2016. április 21. csütörtök

ápr. 21
0:03
La Liga: megint száz gól fölött, simán nyert a Real Madrid (She)
A Real Madrid 3–0-ra győzött hazai pályán a Villarreal ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
ápr. 21
0:18
NS: menekülés a győzelembe; egy kör a Ringen – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
ápr. 21
0:54
Csütörtöki sportműsor: pályán az Arsenal és a Milan (She)
Csütörtökre is marad néhány mérkőzés az európai labdarúgó topligák hétközi fordulóiból, pályára lép többek között az Arsenal és a Milan is. Íme, a csütörtöki sportműsor.
ápr. 21
1:12
Női futball: érződött Marozsán hiánya; Jakabfiék nem hibáztak (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő 1. FFC Frankfurt hazai pályán 2–0-ra kikapott a Freiburgtól a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának előrehozott mérkőzésén.
ápr. 21
6:19
Kezelés (Behaviour)
Az oktatás és az egészségügy kiábrándító helyzete - ha úgy tetszik - csak a jéghegy csúcsa.
ápr. 21
7:24
NBA: elhúzott a Miami, a Cleveland és a Clippers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a főcsoport-negyeddöntős párharc második mérkőzését is megnyerte hazai környezetben a Miami Heat, a Cleveland Cavaliers és az LA Clippers, így összesítésben 2–0-ra elhúzott az egyik fél negyedik győzelméig tartó versenyfutásában. Folytatás a hátrányban lévő együttesek otthonában megrendezett dupla találkozóval.
ápr. 21
7:42
NHL: Nyugaton közelít az elődöntőhöz a Dallas és a San Jose (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a főcsoport-negyeddöntős párharc negyedik felvonásán otthon nyert a San Jose Sharks és a Philadelphia Flyers, idegenben a Florida Panthers és a Dallas Stars. A Dallas és a San Jose összesítésben 3–1-es előnyre tett szert, és már csak egy sikerre van szükségük az  elődöntőhöz.
ápr. 21
7:45
Ma indul el Rióba az olimpiai láng (Metropol)
Olümpiából május 3-án ér Brazíliába, és augusztus 5-én lobban majd fel a Maracana stadionban.
ápr. 21
8:15
Hertha: „Több tiszteletet!” – kihúzták a gyufát Dárdainál (She)
A Dárdai Pál által irányított Hertha hazai pályán 3–0-ra kikapott a Borussia Dortmundtól a Német Kupa elődöntőjében, így nem jutott be a berlini fináléba. A lefújás után a Sky riportere többször is kritizálta a Hertha játékát, amit a magyar szakvezető nem vett jó néven.
ápr. 21
8:51
Eurofoci: nem CR, nem Messi! Ő az európai elit leghatékonyabbja (She)
Vince Van Genechten szabadúszó belga újságíró leült a transfermarkt.de elé, elővett egy számológépet, és megnézte, melyik futballista az európai topligák leghatékonyabbja. Íme, a legjobbak!
ápr. 21
9:09
Úszás: Rémálom, ami a magyar úszás körül zajlik – Hargitay (She)
„Ami jelenleg a magyar úszás körül zajlik, rémálom, és remélhetőleg nem hullanak ki további csontvázak az úszósport szekrényéből” – mondta Hargitay András, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a Magyar Nemzetnek.
ápr. 21
9:27
Videoton: az MU-val BL-t nyerő norvég edző a jelölt a padra (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a norvég Henning Berg is jelölt a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kispadjára.
ápr. 21
9:29
Serie A: súlyosan megbüntették Berlusconi televízióját (She)
Súlyosan megbüntették a Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök ellenőrzése alatt álló Mediaset televíziós társaságot, mert a cég egy háttéralku nyomán rögzített áron jutott hozzá a labdarúgó Serie A közvetítési jogaihoz.
ápr. 21
9:45
NFL: újabb nagy dobás! Az Eagles feljött az 1/2-es helyre (She)
Nem sokkal azután, hogy a Los Angeles Rams egy megacsere keretein belül megkaparintotta a 2016-os NFL-draft első választási jogát, a Philadelphia Eagles feljött 1/2-re!
ápr. 21
10:06
Neymar az olimpián játszik, a Copa Americán nem (Metropol)
Így egyezett meg a Brazil szövetség és az FC Barcelona.
ápr. 21
10:21
Barca: Neymart kikezdték új frizurája miatt – videó (She)
Neymar, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil klasszisa új hajviselettel jelent meg a katalánok legutóbbi edzésén, társai pedig természetesen nem hagyhatták szó nélkül az új stílust.
ápr. 21
10:57
Videó: a magyar kapus csapattársa 111 km/h-s bombával sokkolt (She)
Az FC Bruges labdarúgócsapata sorozatban a második rangadóját veszítette el a belga bajnokságban. A listavezető az Anderlecht elleni 1–0-s vereség után ezúttal a Genk otthonában kapott ki 4–2-re. A Köteles Lászlót is foglalkoztató genkiek a 15. percben szerezték meg a vezetést egy hatalmas góllal. A nigériai Onyinye Ndidi egy kipattantó labdát mintegy 25 méterről, 111 km/h-s lövéssel bombázott a…
ápr. 21
11:33
Hollandia: „Túl közel volt a bíró szájához a síp” – Otigba edzője a büntetőről (She)
Mint ismert, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 32. fordulójában az Ajax Arkadiusz Milik duplájával 2–0-ra nyert a Heerenveen otthonában, így két körrel a vége előtt hattal jobb gólkülönbsége miatt tartja az előnyét a PSV-vel szemben. Az amszterdamiak az 57. percben büntetőből szereztek vezetést, miután a nigériai-magyar Otigba Kenneth kezéről lepattant a labda a 16-oson…
ápr. 21
11:51
NB III: meccset sem kellett játszaniuk a feljutáshoz (She)
Nem kell a hétvégi, Dabas elleni győzelemre várniuk az NB III Középcsoportjában listavezető Kozármisleny szurkolóinak ahhoz, hogy megünnepeljék csapatuk feljutását. Az osztályváltás lejátszott mérkőzés nélkül is biztossá vált, mivel a 3. helyen álló Komlótól a héten négy pontot levont a Magyar Labdarúgó-szövetség – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 21
11:53
Videó: elsírta magát a hazai olimpiáról lemaradó világcsúcstartó úszó (She)
Nem indulhat a riói olimpián César Cielo, az 50 és a 100 méteres gyorsúszás brazil világcsúcstartója.
ápr. 21
12:09
Női kézilabda: Bakó Botond lesz az SZKKSE edzője (She)
Nyártól a székelyudvarhelyi születésű Bakó Botond lesz a Szeged KKSE NB I/B-s női kézilabdacsapatának edzője – számolt be róla a delmagyar.hu. A Fehérvárról érkező tréner nagy kihívásnak tekinti a munkát.
ápr. 21
12:09
Lemarad a hazai olimpiáról a világcsúcstartó (Metropol)
Nem indulhat a riói olimpián Cesar Cielo, az 50 és a 100 méteres gyorsúszás brazil világcsúcstartója.
ápr. 21
12:27
NB I: ez a botlás nem került pontjába a Fradinak (She)
A labdarúgó NB I hétközi fordulójában ismét botlott a bajnoki címet már korábban megszerző Ferencváros – a Videotontól kapott ki idegenben –, míg a DVSC a Haladás, a Paks pedig az Újpest vendégeként játszott döntetlent. A Bp. Honvéd három ponttal gazdagabban távozott Diósgyőrből, mint ahogyan oda megérkezett. Kattintson a képre, és tekintse meg a 31. forduló négy mérkőzésének legjobb képeiből…
ápr. 21
12:45
Románia: Bőle lemaradhat a CFR elleni mérkőzésről (She)
Bőle Lukács könnyen lehet, hogy kihagyni kényszerül csapata, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Liga I) szereplő CSMS Iasi vasárnapi bajnokiját.
ápr. 21
12:47
Real Madrid: CR megsérült, Zidane belátta, hogy hibázott (She)
A Real Madrid hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Villarrealt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 34. fordulójában. A királyi együttes háromszoros aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo combsérülést szenvedett a meccsen, de Zinédine Zidane vezetőedző szerint nem kell aggódni a portugál futballista állapota miatt, viszont lehet, hogy többet kellene pihentetnie.
ápr. 21
13:03
Rio 2016: fellobbant a láng Olümpiában – képgaléria (She)
Meggyújtották az augusztusi riói olimpia lángját csütörtök délelőtt a görögországi Olümpiában.A hagyományoknak megfelelően egy „papnő” – Katerina Lehu színésznő – korhű jelmezben, a Nap sugaraival, fém parabolatükör segítségével lobbantotta fel a lángot.
ápr. 21
13:05
Cselgáncs Eb: Pupp Réka sikere a nyitónapon (She)
A 48 kilogrammos Pupp Réka győzelmével kezdődött meg magyar szempontból csütörtökön az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság Kazanyban.
ápr. 21
13:07
Férfi kézi BL: a Veszprém továbbra is az erősorrend élén (She)
Szombaton kezdődik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntője, és ez alkalomból az európai szövetség szakírói újból összeállították a sorozat aktuális erősorrendjét, amelyen továbbra is az MVM Veszprém áll az élen.
ápr. 21
13:20
Fellobbant a láng Olümpiában (Metropol)
A hagyományoknak megfelelően egy "papnő" korhű jelmezben, a Nap sugaraival gyújtották meg.
ápr. 21
13:36
Videó: Klopp óriásit röhögött játékosa borzalmas lövésén (She)
Lucas Leiva gólpasszal járult hozzá csapata, a Liverpool 4–0-s győzelméhez az Everton ellen az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában rendezett városi derbin. A „vörösök” brazil középpályása gólt is szeretett volna szerezni, de a második félidőben olyan pocsékul találta el a labdát, hogy azon még Jürgen Klopp menedzser is hatalmasat nevetett. Lucas a 2007–2008-as szezonban…
ápr. 21
13:54
Tenisz: Jani Réka döntő szettben maradt alul Isztambulban (She)
A selejtezőből induló Jani Réka számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást Isztambulban, miután a szettelőnyről kikapott a női tenisztorna 6. kiemeltjétől, Hibino Naótól.
ápr. 21
14:12
Kerékpár: Budapesten startol a V4 nemzetközi verseny (She)
A Budapest és Pannonhalma közötti 176 kilométeres szakasszal startol szombaton a V4 nemzetközi országúti kerékpárverseny, amelyet negyedik alkalommal rendeznek meg.
ápr. 21
14:14
DVSC: cseh csapattal játszanak a nyáron Debrecenben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a nyáron felkészülési mérkőzést játszik a cseh Zbrojovka Brnóval.
ápr. 21
14:30
Dortmund: Hummels a Bayern Münchennél köthet ki? (She)
Mats Hummels, a Borussia Dortmund német válogatott védője a fekete-sárgák hazai riválisánál, a Bayern Münchennél is kiköthet – jegyezte meg a futballista édesapja.
ápr. 21
14:48
Michelisz nem tartja esélyesnek magát a Hungaroringen (Metropol)
A Hungaroring felújított és közelmúltban átadott burkolatát a WTCC mezőnye avatja fel.
ápr. 21
15:06
Eb 2016: itt az utolsó esély a jegyvásárlásra! (She)
Ötven nap múlva kezdődik a 2016-os Európa-bajnokság! Ennek apropóján az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) meglepetéssel kedveskedik a szurkolóknak, és hivatalos közleményben tudatta, hogy április 26-án megnyit még egy, utolsó jegyértékesítési szakaszt.
ápr. 21
15:08
Női kézi: a Siófok szerződést bontott Orbán Annamáriával (She)
A Siófok női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott Orbán Annamáriával.
ápr. 21
15:10
Videoton: panaszok jelentkeztek Feczesin rehabilitációja során (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csapatorvosa, dr. Kovács Tibor a klub hivatalos honlapjának adott tájékoztatást a sérült játékosok állapotáról.
ápr. 21
15:24
Juventus: a torinóiak szeretnék, ha a Real Madrid gyorsan lépne (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus alig várja, hogy eldőljön Álvaro Morata jövője.
ápr. 21
15:26
Videó: Messiék leleplezték a miniatűr Nou Camp Nout (She)
A Barcelona hivatalosan is bemutatta az új Camp Nou Stadion makettjét. A sajtótájékoztatón Josep Maria Bartomeu elnök mondott beszédet, a leendő felújított stadion miniatűr másának leleplezésekor pedig a teljes labdarúgócsapat is ott volt.
ápr. 21
15:28
WTCC: Michelisz nem tartja magát esélyesnek (She)
A gyári Hondával versenyző Michelisz Norbert nem tartja esélyesnek magát a túraautó-világbajnokság (WTCC) mogyoródi hétvégéje előtt.
ápr. 21
15:30
Lengyelország: Lovrencsics a nyáron távozik a Lechtől – hivatalos (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint megszületett a döntés: Lovrencsics Gergő a nyáron távozik a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznantól. A hírt nem sokkal később Lech is megerősítette a hivatalos honlapján.
ápr. 21
15:42
Gyász: elhunyt a korábbi világcsúcstartó magyar atléta (She)
Hatvankét esztendős korában elhunyt Paragi Ferenc, ötszörös magyar bajnok gerelyhajító.
ápr. 21
16:00
Cselgáncs Eb: Csernoviczki elődöntős, Pupp vigaszágas (She)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva az elődöntőbe, Pupp Réka pedig a vigaszágra került csütörtökön az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban, ahol már három magyar is befejezte szereplését.
ápr. 21
16:02
Atlético: Godín lemaradhat a Bayern elleni BL-meccsről (She)
Az Atlético Madrid uruguayi válogatott védője, Diego Godín lemaradhat a Bayern München elleni első Bajnokok Ligája-mérkőzésről.
ápr. 21
16:33
Birkózó ol. sel.: rendhagyó mérlegelés és sorsolás (She)
Az ulánbátori reptér lezárása miatt több csapat mellett a nemzetközi szövetség (UWW) technikai csoportja sem érkezett meg időben a birkózók olimpiai selejtezőjére, így a kötöttfogásúaknál a csütörtöki mérlegelés után péntek reggel a hiányzóknak újabbat tartanak, ami egyben a sorsolást is megváltoztathatja.
ápr. 21
16:35
Tenisz: Nadal tovább menetel, Kvitová meccslabdákról nyert (She)
A nyolcszoros győztes spanyol Rafael Nadal bejutott a barcelonai férfi tenisztorna negyeddöntőjébe, mivel a harmadik fordulóban két sima játszmában legyőzte honfitársát, Albert Montanést.
ápr. 21
16:51
NB I: a Honvéd-támadó számára véget ért a szezon (She)
Véget ért a szezon Vernes Richárd, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd támadója számára.
ápr. 21
16:53
Program: a „legendás” Pereces–Fradira emlékeznek (She)
Hagyományteremtő céllal rendezik meg először április 23-án Perecesen A Kapufa Napja elnevezésű programsorozatot. Az esemény az 1947. április 20-án lejátszott – kapufatörésről elhíresült – Pereces–Ferencváros mérkőzésnek állít emléket.
ápr. 21
17:09
Sportlövő-vk: Péni és Sidi a középmezőnyben fekvőben (She)
Péni István és Sidi Péter is a középmezőnyben végzett a férfi kisöbű szabadpuska fekvő számában a sportlövők Rio de Janeiró-i világkupaversenyén.

Keresés