2016. április 11. hétfő

ápr. 11
0:09
Hétfői sportműsor: Roma–Bologna és Depor–Las Palmas (She)
A hétfői sportműsorban egy-egy olasz és spanyol élvonalbeli labdarúgó mérkőzést találunk, előbbiben nagycsapat is pályára lép: a Roma a Bolognát fogadja. A Gulácsi Pétert is foglalkoztató Leipzig a Düsseldorfnál vendégeskedik a német másodosztályban.
ápr. 11
4:03
Golf, Masters: nem túlzás, ez az ütés maga a csoda – videó (She)
A dél-afrikai golfozónak, Louis Oosthuizennek nincs oka szégyenkezni a hétvégén zárult Mastersen elért 15. helye miatt, de amit vasárnap a 16-os lyuknál művelt... Nézzük a torna hosszú-hosszú történetének talán legőrültebb ütését!
ápr. 11
6:45
NBA: már csak egy meccs kell a Golden State-nek a rekordhoz (She)
A Golden State Warriors 1997 óta először legyőzte a San Antonio Spurst idegenben, ezzel az alapszakasz utolsó meccse előtt megtartotta az esélyét arra, hogy megdöntse a Chicago Bulls 1995–1996-os szezonban felállított 72–10-es ligarekordját. A mérlegét a mostani 92–86-os győzelemmel 72–9-re alakító Warriors magyar idő szerint csütörtök hajnalban a Memphis elleni hazai meccsen szerezheti meg az…
ápr. 11
6:45
Óra (Behaviour)
Egy éve a KDNP-nek sikerült Orbánt rávennie, hogy támogassa az üzletek vasárnapi bezárását.
ápr. 11
7:03
NHL: vége az alapszakasznak, íme a playoff párosításai (She)
A Philadelphia és az Anaheim győzelmével zárult le az NHL alapszakasza. A fontos kérdések már eldőltek, a a rájátszás első körének menetrendjét is elkészítették.
ápr. 11
7:18
Euro 2016: „Ha nem kezdőként számol velem, ki se vigyen” (She)
Dejan Lovren, a Liverpool horvát védője még mindig mérges Ante Cacic szövetségi kapitányra, amiért nem küldte pályára Budapesten a magyarok elleni felkészülési mérkőzésen. Lovren, akinek az Eb-szereplése is veszélybe került, azt mondta, nem kér bocsánatot a szövetségi kapitánytól.
ápr. 11
7:36
Triatlon: magyar Európa-kupa-siker Észak-Afrikában (She)
Vanek Margit nyerte meg a női triatlon Európa-kupa hét végi melillai versenyét.
ápr. 11
8:12
Manchester City: „Ha Guardiola számít rám, szerencsés lesz” (She)
A Manchester City West Bromwich elleni győztes gólját megszerző Samir Nasri szerint a csapatot nyáron átvevő Josep Guardiola szerencsésnek mondhatja magát, mert pont rá lesz szüksége a City felépítésekor.
ápr. 11
8:30
Leicester City: garantált a BL, „indulhat a trükközés” (She)
A Leicester City Sunderland felett aratott sikerével, illetve a Manchester United Tottenhamtől elszenvedett vereségével matematikailag is eldőlt, hogy a Premier League meglepetéscsapata ott lesz a Bajnokok Ligája következő idényében – legalább a selejtezőben.
ápr. 11
8:48
Tenisz: Babos a 40., párosban a 11. a világranglistán (She)
Babos Tímea egy helyet rontva a 39. helyről visszacsúszott a 40. pozícióba a női tenisz-világranglistán. Párosban maradt a 11. helyen. Az élmezőnyben egy változás történt, Agnieszka Radwanska megelőzte az eddig a második helyen álló Angelique Kerbert.
ápr. 11
9:06
Légiósok: „Évek kérdése, hogy felnőjek a Bundesliga szintjére” (She)
A német negyedosztályú labdarúgó-bajnokság Északi csoportjában szereplő Wolfsburg II Bobál Gergellyel a soraiban vasárnap 2–1-es győzelmet aratott a forduló előtt még listavezető Oldenburg otthonában, ezzel átvette a vezetést a tabellán. A magyar korosztályos válogatott csatár a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában kitért az első csapat Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjére,…
ápr. 11
9:24
Bursaspor: Dzsudzsák nem lesz ott a listavezető elleni meccsen (She)
A Bursaspor magyar válogatott középpályása, Dzsudzsák Balázs még nincs százszázalékos állapotban bokasérülését követően, ezért nem lép pályára csapata hétfői, Besiktas elleni idegenbeli bajnokiján.
ápr. 11
9:30
Heti műsor: Fejek hullanak a BL-ben és az EL-ben (Agroinform)
Elbúcsúzhat az európai kupaküzdelmektől a Dortmund, a Real Madrid, vagy akár a Barcelona is.
ápr. 11
9:45
Alsóházi üldözőverseny (Metropol)
A kiesés elől menekülő csapatok közül a Puskás Akadémia Újpesten, a Vasas pedig a Pancho Arénában, a Videoton ellen szerzett pontot.
ápr. 11
10:15
Sportfogadás: 100 forint, egy szelvény, negyedmilliós nyeremény (She)
A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most egy 100 forintos téttel és egy tízes kötéssel valaki negyedmillió forintot szakított!
ápr. 11
10:17
NFL: visszavonult a Jets-sztár, klasszissal pótolták NY-ban (She)
Tízévnyi játék után a visszavonulás mellett D’Brickashaw Ferguson, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets kiváló támadófalembere.
ápr. 11
10:19
Női Eb-sel.: „Szóba sem jöhet, hogy lebecsüljük a magyarokat” (She)
A horvátokat 2–0-ra legyőző magyar női labdarúgó-válogatott vasárnap megérkezett Szentpétervárra, ahol kedden Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést vív a házigazda Oroszországgal. A hazaiak szövetségi kapitánya, Jelena Fomina a meccs előtt kijelentette, szóba sem kerülhet, hogy lebecsüljék a mieinket.
ápr. 11
10:21
NB I: az „albérletek” tovább rontanak a nézettségen (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 27. fordulóban a Ferencváros Budapest Honvéd elleni összecsapása kiemelkedett a többi mérkőzés közül: a már bajnok Fradi otthonában több néző volt, mint a másik öt helyszínen összesen, igaz, több csapat is „albérletbe"…
ápr. 11
10:24
Tipp: Gasquet könnyedén lépheti le az egykori top 10-es spanyolt (Agroinform)
A monte-carlói masters hétfői játéknapján a Richard Gasquet-Nicolás almagro derbiből húznánk hasznot.
ápr. 11
10:51
Aranycipő: Cristiano Ronaldo beérte az élen álló Higuaínékat (She)
A címvédő Cristiano Ronaldo holtversenyben az élre állt az Aranycipőért folytatott versenyben. A Real Madrid portugál klasszisa az Eibar elleni 4–0-s siker során két gólpassza között maga is betalált, így már 30 gólnál jár, 60 pontjával pedig beérte az élen álló Gonzalo Higuaín, Jonas kettőst.
ápr. 11
11:09
Megyei foci: játékos és szurkoló élesztette újra az edzőt (She)
Utánpótlás bajnoki mérkőzés közben borult ájultan a kispad melletti területre a vendéglátó tapolcai csapat trénere szombat délután Tapolcán. A labdarúgóedző szíve megállt, köszönhetően azonban egy sportoló és a lelátóról érkező szurkoló gyors és bátor beavatkozásának, a mentők már stabil állapotban szállították kórházba Kutasi Imrét – tudatta az omegahirek.hu.
ápr. 11
11:11
DVTK: „A sikeres Miskolcért” – átadták az új főépületet (She)
Vasárnap délután Orbán Viktor miniszterelnök részvételével átadták a DVTK labdarúgó-edzőközpontjának új főépületét.
ápr. 11
11:27
Győr: „Gigabüntetésre számítok, remélem, pontot nem vonnak le” (She)
Mint arról beszámoltunk, szurkolói rendbontás miatt negyven percet állt a játék a labdarúgó NB III 26. fordulójának szombati játéknapján rendezett Sárvár–ETO FC Győr (2–2) mérkőzésen. Drucskó Zoltán, a győri klub ügyvezetője még vasárnap is feldúltan nyilatkozott a történtekről.
ápr. 11
11:29
Női kézi BL: Löke gólja mindent vitt, 16 éves győri a legjobb újonc (She)
A hétvégén kialakult a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének mezőnye, az Európai Kézilabda-szövetség pedig ismét megválasztotta a forduló legszebb góljait, legnagyobb védéseit és három legjobb játékosát.
ápr. 11
11:33
Magyar Kupa: Favorit a Ferencváros, de nem ennyire (Agroinform)
Az elődöntők második felvonásán meglepetés lenne, ha nem a két fővárosi gárda jutna a döntőbe.
ápr. 11
11:45
Jégkorong: szlovák-magyar kapust szerződtetett az FTC (She)
A 2009-től 2015-ig hat idényt a Dunaújvárosnál töltő Peter Sevela a Ferencváros jégkorongcsapatában folytatja pályafutását.
ápr. 11
12:03
Eb 2016: Lineker szerint Kane és Vardy nagy pusztítást okozhat (She)
Gary Lineker szerint Harry Kane-nek és Jamie Vardynak is pályán kellene lennie az Európa-bajnokságon, ez esetben ugyanis az angolok jelentős károkat tudnának okozni az ellenfelek védelmeinek.
ápr. 11
12:05
Real Madrid: ennyiért távozhat Cristiano Ronaldo? (She)
Spanyol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo „árcéduláján” faragtak a Real Madridnál, így bár korábban több mint 100 millió euróról beszéltek, ha egyáltalán szóba került a portugál távozása, a mostani hírek szerint nem pont ekkora összegről van szó.
ápr. 11
12:06
Vasárnapi zár - A kormány megpuccsolja az MSZP népszavazását (Behaviour)
Példás gyorsaság - Lehet, hogy már jövő vasárnap nyitva lesznek a boltok.
ápr. 11
12:09
Kézilabda: A magyar lányokról szól eddig a tavasz (Agroinform)
A Győr zsinórban harmadszor ütötte ki a Fradit, a Dunaújváros 2003 után ismét nemzetközi kupadöntőre készülhet.
ápr. 11
12:18
Triatlon: Vanek Margit Európa Kupa-versenyt nyert (She)
Vanek Margit megnyerte vasárnap a spanyolországi Melillában rendezett triatlon Európa Kupa-viadalt.
ápr. 11
12:54
Női kézi BL: a címvédő edzője szerint a Győr a favorit (She)
A címvédő Buducsnoszt Podgoricát irányító Dragan Adzsics szerint a Győri Audi ETO KC a legnagyobb esélyese a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének.
ápr. 11
13:12
Úszás: a szövetség kinevezte az új szövetségi kapitányt (She)
Hargitay Andrást nevezték ki az úszóválogatott szövetségi kapitányává. A 60 éves szakember munkáját Wladár Sándor és Sós Csaba segíti.
ápr. 11
13:14
Barcelona: nyilvános Neymar szerződése, ennyi a fizetése (She)
A sztárfutballisták szerződését kiszivárogtató Football Leaks ismét nagyot „durrantott”, nyilvánosságra hozta Neymar barcelonai megállapodásának részleteit. A brazil kiválóság nettó alapfizetése sokkal kevesebb, mint amire bárki is számított, a kontraktusban szereplő prémiumrendszerről azonban a legtöbb futballista csak álmodik.
ápr. 11
13:21
Tipp: Ezúttal a Las Palmas szélsőjével lövetnék gólt (Agroinform)
Joanathan Viera a Deportivo La Coruna hálóját is beveheti a hétfő esti bajnokin.
ápr. 11
13:27
Videó: saját szurkolói gúnyolták ki a BL-győztes csapatot (She)
Nagyon rájár a rúd a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille-re. A Girondins Bordeaux-val játszott gól nélküli hazai döntetlenjével sorozatban kilencedik bajnokiján maradt nyeretlen. A hazai szurkolók minden alkalommal, amikor csapatuk egyik játékosánál volt a labda, elővették az általuk készített gúnyos koreográfiát.
ápr. 11
13:29
Man. City: közel a megegyezés, a Dortmund klasszisa érkezhet (She)
A Sky Sports értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City előrehaladott tárgyalásokat folytat a német Borussia Dortmunddal Ilkay Gündogan átigazolása ügyében.
ápr. 11
13:39
Jégkorong: Nagyon kellemes meglepetések értek - Rich Chernomaz (Agroinform)
A pénteken kezdődő Hokimaraton elnevezésű tornával folytatja a felkészülést az A-csoportos vb-re a magyar válogatott.
ápr. 11
13:45
Eb 2016: az Iszlám Állam támadást rendelt el a torna idejére? (She)
Francia lapértesülés szerint az Iszlám Állam terrortámadásokat tervez a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt.
ápr. 11
13:47
Haladás: letették az új sportkomplexum alapkövét (She)
Ünnepélyes keretek között a majdani kezdőkör alá helyezték el a Haladás új sportkomplexumának alapkövét hétfőn Szombathelyen a Rohonci úton.
ápr. 11
13:49
NB III: ismerős tréner a Győr új vezetőedzője – sajtóhír (She)
A kisalfold.hu értesülései szerint Bekő Balázs váltja Preszeller Tamást a labdarúgó NB III-ban szereplő ETO FC Győr vezetőedzői posztján.
ápr. 11
13:57
Magyar Foci: Bekő Balázs az ETO új edzője (Agroinform)
Az NB III-ban szereplő ETO FC új edzőjének Bekő Balázst nevezték ki a szezon végéig.
ápr. 11
14:03
Heti program: FTC–MTK, Chelsea–Man. City, Inter–Napoli (She)
Eseménydús hét vár ránk, kedden és szerdán a BL-negyeddöntő, valamint a Magyar Kupa-elődöntő visszavágóit láthatjuk, csütörtökön az Európa-liga továbbjutóinak kilétére is fény derül. Pénteken sorsolás a BL-ben és az El-ben, hétvégén pedig olyan remeknek ígérkező mérkőzések következnek a topligákban, mint a Chelsea–Manchester City, a Bayern München–Schalke vagy éppen az Inter–Napoli.
ápr. 11
14:09
Hargitay András az úszóválogatott új szövetségi kapitánya (Metropol)
A sportág első magyar világbajnoka a nemi erőszak miatt lemondott Kiss Lászlót váltja a poszton.
ápr. 11
14:18
Bayern: a téli szerzemény szerint hiba volt Münchenbe szerződnie (She)
Serdar Tasci szerint hiba volt januárban a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern Münchenhez csatlakoznia.
ápr. 11
14:27
Hargitay András az úszóválogatott új szövetségi kapitánya (Metropol)
Hargitay András lett a magyar úszóválogatott új szövetségi kapitánya.
ápr. 11
14:27
Öröm a tarajos sül családban - Bűbájos bébi született - Fotók! (Behaviour)
ápr. 11
14:29
DK: a parlament minél hamarabb szavazzon a boltzár feloldásáról! (Behaviour)
Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter bejelentése a vereség beismerése.
ápr. 11
14:31
Nyakó: nagy siker a választóknak a vasárnapi zár visszavonása (Behaviour)
"Egy despotikus hatalom nem viseli el azt, hogy a választók nemet mondjanak egy diktátumukra".
ápr. 11
14:33
Hargitay András lett az új szövetségi kapitány (Behaviour)
"A célom az, hogy az edzőbizottsággal együtt, velük egyetértésben vezessem a válogatottat."

Keresés