2016. március 5. szombat

márc. 5
14:50
Videó: „Mikor állsz már meg?” – top 10 akrobatikus gólöröm (She)
A német labdarúgó Bundesliga YouTube-csatornája összegyűjtötte a tíz legjobb akrobatikus gólörömöt a liga történetéből. A győztes Burkina Fasóból érkezett! Wilfried Sanou a Freiburg és a Köln játékosa is volt – utóbbi színeiben lőtte Jens Lehmann-nak azt a gólt, amely után a gólöröme mindent vitt.
márc. 5
15:06
NB I: Diarra debütál, Hazard csere az Újpestben – kezdők (She)
Íme, a labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzése, az Újpest–MTK összecsapás kezdőcsapatai!
márc. 5
15:08
Videó: Xabi Alonso kempingszékből varázsolt, neki így is megy (She)
Xabi Alonso összekötötte a kultúrát a sporttal. A Bayern München spanyol középpályása az Adidas reklámjában laza mozdulatokkal mutatta meg, hogy nem okoz problémát dekázás közben olvasni, avagy olvasás közben dekázni. Neki így is megy.
márc. 5
15:10
Alpesisí-vk: ezúttal Pinturault sem bírt Hirscherrel (She)
Szombaton a szlovéniai Kranjska Gorában férfi óriásműlesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet az osztrák Marcel Hirscher szerezte meg a francia Alexis Pinturault és a norvég Henrik Kristoffersen előtt.
márc. 5
15:24
Harmadszor is Hirscheré az óriás-műlesiklás kristálygömbje (Infostart)
Marcel Hirscher nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati szlovéniai óriás-műlesikló versenyét, sikerével pedig harmadszor hódította el a szakág végső győztesének járó kristálygömböt.
márc. 5
15:24
Bundesliga 2.: Kalmárék nagy pofont kaptak a fővárosban (She)
A Kalmár Zsolttal felálló FSV Frankfurt 4–0-s vereséget szenvedett a hazai pályán sorozatban negyedik győzelmét arató Union Berlintől a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 25. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 5
15:24
Szlovákiai választás -Magas a részvételi arány (Behaviour)
Fico: "az egész ország karakteréről" döntenek a választók.
márc. 5
15:26
NB I: MTK–Újpest élőben az NSO-n! (She)
MTK–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 5
15:42
Man. City: Agüero két csapat kívánságlistájának élén? (She)
Bár Sergio Agüero korábban állítólag azt mondta, hogy örömmel játszana pályafutása végéig a Manchester City labdarúgócsapatánál, sajtóhírek szerint van két együttes, amely nem mondott le a csatárról.
márc. 5
15:44
Kína: bemutatkoztak a sztárok, ötször voltak eredményesek (She)
Megkezdődött a minden eddiginél nagyobb érdeklődéssel kísért kínai labdarúgó-bajnokság 2016-os szezonja. Az első forduló eddig lejátszott négy mérkőzésén öt gólt szereztek az Európából érkező sztárjátékosok.
márc. 5
15:46
PL: csodás gólok után döntetlen lett a Tottenham–Arsenal derbi (She)
A Tottenham–Arsenal londoni rangadó 2–2-es döntetlennel ért véget az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 5
16:00
Sílövő-vb: Björndalen ezüstérmes lett a sprintversenyben (She)
A férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága Oslóban. A győzelmet előbbieknél a francia Martin Fourcade szerezte meg az örökifjú norvég Ole Einar Björndalen előtt, míg utóbbiaknál nem maradt el a hazai ünnep, ott ugyanis a norvég Tiril Eckhoff nyert.
márc. 5
16:02
Jégkorong-vb: önálló meccsjegyeket is lehet vásárolni (She)
Megkezdődik a 2016-os jégkorong-világbajnokság jegyárusításának újabb szakasza: vasárnaptól a Szentpéterváron rendezendő B-csoport – amelyben a magyar válogatott is szerepel majd – eseményeire önálló mérkőzésbelépőket is lehet vásárolni.
márc. 5
16:04
Davis-kupa: a páros is megvan, legyőztük Izraelt! (She)
Fucsovics Márton és Gödry Levente négy szettben legyőzte a Dudi Szela, Jonathan Erlich duót, ezzel a magyar férfiválogatott bebiztosította győzelmét Izrael ellen a tenisz Davis-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának első fordulójában.
márc. 5
16:06
Női válogatott: Jakabfi kórházba került, bent tartották – fotó (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott Ausztria elleni mérkőzésén megsérülő Jakabfi Zsanettet agyrázkódás gyanújával kórházba szállították, és 24 órás megfigyelésre bent tartották.
márc. 5
16:18
Premier League: Döntetlen az észak-londoni derbin (Infostart)
A második helyen álló Tottenham Hotspur hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott az észak-londoni ősi rivális Arsenallal az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
márc. 5
16:18
Videó: egyedül hagyták Raffaelt, kilőtte a jobb felsőt (She)
Raffael találatával szépített a Borussia Mönchengladbach a Wolfsburg ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A vendégek brazilja remek ütemben talált a kapuba.
márc. 5
16:36
Továbbjutottak a magyarok a Davis Kupán (Infostart)
A magyar csapat továbbjutott a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában, mivel a Városligetben zajló párharc szombati párosmérkőzésén Fucsovics Márton és Gödry Levente legyőzte az izraeli duót, így 3-0-ás, behozhatatlan előnyre tett szert.
márc. 5
16:36
NB II: egymás után másodszor kapott ki otthonában a Szeged (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Szeged 2011 2–1-re kikapott a Kisvárdától, így a csongrádiak egymás után másodszor maradtak gyulai otthonukban pont nélkül, összességében pedig tavasszal már harmadszor kaptak ki. A Siófok Vácott gyűjtötte be a három pontot, míg a Szolnok nem bírt a Szigetszentmiklóssal.
márc. 5
16:36
Jön a videóbíró a futballban (Behaviour)
"Nem azt várjuk, hogy 100 százalékosan működjön."
márc. 5
16:36
Davis Kupa: Továbbjutottak a magyarok (Agroinform)
A magyar csapat a szombati párosmérkőzés megnyerésével kiharcolta a továbbjutást Izrael ellen.
márc. 5
16:54
Zöld utat kapott a videobíró a futballban (Infostart)
A labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) szombaton zöld utat adott a videotechnológiának, hogy segítse a játékvezetők döntését.
márc. 5
16:54
Kép: a Juve-mester lánya felnőtt, az olaszok rá sem ismernek (She)
Massimiliano Allegri nem ma kezdte a szakmát, az olasz 1984 és 2003 közt profi futballistaként kereste a kenyerét, visszavonulása óta edzőként dolgozik – jelenleg a Juventusnál. Allegrinek 1995-ben született meg lánya, Valentina, akit ha tud, rejteget a média elől az olasz mester. Most viszont rábukkantak a közösségi oldalaira és képeire…
márc. 5
16:56
Videó: ez igen! Bámulatos gólt lőtt Kleinheisler csapattársa (She)
Claudio Pizarro bámulatos gólt lőtt a Werder Bremen–Hannover német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak perui támadója remek csel után talált a Hannover kapujába. Kleinheisler László a hazaiak kispadján kapott helyett.
márc. 5
16:58
NB III: kikapott a Nyíregyháza; kinyílt a SZEOL gólzsákja (She)
A labdarúgó NB III 21. fordulójában a Keleti csoportban egygólos vereséget szenvedett a listavezető Nyíregyháza Spartacus. Azzal, hogy a Cegléd begyűjtötte a három pontot, hátránya három pontra csökkent a Nyíregyházával szemben.
márc. 5
17:00
Videó: Cristiano Ronaldo remekel, már négy gólnál jár (She)
Pepe fejesével vezetést szerzett, majd Cristiano Ronaldo duplájával háromgólosra növelte előnyét a Real Madrid a Celta Vigo ellen a spanyol futballélvonalban. Íme, a találatok!
márc. 5
17:02
Férfi kézi BL: Veszprém–Wisla Plock élőben az NSO-n! (She)
Az MVM Veszprém a Wisla Plockot fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 14. fordulójában. Ha a magyar csapat nyer, életben tartja a reményt, hogy megnyerje a csoportját, de a vasárnap pályára lépő PSG-nek a saját kezében van a sorsa. Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online élő, folyamatosan frissülő tudósítása segítségével!
márc. 5
17:04
PL: sokkoló – balhé a Spurs és az Arsenal szurkolói között (She)
Az Arsenal és a Tottenham is harcol a bajnoki címért az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, ezért a két londoni klub szurkolói között nem feltétlenül jó az összhang – meg úgy általában sem. A szombati rangadó előtt keményen összecsaptak az utcákon.
márc. 5
17:12
Videó: szünetet tartott a biciklis, közben megitatta a koalát… (She)
Azt mondják, Ausztráliába csak az menjen, akit nem zavar, hogy minden meg akarja ölni a kontinensen. Persze megvannak az előnyei is annak, ha mindenhol vadon élő állatokkal találkozhat az ember. Például biciklizés közben bele lehet akadni egy szomjas koalába…
márc. 5
17:12
Zöld utat kapott a videobíró (Metropol)
A labdarúgás szabályalkotó testülete szombaton zöld utat adott a videotechnológiának, hogy segítse a játékvezetők döntését.
márc. 5
17:14
Chelsea: Matics bepasszolta, Traoré a Stoke kapujába küldte (She)
Nemanja Matics passzából Bertrand Isidore Traoré megszerezte a vezetést a Chelsea-nek a Stoke City ellen az angol labdarúgó-élvonalban. A hazaiak középpályása ballal volt eredményes.
márc. 5
17:30
NB I: Leandro és Böde visszakerült a Fradi kezdőjébe – kezdőcsapatok (She)
Leandro és Böde Dániel is kezd a Ferencvárosban a DVTK elleni bajnokin az NB I 23. fordulójában.
márc. 5
17:32
Eurofutball: Otigba csapata óriási pofonba szaladt bele (She)
Otigba Kenneth csapata, a Heerenveen hazai pályán 4–0-s vereséget szenvedett az Utrechttől a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) szombat esti mérkőzésén.
márc. 5
17:34
NB I: Torghelle asszisztjaival nyert az MTK az Újpest ellen (She)
Az NB I 23. fordulójának nyitányán az MTK egygólos győzelmet aratott az Újpest ellen. A hazai sikerből két gólpasszával oroszlánrészt vállalt Torghelle Sándor.
márc. 5
17:48
Bundesliga: Kleinheislerék nagyon megverték Szalaiékat (She)
Kleinheisler László csapata, a Werder Bremen hazai pályán 4–1-re legyőzte a Hannovert a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójának szombati játéknapján. Kleinheisler nem kapott játéklehetőséget, Szalai Ádámot a 36. becserélték a vendégcsapatba, és ugyancsak játszott Huszti Szabolcs, akinek klubja, az Eintracht Frankfurt hazai pályán 1–1-re végzett az Ingolstadttal.
márc. 5
17:50
NB I: „Hazard nem tett hozzá többet az Újpest játékához” (She)
Az NB I 23. fordulójának nyitányán az MTK egygólos győzelmet aratott az Újpest ellen. A találkozót követően Nebojsa Vignjevics és Teodoru Vaszilisz értékelt az M4 Sportnak.
márc. 5
18:06
A Debrecen megerősítette vezető helyét az alsóházban (Infostart)
A Debrecen legyőzte a vendég Szentest a férfi vízilabda ob I középszakaszának szombati játéknapján, ezzel megerősítette éllovas pozícióját az alsóházban.
márc. 5
18:06
NB I: Ferencváros–Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 5
18:08
Az MTK véget vetett az Újpest veretlenségi sorozatának (Infostart)
Az MTK 2-1-re legyőzte a második helyen álló Újpest csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának első szombati mérkőzésén. A lila-fehérek sorozatban tíz veretlenül megvívott találkozót követően kaptak ki az élvonalban, tavaly október óta tartott a veretlenségük.
márc. 5
18:08
La Liga: CR4, a Real Madrid megszórta a Celta Vigót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójában a Real Madrid hat góllal nyert otthon a Celta Vigo ellen. A győztes csapatban Cristiano Ronaldo négy gólt szerzett, így 28 bajnokin 27-szer volt már eredményes a szezonban.
márc. 5
18:10
NB I: Videoton–Haladás élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 5
18:12
NB I: DVSC–Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 5
18:14
NB I: Budapest Honvéd–Vasas élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 5
18:16
NB I: Paks–Békéscsaba élőben az NSO-n! (She)
Paks–Békéscsaba találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 5
18:18
Videó: különleges falabda díszíti a Veszprém Aréna mennyezetét (She)
Az MVM Veszprém és a Wisla Plock férfi kézilabdacsapatának szurkolói egy hatalmas falabdát húztak fel a Veszprém Aréna mennyezetére a két csapat Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése előtt a lengyel-magyar barátság jegyében.
márc. 5
18:20
PL: 18 perc alatt vágott négyet a Man. City, az Everton 2–0-ról bukott (She)
A Manchester City 18 perc alatt négy gólt szerezve legyőzte az Aston Villát a Premier League 29. fordulójában. Az Everton 2–0-s előnyről bukott a West Ham ellen – igaz, emberhátrányban. A Chelsea odahaza nem tudta legyőzni a Stoke Cityt.
márc. 5
18:24
Kleinheisler nélkül is újabb brémai győzelem (Infostart)
Kleinheisler László csapata, a Werder Bremen fölényes, 4-1-es győzelmet aratott a Szalai Ádámot a 36. perctől csereként foglalkoztató Hannover felett a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 5
18:24
Férfi kosár NB I: az Atomerőmű megszenvedett a Sopronnal (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 22. fordulójában a listavezető Atomerőmű megszenvedett a Sopronnal, és házigazdaként csak három ponttal tudta igazolni papírforma fölényét a vendégekkel szemben. A Körmend a MAFC vendégeként győzött, a Jászberény a Nyíregyháza otthonában nyert, így a sereghajtó pontszámban beérte legyőzött ellenfelét.
márc. 5
18:26
Ronaldo mesternégyesével gálázott a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid a második félidőben négy gólt szerző Cristiano Ronaldo vezérletével 7-1-re legyőzte hazai pályán a Celta Vigót a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 5
18:28
Hiddink döntetlennel lett rekorder (Infostart)
Új csúcsot állított fel Guus Hiddink, a címvédő Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője, miközben tanítványai hazai pályán csak 1-1-es döntetlent játszottak a Stoke Cityvel az angol élvonal 29. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés