2016. február 14. vasárnap

febr. 14
0:00
Vasárnapi program: a lengyelek ellen az olimpiai álomért (She)
A magyar jégkorong-válogatott vasárnap este az olimpiai álom életben tartásáért lép jégre Lengyelország ellen a Papp László Budapest Sportarénában: amennyiben legjobb hokisaink győznek, bejutnak az ötkarikás selejtezősorozat utolsó körébe. A magyar kézilabda elitcsapatai közül a Győri ETO meccse a Buducsnoszt Podgorica ellen akár a középdöntős csoportelsőségről is dönthet, míg a Mol-Pick Szeged a…
febr. 14
0:18
La Liga: még sosem volt ilyen sorozata a Deportivónak (She)
Az európai topligák döntetlenkirálya ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: a Deportivo labdarúgócsapata hazai pályán előbb leadta meccs eleji előnyét, majd döntetlent harcolt ki a Betisszel szembeni szombat esti bajnokin (2–2). A Depornak ez volt sorozatban az ötödik pontosztozkodása a La Ligában, ilyen sorozata még sosem volt a galiciai csapatnak.
febr. 14
7:12
FIFA: újabb 13 európai támogatója van Infantinónak (She)
Újabb 13 európai labdarúgó-szövetség támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökválasztásán a svájci Gianni Infantinót.
febr. 14
7:48
Tenisz: a 18 éves amerikai már döntős Memphisben (She)
A memphisi ATP-torna elődöntőjében is folytatta menetelését a 18 éves amerikai Taylor Fritz, aki a litván Ricardas Bernakis háromjátszmás legyőzésével jutott a fináléba. Ellenfele az első helyen kiemelt japán Nisikori Kei lesz, aki ugyancsak három szettben győzött az amerikai Sam Querrey ellen.
febr. 14
8:24
NHL: a Dallas hétgólos meccsen verte meg a Washingtont (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Dallas Stars a kétgólos Tyler Seguin vezérletével hazai pályán 4–3-ra megverte a ligaelső Washington Capitalst, és vezeti a Nyugati főcsoportot. A keleten 2. helyen álló Florida Panthers meglepően sima, 5–0-s vereséget szenvedett otthon a Nashville Predatorstól. A legtöbb gólt a Hurricanes–Islanders meccs hozta, a Carolina…
febr. 14
8:42
Nem sikerült Szász Emesének a Buenos Aires-i verseny (Infostart)
A női párbajtőrözők Buenos Aires-i világkupaversenyén Szász Emese a 11. helyen végzett, így a márciusi, budapesti Grand Prix-n dől el, hogy ott lehet-e a riói olimpián. A férfi párbajtőrözők vancouveri viadalán Boczkó Gábor a 10., Imre Géza a 11. volt, és számukra vasárnap a csapatverseny következik, melyen véglegesen eldől az ötkarikás kvalifikáció kérdése.
febr. 14
8:48
A spanyolok nyerték a futsal Eb-t (Metropol)
A legutóbbi két tornán ezüstérmes oroszoknak nem volt számottevő esélyük a mérkőzésen.
febr. 14
8:50
Újabb magyar hódeszkás siker (Metropol)
A hódeszkás Gyarmati Panka bronzérmes lett a Göteborgban rendezett meghívásos big air viadalon.
febr. 14
9:00
Videó: Pepe szerenádot adott, ki nem találná, kinek (She)
Pepét, a Real Madrid futballistáját keménységéről ismerte meg a világ, a portugál azonban Valentin-nap alkalmából adott egy szívhez szóló szerenádot. A cipőjének.
febr. 14
9:02
Vívó vk: nem sikerült Szász Emesének a Buenos Aires-i verseny (She)
A női párbajtőrözők Buenos Aires-i világkupaversenyén Szász Emese a 11. helyen végzett, így a márciusi, budapesti Grand Prix-n dől el, hogy ott lehet-e a riói olimpián. A férfi párbajtőrözők vancouveri viadalán Boczkó Gábor a 10., Imre Géza a 11. volt, és számukra vasárnap a csapatverseny következik, melyen véglegesen eldől az ötkarikás kvalifikáció kérdése.
febr. 14
9:18
Kép: sötétben öltözött? A Dortmund-sztárt szétszedik az interneteten (She)
Pierre-Emerick Aubameyang kisebb sérülés miatt nem lehetett a pályán a szombati Dortmund–Hannover német bajnoki találkozón, a lelátóról követte csapata 1–0-s győzelmét. Látványosságról labda nélkül is gondoskodott.
febr. 14
9:36
Videó: Halmosiék a padon ugráltak, Martínez megmutatta (She)
Nemcsak a szombathelyi szurkolók, hanem a játékosok is hangot adtak örömüknek, miután a Haladás egy szemfüles góllal legyőzte a Honvédot és hazavitte a három pontot a Bozsik-stadionból a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A találkozó után Leandro Martínez az öltözőben rögzítette, ahogy Halmosiék ünneplik a nem mindennapi sikert, hiszen 1937 óta idegenben csupán a harmadik győzelmét aratta a…
febr. 14
9:38
Kézi: ilyen gólt még biztosan nem kapott a Veszprém – videó (She)
Nem mindennapi gólt dobott Darko Djukics az MVM Veszprémnek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában. A veszprémi csapat 38–34-re megnyerte a találkozót, a Besiktas huszonegy éves szerbjét az EHF Tv varázskezűnek nevezte. Nézzék meg, miért!
febr. 14
9:45
Darts: Vasárnap bajnokot avatnak Venrayben (Agroinform)
A nyolcaddöntőkre, a negyeddöntőkre, az elődöntőkre és a döntőre is ma kerül sor Venrayben, az év első ET-versenyén.
febr. 14
10:12
Újpest: vizsgálat indul! Storcktól elnézést kérnek (She)
Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC és a rendőrség egymásnak ellentmondóan nyilatkozott arról, miért nem jutott be a szombati Újpest–Videoton NB I-es bajnokira Bernd Storck szövetségi kapitány. Az ellentmondás kapcsán ismét megkerestük a klubot.
febr. 14
10:14
Roma: lélekmelegítő gesztus az új kedvenctől – kép (She)
A januárban szerződtetett Stephan El Shaarawy remekül kezdte a karrierjét az AS Románál, eddig négy bajnokin lépett pályára, ezeken két gólt és egy gólpasszt ért el, csapata pedig tizenkét pontot gyűjtött és felkapaszkodott a dobogó alsó fokára. De nemcsak a pályán nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet a „Fáraónak" becézett támadó.
febr. 14
10:30
MLSZ: a biztonsági szolgálat akadályozta meg Storckot (She)
A rendőrség és az Újpest után a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is reagált a Nemzeti Sport Online megkeresésére, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány miért nem jutott be a szombati Újpest–Videoton bajnokira.
febr. 14
10:39
Premier League: A Tottenham is kibabrálhat a Cityvel (Agroinform)
A Leicester után a londoni csapat is otthonában lepheti meg a Manchester Cityt.
febr. 14
10:48
Videó: a gyerekeket csipkés bugyis modellekre cserélték (She)
A játékoskísérő gyerekeket szexi modellekre cserélték a szervezők Valentin-nap alkalmából az RKC Waalwijk–FC Emmen (0–1) holland másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A hazai szurkolók kénytelenek voltak betelni a találkozó előtti nem mindennapi látvánnyal, ugyanis a beszámolók szerint a házigazdáknak nem ment jól a játék a pályán, a 16. percben tizenegyesből gólt kaptak és vereséget szenvedtek.…
febr. 14
11:06
Női kézilabda: nem vált be – távozik a Siófok légiósa (She)
A Siófok női kézilabdacsapata közös megegyezéssel szerződést bontott a 29 éves cseh Michaela Hrbkovával, miután előző klubja, a Göppingen bejelentkezett érte.
febr. 14
11:24
Női kézi BL: „Remélhetőleg a Podgorica is sportszerű meccsre készül” (She)
Egy kétgólos vereség, egy egygólos győzelem és egy döntetlen – ez a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának mérlege az utóbbi három podgoricai vendégjátékáról. Tehát meg lehet kockáztatni, hogy szoros mérkőzésre van kilátás vasárnap este is, amikor a Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. csoportjában a csoportelsőségért mérkőzik meg a Buducsnoszt és az ETO.
febr. 14
11:26
Videó: Priskin hatalmas gólt vágott a jobb felsőbe (She)
Látványos gólt lőtt Priskin Tamás a Slovan Bratislava–AaB (3–3) felkészülési mérkőzésen. A pozsonyiak magyar légiósa a találkozó 54. percében, 1–1-es állásnál talált be a dánoknak, amivel ismét előnyhöz jutottak a hazaiak.
febr. 14
11:33
Bundeslinga: Jön az újabb Bayern-blama? (Agroinform)
Az életéért harcoló Augsburghoz látogatnak a bajorok a Bundesliga 21. fordulójának zárómérkőzésén.
febr. 14
11:42
Bayern: Guardiolát a szezon közben kirúghatják – a bulvárlap szerint (She)
Az angol Sunday Express szerint egyre nagyobb a nyomás Pep Guardiolán a Bayern Münchennél, még az is előfordulhat, hogy nem tölti ki a teljes 2015–2016-os szezont a bajor klub kispadján.
febr. 14
12:00
Palermo: Balogh bekerült a Torino elleni keretbe (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo magyar játékosa, Balogh Norbert újra tagja a csapat mérkőzésre készülő keretének, miután betegség miatt két meccset kihagyni kényszerült.
febr. 14
12:18
Tajvani tenisztorna - Venus Williams nyert a döntőben (Infostart)
Az első helyen kiemelt Venus Williams nyerte az 500 ezer dollár (264 millió forint) összdíjazású tajvani keménypályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben jobbnak bizonyult a japán Doj Miszakinál.
febr. 14
12:24
Venus Williams nyert tajvani tornán (Metropol)
Ez volt a 49. tornagyőzelme.
febr. 14
12:27
Női kézilabda BL: Csúnyán lenézik az ETO-t vagy ez a realitás? (Agroinform)
A legutóbbi négy kiírást kisajátító Buducsnoszt Podgorica és a Győri ETO csap össze Montenegróban.
febr. 14
13:03
Premier League: Birminghamben is megszenvedhet a Liverpool (Agroinform)
Noha a Premier League utolsó helyezett csapatához látogat a Liverpool, így is kőkemény meccs vár Jürgen Kloppékra.
febr. 14
13:30
F1: Schumacher exmenedzsere „szenved, mint egy kutya” (She)
Michael Schumacher korábbi menedzsere, Willi Weber szerint tarthatatlan állapot, hogy a hétszeres világbajnok családja és szóvivője semmilyen érdemi információt nem oszt meg az egykori versenyzőről.
febr. 14
13:48
Videó: a 95. percben Welbeck sokat érő győztes gólt fejelt (She)
Jamie Vardy harcolt ki és értékesített egy büntetőt a Leicesternek az angol élvonalban, így hátrányba került az Arsenal, pedig Olivier Giroud góljával vezetést szerezhetett volna, azonban a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. Korábban Petr Cech védett nagyot, majd a második félidőben alig néhány perccel az első sárga lapját követően a vendég City védőjét, Danny Simpsont állították ki.…
febr. 14
14:06
Törölték a svájci női lesiklóversenyt (Infostart)
Előbb a tervezett rajtot két órával elhalasztották, utána pedig törölték a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi lesiklófutamát a svájci Crans Montanában.
febr. 14
14:06
La Liga: lendületben a baszkok – 3 meccs, 10 gól, 9 pont (She)
A Real Sociedad hozta a kötelezőt, és simán legyőzte az utolsó előtti Granadát a spanyol La Liga  24. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén. A San Sebastián-i labdarúgócsapatnak ez volt a harmadik bajnoki győzelme zsinórban, a Betis, Espanyol, Granada hármas elleni meccsein 10–1-es gólkülönbséggel hozta a kilenc pontot.
febr. 14
14:08
Kvíz: legendás futballisták, de nyertek-e világbajnokságot? (She)
Két héttel ezelőtti kvízünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy nyert-e Bajnokok Ligáját az adott labdarúgó. Most lényegében ugyanez a játék, ám ezúttal a világbajnokság a kérdés.
febr. 14
14:24
Erre készül Douchev-Janics Natasa új párja (Infostart)
A riói olimpiára való kijutás a célja Bodonyi Dórának, a Szolnok kajakozójának. A Világkupa-győztes versenyző szerint azonban ez igen nehéz Magyarországon, mivel nagyon nagy neveket kell hozzá megelőzni.
febr. 14
14:42
Férfi kézi: újabb spanyol játékos csatlakozhat a Szegedhez (She)
A Diario La Rioja beszámolója szerint Pedro Rodríguez a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában folytathatja a pályafutását. A 25 éves jobbszélső szerződése lejár a szezon végén a Naturhouse La Riojánál, és ha igazak a spanyol sajtóhírek, akkor a nyáron Magyarország felé veszi az irányt.
febr. 14
14:44
Serie A: a Genoa sem tudta megállítani a Milant (She)
A Milan Carlos Bacca és Honda Keiszuke góljával 2–1-re legyőzte a Genoát a Serie A 25. fordulójában. A vendégek szépítő találatát a szezont még a Milan játékosaként kezdő Alessio Cerci szerezte.
febr. 14
15:00
PL: Welbeck góljával fordított az Arsenal a Leicester ellen (She)
Az Arsenal a csereként beálló Danny Welbeck 95. percben fejelt góljával 2–1-re legyőzte a bajnoki éllovas Leicester Cityt a Premier League vasárnapi rangadóján.
febr. 14
15:18
PSG: „Blanc egy pu.ci” – nagy bajban a meggondolatlan védő (She)
A francia élvonalban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain labdarúgója, Serge Aurier nagy bajba került, mert szombat este olyan videót posztolt, amelyen csapata több játékosát és vezetőedzőjét, Laurent Blanc-t is inzultálta. A Chelsea elleni BL-meccsen biztosan nem léphet pályára.
febr. 14
15:36
Kikapott a Leicester City az Arsenaltól (Infostart)
A listavezető Leicester City kikapott a hétvégének a harmadik helyről és az éllovassal szemben ötpontos hátrányból nekivágó Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén.
febr. 14
15:36
Videó: Szucsánszki a saját térfeléről okos góllal büntetett (She)
Szucsánszki Zita emlékezetes gólt dobott a szombatig százszázalékos Rosztov-Donnak a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőcsoportjában. A válogatott kézis üres kapus találatával a Ferencvárosnak sikerült visszavenni egy időre a vezetést, azonban végül 29–29-es döntetlent játszott az orosz csapattal.
febr. 14
15:54
NBA: LaVine a zsákolóbajnok, Thompson a triplakirály (She)
Zach LaVine lett a zsákolóbajnok, Klay Thompson pedig a triplakirály az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) torontói All-Star-hétvégéjén.
febr. 14
15:56
Dortmund: Beismerte! Ő az a topmodell, akiért Reus bolondul (She)
Marco Reus, a Borussia Dortmund labdarúgója a Bild bulvárlap hasábjain ismerte el, hogy az elmúlt hónapokban szorosabb viszony fűzi Scarlett Gartmann topmodellhez.
febr. 14
16:03
La Liga: Revánsot vehet a Barcelona az őszi blamáért (Agroinform)
Luis Enrique fiai visszavágásra készülnek a Celta Vigónak, ez pedig kiütéshez vezethet.
febr. 14
16:12
Werder: távozhat a Kleinheislert a klubhoz segítő igazgató (She)
A Kicker információi szerint távozik a Werder Bremen labdarúgócsapatától Rouven Schröder sportigazgató, aki a keret kialakításáért felelős szakemberként kulcsszerepet játszott Kleinheisler László szerződtetésében.
febr. 14
16:30
NB I: Gera fejre állt, Danilovics a levegőben úszott – fotók (She)
Fotósaink a labdarúgó NB I 20. fordulójának szombati mérkőzésein is ott voltak, most a legjobb képekből nyújtunk át egy csokorral.
febr. 14
16:32
NB III: hatot kapott a PAFC II, a Szpari nyert Debrecenben (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 18. fordulójában a listavezető Nyíregyháza Spartacus 2–1-re nyert a DVSC-DEAC otthonában.
febr. 14
16:34
Arsenal: 3 mp alatt két csoda is történt Ramseyvel – videó (She)
Minden kiválóan alakult az Arsenal számára vasárnap, hiszen teljesítette a feladatot, legyőzte az éllovas Leicester Cityt és két pontra megközelítette a tabella élén. A találkozón súlyos sérülést úszott meg az „ágyúsok" középpályása, Aaron Ramsey, majd egy csodával felérő „gyógyulást” is bemutatott.
febr. 14
16:48
Jégkorong ol. sel.: az észtek 4–1-gyel vágtak vissza az 1–6-ért (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező harmadik fordulójának nyitó találkozóján Észtország három góllal nyert Litvánia ellen. A Nemzeti Sport Online a továbbjutásról döntő Magyarország–Lengyelország mérkőzést (Tv: M4 Sport) 18.00 órától élőben közvetíti!
febr. 14
17:06
Szentpétervári tenisztorna - Vincié a trófea (Infostart)
A második helyen kiemelt Roberta Vinci nyerte meg a 753 ezer dollár (208 millió forint) összdíjazású szentpétervári keménypályás női tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte az elsőként rangsorolt svájci Belinda Bencicet.

Keresés