2016. április 26. kedd

ápr. 26
0:18
Keddi sportműsor: Man. City–Real Madrid BL-elődöntő (She)
Kedden rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Manchester City–Real Madrid elődöntő első mérkőzését, amelyet az M4 Sport és a Sport 1 is közvetít. A magyar női labdarúgó-válogatott Albániával csap össze felkészülési meccsen Gyirmóton, míg férfi vízilabdázóink a románokkal játszanak a világligában. A férfi kosárlabda Euroligában a Lokomotiv Kubany és a Barcelona újabb ütközete után kialakul a…
ápr. 26
1:18
Tovább nőtt a Leicester City előnye (Metropol)
Nem bírt a Tottenham a West Brommal.
ápr. 26
7:24
Bursaspor: Dzsudzsák megsérült, a Galata ellen sem játszhat (She)
Kéthetes kihagyás vár Dzsudzsák Balázsra, a török élvonalbeli Bursaspor magyar válogatott labdarúgójára – írja a klub hivatalos honlapja.
ápr. 26
8:15
NBA: továbbment az OKC, a San Antonio vár Durantékre (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának legutóbbi játéknapján az Oklahoma City Thunder 118–104-re legyőzte a Dallas Maverickset, így 4–1-es összesítéssel bejutott a második körbe, ahol a San Antonio Spursszel csap össze. A Portland a Los Angeles Clippers, a Charlotte Hornets pedig a Miami Heat ellen nyert,  ezzel mindkét párharcban 2–2 az állás.
ápr. 26
8:24
Ronaldo és Benzema is hiányozhat (Metropol)
A Real Madrid a Manchester City otthonában játszik a BL elődöntőjében.
ápr. 26
8:33
NB I: ingyenes belépés a PAFC utolsó hazai bajnokijára (She)
A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a Puskás Akadémia–Bp. Honvéd találkozóra nem kell fizetni a belépőkért – adta hírül a felcsúti klub hivatalos honlapja.
ápr. 26
8:51
Leicester: leszállt, kis híján a halálba sétált a szélső – kép (She)
Demarai Gray, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a bajnoki címre hajtó Leicester City játékosa egy életre megtanulta, ne menjen a saját feje után…
ápr. 26
9:00
Harcsa Zoltán: három napig az életemért küzdöttem (Metropol)
A 75 kg-os ökölvívó tanult a négy évvel ezelőtt történtekből, és érmet szerezne az olimpián.
ápr. 26
9:09
Férfi kézi NB I: Zsiga Gyula hosszabbított Vácon (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Váci KSE újabb egy évre szerződést hosszabbított Zsiga Gyulával.
ápr. 26
9:11
PL: Vardy kihagyja az MU elleni bajnokit – hivatalos (She)
Jamie Vardy, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City támadója eltiltás miatt kihagyja a vasárnapi, Manchester United elleni mérkőzést.
ápr. 26
9:27
PL: a legjobb fiatal olyat tett, amiért a klubja is „bűnhődhet” – videó (She)
Érdekes eset történt az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának hétfő esti mérkőzésén, a Tottenham–West Bromwich Albion találkozón. Az első félidőben a hazaiak egyik támadásánál a londoniak 20 éves középpályása, Dele Alli ököllel hasba vágta ellenfelét, az argentin Claudio Yacobot.
ápr. 26
9:45
Kézilabda NB I: 14 csapatos lesz a férfi és a női bajnokság (She)
Mivel már dübörög a hazai kézilabda-bajnokságok rájátszása, lassan aktuális a kérdés, hogy néz ki a következő, 2016–2017-es évad. A játékoskeretek tervezéséhez nem árt tudni legalább annyit, hogy hány csapat esik ki az NB I-ből, mennyi jut fel, és hányan alkotják majd a jelenleg 12 csapatos női és az aktuálisan 14 csapatos férfi első osztályt.
ápr. 26
10:03
Versenytánc: hat magyar arany a Buda Openen (She)
A magyar versenytáncosok hat aranyéremmel zárták a Buda Opent, amelynek egyik főversenyét a jövő évi Világjátékokra készülő magyar bajnok nyerte meg.
ápr. 26
10:36
Rio 2016: öt felkészülési meccs vár az amerikai kosarasokra (She)
Az NBA-sztárokat felvonultató, címvédő amerikai férfi kosárlabda-válogatott öt felkészülési mérkőzésen szerepel a riói olimpia előtt.
ápr. 26
10:54
Tottenham: a francia élvonal gólvágói érkezhetnek a nyáron (She)
Angol lapértesülések szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) sztárjaival erősítené meg a keretét a PL második helyén álló Tottenham a nyáron.
ápr. 26
10:56
Topligák: Neueré a korona, de Buffon is felfért a dobogóra (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központjának (CIES) legújabb kutatása az európai labdarúgó-topligák legjobban teljesítő kapusaival foglalkozik.
ápr. 26
11:12
Videó: a Real és a Barca is készülhet a cuki szurkolóra? (She)
Talán egyetlen csapatnak sincs olyan vezérszurkolója, mint a spanyol másodosztályban szereplő Alcorcónnak. A négyéves Paula megafonnal a kezében buzdítja a klub ultráit – sőt, a játékosokat is! –, akik nagy örömmel kiabálják és éneklik vele együtt a rigmusokat. Az Alcorcón jelenleg a 8. helyen áll a bajnokságban, csak egy pont választja el a rájátszást jelentő hatodik pozíciótól. Elképzelhető…
ápr. 26
11:14
Napoli: „Ha fehér lenne, már a Realnál vagy a Barcánál játszana” (She)
Meglehetősen furcsa nyilatkozatot tett Diego Maradona, aki pályafutása legsikeresebb éveiben a Napoliban futballozott.
ápr. 26
11:30
Chelsea: heti 20 milliót és játéklehetőséget kér a fiatal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 18 éves támadója, Dominic Solanke a hírek szerint igencsak komoly feltételekkel egyezne bele a hosszabbításba.
ápr. 26
11:32
BL: 7 és 4 – itt a Real és a Man. City kombinált álomcsapata (She)
Kedden a Real Madrid a Manchester City ellen lép pályára a Bajnokok Ligája elődöntőjének első találkozóján. Hogy melyik csapat kerül közelebb a fináléhoz, arra este válaszolnak a főszereplők, mi inkább összeraktuk a két gárda kombinált álomcsapatát. Természetesen szubjektív az összeállítás, vitatkozni a kommentszekcióban ér! Íme, a Madrid City (vagy a Real Manchester)!
ápr. 26
11:48
Légiósok: Sándor György is Magyarországon folytathatja (She)
Futács Márkó mellett – akinek lehetséges hazatérésével ma már foglalkoztunk – egy másik korábbi válogatott játékos, az ausztrál Perth Gloryban futballozó Sándor György is hazatérhet a nyáron az NB I-be – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
ápr. 26
11:54
50 éves a párosban Roland Garrost nyert magyar teniszező (Metropol)
Temesvári Andrea tizennégy évesen kezdte profi pályafutását, Navratilova oldalán nyert Grand Slamet.
ápr. 26
12:06
Válogatott: megvan, mikor találkozik a keret; több fiatal is bizonyíthat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) bejelentette, hogy a válogatott felkészülése május 8-án, a Magyar Kupa-döntő másnapján kezdődik Telkiben.
ápr. 26
12:08
NB I: Nem akarok kritizálni, de erről beszélni kell – Storck (She)
Bernd Storck az NB I-es szezon végéhez közeledve egy furcsaságra hívta fel a figyelmet. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem érti, miért kapnak pihenőt a játékosok a győztes meccsek után.
ápr. 26
12:24
Lengyelország: „Mervó Bence megtartása az egyik fő célunk” (She)
Mervó Bence megtartása a Slask Wroclaw egyik fő célkitűzése – számolt be róla a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub sportigazgatója.
ápr. 26
12:26
F1: Szocsiban bemutatkozik a Renault új orosz pilótája (She)
Az orosz Szergej Szirotkin lesz az egyik pilótája a Renault-csapatnak pénteken, a Forma-1-es Orosz Nagydíj elsõ szabadedzésén.
ápr. 26
12:42
Dortmund: az igazgató szerint Hummels a Bayernhez megy (She)
Hans-Joachim Watzke, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója szerint Mats Hummels, csapata egyik legjobbja a riválishoz megy, ha úgy dönt, hogy távozik a sárga-feketéktől.
ápr. 26
12:44
Légiósok: Dzsudzsák beszélt a sérüléséről, nincs nagy baj (She)
Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapakatkapitánya és a török élvonalbeli Bursaspor légiósa a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján elmondta, mikor térhet vissza sérüléséből.
ápr. 26
12:46
BL: CR visszatért Manchesterbe, óriási őrület fogadta – videó (She)
Kedd este rendezik a Manchester City–Real Madrid mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A spanyolok tegnap érkeztek Manchesterbe, ahol már a repülőtéren óriási tömeg várt rájuk. Természetesen a legnagyobb ovációt Cristiano Ronaldo kapta, aki nem győzte osztogatni az aláírásokat.
ápr. 26
13:00
PL: van, amiben utolsó a Leicester; már erre sem foghatja az Arsenal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) listavezető Leicester City játékosai szenvedték el a legkevesebb sérülést a jelenlegi szezonban – tudható meg a Metro összeállításából.
ápr. 26
13:19
Férfi röplabda: ők szerepelnek majd az Eb-selejtezőkön (She)
Szűkítette keretét Demeter György, az Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya – adta hírül a Magyar Röplabdaszövetség honlapja, a hunvolley.hu.
ápr. 26
13:21
Atlétika: bejelentették a Gyulai István Memorial első világsztárját (She)
Ebben az évben először kétnapos lesz a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj, amelyre július 17-én és 18-án kerül sor a Székesfehérvári Regionális Atlétikai Központban.
ápr. 26
13:36
Atlétika: újabb világsztár a Gyulai István Memorialon (She)
Ebben az évben először kétnapos lesz a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj, amelyet július 17-én és 18-án rendeznek a Székesfehérvári Regionális Atlétikai Központban.
ápr. 26
13:38
NB I: „Illovszky Rudi bácsi három napig lenne itt edző” (She)
A Vasas labdarúgócsapata a bennmaradás szempontjából rendkívül fontos három pontot szerzett a hétvégén a Puskás Akadémia FC ellen. Szombaton – köszönhetően az ingyenes belépésnek is – a hivatalos adatok szerint 3350 szurkoló látogatott ki az Illovszky Rudolf Stadionba, majd a mérkőzés végén együtt ünnepelt a csapattal. De vajon a Vasas vagy a Puskás Akadémia lesz jövőre is élvonalbeli? Erről…
ápr. 26
13:40
NB I: érdekes! Az MTK–Vasas mégis Dunaújvárosban lesz (She)
Vasárnap beszámoltunk róla, hogy a Vasas nem egyezik bele az MTK pályamódosítási kérelmébe, a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága mégis úgy döntött, nem Angyalföldön, hanem Dunaújvárosban rendezik meg a két csapat bajnokiját.
ápr. 26
13:42
Vb 2018: újabb hárommilliárd rubellel csökkent a költségvetés (She)
További pénzeket vontak el a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság költségvetéséből: immár hárommilliárd rubellel jut kevesebb a bő két év múlva esedékes sportági csúcseseményre, amelynek jelenlegi büdzséje 617.1 milliárd rubel (2561 milliárd forint).
ápr. 26
13:42
Dzsudzsák Balázs hetekre kidőlt (Metropol)
A bokája után most a combfeszítő izmával vannak gondok.
ápr. 26
13:54
Vívás: visszavonult a hatszoros olimpiai bajnok Valentina Vezzali (She)
Bejelentette visszavonulását Valentina Vezzali, az olaszok hatszoros olimpiai bajnok vívója.
ápr. 26
14:12
Kézilabda: a Balmazújvárost erősíti a nyártól Katzirz Dávid (She)
Erősít a Balmazújváros kézilabdacsapata: a 95-szörös válogatott Katzirz Dávid a nyáron a Tatabányából érkezik.
ápr. 26
14:30
Tenisz: a Roland Garros győztese, Temesvári Andrea 50 éves (She)
Kedden lett ötvenéves Temesvári Andrea, az egyetlen magyar teniszezőnő, aki párosban Roland Garrost nyert, és az egyéni ranglistán az első tíz között szerepelt.
ápr. 26
14:32
Real: Hogy erőszakos volnék? Neymar több lapot kapott – Pepe (She)
Pepe, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középhátvédje nem gondolja, hogy erőszakos, „őrült” játékos lenne.
ápr. 26
15:03
Aston Villa: legyőzte a halálos kórt, most visszatérne Petrov (She)
Visszatérne az aktív labdarúgáshoz a bolgár Sztilijan Petrov, akinél 2012-ben diagnosztizáltak leukémiát.
ápr. 26
15:05
Röplabda: tizenhat fővel készül a férfiválogatott (She)
Tizenhat fősre szűkített kerettel folytatja a munkát Demeter György, az Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 26
15:07
Úszás: győzelemmel tért vissza a doppingoló olimpiai bajnok (She)
Park Te Hvan, a doppingbüntetését letöltő olimpiai bajnok dél-koreai úszó hazája olimpiai válogatóján két számot is megnyerve tért vissza a versenysportba.
ápr. 26
15:36
BL: öt tényező, amivel a City kiejtheti a Real Madridot (She)
Kedd este kezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntője, az első mérkőzésen a története során először a legjobb négybe jutó Manchester City a tízszeres BEK/BL-győztes Real Madridot látja vendégül. Az AS a brit sajtót böngészve öt pontban összefoglalta, Angliában miben látják az esélyt a Real legyőzésére.
ápr. 26
15:38
MU: „A Juve, az Inter, a Milan, a Lazio és a Roma is vitt volna” (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United korábbi játékosa, Javier Hernández elmondása szerint a nyáron elutasította annak a lehetőségét, hogy az MU-tól Olaszországba szerződjön.
ápr. 26
16:12
Juventus: Allegri hamarosan új szerződést kap a „zebráktól” (She)
Massimiliano Allegri hamarosan új szerződést kap az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Serie A) megnyerő Juventustól.
ápr. 26
16:14
Tenisz: Babos következő ellenfele nem nagyon fáradt el (She)
Laura Robson 6:1, 6:1-re nyert a marokkói Gita Benhadi ellen a rabati salakpályás tenisztorna első fordulójában, így a brit játékos lesz Babos Tímea ellenfele a nyolcaddöntőben.
ápr. 26
16:30
Videó: Real Madrid–Real Madrid kupadöntő? Igen, ez megtörtént! (She)
Különleges és a mai napig egyedülálló mérkőzést rendeztek a spanyol labdarúgó Király-kupa 1980-as döntőjében.
ápr. 26
16:32
Jégkorong: Dietrich a Fehérvár EBEL-csapatának vezetőedzője (She)
A kanadai Tyler Dietrich lett az osztrák bajnokságban (EBEL) szereplő Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetőedzője, szerződése két évre szól.

Keresés