2016. április 3. vasárnap

ápr. 3
0:18
La Liga: döntetlennel ért véget a galíciai derbi (She)
Döntetlent hozott a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójának szombat esti galíciai derbije: a Deportivo szezonbeli 16. döntetlenjével egy pontot elvitt Vigóból. A vendégek Celso Borges révén szereztek vezetést, miután Luis Alberto centerezése után a Costa Rica-i csatárnak csak az üres kapuba kellett betalálnia, ám Nolito szép csavarással még az első félidőben egyenlített.
ápr. 3
0:22
Műkorcsolya-vb: kanadai siker a párosoknál (She)
A címvédő kanadai Meagan Duhamel, Eric Radford duó sikerét hozta a bostoni műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokság szombati versenynapja, amely során a párosok mutatták be kűrjüket.
ápr. 3
0:36
NS: Az egyik Fradi boldog, a másik szégyelli magát – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
ápr. 3
0:40
Dopping: a klasszis tornász is meldoniummal bukott le (She)
Az egyik legjobb orosz férfi tornász, Nyikolaj Kukszenkov is meldoniummal bukott le.
ápr. 3
0:44
NB I: a bajnokavatás nem hozott nézőcsúcsot Debrecenben (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 27. fordulóban bár kikapott a Ferencváros Debrecenben, mégis ünnepelhetett, ám a bajnokavatás nem hozott nézőcsúcsot a Nagyerdei Stadionban.
ápr. 3
1:12
Vasárnapi sportműsor: WTCC, F1, pólómeccs, SEHA-liga-döntő (She)
Sporteseményekben bővelkedik a vasárnap: a számos autó-motoros verseny között lesz Formula–1-es és WTCC-futam is, a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai selejtezőt játszik Triesztben, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata Varasdon a Vardar Szkopje ellen küzd meg a SEHA-liga bajnoki címéért, míg Babos Tímea a miami tenisztornán vív döntőt párosban. Labdarúgásban a Mönchengladbach otthonában…
ápr. 3
7:06
Női válogatott: a célkitűzés és a keret sem változott (She)
Markó Edina, a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőre. A mieink április 8-án a horvátokat fogadják Gyirmóton, majd négy nappal később az oroszok vendégeként lépnek pályára Szentpéterváron.
ápr. 3
8:15
NBA: franchise-rekordot ért az újabb Spurs-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoportban, és a teljes ligát tekintve is a második helyen álló San Antonio Spurs a 33 pontos Kawhi Leonard és a 31 pontig jutó LaMarcus Aldridge vezérletével (a többiek 10 pont alatt maradtak) 102–95-re nyert otthon a Toronto Raptors ellen. Ezzel a Spurs új franchaise-rekordot állított fel, mert először…
ápr. 3
8:33
Műkorcsolya-vb: 16 éves orosz világbajnok a hölgyeknél (She)
A 16 éves orosz Jevgenyija Medvegyeva nyerte a nők versenyét a bostoni műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
ápr. 3
8:35
Vasas: „Ilyen gólt életében talán csak egyszer lő egy csatár” (She)
A Vasas meglepetésre 3–2-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A mérkőzés után Litauszki Róbert és Balajcza Szabolcs értékelte a látottakat újpesti szemszögből az NSO Tv-nek. Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője az első gólt dicsérte, Ádám Martin elmondta, semmilyen esetben sem cserélte volna el a meccset az el Clásicóra.
ápr. 3
8:51
MMA: a bálna a ropi ellen, avagy a leglátványosabb küzdelmek – videó (She)
Az MMA önmagában is látványos sportág, ám ha a két versenyző nincs egy súlycsoportban, még érdekesebb küzdelmeket produkálhat a sors. Gyűjtemény a furcsa összecsapásokból.
ápr. 3
9:09
A Real Madrid nyerte az El Clásicót (Metropol)
A címvédő és éllovas FC Barcelona 2-1-re kikapott a Real Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati csúcsrangadóján.
ápr. 3
9:27
Real: fogadjunk, hogy CR-t szúrja ki először a győzelmi fotón! (She)
A Real Madrid szombat este 2–1-re legyőzte a Barcelonát, 39 mérkőzésnél megállítva a katalán együttes veretlenségi sorozatát.
ápr. 3
9:29
El Clásico: ha ezt Ramos tudja, már az 5. percben kiállíttatta volna magát (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid hátvédje viccet csinált a kiállításából, miután csapata tíz emberrel a hajrában nyerte meg a Barcelona elleni idegenbeli spanyol bajnoki rangadót.
ápr. 3
9:45
PL: labdarúgóknak is írt fel doppingszert, állítja az orvos (She)
Egy brit orvos azt állítja, hogy doppingszereket írt fel 150 sportolónak, köztük például Premier League-ben szereplő labdarúgóknak.
ápr. 3
9:47
Szlovákia: Csányi Sándor is a DAC-Slovanon! Így szurkoltak (She)
Amint arról szombaton már beszámoltunk, nagy érdeklődés mellett (sokan utaztak Magyarországról is a meccsre), telt házat jelentő, 5200 szurkoló előtt fogadta szombaton a Dunaszerdahely a szlovák élvonalbeli bajnokságban a Slovant. A mérkőzést ugyan a sérült Priskin Tamást nélkülöző pozsonyiak  nyerték meg 2–0-ra, de a találkozó így is remek hangulatban telt. Hangulatképek és videó a meccsről,…
ápr. 3
10:03
Videó: Sallói a bedobásával győztest gólpasszt adott (She)
Sallói Dániel gólpasszal járult hozzá csapata, az amerikai harmadosztályú Swope Park Rangers  2–1-es győzelméhez a Tulsa Roughnecks ellen. A találat Nansel Selbol nevéhez fűződik, aki látványos gólörömmel ünnepelt.
ápr. 3
10:09
Vízilabda: Esélye sincs a franciáknak a Benedek-csapat ellen (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztos sikerrel kezdheti a trieszti, olimpiai kvalifikációs tornát.
ápr. 3
10:18
Gyász: 84 éves korában elhunyt Cesare Maldini (She)
Vasárnapra virradóra, 84 éves korában elhunyt Cesare Maldini, a Milan legendás védője, korábbi olasz szövetségi kapitány.
ápr. 3
10:20
Kép: Götze újra Dortmundban? A sárga fal a lelátóról üzent (She)
A Borussia Dortmund szurkolói a Werder Bremen ellen 3–2-re megnyert szombat esti német bajnoki mérkőzésen reagáltak a Bayern Münchenben szereplő Mario Götze esetleges visszatérésével kapcsolatos pletykákra.
ápr. 3
10:36
NHL: a Penguins 5–0-s sikerrel masírozott be a rájátszásba (She)
Bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásába a Pittsburgh Penguins, miután a szombati játéknapon 5–0-ra győzött a New York Islanders vendégeként.
ápr. 3
10:38
Legia: kétszintes óriáskoreo Nikolicsék meccsén – videó (She)
Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Lechia Gdanskkal a lengyel labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) szombati játéknapján. A találkozóra a Legia szurkolói ismét látványos koreográfiával készültek, amely a stadion kapu mögötti részének mindkét szintjét elfoglalta.
ápr. 3
10:45
Miami tenisztorna: Babos első magyar győztese lehet a floridai viadalnak (Agroinform)
A magyar-kazah kettős vasárnap a trófeáért száll harcba a miami premiertornán a Mattak-Sands/Safarová páros ellen.
ápr. 3
11:12
MotoGP: mindkét hátsó gumiját visszavonta a Michelin (She)
Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, Scott Redding hátsó gumija szétrobbant a gyorsaságimotoros-világbajnokság Argentin Nagydíjának negyedik szabadedzés alatt. A vizsgálatok természetesen még tartanak, de az idei évben visszatérő Michelin a promóterrel, a csapatokkal és azok érdekvédelmi képviseletével együtt úgy döntött, hogy nem csak a közepes keverékű abroncsot (Redding alatt az robbant fel hét…
ápr. 3
11:19
Serie A: Tét nélküli római derbi? (Agroinform)
Egyik csapat helyezése sem változhat már túl sokat, így a tavaszi római derbi "csak" egy városi csata lesz.
ápr. 3
11:48
SEHA-liga: Intő jel volt a jövőre nézve – Nagy László (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga varasdi négyes döntőjében az elsősége megőrzéséért játszik az MVM Veszprém vasárnap este a Vardar Szkopje ellen (19.00, Tv: DIGI Sport1, élőben az NSO-n), amellyel a Bajnokok Ligájában is összecsap.
ápr. 3
12:06
El Clásico: CR kiscsapatot csinált a Barcából? - mémek (She)
A Real Madrid szombaton a Camp Nouban állította meg a Barcelonát. A Zinedine Zidane vezette királyi alakulat 2–1-re legyőzte a katalán riválist, amely 39 veretlen mérkőzést követően kapott ki újra.
ápr. 3
12:24
QPR: Tőzsért megműtötték, még játszana a szezonban (She)
Tőzsér Dánielt szerdán a Debreceni Klinikán bélpanaszokkal operálták meg, jelenleg Magyarországon lábadozik, így kihagyta csapata, a Queens Park Rangers Middlesbrough elleni péntek esti angol másodosztályú bajnoki mérkőzését.
ápr. 3
12:30
Premier League: A MU újfent legyőzheti az Evertont (Agroinform)
A manchesteri városi rangadó megnyerése után a Stolverkosokat is két vállra fektethetik a Vörös Ördögök.
ápr. 3
13:00
WTCC: Michelisz dobogós első gyári hondás versenyén (She)
Az idén gyári Hondával versenyző Michelisz Norbert a harmadik helyen zárt a túraautó-világbajnokság idénynyitó franciaországi állomásának első futamán.
ápr. 3
13:15
Videó: őzek miatt állt a játék Baranyában, lesprintelték a játékosokat (She)
Néhány percre állt a játék a Komló–PVSK U17-es labdarúgó-mérkőzés közben, miután őzek szaladtak a pályára  – írja a bama.hu. Az állatok nem zavartatták magukat a játéktéren, szelíden kerketőztek, mígnem sikerült őket a vonalon kívülre tessékelni. A találkozó négygólos vendég győzelemmel zárult.
ápr. 3
13:33
Videó: őzek szaladtak be a komlói pályára, megállt a játék (She)
Néhány percre állt a játék a Komló–PVSK U17-es labdarúgó-mérkőzés közben, miután őzek szaladtak a pályára  – írja a bama.hu. Az állatok nem zavartatták magukat a játéktéren, szelíden kergetőztek, mígnem sikerült őket a vonalon kívülre tessékelni. A találkozó négygólos vendég győzelemmel zárult.
ápr. 3
13:36
Neuer 150. meccse kapott gól nélkül (Metropol)
Manuel Neuer szombaton 150. alkalommal hozott le egy mérkőzést kapott gól nélkül.
ápr. 3
13:51
Bundesliga: Husztiék ellen – Neuer 150. meccse kapott gól nélkül (She)
Manuel Neuer szombaton 150. alkalommal hozott le mérkőzést kapott gól nélkül a német labdarúgó-bajnokságban. A Bayern München kapusa teljesítményével harmadik a Bundesliga örökrangsorában.
ápr. 3
13:53
NB I: 27 meccs, 27 kép – így lett bajnok a Fradi! (She)
Bár a labdarúgó NB I 28. fordulójában a Ferencváros 2–1-re kikapott a Debrecen otthonában, így is bajnoki címet ünnepelhetett. A 27 meccs 27 képével emlékezünk meg a zöld-fehérek 29. élvonalbeli aranyérméről.
ápr. 3
13:54
Elhunyt Cesare Maldini (Metropol)
Elhunyt Cesare Maldini, az olasz labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya.
ápr. 3
13:55
Arsenal: még 10 meccse sincs a klubnál, már PL-rekordot döntött (She)
Minden a terveknek megfelelően alakult szombaton az Arsenal számára. Az angol bajnoki címet illetően az utolsó szalmaszálba kapaszkodó „ágyúsok” 4–0-ra legyőzték a Watfordot, majd a rivális Tottenham csak egy pontot szerzett a Liverpool otthonában.
ápr. 3
13:57
NB I: ilyen még sohasem volt! 8 év után ismét pesti arany (She)
Azzal, hogy szombaton – az MTK paksi vereségével – biztossá vált a Ferencváros bajnoki címe, nyolcéves, korábban sohasem látott sorozat szakadt meg a labdarúgó NB I-ben.
ápr. 3
14:27
Kvíz: mondja meg, melyik világhírű sportolót látja a képen! (She)
Szokták mondani, hogy ne legyünk negatívak az életben. Dehogynem! Mi pontosan ilyenek leszünk a heti kvízünkben. Bár a feladat roppant egyszerűnek tűnik – egy fotó alapján fel kell ismerni a világhírű sportolót –, ezt megnehezítettük azzal, hogy a felvétel negatív változatát adjuk meg az olvasónak. Így is felismeri a klasszisokat?
ápr. 3
14:29
Videó: Sándor György betalált, Vadócz sárga lapot kapott (She)
Sándor György góllal vette ki részét a Perth Glory 3–2-es győzelméből a Melbourne City ellen az ausztrál élvonalban. A magyar légiós a 67. percben talált be, amivel a Perth kétgólosra növelte előnyét.
ápr. 3
14:31
La Liga: Aduriz büntetőt rontott, ismét botlott az Athletic (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 31. fordulójában az Athletic Bilbao hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Granadával.
ápr. 3
14:33
F1: új időmérős ötlet, megbukott rendszer térhet vissza (She)
Vasárnap másfél órán át tárgyaltak az F1-es csapatok Bernie Ecclestone-nal, Jean Todttal és a Pirellivel, de nem tudtak megegyezni arról, milyen időmérővel döntsék el a rajtsorrendet a két hét múlva esedékes Kínai Nagydíjon. Két dolog biztos: nem térnek vissza a tavalyi rendszerre, illetve nem erőltetik tovább az Ausztráliában és Bahreinben bedőlt új szisztémát és annak változatait. Christian…
ápr. 3
14:45
FTC: Dollnak a Bundesliga-csapat is gratulált Twitterén (She)
A német élvonalbeli Hamburg labdarúgócsapata hivatalos Twitter-csatornáján gratulált a klubot korábban játékosként és edzőként is évekig szolgáló Thomas Dollnak (és német segítőjének, Ralf Zumdicknak) a Ferencvárossal elért bajnoki címhez.
ápr. 3
15:03
SEHA-liga: a Veszprém még tárgyal a folytatásról; újabb magyar csapatok? (She)
Sajtótájékoztatót tartottak a férfi kézilabda SEHA-liga vezetői vasárnap Varasdon az ötéves és további négy évig még biztosan működő sorozat közelebbi jövőjéről, benne a magyar klubcsapat(ok) – a Veszprém, esetleg a Szeged, valamint az NB I-ben bronzérmes és negyedik helyezett gárda – szerepéről.
ápr. 3
15:05
Kép: a szponzorok ehhez mit szólnak? Így érkezett Hamilton (She)
Lewis Hamilton sajátos, Bahreinben viszont cseppet sem szokatlan öltözékben érkezett meg vasárnap az F1-es idény második futamának helyszínére. Ha csak a Hugo Boss nem gyárt speciális arab ruházati termékeket, a Mercedes tagjait öltöztető szponzor újfent számon kérheti a háromszoros világbajnok megjelenését.
ápr. 3
15:07
Videó: Higuaín idegrohama – alig lehetett levinni a pályáról (She)
A Napoli 3–1-es vereséget szenvedett az Udinese otthonában, és nagyon távol került az olasz bajnoki címtől. A találkozó egyik főszereplője Gonzalo Higuaín volt.
ápr. 3
15:09
Atlétika: Zahorán megvédte bajnoki címét 6 órás futásban (She)
Ismét Zahorán Ádám nyerte meg a 6 órás futás német bajnokságát.
ápr. 3
15:11
Everton: Muhamed Besic szavak helyett a pályán bizonyítana (She)
A Ferencváros és a Hamburg korábbi, az Everton jelenlegi futballistája, Muhamed Besic a sarajevotimes.com-nak adott interjút csapata Manchester United elleni mérkőzését megelőzően. A védőként és középpályásként is bevethető bosnyák játékos örül új szerződésének, és reméli, teljesítményük a „pályán fog majd beszélni”.
ápr. 3
15:36
Bundesliga: Mönchengladbach–Hertha élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójának vasárnapi játéknapján a Dárdai Pál által irányított Hertha a Borussia Mönchengladbach otthonába látogat. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 3
15:54
Női kézi BL: Elek változtatni fog; Martín még nem látott ilyet a Győrtől (She)
Ambros Martín szerint most játszott a legjobban a Győri Audi ETO, amióta átvette a női kézilabdacsapat irányítását. A formaidőzítés mellett arról is beszélt a kiütéses Bajnokok Ligája-győzelem után, mit lehet tanulni a norvég és holland légiósoktól. Elek Gábor úgy látja, a Ferencváros belefáradt a szezonba, de reméli, a hajrára össze tudják magukat kapni.

Keresés