2016. március 5. szombat

márc. 5
0:30
Szombati sportműsor: Spurs–Arsenal és Dortmund–Bayern (She)
Szombaton Tottenham–Arsenal és Dortmund–Bayern München rangadót rendeznek a Premier League-ben, illetve a Bundesligában. Az NB I-ben az MTK az Újpestet, a Ferencváros a DVTK-t fogadja. Dk-csapatunk Izrael ellen bebiztosíthatja a továbbjutását, a kézilabdázóknál az MVM Veszprém a lengyel Wisla Plockot fogadja a BL-ben.
márc. 5
0:48
Hódeszka: Gyarmati Panka 14. a Burton US Openen (She)
Először indult magyar snowboardos a 34. Burton US Openen, a snowboard versenyek legnagyobb klasszikusán. Gyarmati Panka a januári Mammoth Mountaini világkupa-győzelmének köszönhetően kapott meghívást a viadalra, ahol csak a világ legjobb 16 versenyzője indulhatott, közöttük a 14. helyen végzett.
márc. 5
1:57
Hosszabbítás: WTCC-szezonra hangolva: teszt a lelke mindennek (She)
A Nemzeti Sport szombaton megjelenő mellékletéből ajánljuk.
márc. 5
7:21
Jön minden idők legerősebb hokitornája (Infostart)
Világsztárok tömkelege lép pályára szeptember 17. és október 1. között Torontóban a jégkorong világkupában, ugyanakkor a csehek 44 éves legendás csatára, Jaromir Jagr még kivár a döntéssel.
márc. 5
7:39
NBA: a Lakers 77 pontot dobott – nagy vereség hazai pályán (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a szezonbeli 51. vereségét szenvedte el a hazai pályán fellépő Los Angeles Lakers, amely ezúttal még csak a 80 pontig sem jutott el az Atlanta Hawks elleni, 29 pontos fiaskó alkalmával. A Keleti főcsoportot vezető Cleveland Cavaliers a Washington Wizards ellen győzött fölényesen.
márc. 5
7:57
Nem a Veszprémen múlik a csoportelsősége (Infostart)
Amennyiben az MVM Veszprém esélyeshez méltóan legyőzi szombaton a vendég lengyel Wisla Plock csapatát, úgy csoportelső és ezáltal egyenes ágon negyeddöntős lehet a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A MOL-Pick Szeged bravúrral és szerencsével a harmadik helyre jöhet fel.
márc. 5
7:57
NHL: a Capitals elbukta a Rangers elleni rangadót (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoportban 2. helyen álló New York Rangers idegenben 3–2-re győzött a konferenciát és a teljes ligát is vezető Washington Capitals ellen.
márc. 5
8:18
Premier League: Előzésre készül a Chelsea (Agroinform)
Amennyiben a Kékek szombaton legyőzik a Stoke-ot, úgy megelőzik a Fazekasokat, és akár a hetedik helyre is feljöhetnek.
márc. 5
8:51
Cseh László két arannyal kezdett Berlinben (Infostart)
Két számban győzött Cseh László a berlini nemzetközi úszóverseny pénteki nyitónapján.
márc. 5
8:51
Légiósok: Nem volt egy okos húzás – Stieber Zoltán (She)
Mint ismert, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Stieber Zoltán pénteken a Nürnberg színeiben győztes gólt szerzett a Kaiserslautern ellen, de mivel levette a mezét, megkapta a második sárga lapját, így kiállították. A válogatott támadó a Facebook-oldalán kommentálta az esetet.
márc. 5
9:09
Tovább javíthatja rekordját a Barcelona (Infostart)
A csütörtöki 5-1-es győzelmét követően vasárnap lép ismét pályára a spanyol labdarúgó-bajnokságban az éllovas FC Barcelona, amely tovább javíthatja a spanyol veretlenségi rekordot.
márc. 5
9:09
NB I: a DVTK az Üllői úton, a Vasas Kispesten a rémes szériája ellen (She)
A 23. fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonja. Lesz MTK–Újpest – a két csapat két hete játszott egymással legutóbb – és Honvéd–Vasas fővárosi presztízsmeccs, a listavezető FTC pedig a DVTK-t fogadja. Statisztikák, érdekességek.
márc. 5
9:09
Cseh László két arannyal kezdett (Metropol)
Két számban győzött Cseh László a berlini nemzetközi úszóverseny pénteki nyitónapján.
márc. 5
9:11
Videó: C. Ronaldo szó szerint elmenekült a rajongói elől (She)
Cristiano Ronaldóra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne figyelne oda a rajongóira. Ennek ellenére a portugálnak a Real Madrid legutóbbi edzése után nem volt ideje vagy kedve megállni aláírásokat osztogatni, így szó szerint menekülőre fogta, amikor meglátta, hogy közelítenek a szurkolók.
márc. 5
9:30
Bundesliga: A bajnoki cím a tét Dortmundban (Agroinform)
Szuperrangadót rendeznek a Bundesligában: a Dortmund a Bayern Münchent fogadja szombat kora este.
márc. 5
9:45
Kezdődik a "harmadik harmad" az NB I-ben (Infostart)
A 23. fordulóval, azaz az új 12 csapatos bajnoki rendszer harmadik körének nyitányával folytatódik szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga.
márc. 5
9:45
Videó: 57 órás meccs és egy könyörtelen gól Shearertől (She)
Nem mindennapi jótékonysági meccs megy jelenleg is Angliában. A Newcastle legendája, Alan Shearer és a futballistából lett kommentátor, Robbie Savage egy 57 órán (!) keresztül tartó, jótékonysági kispályás meccsen csap össze. A találkozó szombat estig tart, Shearer azonban már „meglőtte” a torna gólját. Bár az sem biztos, hogy beleért…
márc. 5
9:47
Asztalitenisz: a 13. helyen végzett a vb-n női csapatunk (She)
A magyar női asztalitenisz-válogatott szombaton 3:1-re legyőzte a fehéroroszokat, ezzel a 13. helyen végzett a Kuala Lumpur-i csapat-világbajnokságon.
márc. 5
10:03
Leicester: egy mondat, ami elárulja, mekkora a csoda (She)
A Leicester City szurkolói tovább álmodozhatnak a bajnoki címről, és hogy milyen gyorsan emelkedtek a csúcsra a „rókák”, azt remekül mutatja, mit gondolt az átigazolásakor Rijad Mahrez az angol Premier League tabelláját továbbra is vezető csapatról.
márc. 5
10:06
NB I: Visszavágásra készül a Videoton (Agroinform)
A negyedik helyért a tét a forduló rangadóján, vagyis a Videoton-Haladás találkozón.
márc. 5
10:18
Csemege a Bundesligában a Dortmund-Bayern München rangadó (Infostart)
Nem várt izgalmakat tartogathat a német labdarúgó-bajnokság hajrája, ha a második helyen álló Borussia Dortmund hazai pályán legyőzi a címvédő és listavezető Bayern Münchent a Bundesliga 25. fordulójában.
márc. 5
10:18
Videó: „Ez előtt a csodás közönség előtt nem lehetett kikapni” – DVTK (She)
Az Aluinvent DVTK Miskolc nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupát, a döntőben a címvédő Uniqa Sopront győzte le. Tavaly a kupa- és a bajnoki fináléban is összecsaptak, s mindkét alkalommal a soproniak kerekedtek felül. Az NSO Tv-nek nyilatkoztak az főszereplők.
márc. 5
10:20
Davis-kupa: Hewitték kikaptak, még láthatjuk az „öreg harcost” (She)
Lleyton Hewitt néhány hete elvileg befejezte a játékoskarrierjét, de az ausztrál Davis-kupa-csapat kapitányaként szombaton pályára lépett az amerikaiak elleni páros mérkőzésen. Öt szettben kikaptak, ám ezzel még nem biztos, hogy véget ért az „öreg harcos” szereplése.
márc. 5
10:22
Videó: a labdát sem találja el, mégis imádják a teniszezőt (She)
Egy hónapja sincs, hogy feltöltötték a YouTube-ra a teniszfilmecskét, a megtekintések száma azonban máris átlépte a négymilliós határt. A videóban szereplő modell, Elizabeth Anne pedig szinte egyszer sem találja el a labdát, rejtély, miért imádja mégis az internet…
márc. 5
10:42
Magyar Foci: Fiatalok voltunk, kellett a pénz? (Agroinform)
Idén először fogadhattunk a megszűnőben lévő, ifikkel feltöltött Dunaújváros együttesére az NB II-ben.
márc. 5
10:54
Észak-londoni párharc a Premier League-ben (Infostart)
Az egyik legnagyobb hagyományú angliai rangadó, a Tottenham Hotspur és az Arsenal hétvégi észak-londoni összecsapása akár arról is dönthet, melyik csapat marad reálisan versenyben a bajnoki címért.
márc. 5
10:54
Videó: felmászott a világ tetejére, döbbenetes látvány! (She)
Mintha egy krimit néznénk végig, amelyből hiányzik a vége: a videón látható extrém sportoló „csak” felmászott egy 475 méter magas toronyra. Mi benne a különleges? Nos, ezt mindenféle biztosítókötél nélkül tette meg. Ennél látványosabb már csupán akkor lett volna az akció, ha le is ugrik. Persze nem csak úgy, hanem mondjuk egy ejtőernyővel… Egy biztos: lélegzetelállító a látvány!
márc. 5
10:56
NBA: „Bocs, Kornél!” – McGrady jól emlékszik a brutális jelenetre (She)
A Sport Tv-nek adott exkluzív interjújából kiderül, hogy Tracy McGrady jó másfél évtized távlatából is emlékszik minden idők egyik legbrutálisabb NBA-zsákolására. Amelynek elszenvedője nem más volt, mint Dávid Kornél, Magyarország egyetlen NBA-játékosa, a Trash Talk állandó szakértője.
márc. 5
11:15
Premier League: Most már nem hibázhat a City (Agroinform)
Ha a tök utolsó Aston Villa ellen sem nyernek hazai pályán a manchesteriek, akkor búcsút inthetnek a bajnoki címnek.
márc. 5
11:30
Videó: Szczesny bevállalta, megcsinálta a kapusok álomcselét (She)
Mint arról beszámoltunk, az AS Roma könnyedén nyert 4–1-re a Fiorentina ellen az olasz élvonal 28. fordulójának nyitó mérkőzésén. A fővárosiak hatalmas lelkesedéssel futballoztak, és mint az Wojciech Szczesny cselén is látszik, a magabiztossággal sem volt gond…
márc. 5
11:33
Tipp: Bízom brazil barátom bombaformájában! (Agroinform)
A Real Socieadad dél-amerikai csatára jó formában van, a Levante ellen várok tőle gólt/gólokat.
márc. 5
12:06
Bandy: Ádámfi továbbra is a nemzetközi szövetség alelnöke (She)
Újraválasztották Ádámfi Attilát a Nemzetközi Bandyszövetség (FIB) alelnöki tisztében.
márc. 5
12:09
Sportfogadás: Zsinórban harmadik hétvégi kombinkkal nyernénk (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
márc. 5
12:11
Bundesliga: Szerintünk papírforma, a bukik szerint meglepetés (Agroinform)
Úgy véljük, hogy a meccsről meccsre jobban teljesítő Mönchengladbach legalább egy ponttal távozhat Wolfsburgból.
márc. 5
12:24
Barca: Maradona ütött volna Messiék tizenegyese után (She)
Diego Maradona tetszését nem nyerte el a Barcelona labdarúgócsapata által néhány hete trükkösen elvégzett tizenegyes. Mint ismert, a katalánok Celta Vigo ellen 6–1-re megnyert bajnokiján a büntetőt elvégző Lionel Messi legurította a labdát Luis Suáreznek, és utóbbi talált a kapuba.
márc. 5
12:26
Kép: Krakkóban jártunk, mikor megláttuk a falon ezt… (She)
Az „Irány Franciaország!” sorozatban a Nemzeti Sport Online munkatársai felkeresik klubjuknál a magyar labdarúgó-válogatott légiósait. A héten Lengyelországban, a Wisla Krakównál, Guzmics Richárd csapatánál jártunk, egy Krakkó melletti kis kávézóban pedig ismerős sálra akadtunk a falon!
márc. 5
12:42
Vendégként nyertek a kaposvári pólósok (Infostart)
Vendégként is biztosan, négy góllal győzött a Kaposvár a KSI ellen a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján, a Komjádi uszodában rendezett alsóházi mérkőzésen.
márc. 5
12:42
DVTK: sorozatosan szerződést szergett – mennie kell (She)
A mai napon egyoldalúan szerződést bontott a DVTK Senad Husiccsal, miután a bosnyák légiós sorozatosan megszegte a közte és a DVTK között érvényben lévő szerződésben foglaltakat – írja a klub hivatalos honlapja.
márc. 5
12:44
Arsenal: van, aki örül a játékos „szörnyűségének” – videó (She)
Az Arsenal labdarúgója, Jack Wilshere sérülései miatt még nem lépett pályára ebben a szezonban. A középpályás folyamatosan készül a visszatérésére, de nemcsak az „ágyúsok” bázisán, hanem otthon is. A kertjében ugyanis felhúzott egy 18 méter hosszúságú és több méter magas hálót, hogy a fiával együtt focizzon. Természetesen a fal nem nyerte el a szomszédok tetszését, akik csak „szörnyűségként”…
márc. 5
13:00
Légiósok: Guzmics nem játszott, de volt dolga bőven (She)
Guzmics Richárd kisebb húzódás miatt nem került a keretbe a Wisla Kraków Piast Gliwice elleni bajnokiján (1–1) a lengyel élvonalban, azonban a hazaiak magyar légiósa nem unatkozott a meccsnapon. A mérkőzés előtt és a szünetben a krakkói szurkolókkal találkozott.
márc. 5
13:02
Női kézi: Sokkolt minket az Orbánról jött hír – Dalmose (She)
Christian Dalmose vezetőedző szerint a Siófok női kézilabdacsapatát sokkolta a hír, amely szerint irányítójuk, Orbán Annamária játékjogát doppingvétség gyanújával felfüggesztették.
márc. 5
13:18
Kép: kinyitottak egy régi papírzacskót, milliomossá váltak! (She)
Átnézték a dédnagyapa hagyatékát, és találtak hét ősrégi baseballkártyát – ezzel tulajdonképpen egyből milliomosok is lettek. Egy dél-kaliforniai családi örökségből a legértékesebb sportereklyék közül került elő néhány – adta hírül az Associated Press.
márc. 5
13:20
Labdarúgás: Mexikó pályázni szeretne a 2026-os vb-re (She)
Bár még el sem kezdődött a 2026-os labdarúgó-világbajnokság helyszínkijelölési procedúrája, Mexikó ismételten jelezte, hogy kandidálni szeretne.
márc. 5
13:36
Alpesisí-vk: törölték Jasnában a női óriás-műlesiklást (She)
Az erős szél miatt törölték a szlovákiai Jasnában a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombatra tervezett óriásműlesikló-versenyét.
márc. 5
13:54
Úszás: Cseh László két arannyal kezdett Berlinben (She)
Két számban győzött Cseh László a berlini nemzetközi úszóverseny pénteki nyitónapján.
márc. 5
13:56
PL: Tottenham–Arsenal – élőben az NSO-n (She)
A második helyen álló Tottenham a harmadik helyen tanyázó Arsenalt fogadja az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Az előző körben mindkét csapat veszített, így most különösen fontos lenne a három pont begyűjtése a két észak-londoni szomszédvárnak. A hazaiak mellett szólhat az a tény, hogy ebben a bajnokságban még nem kaptak ki két egymás utáni meccsen. A rangadó azonban mindig rangadó,…
márc. 5
13:58
Videó: Hazard így utánozta Messit a kapu mögül (She)
Lionel Messi után Eden Hazard is megmutatta, hogyan kell a kapu mögül megvillanni. A Chelsea belgája tökéletes mozdulattal talált be a klub edzésén, azonban Eros Ramazotti helyett a maga szórakoztatására.
márc. 5
14:12
Kép: valami nem stimmel, ilyen a pálya a Spurs–Arsenal derbin (She)
Van egy olyan érzésünk, hogy a jövő héttől már nem áll a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának alkalmazásában az az ember, aki a pálya karbantartásáért volt felelős az Arsenal elleni bajnoki rangadón. Hogy pontosan mi okozta ezt a látványt, egyelőre rejtély, de az biztos, hogy nem könnyíti meg a játékosok dolgát például a szögleteknél…
márc. 5
14:30
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 18. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 18. fordulójában. A kora délutáni meccseken a Vác a Siófokot fogadja, a Szolnok az SZTK-Erimát látja vendégül, míg a Szeged 2011 a Kisvárdával találkozik. 17 órától Sopron–Budaörs, Csákvár–Ajka és Gyirmót–Soroksár mérkőzéseket rendeznek. Kövesse a találkozók eredményeinek alakulását élőben az NSO-n!
márc. 5
14:48
PL: Kane látványos gólt vágott, 2 perc alatt fordított a Tottenham (She)
Tökéletes összjáték után látványos gólt lőtt Aaron Ramsey a Tottenham–Arsenal angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. Az „ágyúsok” walesi középpályása sarokkal vette be a kaput. A meglepetés a második félidőben következett, amikor a Tottenham Toby Alderweireld és Harry Kane révén két perc alatt fordított. Alexis Sánchez a 76. percben egyenlített az Arsenalnak.

Keresés