2016. február 8. hétfő

febr. 8
0:00
NHL: 30 gól – Ovecskin Gretzkyék nyomában (She)
A New York Islanders 8–1-re győzött a vendég Edmonton Oilers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
febr. 8
0:18
Hétfői sportműsor: portugál–spanyol negyeddöntő (She)
Hétfőn már a negyeddöntő mérkőzéseit rendezik a szerbiai futsal Európa-bajnokságon. Előbb a házigazdák Ukrajnával csapnak össze, majd ibériai csata következik Spanyolország és Portugália rés
febr. 8
0:36
Ezért ül most a televíziók előtt a világ! (Infostart)
Minden idők egyik legjobb irányítója, Peyton Manning az amerikaifutball csúcseseményén, a világ legnagyobb egynapos sportrendezvényének tartott Super Bowlon zárhatja le pályafutását. A meccset magyar idő szerint hétfő hajnalban játsszák.
febr. 8
0:54
Videó: Newton arcára volt írva, milyen volt Lady Gaga himnusza (She)
Az 50. Super Bowl előtt Lady Gaga énekelte el a himnuszt. Hogy mennyire teljesített jól az amerikai popcsillag, az Cam Newton, a Carolina Panthers irányítójának arcáról leolvasható volt.
febr. 8
1:48
NFL: 7 GIF, ami bemutatja, életveszélyes a pálya mellett (She)
Nézve az 50. Super Bowlt, sokaknál felvetődik, milyen jó lehet a helyszínről, különösen a pálya mellől nézni az amerikaiak által az évben legjobban várt találkozót. Hét okunk van arra, miért sokkal jobb és biztonságosabb otthonról megtekinteni a meccset.
febr. 8
2:42
Videó: a 125 kilós védő fél kézzel lopta le Manning passzát (She)
Kony Ealy egyetlen interceptionnel hatalmas hírnevet hozott össze magának. Az 50. Super Bowlon a Carolina Panthers védője meglepő könnyedséggel, fél kézzel lopta le a levegőből a Denver Broncos klasszis irányítójának, Payton Manningnek a passzát.
febr. 8
3:00
NFL: néma Coldplay, bőrben rázta Beyoncé – ez volt a félidei show (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 50. Super Bowljának szünetében Bruno Mars, a Coldplay és Beyoncé gondoskodott a hangulatról és dobott össze egy felemás show-t.
febr. 8
4:30
NFL: a Denver Broncos nyerte meg az 50. Super Bowlt! (She)
A Denver Broncos 24–10-re legyőzte a védelmek csatájában a Carolina Pantherst a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os szezonjának döntőjében, így megnyerte az 50. Super Bowlt!
febr. 8
4:48
NFL: Von Miller lett az 50. Super Bowl legértékesebb játékosa (She)
A hat szereléssel két és fél sackkel és két fumble-lel záró Von Millert választották meg az 50. Super Bowl legértékesebb játékosának.
febr. 8
5:24
NFL: Feleség, gyerekek, sör – Manning a visszavonulásról (She)
Peyton Manning (egyelőre) nem jelentette be a visszavonulását. A Denver Broncos 39 éves irányítójának egyelőre fontosabb dolgokkal kell foglalkoznia. Legalábbis saját elmondása szerint.
febr. 8
6:00
NFL - Harmadszor bajnok a Denver Broncos (Infostart)
A Denver Broncos 24-10-re legyőzte a Carolina Panthers együttesét az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) idei nagydöntőjében, az 50. Super Bowlban.
febr. 8
6:54
EBEL: eldőlt, nem juthat be a rájátszásba a Fehérvár (She)
Nem juthat be a rájátszásba a Fehérvár AV19 az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszából, miután a Klagenfurt vasárnap este legyőzte az Olimpija Ljubljanát.
febr. 8
7:00
A Denver Broncos nyerte az 50. Super Bowlt (Metropol)
Az Amerikai Főcsoport bajnoka 24-10-re győzött a Carolina Panthers együttese ellen.
febr. 8
7:12
NBA: hatalmas ponthegyet hordott össze a Boston (She)
A 25 pontos Avery Bradley és a 22-ig jutó Isaiah Thomas vezérletével a lendületben lévő Boston Celtics 128–119-re legyőzte a Sacramento Kings legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A 128 szerzett pont bostoni idénycsúcs, a Celtics a legutóbbi tíz meccséből a kilencediket nyerte meg.
febr. 8
7:30
NFL - Triplázott a bajnok (Infostart)
A Denver Broncos 24-10-re legyőzte a Carolina Panthers együttesét az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) idei nagydöntőjében, az 50. Super Bowlban.
febr. 8
8:06
Osztrák jégkorongliga - Nem juthat rájátszásba a Fehérvár (Infostart)
Nem juthat rájátszásba a Fehérvár AV19 az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszából, miután a Klagenfurt legyőzte az Olimpija Ljubljanát.
febr. 8
8:24
NB I: a Loki-csatár az ősi riválisnál folytatja – hivatalos (She)
Rendben vannak a papírok, Szécsi Márk, a DVSC-Teva labdarúgója az NB III-as Nyíregyházában folytatja pályafutását.
febr. 8
8:42
Karate: három magyar érem a korosztályos Eb-n (She)
A magyar válogatott egy ezüst- és két bronzérmet nyert a korosztályos – kadet, junior és U21-es – karate Európa-bajnokságon, Limasszolban.
febr. 8
9:18
Kecskemét: Salami velük készül, vágott is egy triplát (She)
Eugene Salami továbbra is a Kecskeméttel edz, a nigériai támadó három gólt szerzett a Bács-Kiskun megyei labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtjára készülő csapat vasárnapi felkészülési mérkőzésén.
febr. 8
9:20
Tenisz: Fucsovics három helyet javított – világranglisták (She)
A teniszezők legfrissebb világranglistáján a legelőkelőbb helyen jegyzett magyarként a férfiaknál Fucsovics Márton három helyet javítva a 200. pozícióban található, míg a nőknél Babos Tímea maradt az 51. helyen. Az első helyet változatlanul nagy fölénnyel Novak Djokovics és Serena Williams foglalja el.
febr. 8
9:22
Videó: levetkőzött a színpadon, és váratlant húzott a barátnője előtt (She)
Alex Nicholson rövidre zárta a leánykérés kérdését. Az amerikai UFC-harcos a Misha Cirkunov elleni mérkőzés pénteki mérlegelése közben iktatta be a nagy kérdést. Nem a legromantikusabb helyzet, amire egy lány vágyhat, de láthatóan ez nem zavarta az újdonsült arát.
febr. 8
9:36
Rengeteg sör iszik meg és elmond egy imát Amerika hőse (Infostart)
Peyton Manning, a Denver Broncos amerikaifutball-csapatának irányítója az 50. Super Bowl megnyerését követően - a várakozásokkal ellentétben - nem jelentette be visszavonulását.
febr. 8
9:36
Werder: sok vesztese van az 1–5-nek, de Kleinheisler nyertes (She)
A Werder Bremen a német labdarúgó Bundesliga hétvégi fordulójában súlyos, 5–1-es vereséget szenvedett Mönchengladbachban, és húsz kör után a 16., osztályozós helyen áll, igaz, öt ponttal a kieső pozíciókat elfoglaló Hoffenheim, Hannover duó előtt. A Kicker brémai szempontból kevés pozitívumot látott a mérkőzésen – a kezdőcsapatba állított Kleinheisler László szereplése az egyik.
febr. 8
9:42
Fucsovics újra a top 200-ban (Metropol)
A magyar játékos pályafutása legjobbjaként 134. volt.
febr. 8
9:51
Heti műsor: Magyarországon is kitavaszodik! (Agroinform)
A héten már a Magyar Kupában és az NB I-ben is fordulót rendeznek.
febr. 8
9:54
Fucsovics újra a top 200-ban (Infostart)
Fucsovics Márton három helyet javítva a 200. a férfi teniszezők világranglistáján.
febr. 8
10:12
Női kézi BL: Grimsbö, Mörk és a Fradi-verő a hétvége legjobbja (She)
Kari Aalvik Grimsbö teljesítménye döntően hozzájárult ahhoz, hogy a Győri Audi ETO hazai környezetben hatgólos (28–22) győzelmet aratott a CSM Bucuresti ellen, a kapust nem véletlenül választották be a hétvége három legjobbja közé a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntő 3. fordulójában.
febr. 8
10:30
PL: érdemes megnézni, tavaly ilyenkor hol állt a Leicester (She)
A futballvilágot ámulatba ejtő Leicester City idegenben 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában, ezzel öt pontra növelte előnyét a tabella élén. Kérdés, kitart-e a Leicester lendülete a szezon végéig, és sikerül-e begyűjtenie a bajnoki címet. A téma a Sky Sports közismert szakértőit is megosztotta, akiknek a többsége (most…
febr. 8
10:48
Rengeteg sört iszik meg és elmond egy imát Amerika hőse (Infostart)
Peyton Manning, a Denver Broncos amerikaifutball-csapatának irányítója az 50. Super Bowl megnyerését követően - a várakozásokkal ellentétben - nem jelentette be visszavonulását.
febr. 8
10:48
NB II, felkészülés: történelmi Gyirmót-siker Horvátországban (She)
A Gyirmót FC Győr másodosztályú labdarúgócsapata története során először nyerte meg az Istria Winter Cup elnevezésű horvátországi téli felkészülési tornát, miután a döntőben 3–1-re nyert a horvát NK Novigrad ellen – számolt be róla a klub honlapja.
febr. 8
11:06
Aranycipő: Vardy ismét az élbolyban, ketten elhúzóban (She)
Folytatódik Gonzalo Higuaín (Napoli) és Jonas (Benfica) párharca az Aranycipő-rangsor élén: mindkét labdarúgó két gólt szerzett az elmúlt egy hétben, kicsit meg is léptek üldözőiktől a legjobb európai góllövők 2015–2016-os versengésében.
febr. 8
11:24
Férfi kézi: hét éve gyászol Veszprém, Cozmára emlékeznek (She)
Február 8-a gyásznap a veszprémi kézilabdában. Hét éve vesztette életét Marian Cozma, a Veszprém román válogatott légiósa. Azóta minden évben megemlékeznek az egykori kiválóságról.
febr. 8
11:42
PSG: Thiago Silva szerint végig veretlenek maradhatnak (She)
Thiago Silva csapatkapitány szerint akár az egész szezonban megőrizheti veretlenségét a Paris Saint-Germain, amely vasárnap sorozatban 34. mérkőzésén nem talált legyőzőre a francia labdarúgó-bajnokságban.
febr. 8
11:44
Super Bowl: az öreg halász és Superman; nem örült Manning öccse? – mémek! (She)
Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjjel rendezték meg az 50. Super Bowlt, amelyet a Denver Broncos nyert meg a Carolina Panthers ellen, köszönhetően elképesztően kemény és eredményes védelmének. Nézzük, hogyan reagáltak az internet mémkészítői Peyton Manningék győzelmére, a félidei fellépőkre és a nagydöntőt övező emlékezetes momentumokra.
febr. 8
12:00
NB III: korábbi válogatott támadót igazolt a Somos (She)
Tokody Tibor személyében kétszeres válogatott csatárt igazolt a labdarúgó NB III-ban szereplő Somos SE – számolt be róla a nogradifoci.hu.
febr. 8
12:02
Kerekesszékesvívó-vk: magyar éremesélyek Egerben (She)
Kerekes székes vívók világkupaversenyének ad otthont csütörtöktől vasárnapig Eger, a viadalon 25 ország 158 versenyzője, köztük 20 magyar indul.
febr. 8
12:18
NB I: öt év után az MTK is a Honvéd útján jár (She)
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és a Magyar Testgyakorlók Köre, illetve az MTK Budapest labdarúgó-szakosztálya közötti megállapodás eredményeképpen mintegy 150 főnyi magyar és külföldi állampolgárságú sportoló válik jogosulttá a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ egészségügyi ellátásainak igénybevételére.
febr. 8
12:20
MU: kiszivárgott! Schweinsteiger fontos lépésre szánta el magát (She)
A Bild információ szerint Bastian Schweinsteiger, a Manchester United futballistája hamarosan feleségül veszi Ana Ivanovics teniszezőnőt.
febr. 8
12:22
Golf: még sohasem volt ekkora tömeg versenyen – fotó (She)
A japán Macujama Hideki győzött az arizonai Scottsdale-ben rendezett, 6.5 millió dollár összdíjazású golfversenyen, a legrangosabb profi sorozat, a US PGA Tour legutóbbi állomásán. A harmadik napon nézőcsúcs született.
febr. 8
12:36
Felkészülés: a volt Vidi-légiós gólja – közelebb Chicagóhoz? (She)
Arturo Álvarez szerezte a Chicago Fire első gólját a University of South Florida Bulls elleni győztes (3–0) felkészülési mérkőzésen.
febr. 8
13:12
Férfi kézi: a Vardar elviszi a Kiel vb-aranyérmes spanyolját (She)
A következő idényben a Vardar Szkopje légiósa lesz a spanyolok világbajnok (2013) kézilabdázója, Joan Canellas, aki a német Kielt hagyja el a macedón klub kedvéért. A marca.com úgy tudja, hogy a napokban a hivatalos bejelentésre is sort keríthetnek a felek.
febr. 8
13:14
Megyei foci: korábbi válogatott játékosokat igazolt a Dunaszeg (She)
Vincze Ottó és Somogyi József személyében két volt válogatott labdarúgót igazolt a Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban szereplő Dunaszeg SE – számolt be róla a kisalfold.hu.
febr. 8
13:16
Eb 2016: Kamerun és Skócia ellen „melegít” a házigazda (She)
A házigazda francia labdarúgó-válogatott a kameruniak és a skótok ellen játszik felkészülési mérkőzést a június 10-én kezdődő Európa-bajnokság előtt.
febr. 8
13:18
Aggódik az amerikai olimpiai bizottság a zikaláz miatt (Metropol)
A WHO becslése szerint becslései szerint idén négymillióra emelkedhet a zikavírusos megbetegedések száma az amerikai kontinensen.
febr. 8
13:27
NFL: A fogadóirodák szerint nem lesz duplázás - Manning visszavonul? (Agroinform)
214 nap múlva kezdődik a szezon - itt az ideje tehát megnézni a fogadóirodák oddsait.
febr. 8
13:30
Heti program: kupa és bajnokik – indul a magyar futballtavasz (She)
A héten a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzéseivel, az NB I 20. és az NB III 18. fordulójával hivatalosan is beindul a magyar futballtavasz. A Ferencvárost és a Videotont szerdán és szombaton is láthatjuk a tévében. Ami a topligákat illeti, Olaszországban a 14-es győzelmi szériát építő Juventus a zsinórban nyolc bajnoki sikernél járó Napolit fogadja, és ha nyer, átveszi a vezetést a Serie…
febr. 8
13:48
Légiósok: egy riválissal kevesebb jut a magyarnak (She)
Egy posztriválissal kevesebb jut a tavaszra a Slask Wroclaw magyar labdarúgójának, Gosztonyi Andrásnak, a 24 éves Krzysztof Danielewicz ugyanis a Górnik Leczna kölcsönjátékosa lesz júniusig.
febr. 8
14:06
Női kézi BL: ezt vajon hogyan úszta meg piros nélkül Cvijics? – videó (She)
A Buducsnoszt Podgorica 28–18-ra győzött a Midtjylland otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A találkozón a vendégek szerb beállója, Dragana Cvijics letaglózta a norvég Veronica Kristiansent, de megúszta kétperces kiállítással. Helle Thomsen, az FCM edzője alaposan kiakadt az eset után, még a lefújást követően is hevesen magyarázott a montenegróiak szakmai stábjának.
febr. 8
14:08
Super Bowl: futball? Neymar két szóval felhúzhatta az amcsikat (She)
Neymar, a Barcelona sztárja is szerepet kapott a Super Bowl méregdrága reklámjainak egyikében. A brazil futballista megmondta a magáét, pontosabban azt, melyik is az igazi futball.
febr. 8
14:24
Újpest: több meccsen is játszott a télen, most aláírt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy profi szerződést kötött a 18 esztendős támadóval, Gere Zoltánnal, aki a téli felkészülési időszakban több előkészületi meccsen is lehetőséget kapott Nebojsa Vignjevics vezetőedzőtől.

Keresés