2016. április 15. péntek

ápr. 15
0:18
Pénteki sportműsor: BL- és El-sorsolás; ellenfelet kap az ETO (She)
Pénteken a sorsolásoké lesz a főszerep az európai sportéletben. A labdarúgó Bajnokok Ligájában és Európa-ligában is fény derül az elődöntő párosítására, csakúgy, mint a női kézilabda Bajnokok Ligájában, amelynek négyes döntőjét ugyebár Budapesten rendezik. Estére is marad persze program, a magyar férfi jégkorong-válogatott például felkészülési mérkőzést játszik az osztrákokkal. Íme, a mai…
ápr. 15
5:36
F1: defektek és piros zászlók az első kínai edzésen (She)
Három defekt miatt kétszer is meg kellett szakítani a Kínai Nagydíj első szabadedzését. Felipe Massa Williamsén kétszer, Kevin Magnussen Renault-ján egyszer szakadt szét a bal hátsó lágy gumi. Az edzés leggyorsabbja az idény első két futamát megnyerő Nico Rosberg volt csapattársa, a többször megpördülő Lewis Hamilton előtt.
ápr. 15
8:00
F1: Kínai Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Nem várt defektekkel és az annál inkább papírformának bizonyuló Mercedes-fölénnyel indult a Kínai Nagydíj hétvégéje Sanghajban, ahol a bordatöréséből felépülő Fernando Alonso megkapta az engedélyt arra, hogy ott legyen a többi edzésen és a vasárnap 8 órakor kezdődő versenyen is. A második edzés nagy kérdése, sikerült-e a Williamsnél megoldani a felni problémáját, amely két kereket is szétvágott…
ápr. 15
8:00
Drámai fordulat Liverpoolban (Metropol)
A 91. percben szerzett góllal nyert 4-3-ra a Liverpool, a Dortmund esett ki az Európa Ligából.
ápr. 15
8:33
BL: slágerpárharc vagy városi derbi? Sorsolják az elődöntőt! (She)
Nyonban ma sorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének párosítását. Összejöhet a BL egyik legnagyobb múltú összecsapása, a Bayern München–Real Madrid slágerpárharc, lehet városi derbi vagy akár a Pep Guardiola személye miatt pikáns Bayern–Manchester City találkozó is. Alapvető tudnivalók az esemény előtt.
ápr. 15
8:48
Darts: Kilencnyilassal sokkolt Lewis, meglépett Taylor (Agroinform)
Varázslatosan jó meccseket hozott a Premier League belfasti állomása, íme a tizenegyedik forduló összefoglalója.
ápr. 15
9:42
Monte-Carlói tenisztorna: Nadalnak meggyűlhet a baja Wawrinkával (Agroinform)
Meglehetősen jó oddson fogadhatunk a Roland Garros-címvédőjére a monte-carlói Masters negyeddöntőjében.
ápr. 15
9:45
Szabadidősport: rekordszámú nevezőre számítanak a Vivicittán (She)
Rekordot jelentő 30 ezer futó nevezésére számítanak a hétvégén a Margitszigeten sorra kerülő 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson.
ápr. 15
10:18
Paks: a 300. bajnokin jelképes jegyár a Videoton ellen (She)
A Paks–Videoton NB I-es bajnokira egységesen 300 forintba kerülnek majd a jegyek. A házigazdák ezzel emlékeznek arra, hogy a 300. élvonalbeli bajnokijuk lesz szombaton 18 órától.
ápr. 15
10:24
Räikkönen volt a leggyorsabb a második szabadedzésen (Metropol)
Az első szabadedzést Rosberg nyerte.
ápr. 15
10:36
Szabadidősport: rekordszámú nevezőt várnak a Vivicittára (She)
Rekordot jelentő 30 ezer futó nevezésére számítanak a hétvégén a Margitszigeten sorra kerülő 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson.
ápr. 15
10:36
Európa Liga: Az Anfield Road kicsinálta a Dortmundot (Agroinform)
Klopp szerint a szenvedély diadala volt a tegnapi, de a végső győzelemre nem saját csapatát tartja a legesélyesebbnek.
ápr. 15
10:38
Videó: ez lett a Videoton stadionjából négy hónap alatt (She)
Négy hónapja kezdték el a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton stadionjának újjáépítését, a munkálatok az ütemtervek szerint haladnak. A vidi.hu videójából kiderül, mi lett a piros és kék székek, a mintegy 45 ezer köbméter föld és a 2700 köbméter beton sorsa, milyen pálya épül a stadion szomszédságában, illetve hová kerül a gyepszőnyeg.
ápr. 15
10:40
Helyzetbe Hozzuk: Beckham volt a példaképe – Real-szurkoló a válogatott szélső (She)
Az NSO Tv „Helyzetbe Hozzuk” sorozatának 12. részében Stieber Zoltán, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Nürnberg játékosa válaszolt a kérdéseinkre. A magyar válogatott labdarúgó többek között arról beszélt, hogy a Barcelona vagy a Real Madrid áll-e közelebb a szívéhez, de azt is elárulta, hogyan telt a kijutást követő éjszakája.
ápr. 15
10:42
Hertha: Dárdai boldog – hirdeti a Bild. Íme, ezért! (She)
A Bild című német lap beszámol róla, hogy Rainer Widmayer hosszabbított a Hertha Berlinnel. A másodedző az új szerződése értelmében a 2016–2017-es szezonban is marad a fővárosiaknál.
ápr. 15
10:44
Barcelona: Iniesta így pityergett a BL-búcsú után (She)
Andrés Iniesta, az FC Barcelona futballistája az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-búcsút követően pityergett a katalánok csapatbuszában.
ápr. 15
10:46
NBA: három csapat is megvált edzőjétől az alapszakasz után (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának szerdai zárónapját követően több csapat is megvált edzőjétől.
ápr. 15
10:54
Jégkorong: pénteken ők 22-en bizonyíthatnak Ausztria ellen (She)
Pénteken 18 órától a Tüskecsarnokban Ausztria ellen lép jégre a magyar jégkorong-válogatott. A felkészülési találkozón a magyar együttes szövetségi kapitánya, Rich Chernomaz elsősorban a keret további szűkítésén gondolkodhat, ellenben a vendégekkel, akik már a vb-felkészülés hajrájában vannak.
ápr. 15
10:54
Bundesliga: Véget ért a szezonja a válogatott támadónak (Agroinform)
Hetekre kidőlt a sorból a Real Madrid elleni BL-találkozón megsérülő Julian Draxler.
ápr. 15
10:56
Bayern: az Arsenal klasszisával erősítene Ancelotti – sajtóhír (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München a nyáron szerződtetné az Arsenal támadóját, Alexis Sánchezt.
ápr. 15
11:12
Videó: megőrült a liverpooli kommentátor Lovren gólja után (She)
A Liverpool labdarúgócsapata remek mérkőzésen, 1–3-ról fordítva nyert és jutott tovább a Borussia Dortmund ellen az Európa-ligába. A klub hivatalos kommentátora, Steve Hunter és a Pool korábbi csatára, John Aldridge teljesen kivetkőzött magából, amikor Dejan Lovren a 91. percben megszerezte a mindent eldöntő gólt.
ápr. 15
11:14
Real Madrid: Ronaldo is kihagyja az olimpiát – sajtóhír (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid támadója Lionel Messihez hasonlóan kihagyja a nyári ötkarikás játékokat.
ápr. 15
11:16
Női kézi BL: a Podgoricával kezdi a Győr a final fourt (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a Groupama Arénában készítette el a női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének sorsolását. A kétszeres győztes Győri Audi ETO a legnehezebbnek tűnő ellenféllel, a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával találkozik a május 7-i elődöntőben.  A felvezető sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a jegyek közel fele már elkelt a kétnapos eseményre.
ápr. 15
11:48
BL: az elődöntő sorsolása élőben az NSO-n! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) székházában, Nyonban ma sorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének párosítását. A négy közé az Atlético Madrid, a Bayern München, a Manchester City és a Real Madrid jutott be. A 11.30 órától kezdődő sorsolást a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
ápr. 15
11:48
Női kézilabda BL: A legnehezebb ellenfelet kapta az ETO (Agroinform)
A címvédő Buducsnoszt Podgorica lesz a Győri Audi ETO KC elődöntős ellenfele a női kézilabda BL négyes döntőjében.
ápr. 15
11:50
Hertha: „Dárdainak vigyáznia kell a Hoffenheim edzőjével” (She)
A német élvonalbeli Hertha kapusedzője, Petry Zsolt szerint Dárdai Pál csapatának nem lesz könnyű dolga hétvégén a Hoffenheim vendégeként, mivel az ellenfelet kiváló szakember irányítja.
ápr. 15
11:51
Öt olimpiai aranyat jósolnak a magyaroknak (Metropol)
Hosszú 2, Vasbányai-Mike 1, a női kajaknégyes 1, Szabó-Kozák 1. Azt is megjósolták, ki lesznek másodikok.
ápr. 15
11:52
F1: élesben még mindig kevés lehet a Ferrari tempója (She)
A Ferrari biztatóan zárta a Kínai Nagydíj pénteki edzéseit, de Kimi Räikkönen szerint csalóka az eredmény, a vörös autók ugyanis csak a szuperlágy gumikon versenyképesek. A Mercedes csapatfőnöke udvariasan nyilatkozott a riválisról, amelynek a szombati eső adhat esélyt az időmérőn. Az mindenesetre  az olaszok mellett szól, hogy Lewis Hamilton büntetése miatt csak egy Mercedesszel kell a…
ápr. 15
11:54
BL: Man. City–Real és Atlético–Bayern az elődöntőben! (She)
Manchester City–Real Madrid és Atlético Madrid–Bayern München párharc lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében! Az első mérkőzéseket április 26–27-én, a visszavágókat május 3–4-én rendezik, a döntő május 28-án lesz a milánói Giuseppe Meazza Stadionban. A fináléban formailag előbbi elődöntő győztese lesz a pályaválasztó.
ápr. 15
12:06
Rio 2016: öt aranyat jósol a magyaroknak az Infostrada (She)
Öt arany-, négy ezüst- és kilenc bronzérem megszerzését, s összesítésben a 18. helyet jósolja a mieinknek az augusztusi riói olimpián a statisztikákkal foglalkozó Infostrada sports.
ápr. 15
12:06
Bajnokok Ligája: Összejöhet a madridi házi döntő (Agroinform)
Az Atlético Madrid a Bayern Münchennel, a Real Madrid a Manchester City-vel találkozik BL elődöntőjében.
ápr. 15
12:09
Hosszú Katinka nyerte a 400 méter vegyest Arizonában (Metropol)
Noha a fináléban bő három másodperccel elmaradt a selejtezőben elért idejétől, így is toronymagasan lett első.
ápr. 15
12:24
F1: Grosjean szerint a Pirelli tönkreteszi a Haas hétvégéjét (She)
Bár a Pirelli vezetősége Felipe Massa és Kevin Magnussen sanghaji defektjei után fellélegezhetett, mert nem a gumik hibájából történtek a meghibásodások, az olasz-kínai abroncsgyártót megtalálta az egyik F1-es pilóta. Romain Grosjean szerint a Haas-istálló a Pirelli hibájából nem hozhatja ki a maximumot az autóiból.
ápr. 15
12:24
Barátok közt - Soron kívüli állami támogatás a Pécsi Nemzeti Színháznak (Behaviour)
A kormány a vidéki kulturális fesztiválok támogatásának megduplázását tervezi jövőre.
ápr. 15
12:26
BL: az Atlético ezért vághat vissza a Bayernnek – videó (She)
Kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének párosításait. A Barcelonát búcsúztató Atlético Madrid a Benficát kiejtő Bayern Münchennel játszik a döntőbe jutásért. A két csapat eddig egyszer találkozott a nemzetközi porondon, de az két mérkőzést jelentett. A BEK 1974-es brüsszeli döntőjében előbb – hosszabbítás után – 1–1-re végeztek, majd a megismételt mérkőzésen a bajorok 4–0-ra győztek.
ápr. 15
12:28
F1: Még nem teljesen forrt össze a bordám – Alonso (She)
Fernando Alonso elismerte, hogy még nincs százszázalékos állapotban, de már nagyon várta, hogy visszaüljön a McLaren-Hondába.
ápr. 15
12:30
BL: Marcelo pokoli nagy gólját soha sem felejtik el Manchesterben (She)
A Real Madrid a Manchester Cityvel játszik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A két csapat legutóbb a 2012–2013-as szezon csoportkörében találkozott egymással. A manchesteri mérkőzésen 1–1-es döntetlent született, míg a visszavágón a Real 1–2-ről fordított és 3–2-re nyert. Nézze meg a két találkozó összefoglalóját!
ápr. 15
12:42
BL: Marcelo hatalmas gólját soha sem felejtik el a Man. Citynél (She)
A Real Madrid a Manchester Cityvel játszik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A két csapat legutóbb a 2012–2013-as szezon csoportkörében találkozott egymással. A manchesteri mérkőzésen 1–1-es döntetlent született, míg a visszavágón a Real 1–2-ről fordított és 3–2-re nyert. Nézze meg a két találkozó összefoglalóját!
ápr. 15
12:44
Birkózó ol. sel.: Lőrincz villámgyőzelemmel kezdett (She)
Az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamás imponáló győzelemmel kezdte meg szereplését a birkózók szerbiai Nagybecskereken zajló európai olimpiai kvalifikációs versenyén, s ezzel bejutott a nyolc közé a kötöttfogásúak 66 kilogrammos kategóriájában.
ápr. 15
12:45
Sorsoltak a BL-ben, City-Real és Atlético-Bayer meccsek lesznek (Metropol)
Az elődöntő első mérkőzéseit április 26-27-én rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor.
ápr. 15
12:46
Úszás: Hosszú Katinka nyerte a 400 méter vegyest Arizonában (She)
Hosszú Katinka sikerét hozta a 400 méteres vegyes úszás döntője az egyesült államokbeli Mesában zajló nemzetközi viadal csütörtöki nyitónapján.
ápr. 15
12:47
A címvédővel találkozik az elődöntőben a Győr (Metropol)
A montenegrói Buducnost Podgorica lesz a Győri Audi ETO KC elődöntős ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében.
ápr. 15
13:00
BL: Marcelo óriási gólját soha sem felejtik el a Man. Citynél (She)
A Real Madrid a Manchester Cityvel játszik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A két csapat legutóbb a 2012–2013-as szezon csoportkörében találkozott egymással. A manchesteri mérkőzésen 1–1-es döntetlent született, míg a visszavágón a Real 1–2-ről fordított és 3–2-re nyert. Nézze meg a két találkozó összefoglalóját!
ápr. 15
13:00
Rendőrök köröznek felettünk, gyertek! - Spontán demonstrációvá alakul az akció? (Behaviour)
Az Országgyűlési Őrség felszólítása ellenére átléptek a lépcsőt a tértől elválasztó láncon.
ápr. 15
13:00
Európa Liga: A Liverpool elkerülte a Sevillát (Agroinform)
Pénteken sorsoltak az Európa Ligában is: a Liverpool a Villarreallal, a Sahtar Donyeck pedig a Sevillával találkozik.
ápr. 15
13:02
El: Sahtar–Sevilla és Villarreal–Pool az elődöntőben! (She)
Sahtar Doneck (ukrán)–Sevilla (spanyol) és Villarreal (spanyol)–Liverpool (angol) párharc lesz a labdarúgó Európa-liga elődöntőjében!
ápr. 15
13:02
Súlyos baleset - Négyen sérültek a belvárosi kereszteződésben (Fotók) (Behaviour)
Egy autó sofőrje a tiltótábla ellenére nem adott elsőbbséget egy utast szállító taxinak.
ápr. 15
13:04
Kéményseprő kerestetik! - Kitolták a jelentkezési lehetőséget (Behaviour)
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság április végéig hosszabbította meg a határidőt.
ápr. 15
13:15
Asztalitenisz ol. sel.: mindhárom magyar nő a legjobb 16 között (She)
Lovas Petra és Pergel Szandra is sikerrel vette első pénteki mérkőzését az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőtornáján, a svédországi Halmstadban, ezzel mindketten bejutottak a legjobb 16 közé a Kék-csoportban. Póta Georgina a Vörös-csoportban játék nélkül nyolcaddöntős.
ápr. 15
13:17
WTCC: Michelisz remekül kezdett, a Zengő egy autóval indul (She)
Michelisz Norbert a második, Ficza Ferenc a 17. helyen zárta a túraautó-vb szlovákiai versenyhétvégéjének pénteki félórás tesztjét.

Keresés