2016. április 2. szombat

ápr. 2
1:03
MotoGP: az ellendrukkerek egyre szemtelenebbek (She)
A gyorsasági motorosok Argentin Nagydíját felvezető sajtótájékoztatón ismét téma volt, hogy egyes szurkolók újabban már rendre kifütyülik a számukra nem kedves versenyzőket.
ápr. 2
6:54
NHL: 11 gólos meccsen nyert a Boston, playoffban a Nashville (She)
A címvédő Chicago Blackhawks a négypontos (2 gól, 2 gólpassz) orosz Artemij Panarin vezérletével hosszabbítás után győzött 5–4-re a Winnipeg Jets otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
ápr. 2
7:30
NBA: a Golden State a 37. hazai meccsén először kapott ki! (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Golden State Warriors hazai pályán 109–106-ra kikapott a Boston Celticstől, ezzel 37. meccsén elszenvedte első vereségét ebben a szezonban az Oracle Arenában. A GSW alapszakaszbeli mérlege 68–8-ra módosult, Stephen Curry 29 pontig jutott az összecsapáson.
ápr. 2
7:39
Premier League: Nehéz meccs vár a Cityre (Agroinform)
Alaposan megszenvedhet Bournemouthban a Manchester City, ahol a hazaiak felszabadultan léphetnek pályára.
ápr. 2
7:48
Serie A: a Milan két alapembere nélkül utazik Bergamóba (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan két alapembere nélkül utazik Bergamóba az Atalanta elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésre.
ápr. 2
8:06
Arsenal: Nem biztos, hogy a Leicester bajnok lesz – Wenger (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere, Arsene Wenger csapata bajnoki esélyeit latolgatta a Watford elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.
ápr. 2
8:24
NS Hosszabbítás: ki az egyetlen „NHL-magyar”? miért jó sport a lósport? (She)
Szombaton ismét nyolcoldalas Hosszabbítás melléklettel jelenik meg a Nemzeti Sport.
ápr. 2
8:33
Bundesliga: A Bayern Münchennél vizitálnak Husztiék (Agroinform)
Az utolsó előtti, Huszti Szabolcs nevével fémjelzett Frankfurt hivatalos az Allianz Arénába szombat délután.
ápr. 2
8:42
Tenisz: Djokovics a korábbi US Open-döntőssel vívja a finálét (She)
A hatodik kiemelt japán Nisikori Kei két szettben megverte az ausztrál Nick Kyrgiost a Miamiban zajló kemény pályás férfi tenisztornán, ezzel bejutott a döntőbe, ahol a világelső szerb Novak Djokoviccsal találkozik.
ápr. 2
8:44
NB II: ha kiharcolják a bennmaradást, akkor is kiesnek (She)
Érdekes helyzetben van a labdarúgó NB II-ben 12. helyen álló Dunaújváros PASE, amely hiába harcolná ki a bennmaradást, akkor is kénytelen lesz elbúcsúzni a másodosztálytól, mert csak az NB III-ra adja be a nevezését.
ápr. 2
9:00
F1: Magnussent megbüntették, a bokszból kell rajtolnia (She)
Kevin Magnussennek a bokszutcából kell kezdenie a vasárnapi Bahreini Nagydíjat, mert a pénteki második szabadedzésen nem állt meg az FIA mérlegelésén.
ápr. 2
9:15
FTC: Sokkal jobb ez így… – Doll viszonozza Kondás pálinkáját (She)
A labdarúgó NB I-ben bajnokot avathatnak szombaton, ha a Ferencváros nyer Debrecenben (vagy az MTK nem győz Pakson). Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője meglepetéssel készül Kondás Elemérnek, a DVSC-Teva mesterének, de mindenképpen három pontot szeretne szerezni a Nagyerdei Stadionban.
ápr. 2
9:18
Babosék a döntőben Miamiban (Metropol)
A fináléban a harmadik helyen kiemelt Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh kettős lesz az ellenfelük.
ápr. 2
9:27
Női kézilabda BL: Zöld-fehér párharc a BL Final Fourért - I. felvonás (Agroinform)
Szombaton a Ferencváros Dabason látja vendégül a Győrt a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 2
9:33
NB II: az exgyőri tréner Gyirmóton lett szakmai igazgató (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr vezetősége megállapodott Klement Istvánnal, aki 2016. április 1-jétől a klub utánpótlását jelentő Gyirmót SE szakmai igazgatói feladatait látja el – számolt be róla a gyirmótiak honlapja.
ápr. 2
9:51
Edzősors: Líbiába vezetett a spanyol útja Magyarországról (She)
Több mint négy év után távozik Magyarországról Marcos Angulo, spanyol futsaledző, aki Líbia válogatottjának szövetségi kapitánya lett.
ápr. 2
10:21
NB I: Érdekes meccsre van kilátás Kispesten (Agroinform)
A kiszámíthatatlan Honvéd, az utóbbi hetekben önmagához mérten gyengén teljesítő Videotont fogadja a Bozsik Stadionban.
ápr. 2
10:57
Premier League: Sorsdöntő meccs jön a Tottenham számára (Agroinform)
Maurico Pochettino gárdája az Anfield Roadra látogat a Premier League 32. fordulójának rangadóján.
ápr. 2
11:03
Képek: a Man. City sztárja 1.2 millió fontért árulja a házát (She)
Úgy tűnik, nemigen kelendő Raheem Sterling liverpooli hajléka. A Manchester City jelenleg sérüléssel küszködő labdarúgója a 2015–2016-os szezon előtt igazolt át a Liverpooltól, és másfél millió fontért azonnal áruba bocsátotta a házát. Azóta több mint fél év telt el, és minden bizonnyal nem akadt vevő az angol középpályás korábbi otthonára, ugyanis a vételárat 1.2 millió fontra (mintegy 479 millió…
ápr. 2
11:05
El Clásico: Messi ellen lehetetlen felkészülni – Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid korábbi vezetőedzője szerint lehetetlen felkészülni Lionel Messire, így elmondta, mit tett ő, amikor a Barcelonával játszottak.
ápr. 2
11:33
Sportfogadás: Ismét legyőznénk a bukikat hétvégén (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
ápr. 2
11:54
Hertha: hét bajnoki van hátra, Dárdai ennyi pontot szeretne (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) harmadik helyén álló Hertha vasárnap a hatodik Borussia Mönchengladbach otthonába látogat a Bundesliga 28. fordulójában, és ha nyer, újabb lépést tesz a Bajnokok Ligája-indulás felé. A berlini csapat magyar vezetőedzője, Dárdai Pál a mérkőzés előtt elárulta, hány pontot remél a hátralévő hét fordulóban.
ápr. 2
12:15
Felcsút környéke - Lemond a polgármester, hátha akkor kap támogatást a falu (Behaviour)
"A támogatások elnyerése politikafüggő, és vele, a függetlennel szemben nincs meg a bizalom."
ápr. 2
12:17
Kamiontűz miatt teljes útzár a 37-esen (Behaviour)
A főút forgalmát Bodrogolaszi felé terelik.
ápr. 2
12:27
Bundesliga: Kleinheislerék Dortmundba látogatnak (Agroinform)
Kőkemény meccs vár a kiesés ellen menekülő Bremen számára a második helyezett otthonában.
ápr. 2
12:30
Női kézi BL: „Csak akkor győzhetjük le a Győrt, ha…” (She)
A háromfelvonásos Ferencváros–Győr női kézilabdapárharc második fejezetéhez érünk szombat délután Dabason: a két csapat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első találkozóját vívja (a visszavágót egy hét múlva rendezik).
ápr. 2
12:48
Női kézi BL: A Győr felé billen a mérleg nyelve – Elek (She)
A háromfelvonásos Ferencváros–Győr női kézilabdapárharc második fejezetéhez érünk szombat délután Dabason: a két csapat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első találkozóját vívja (a visszavágót egy hét múlva rendezik).
ápr. 2
12:50
NB I: nem szurkol az Újpest tábora az első félidőben (She)
Az Újpest drukkerei nem szurkolnak a Vasas elleni bajnoki (20.45) első félidejében, így tiltakoznak hat társuk kitiltása ellen – írja közleményében a Viola Fidelity csoport.
ápr. 2
13:03
Miami tenisztorna: Egy lépésre Azarenka a nagy amerikai duplától (Agroinform)
A Miami Open női döntőjében az orosz Szvetlana Kuznyecova és a fehérorosz Viktorija Azarenka méri össze a tudását.
ápr. 2
13:06
F1: Dennis magánakciót indított – mégis versenyez Alonso? (She)
Ron Dennis, a McLaren elnöke a Bahreini Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően megkereste az FIA főorvosát, és megkérte, mégis engedje autóba ülni a kétszeres világbajnok spanyolt szombaton és vasárnap.
ápr. 2
13:42
Kép: a találkozó elmaradt, Messi ezeket küldte Obama lányainak (She)
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama a lányaival Argentínában járt a múlt héten. Sasha és Malia nagyon szeretett volna a Barcelona labdarúgójával, Lionel Messivel találkozni, azonban az argentin sztár a válogatottal éppen Chilében játszott világbajnoki selejtezőt. Mivel a találkozás elmaradt, Messi egyedi ajándékot küldött a két lánynak.
ápr. 2
13:44
F1: Néhány pilóta a csapata erőtlen szóf.sója – Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone markáns véleményt fogalmazott meg a Formula–1-ért való aggódásuknak egyre inkább hangot adó pilótákról Bahreinben. Az F1 gazdasági vezetője szerint egyes pilóták csak a csapatuk „erőtlen szóf.sói”.
ápr. 2
13:46
Újpest: túl van a műtéten a lila-fehérek csatára (She)
Mihajlo Perovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csatára a montenegrói válogatott színeiben, a Grúzia elleni U19-es mérkőzés alkalmával egy rossz lépést követően keresztszalag-szakadást szenvedett, ezért meg kellett műteni. A beavatkozás jól sikerült, a támadó megkezdheti a rehabilitációt.
ápr. 2
13:48
Chelsea: Diego Costa mehet, már felkínálták egy csapatnak? (She)
Angol és francia lapértesülések szerint a Chelsea labdarúgócsapatától a nyári átigazolási időszakban távozhat Diego Costa. A balhés csatárt ügynöke állítólag már fel is kínálta egy csapatnak…
ápr. 2
14:00
NB I: ezt a meccset közvetíti az M4 Sport az interneten (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy a Paks elleni idegenbeli bajnoki mérkőzését az M4 Sport az interneten keresztül élőben közvetíti.
ápr. 2
14:15
F1: Alonso beszólt az őt már búcsúztató Herbertnek – videó (She)
Fernando Alonso zokon vette, hogy Johnny Herbert korábbi F1-es pilóta, háromszoros futamgyőztes azt fejtegette a Sky Sports pénteki műsorában, hogy a kétszeres világbajnoknak be kellene fejeznie az F1-es versenyzést. Szombaton Alonso és Herbert a csatorna kamerái előtt futott össze, és Alonso azt mondta a britnek: „Azért lettél kommentátor, mert nem nyertél vb-címet.”
ápr. 2
14:33
Női kézi BL: a Buducsnoszt nagy lépést tett a final four felé (She)
A címvédő Buducsnoszt Podgorica idegenben 29–24-re legyőzte a HCM Baia Mare együttesét a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.
ápr. 2
14:51
Videó: Pato megrúgta az első gólját, Pedro kettőnél jár (She)
A Chelsea labdarúgócsapata 4–0-ra vezet az Aston Villa otthonában az angol bajnokság (Premier League) 32. fordulójának nyitó mérkőzésén. Nézze meg a találatokat!
ápr. 2
14:53
WTCC: Michelisz hetedik lett első gyári hondás időmérőjén (She)
Az idén már gyári Hondával versenyző Michelisz Norbert az első versenyt a 4., a másodikat a hetedik rajthelyről kezdi meg a túraautó-vb idénynyitó franciaországi állomásán.
ápr. 2
15:09
Női kézi BL: FTC-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájának „magyar” negyeddöntőjében a Ferencváros a Győri ETO-val csap össze. A párharc első felvonását Dabason rendezik. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 2
15:11
Videó: Messi nem fogott kezet a kapitánnyal, kiderült, miért! (She)
Mint arról beszámoltunk, Argentína 2–0-ra legyőzte Bolíviát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának hatodik fordulójában. A találkozó előtt Lionel Messi, az argentinok csapatkapitánya nem rázott kezet Alejandro Chumaceróval. Most kiderült, miért.
ápr. 2
15:13
F1: már nem a Mercedes volt a leggyorsabb Bahreinben (She)
A két Ferrari megelőzte a két Mercedest a Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzésén, de Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen köre hét tizeddel elmaradt attól, amit Nico Rosberg péntek este szintén szuperlágy gumikon elért. A McLaren-Hondában Stoffel Vandoorne ült, nem Fernando Alonso – Ron Dennis kérését elutasította az FIA.
ápr. 2
15:42
Tipp: Spartacus történelmet írhat (Agroinform)
Szép summa ütheti a markunkat, ha Fabian Cancellara negyedik alkalommal is megnyeri a Flandriai Körversenyt.
ápr. 2
15:45
PL: a Chelsea gálázott, Alexandro Pato góllal debütált (She)
A Chelsea 4–0-ra legyőzte a tabella utolsó helyén álló Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában.
ápr. 2
15:48
Lemondott a riói olimpia biztonsági főnöke (Metropol)
Állítólag az áll a háttérben, hogy Adilson Moreira a közelmúltban beosztottainak küldött üzenetben kritizálta Dilma Rousseff államelnököt és más magas rangú tisztviselőket
ápr. 2
15:50
Mezeket kaptak Messitől Obama lányai (Metropol)
A saját kezűleg aláírt, a jól ismert 10-es számot viselő mezeken Malia és Sasha neve szerepel.
ápr. 2
15:52
Vettel volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Metropol)
A Bahreini Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén a finn Kimi Räikkönen végzett a második helyen, megelőzve a német Nico Rosberget és a brit Lewis Hamiltont.
ápr. 2
16:03
Kép: magánnyomozót fogadott az edző, ezt találta a magyarról (She)
Bartalis István szerezte a mindent eldöntő gólt a Fehérvár AV 19–MAC Budapest (5–4) jégkorong Mol Liga elődöntő harmadik mérkőzésén. A válogatott hokis ezután a jégen csúszva ünnepelt – a mozdulatból mém lett.
ápr. 2
16:05
Szlovákia: remek hangulatban a DAC–Slovanra utazó magyar drukkerek – fotók (She)
A dunaszerdahelyi DAC szombaton 18.20-kor csap össze a Slovan Bratislavával a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az összecsapásra több száz szurkoló utazik Magyarországról, a képek alapján jó hangulatban készülnek a találkozóra.
ápr. 2
16:07
F1: két megoldás maradt az időmérőre, az egyik tévút lehet (She)
Vasárnap a Bahreini Nagydíj előtt az F1-es csapatvezetők leülnek Bernie Ecclestone-nal és Jean Todt FIA-elnökkel, s megpróbálják megtalálni a végső megoldást az időmérő edzésre.

Keresés