányát is kinevezhetik. Az MKSZ azért van döntéskényszerben, mert immár biztos, hogy egyik magyar csapat sem lesz ott a riói olimpián.
febr. 1
12:42
Videó: Ibra annyira erős volt, hogy „eltűnt” a játékoskijáróban (She)
A Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic duplájával 2–0-ra nyert a Saint-Étienne otthonában a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 23. fordulójában. A svéd klasszis a mérkőzés előtt egyéni bemelegítés gyanánt ajtónak támaszkodott a játékoskijáróban. Ez történt!
febr. 1
13:00
NB I: előbb kezdődik az Újpest–MTK és a DVTK–Honvéd (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága a megváltozott tv-közvetítési időpontokhoz igazodva módosította két NB I-es találkozó kezdését.
febr. 1
13:00
Több jegyet kaphatnak a magyar szurkolók a labdarúgó Eb-re (Infostart)
Lezárult a jegyigénylés a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra, amelyen a magyar szurkolók végül a korábbinál nagyobb létszámban drukkolhatnak Bernd Storck szövetségi kapitány együttesének.
febr. 1
13:18
Motoros bringával bukott le egy versenyző a terepkerékpáros vb-n (Infostart)
Technikai doppinggal - azaz tiltott, motorikus erőátvitellel - akadt fenn a belga Femke Van den Driessche a hétvégén hazájában rendezett terepkerékpáros világbajnokságon.

Keresés