2016. április 8. péntek

ápr. 8
7:18
NBA: a Spurs ellen otthon javított a Golden State (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a mutatók alapján nagydöntőnek is beillő mérkőzésen találkozott a liga két legjobbja – később legfeljebb a főcsoport fináléjában futhatnak össze –, és a párharcból a hazai pályán játszó Golden State Warriors jött ki jobban, amely hazai környezetben 11 ponttal legyőzte a San Antonio Spurst. A Golden State gyorsan feledtette a…
ápr. 8
7:36
NHL: a Pittsburgh Crosby túlórás góljával nyert Washingtonban (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában Washingtonban, a Capitals vendégeként nyert túlórás mérkőzésen a Pittsburgh Penguins. A győzelmet jelentő találatot Sidney Crosby szerezte a 64. perc legvégén. A játéknapon négy túlórás találkozó volt, háromszor a vendégek diadalmaskodtak.
ápr. 8
7:54
Női válogatott: „Az első perctől kezdve győzelemre játszunk” (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott pénteken Horvátországot fogadja Európa-bajnoki selejtezőn. A Gyirmóton rendezendő mérkőzés előtt Markó Edina, a mieink szövetségi kapitánya elmondta, nagyon erős csapattal találkozunk, de a kitűzött cél elérése érdekében az első perctől kezdve győzelemre játszunk. A magyar együttes négy nappal később, kedden az oroszok vendégeként lép pályára Szentpéterváron.
ápr. 8
8:12
Tipp: Ideje pihenni, Timi! (Agroinform)
Jelena Ostapenko jelentheti a végállomást a magyar teniszezőnek Katowicében.
ápr. 8
9:06
Darts: Van Gerwen ismét sokkoló teljesítménnyel győzött (Agroinform)
Ezen a csütörtökön Sheffieldben vendégeskedett a PL-mezőnye, nagyszerű teljesítményekből ezúttal sem volt hiány.
ápr. 8
9:24
Helyzetbe Hozzuk: Löke megnevezte kedvenceit a Fradiból (She)
Az NSO Tv „Helyzetbe Hozzuk” sorozatának tizenegyedik részében Heidi Löke, a Győri Audi ETO kézilabdázója válaszolt a kérdéseinkre. A norvég beálló többek között arról beszélt, hogy mely játékosokat kedveli a rivális Ferencváros csapatából, de azt is elárulta, hogyan éli meg, hogy a fia jobban beszél magyarul, mint ő.
ápr. 8
9:26
Hertha: Dárdaival pénteken még nem mondtak csütörtököt (She)
Hertha-vereség pénteken? Amióta Dárdai Pál irányítja a berlini labdarúgócsapatot, ilyenre nem volt példa. Ha nem borul a papírforma, ez ma este sem változik meg.
ápr. 8
10:00
Serie A: Balogh Norbertet csak ketten előzik meg a ligában (She)
Balogh Norbert eddig nem sok lehetőséget kapott a Palermóban, ám van egy mutató, amelyben dobogós a Serie A-ban szereplő futballisták között.
ápr. 8
10:00
Vízilabda: Ha nyerünk, megyünk az olimpiára (Agroinform)
A magyar csapat pénteken a németekkel csap össze a riói olimpiai indulásért a trieszti selejtező negyeddöntőjében.
ápr. 8
10:54
Videó: ünneplés az excsapatod ellen? Klopp lezárta a kérdést! (She)
Ünnepelhet-e egy futballista vagy egy edző a korábbi csapata ellen? Erre a kérdésre az utóbbi időben rengeteg különböző válasz érkezett, Jürgen Klopp azonban most egy életre lezárta a vitát.
ápr. 8
10:54
NBA: Három győzelemre a rekord (Agroinform)
A Golden State Warriors a Michael Jordan fémjelezte Chicago Bulls rekordját adhatja át a múltnak.
ápr. 8
10:56
Jégkorong: Bartalisnak felszakadt a könyöke, pihenő vár rá (She)
Kisebb sérülést szenvedett Bartalis István a világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott edzésén. A támadónak felszakadt a könyöke, amit össze kellett varrni. Pár napot kénytelen kihagyni.
ápr. 8
10:58
Paks: kupakokat és tartós kutyatápot várnak a Jó Nők (She)
Folytatják jótékonysági akciójukat a Paksi FC labdarúgóinak párjai.
ápr. 8
11:30
Vízihoki: Európa-bajnokság lesz jövőre Magyarországon (She)
A búvársportok világszervezete (CMAS) Magyarországnak ítélte a 2017-es víz alatti hoki Európa-bajnokság rendezési jogát.
ápr. 8
11:32
El: a közönségkedvenc Kloppot éltették Dortmundban – videó (She)
A Liverpool 1–1-es döntetlent ért el a Borussia Dortmunddal az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. A két klub szurkolói rendszerint minden meccs előtt eléneklik a You’ll Never Walk Alone című számot, így a mostani összecsapás sem volt kivétel, azonban most együtt daloltak. A találkozót megelőzően a hazai drukkerek a dortmundi közönségkedvenc, Jürgen Klopp nevét skandálták, aki korábbi…
ápr. 8
11:36
Víz alatti hoki Eb lesz jövőre Magyarországon (Metropol)
A kontinensviadalra jövő augusztus 12. és 20. között kerül sor.
ápr. 8
11:48
DVSC: három debreceni biztosan nem játszhat Pakson (She)
Három játékosára nem számíthat a vendégcsapatot irányító Kondás Elemér a szombati Paks–DVSC-Teva NB I-es labdarúgó-mérkőzésen.
ápr. 8
11:50
Közvetítés: megyei bajnokik Hortival az M4 Sporton (She)
Vasárnap 16 órától a Lábatlan–Tata mérkőzéssel kezdetét veszi az M4 Sport megyei bajnoki közvetítéssorozata. A találkozókat a csatorna internetes oldalán lehet követni, a kommentátor Horti Gábor lesz.
ápr. 8
11:52
Golf: a Leicester Cityt idéző meglepetésdiadal a Mastersen (She)
Meglepetés a Masters zárónapján: az utolsó forduló felénél még fölényesen vezető Jordan Spieth hibasorozatba keveredett, ezt kihasználva egy angol golfozó, a vasárnap (is) kiválóan játszó Danny Willett az élre ugrott, és megnyerte az év első kiemelt (major) férfi versenyét. Az egyesült államokbeli Augusta legutóbb húsz éve köszöntött brit győztest. Nagyjából olyasmi történt, mint amire a…
ápr. 8
12:06
Bundesliga: Dárdai megpecsételheti Szalaiék sorsát (Agroinform)
A sereghajtó Hannover együttesét fogadja pénteken a Hertha a Bundesliga 29. fordulójának nyitómérkőzésén.
ápr. 8
12:24
Úszás: Hornyák fejezze be a rombolást! – Sós Csaba (She)
A Magyar Úszószövetség szakmai alelnöke, Sós Csaba – egyszersmind a Testnevelési Egyetem úszótanszékének vezetője – úgy érzi, nem hagyhatja szó nélkül mindazt, amit Hornyák Viktor, a Széles Sándor Úszóműhely vezetője tett és tesz – most éppen a Kiss László-ügy kapcsán –, hiszen a klubja Facebook-oldalán gyakorlatilag megállás nélkül támadja a sportágat.
ápr. 8
12:26
Úszás: A MÚSZ mindenfajta erőszakot elítél – Hargitay (She)
Hargitay András szerint a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) mindenfajta erőszakot elítél, de nem zárja ki, hogy a bizonyságát is megkapja annak, amit Kiss László állít.
ápr. 8
12:42
Jégkorong: 12 kemoterápia után térhet vissza a Fradi játékosa (She)
Tizenkét kemoterápiás kezelés után térhet vissza a Ferencváros jégkorongozója, Hardi Richárd. A korosztályos válogatottakban rendre foglalkoztatott 22 éves csatárnál tavaly augusztusban nyirokcsomó-daganatot diagnosztizáltak. A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában nyilatkozó hokis elmondta: szervezete jól reagált a kezelésekre, fizikailag sokkal kevésbé épült le, mint arra számított. Hardi…
ápr. 8
12:42
Manchester United: Még odaérhetünk a BL-helyek egyikére - Darmian (Agroinform)
Egyre közelebb kerül a Manchester United a BL-induláshoz, amelyet már a bukik is reálisnak tartanak.
ápr. 8
12:44
DVSC: a fiatal kapus jó eséllyel a Stoke Citybe igazol (She)
Deczki Máté, a DVSC 15 éves kapusa hamarosan újra kiutazik a Stoke City labdarúgócsapatához, és könnyen lehet, hogy az angol klub szerződést is kínál majd neki.
ápr. 8
12:46
F1: az FIA-igazgató elégedett a felújított Hungaroringgel (She)
Pénteken a Hungaroringen járt Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil-szövetség F1-es versenyigazgatója, az FIA biztonsági és technikai vezetője, hogy szemügyre vegye a Magyar Nagydíj újraaszfaltozott és új rázókövekkel ellátott helyszínét.
ápr. 8
13:00
PSG: tíz mozifilmet forgatna az életéről Zlatan Ibrahimovic (She)
Szívesen megfilmesítené az életét Zlatan Ibrahimovic, a francia bajnok Paris Saint-Germain és a svéd válogatott extravagáns labdarúgója.
ápr. 8
13:00
Magyar foci: Puskás Akadémia magazinműsor? Miért ne! (Agroinform)
Havonta megjelenő magazinműsorral jelentkezik a Puskás Akadémia az M4 sportcsatornán.
ápr. 8
13:02
Olaszország: így bánik Gattuso a kollégájával – mire számítson az ellenfél? (She)
Gennaro Gattuso ezúttal sem hazudtolta meg magát! A játékosként is keménykötésű, nemcsak a saját, hanem más árnyékától sem megijedő korábbi labdarúgó edzőként sem enged a habitusából. Ha az élet úgy hozza – márpedig az élet olyan, hogy esetében rendre úgy hozza –, egy feszült rangadón a saját kollégájának is jókora taslit oszt ki. Csak úgy, örömében... Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság…
ápr. 8
13:04
Úszás: a szponzor negyedik éve nem teljesíti kötelezettségeit (She)
Negyedik éve nem teljesíti szponzori kötelességvállalását a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) felé a KÉSZ Zrt. – áll a MÚSZ pénteki közleményében.
ápr. 8
13:06
Tíz mozifilmet forgatna az életéről Zlatan Ibrahimovic (Metropol)
A 34 éves csatárnak "Ez vagyok én, Zlatan Ibrahimovic" címmel 2012-ben jelent meg az önéletrajzi könyve
ápr. 8
13:24
A KÉSZ Zrt. felmondja az úszószövetség támogatását (Metropol)
A vállalat ugyanakkor Hosszú Katinkát a jövőben is szponzorálni akarja. Az úszövetség szerint a cég negyedik éve nem teljesíti szponzori kötelességvállalását.
ápr. 8
13:36
BL/El: a német csapatok már most úgy állnak, mint tavaly (She)
Minden idők legjobb idényét zárhatják a német futballklubok az európai kupaporondon, már ami az UEFA-együtthatót illeti.
ápr. 8
13:38
NB II: kezdődik az öltöző átépítése, albérletben a klub (She)
Heteken belül elkezdődik a labdarúgó NB II 8. helyén álló Budaörs stadionjának felújítása. Az első lépésben az öltözőket újítják fel, de a csapatnak már emiatt is albérletbe kell költöznie.
ápr. 8
13:42
A brazil elnök nem lesz ott, amikor fellobban az olimpiai láng (Metropol)
A dél-amerikai országban hónapok óta súlyos belpolitikai válság uralkodik.Dilma Rousseff államelnököt az ellenzék korrupcióval vádolja.
ápr. 8
13:54
Rio 2016: a brazil elnök nem lesz ott, amikor fellobban a láng (She)
Dilma Rousseff brazil államelnök a korábbi tervekkel ellentétben mégsem vesz részt az olimpiai láng meggyújtásának ünnepségén, Görögországban.
ápr. 8
13:56
Mexikó: Neymarékról nevezték el a pénzmosóhálózat gyanúsítottjait (She)
Az amerikai hatóságok a mexikói drogbáróhoz, Joaquín „El Chapo” Guzmánhoz kötődő nemzetközi pénzmosóhálózatot számoltak fel. Az ügy sportos vonatkozása, hogy a nyomozás során a hatóságok a gyanúsítottakat brazil labdarúgókról – köztük Neymarról – nevezték el.
ápr. 8
14:12
Kézi: az MKSZ nem tárgyal a SEHA-ligás csapatok NB I-es indulásáról (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség a különböző sajtóorgánumokban és internetes forrásokban megjelentekre reagálva közleményben cáfolta, hogy tárgyalna a SEHA-ligában szereplő külföldi csapatok NB I-es indulásáról.
ápr. 8
14:12
NB I: Újabb idegenbeli zakó vár a Lokira (Agroinform)
Kondás Elemér fiai nem nyerni járnak Paksra, ráadásul most a motivációval is lehetnek problémák.
ápr. 8
14:14
Stuttgart: szurkolói bojkott Kleinheislerék ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Stuttgart szurkolói bojkottot hirdettek csapatuk május másodikai, Werder elleni brémai mérkőzésére, mert nem értenek egyet a találkozó hétfői megrendezésével.
ápr. 8
14:48
Női kézi: a Dunaújváros beállója a Budaörsben folytatja (She)
A Budaörsi Kézilabda Klub bejelentette, hogy 2016 júliusától érvényes szerződést kötött a jelenleg a Dunaújvárost erősítő Horváth Bernadettel.
ápr. 8
15:06
F1: az újonc agytrösztje – a legfontosabb nő lehet az F1-ben (She)
Az F1-es idény üde színfoltja az Ausztrál Nagydíjon 6., Bahreinben 5. helyet megszerző újonc Haas-istálló, amelynek egyik sikerkovácsa a 18 pontot szerző autóban ülő Romain Grosjean volt, a másik pedig egy hölgy, akiről kevés szó esett eddig, pedig ő találta ki azokat a stratégiai mesterfogásokat, melyek nélkül aligha végzett volna olyan előkelő helyen a francia.
ápr. 8
15:08
Jégkorong: Chernomaz 40 fősre szűkítette a keretét (She)
Negyvenfősre szűkítette keretét a világbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott szakvezetősége.
ápr. 8
15:09
Fury-Klicsko: visszavágó július 9-én (Metropol)
A regnáló angol bajnok edzője pénteken jelentette be, hogy Manchesterben ad visszavágót ukrán ellenfelének.
ápr. 8
15:24
Kép: Dzsudzsáktól kapott becses ajándékot a „legkissebb” humorista (She)
Dzsudzsák Balázs személyre szóló dedikált mezt ajándékozott egyik barátjának, Kiss Ádám humoristának. A harmincegy éves előadó a Facebookon osztotta meg a fotót, amelyen a magyar szélső dresszét tartja.
ápr. 8
15:42
Serie A: szerződést hosszabbított az Inter japán légiósa (She)
Meghosszabbította szerződését pénteken Nagatomo Juto, az Internazionale japán válogatott labdarúgója.
ápr. 8
15:42
Sportfogadás: Szombaton Grand National, a világ legbrutálisabb lóversenye (Agroinform)
Április 9-én, a liverpooli Aintree versenypályán 169. alkalommal rendezik meg a Grand Nationalt.
ápr. 8
15:44
Liverpool: „Elég rosszul nézett ki” – Klopp aggódhat játékosáért (She)
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjében a Borussia Dortmund 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Liverpoollal. Az angolok középpályása, Jordan Henderson térdsérülést szenvedett a mérkőzésen.
ápr. 8
16:00
Tenisz: Babos a negyeddöntőig jutott Katowicében (She)
Babos Tímea három szettben kikapott a lett Jelena Ostapenkótól a katowicei kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében.
ápr. 8
16:02
Tokió 2020: bemutatták a versenyben maradt négy logót – kép (She)
Bemutatták a 2020-as tokiói olimpia emblémapályázatán versenyben maradt négy jelöltet pénteken.

Keresés