2016. április 16. szombat

ápr. 16
0:12
Szombati sportműsor: FTC–MTK, Chelsea–Man. City, Inter–Napoli (She)
Örökrangadót rendeznek a labdarúgó NB I 30. fordulójában, a bajnok Ferencváros az MTK-t fogadja, de érdekesnek ígérkezik a Debrecen és az Újpest összecsapása is. A Premier League-ben Chelsea–Manchester City, a Bundesligában Bayern München–Schalke, a Serie A-ban Inter–Napoli rangadóra kerül sor. A férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét Debrecenben bonyolítják le, szombaton rendezik az…
ápr. 16
0:48
Női foci: 2014-ben a legjobb volt, 28 évesen visszavonult (She)
Bejelentette visszavonulását Nadine Kessler, akit 2014-ben megválasztottak az év legjobb női labdarúgójának. A 28 esztendős, korábbi német válogatott játékos sorozatos térdsérülései miatt döntött úgy, hogy befejezi pályafutását.
ápr. 16
6:24
NHL: a Chicago egyenlített, a Detroitnak nem sikerült (She)
A bajnoki címvédő Chicago, valamint a Florida is egyenlített párharcában az NHL rájátszásának első fordulójában. A tavaly Stanley-kupa-döntőt játszó Tampa Bay már 2–0-ra vezet a Detroit ellen.
ápr. 16
7:15
F1: megérkezett az eső, Vettelé a harmadik edzés Kínában (She)
Szombatra esőt jósoltak a Kínai Nagydíjon, és meg is érkezett az időmérő napjára. A harmadik szabadedzés első negyedórájában intenzív csapadék aztán csillapodott, így a pilóták körözhettek a sanghaji pályán. Már aki ki akart menni, a Mercedes pilótái ugyanis egy mért kört sem tettek meg. A leggyorsabb kört Sebastian Vettel jegyezte a Ferrarival. Az időmérő 9 órakor kezdődik.
ápr. 16
7:17
Férfi kosár: 14 országot kizártak a 2017-es Eb-ről (She)
Az Európai Kosárlabda-szövetség (FIBA Europe) 14 országot kizárt a 2017-es Európa-bajnokságról – a legnagyobbakat is, köztük a magyarok Eb-selejtezős ellenfelét, Macedóniát.
ápr. 16
7:33
Már ötödikes korában vezényelt… (Behaviour)
Erdélyi magyar karmester a román zenei életben.
ápr. 16
7:51
FIFA: Blatter tagadja, hogy tudott a megvesztegetésekről (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) előző elnöke tagadta, hogy tudott a szervezet magas rangú vezetőinek korruptságáról, de hallgatott róla.
ápr. 16
8:12
La Liga: Egy pontra zárkózhat Madridban a Real (Agroinform)
A Blancóknak még fáradtan sem okozhat gondot a pocsék formában lévő Getafe legyőzése.
ápr. 16
8:27
F1: brit tudósok szerint Schumacher nincs a legjobb nyolcban (She)
Brit tudósok algoritmust készítettek, hogy objektíven kiderítsék, ki volt minden idők legjobb Formula–1-es versenyzője. Eredményeik alapján Ayrton Senna csak az ötödik, míg Michael Schumacher a 9. az „örökranglistán”.
ápr. 16
8:45
Játékossors: elhagyja klubját a fradisták korábbi kedvence (She)
Távozik az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle Jetstől Leonardo, az FTC korábbi támadója, aki visszatér Európába.
ápr. 16
8:45
Vettel nyerte az esős harmadik szabadedzést (Metropol)
A négyszeres világbajnok Vettel, a Ferrari német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj harmadik szabadedzésén.
ápr. 16
8:48
Premier League: Kiesni megy az Old Traffordra az Aston Villa (Agroinform)
Minden bizonnyal szombaton a Vörös Ördögök tönkre verik a birminghamieket, akik ha nem nyernek, kiesnek a PL-ből.
ápr. 16
9:03
F1: Kínai Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Az esős harmadik szabadedzés után teljesen feloszlott a felhőzet a sanghaji F1-es pálya felett, a pálya szinte teljesen felszáradt az időmérőre. A pole pozícóért így a Ferrari és a Mercedes csatázhat, utóbbi csak Nico Rosberggel, Lewis Hamilton ugyanis váltócsere miatt öt rajthelyes büntetést kap. Kövesse velünk a kvalifikációt!
ápr. 16
9:05
Videoton: Juhászék kosaraztak, Kovácsék Kovácsiknál jártak (She)
A Videoton néhány labdarúgója az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatának edzésén járt – adta hírül a klub Facebook-oldala. Kovácsik Ádám nem tarthatott a csarnokba Juhász Rolanddal, Feczesin Róberttel, Fejes Andrással, Simon Ádámmal, Asmir Suljiccsal és Stopirával, mivel térdsérülése miatt megműtötték.
ápr. 16
9:24
Monte-Carlói tenisztorna: Maratoni csatát hozhat Nadal és Murray ütközete (Agroinform)
Szombaton az elődöntőkre kerül sor az év első salakos viadalán, a Monte-Carlo Mastersen.
ápr. 16
9:36
MLS: Gerrard remek gólpasszt adott Giovaninak – videó (She)
A Los Angeles Galaxy 4–1-re győzött a Houston Dynamo otthonában az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) pénteki mérkőzésén.
ápr. 16
9:38
Hertha: „Köztünk ez szerelem volt első látásra Dárdai Pállal” (She)
Rainer Widmayer, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC másodedzője szerint remekül kiegészítik egymást Dárdai Pállal, kettejük kapcsolata pedig „szerelem volt első látásra”.
ápr. 16
9:54
Videó: Németh Krisztián nagyon elit körbe került fantasztikus góljával (She)
Mi a közös Carlos Valderramában, Landon Donovanben, David Villában és Németh Krisztiánban? Annál valamivel több, hogy mindannyian szerepeltek az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS).
ápr. 16
10:12
PL: eltűnt az Arsenal, az élen a Spurs, de hol a City és az MU? (She)
Öt forduló van hátra az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból (Premier League), amelynek tabelláját hétpontos előnnyel vezeti a Leicester City a Tottenham Hotspur előtt. De hogyan alakulna az állás, ha csak a karácsony óta lejátszott mérkőzések eredményei számítanának? Az Opta kiszámolta.
ápr. 16
10:14
Németország: Ez nem rólam szól – Miriuta az elbocsátásáról (She)
Az Energie Cottbus labdarúgócsapatától elbocsátott Miriuta László szerint most az a legfontosabb, hogy korábbi együttese bent maradjon a német harmadosztályban.
ápr. 16
10:30
DVSC: az új indulók közül a szurkolók választhatnak (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában a DVSC-Teva–Újpest mérkőzés előtt három dalt is lejátszanak a Nagyerdei Stadionban, amelyek közül a szurkolók választhatják ki, melyik legyen a Loki új indulója.
ápr. 16
10:32
F1: Rosbergé a kínai pole, Hamilton a mezőny végén (She)
A vb-éllovas Nico Rosberg nyerte meg a Kínai Nagydíj időmérő edzését, ő rajtolhat az élről a vasárnap 8 órakor kezdődő versenyen. A Mercedes németje egy taktikai húzással azt is elérte, hogy lágy gumikon vágjon neki a távnak, így kedvezőbb stratégiát választhat a futamra. Az első sorból indul Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája is. Lewis Hamilton a mezőny végéről startol majd, mert…
ápr. 16
10:33
NB I: Nem hibázhat a Videoton (Agroinform)
A dobogóra hajtó székesfehérvári csapatnak kötelező nyernie szombaton a Paks otthonában.
ápr. 16
10:34
Kép: emlékszik Poborskyra? Nem hiszi el, hogyan fest manapság (She)
Karel Poborsky nevéről a futballszurkolók többségének (feltéve, hogy 1990 előtt születtek) az Európa-bajnokságok történetének egyik legszebb gólja jut az eszébe.
ápr. 16
10:48
Úszás: Hosszú Katinka bronzérmes 100 méter háton (She)
Hosszú Katinka harmadik lett 100 méter háton az egyesült államokbeli Mesában zajló nemzetközi úszóviadal pénteki napján.
ápr. 16
10:50
Edzősors: Várhidi Péter ma újra kispadról irányít (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya felmentette tisztségéből az olasz vezetőedzőt, Bruno Giordanót. Szombaton az utolsó helyen álló Csorna otthonában lép pályára a csapat, melynek kispadjára ezúttal Várhidi Péter szakmai igazgató ül le.
ápr. 16
11:06
El: a pilóta közölte a spanyol csapattal, kit kaptak az elődöntőben (She)
Mint ismert, a Sahtar Doneck a Sevillával, a Liverpool pedig a Villarreallal találkozik a labdarúgó Európa-liga elődöntőjében. A pénteki sorsoláskor a Sparta Prahát kiejtő Villarreal játékosai épp a hazafelé tartó repülőgépen ültek, így a pilótától kellett megtudniuk a sorsolás eredményét. Így reagáltak.
ápr. 16
11:24
Hosszú Katinka bronzérmes 100 méter háton (Metropol)
Hosszú Katinka harmadik lett 100 méter háton az egyesült államokbeli Mesában zajló nemzetközi úszóviadal pénteki napján.
ápr. 16
11:26
Rosberg rajtol az élről Kínában (Metropol)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését.
ápr. 16
11:27
Premier League: A PSG után a Chelsea-t is lenyomhatja a City (Agroinform)
A lendületben lévő manchesterieknek még idegenben sem okozhat gondot a sérülésekkel tizedelt londoniak legyőzése.
ápr. 16
11:42
Női kézi BL: a Győr–Podgorica mérkőzés kezdődik előbb (She)
Elkészítették a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének pontos programját. Kiderült, hogy a Győr a szombati elődöntő első mérkőzésén csap össze a címvédő Buducsnoszttal.
ápr. 16
11:44
Ligue 1: Mourinho elzavarta a Realtól, ingyen elviszi a PSG? (She)
A francia L'Équipe értesülései szerint a Ligue 1-ben sorozatban negyedik bajnoki címét elhódító Paris Saint-Germain a nyáron Lassana Diarrával erősítené meg a középpályáját.
ápr. 16
12:15
F1: Hülkenberget megbüntették elszabaduló kereke miatt (She)
Nico Hülkenberget három rajthellyel hátrébb sorolták a Kínai Nagydíjon, mert az időmérő edzés második szakaszában a Force India szerelői rosszul rögzítették autója bal első kerekét, amely a pályán levált az autóról.
ápr. 16
12:17
FIFA 16: zseniális apróság került be a játékba – kép (She)
Aki az utóbbi években játszott valamelyik FIFA-játékkal, biztosan ismeri Adebayo Akinfenwa nevét. Az angol negyedosztályú Wimbledont erősítő játékos nem véletlenül kapta meg a „Szörnyeteg” becenevet, a FIFA 16-ban például ő a legerősebb futballista. Az EA Sports most egy különleges ajándékkal lepte meg a 33 esztendős támadót, készített neki egy Ultimate Team-kártyát, amelyen a korábbi 64-es értéke…
ápr. 16
12:19
Asztalitenisz: Póta kikapott, kvóta nélkül a magyarok (She)
Póta Georgina nagy csatában kikapott a Vörös-csoport szombat délelőtti elődöntőjében, s ez azt jelenti, hogy a magyarok kvóta nélkül térnek haza az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőtornájáról, a svédországi Halmstadból.
ápr. 16
12:21
Jégkorong: Szombaton is megfricskázhatjuk a Sógorokat (Agroinform)
Ezúttal Bécsben küzd meg egymással az osztrák és a magyar férfi jégkorong-válogatott.
ápr. 16
12:21
Légiósok: briliáns igazolásnak titulálják középpályásunkat (She)
Nagy dicséretet kapott Vadócz Krisztián, az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (A-League) szereplő Perth Glory középpályása.
ápr. 16
12:33
WTCC: Michelisz a legjobb hondás, Ficza kezd felgyorsulni (She)
A pénteki teszt után a szombat délelőtti szabadedzéseken is Michelisz Norbert volt a leggyorsabb hondás a túraautó-vb (WTCC) szlovákiai állomásán. Ficza Ferenc is gyorsul a Zengő Motorsport Honda Civicjével, a második edzésen csak egy tizeddel kapott ki a világbajnoki címvédő José María Lópeztől.
ápr. 16
12:51
PL: az MU pórul járhat, ha a City megnyeri a BL-t, s a Pool az El-t (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egy rövid cikkben elmagyarázta, hogyan befolyásolhatja az Európa-liga győztesének Bajnokok Ligája-indulását a nemzeti bajnokságok sorrendjének alakulása.
ápr. 16
12:53
MU: szerződtették a korábbi 100 méteres csúcstartó fiát (She)
Nishan Burkart, az FC Zürich labdarúgócsapatának 16 éves tehetsége a következő szezontól már a Manchester Unitedben pallérozódik – erősítette meg a játékos apja és a svájci klub.
ápr. 16
13:27
Videó: elvesztette a fogát a pályán, a csapattársa megtalálta (She)
Az NHL a világ egyik legkeményebb bajnoksága, így nem ritka, hogy kipottyan egy-egy fog a jégen. Ha pedig ez megtörténik, nem árt, ha nyitott szemmel járnak a csapattársak.
ápr. 16
13:29
Videó: a Dortmund edzője kiadta a feladatot – sírva nevettek (She)
Érdekes feladatot adott játékosainak Thomas Tuchel, a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund vezetőedzője. A játékosoknak előbb a kapufára kellett dobni a labdát, majd a visszapattanót egyből a kapuba fejelni. Nem mindenkinek jött össze.
ápr. 16
13:45
Férfi kézilabda MK: a Szeged már ott van a döntőben (She)
A Mol-Pick Szeged a papírformának megfelelően, 33–27-re nyert a Mezőkövesd ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében. A debreceni négyes döntőben a másik „ágon” az MVM Veszprém és a Balatonfüred küzd meg a fináléért.
ápr. 16
13:47
Birkózó ol. sel.: Veréb István megszerezte a kvótát (She)
Veréb István olimpiai kvótát szerzett a szabadfogásúak 86 kilogrammos súlycsoportjában a szerbiai Nagybecskereken zajló birkózó kvalifikációs viadalon.
ápr. 16
13:49
NB II: kirabolták a váci öltözőt, kocsikulcsot is elloptak (She)
A pénteki edzés alatt kirabolták a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác öltözőjét – tudatta a klub játékosa, Majoros Árpád.
ápr. 16
13:51
Férfi vízilabda ob I: szentesi győzelem a Komjádiban (She)
Vendégként, a Komjádi uszodában nyert három góllal a Szentes a KSI ellen a férfi vízilabda-bajnokság alsóházában, az ob I középszakaszának szombati játéknapján.
ápr. 16
14:09
Sportfogadás: Még a Rangers-Celtic derbire is tippeltünk! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
ápr. 16
14:19
Argentína: Batistuta edző lenne, de nem akármilyen klubnál (She)
Tizenegy évvel játékoskarrierje befejezése után edzőként térne vissza a profi labdarúgás világába Gabriel Batistuta, az argentin válogatott gólrekordere.
ápr. 16
14:36
Kép: nem mindennapi ajándékot kapott a magyar válogatott védő (She)
Csodálatos ajándékkal lepték meg Pintér Ádámot. A Ferencváros magyar válogatott labdarúgója a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt és a képet arról az Atlético Madrid-mezről, amelyeta Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott spanyolok csapatkapitánya, Gabi küldött neki az összes játékos aláírásával. Pintér Ádám és a 32 éves középpályás még a Real Zaragozában voltak csapattársak.
ápr. 16
14:54
Kép: a BL-elődöntős lenyűgöző ajándékot küldött a Fradi-védőnek (She)
Csodálatos ajándékkal lepték meg Pintér Ádámot. A Ferencváros magyar válogatott labdarúgója a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt és a képet arról az Atlético Madrid-mezről, amelyet a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutó spanyolok csapatkapitánya, Gabi küldött neki az összes játékos aláírásával. Pintér Ádám és a 32 éves középpályás még a Real Zaragozában voltak csapattársak.

Keresés