2016. április 29. péntek

ápr. 29
0:21
Sznúker-vb: Ting Csün-huj nagy játékkal vezet az elődöntőben (She)
A két nagy esélyes vezet Sheffieldben a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A kínai Ting Csün-huj az első nyolc frém során négy százas bréket ért el Alan McManus ellen. Selby minimális előnyben van Marco Fuval szemben.
ápr. 29
0:39
Jared Goff lett a 2016-os NFL-draft 1/1-ese, irányítót vitt a bajnok (She)
Lezajlott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os draftjának 1. köre, a Los Angeles Rams 1/1-re az irányító Jared Goffot vitte, a Philadelphia Eagles a szintén passzmester Carson Wentzért, a bajnok Denver Broncos pedig Peyton Manning utódjáért, Paxton Lynchért ment fel.
ápr. 29
6:03
NFL: Goff lett a 2016-os draft 1/1-ese, irányítót vitt a bajnok (She)
Lezajlott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os draftjának 1. köre, a Los Angeles Rams 1/1-re az irányító Jared Goffot vitte, a Philadelphia Eagles a szintén passzmester Carson Wentzért, a bajnok Denver Broncos pedig Peyton Manning utódjáért, Paxton Lynchért ment fel.
ápr. 29
7:48
NBA: továbbjutott az Atlanta, búcsúzott a Boston (She)
Hazai vereséggel búcsúzott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásából a Boston Celtics (5.), miután a főcsoport-negyeddöntő hatodik felvonásán 12 ponttal kikapott az Atlanta Hawkstól (4.). A továbbjutó Atlanta ellenfele a következő körben a Cleveland Cavaliers (1.) lesz majd.
ápr. 29
7:50
NHL: a Capitals sikerével indult a Penguins elleni párharc (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a főcsoport-elődöntő első mérkőzését követően a Washington Capitals (1.) túlórás hazai győzelemmel tett szert előnyre a Pittsburgh Penguins (2.) ellen. A találkozó hetedik, utolsó gólját a hazaiak triplázó játékosa, T. J. Oshie szerezte a 70. percben.
ápr. 29
8:30
A tét a négyes döntő (Metropol)
A Dunaújváros a női EHF-kupa fináléjában lép pályára.
ápr. 29
8:42
Labdarúgás: „Nem biztos, hogy megvalósul a stadionfejlesztés” (She)
Elképzelhető, hogy mégsem épül új stadion Kecskeméten, a város polgármestere szerint 80 százalék az esély rá, hogy nem maradnak az eredeti tervnél.
ápr. 29
9:06
Még két felmérő az elit-vb előtt (Metropol)
Ma Kazahsztán, holnap az orosz B csapat lesz a magyar válogatott ellenfele.
ápr. 29
9:33
El: Fogalmam sincs, hol volt a balhátvédem – Klopp (She)
Csütörtökön lejátszották a labdarúgó Európa-liga elődöntőinek első mérkőzéseit. A címvédő Sevilla idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Sahtar Doneckkel, míg a Liverpool az utolsó pillanatokban kapott góllal 1–0-s vereséget szenvedett a Villarreal otthonában. A „vörösöket” irányító Jürgen Klopp úgy véli, játékosai csak egy nagy hibát követtek el a meccsen – igaz, abból gólt kaptak.
ápr. 29
9:35
F1: válságban az istálló, újabb fontos ember távozott (She)
Mark Smith technikai igazgató után Tim Maylon főmérnök is elhagyta a súlyos anyagi problémákkal küzdő Sauber-istállót, amely a megszokottnál sokkal kevesebb pótalkatrészt vitt magával az Orosz Nagydíjra.
ápr. 29
10:09
Chelsea: 50 millióért vihetik Kínába, dupla pénzt kereshet (She)
A Daily Mirror értesülései szerint a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Kuangcsou Evergrande ötvenmillió fontos ajánlatot készül tenni Willianért.
ápr. 29
10:11
Férfi kézi: a Veszprém horvát beállója magyar állampolgár lett (She)
Az MVM Veszprém horvát származású beállója, a 36 esztendős Renato Sulic állampolgársági esküt tett, így immáron Magyarország állampolgárának is vallhatja magát. A horvát válogatott tagjaként világbajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes kézilabdázó Porga Gyula polgármester társaságában tette le az esküt.
ápr. 29
10:15
Stadiont neveznek el Puskás Ferencről Olaszországban (Metropol)
A Signa 1914 nevű csapat stadionjának névadó ünnepségét május 14-én rendezik.
ápr. 29
10:45
F1: Rosberg Szocsiban sem lassít, biztató a Ferrari tempója (She)
Nico Rosberg több mint hét tizedmásodperccel megelőzte Lewis Hamiltont az Orosz Nagydíj első szabadedzésén. A Ferrari két pilótája több mint egy másodperccel kikapott a világbajnoki éllovastól, de a nagy különbség a gumikeverékek közötti eltéréssel is magyarázható.
ápr. 29
10:47
Dopping: a csapatorvos hibája miatt akadt fenn a világbajnok (She)
A csapatorvos miatt akadt fenn a doppingvizsgálaton Simon Yates világbajnok brit kerékpáros.
ápr. 29
11:03
Jégkorong: Vas J. nem játszik a kazahok ellen, Erdély igen (She)
Az elit-vb-re készülő magyar jégkorong-válogatotthoz a héten utolsóként beeső duó tagjai közül Vas János nem lép pályára a péntek esti, Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzésen, Erdély Csanád viszont ott lesz a küzdőtéren.
ápr. 29
11:19
Tenisz: Serena Williams visszalépett a madridi tornától (She)
A világelső Serena Williams megbetegedett, ezért nem vesz részt a női teniszezők madridi salakpályás tenisztornáján.
ápr. 29
11:27
Mercedes-fölény az első szabadedzésen (Metropol)
A világbajnoki pontversenyben éllovas Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
ápr. 29
11:54
Videó: remek meglátás, szép gólpassz légiósunktól (She)
Sallói Dániel gólpasszt adott az észak-amerikai bajnokság harmadosztályában (USL) szereplő Swope Park Rangers színeiben a Vancouver II ellen. Csapata azonban így is 2–1-es vereséget szenvedett.
ápr. 29
12:12
Videó: a Real-hívek „tökéletes terve” a sztárok kicselezésére (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatánál a játékosok nem mindig vannak olyan hangulatban, hogy az edzések után félreálljanak aláírásokat osztani. A lelkes fanatikusok azonban megelégelték, hogy mindig elsuhannak mellettük az Audikkal a királyiak, és most kieszelték a „tökéletes”, ám veszélyes tervet az autogramszerzésre.
ápr. 29
12:30
Női kézilabda: a kupadöntő előtt meglepték a dunaújvárosiakat (She)
Meglepetéssel készültek a Dunaújváros szurkolói a női kézilabda EHF-kupa döntője előtt álló csapatnak. A drukkerek egy flashmob keretében megjelentek a csütörtök esti edzésen, és énekléssel, valamint tapssal biztatták a lányokat, akiket láthatóan meghatotta a kedves gesztus.
ápr. 29
12:36
Totti szerződést hosszabbít Rómában (Metropol)
Az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya jövő nyárig meghosszabbítja szerződését.
ápr. 29
12:48
Videó: megvan, mit nézett CR a telefonján a BL-meccsen (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid kispadra kényszerülő klasszisa sokáig telefonját szorongatta a kezében a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzése (0–0) előtt. Sokan találgatták, mit nézhetett a portugál, íme, a megoldás: Gary Lineker szakkommentátor Instagram-oldalát böngészte, ott pedig a saját videóját nézte.
ápr. 29
12:50
NB II: Lengyel Ferencnek kellene csodát tennie Ajkán (She)
Megegyezett a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka vezetősége Lengyel Ferenccel, így ő lett a közelmúltban távozó szakmai igazgató-vezetőedző, Artner Tamás utódja a klubnál – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 29
12:52
Roma: Totti hosszabbít, a jövő héten aláír – sajtóhír (She)
Francesco Totti, a Roma labdarúgócsapatának kapitánya jövő nyárig meghosszabbítja szerződését.
ápr. 29
13:48
Ronaldo és Benzema sem játszik szombaton (Metropol)
Mindkét támadó combsérüléssel bajlódik.
ápr. 29
14:06
Serena Williams nem indul Madridban (Metropol)
A világelső megbetegedett, ezért nem indul jövő héten a 4,8 millió dollár összdíjazású madridi salakpályás tenisztornán.
ápr. 29
14:54
Vasas: „Sajnálatos az egész, ez teljesen szükségtelen volt” (She)
A labdarúgó NB I tizedik helyén álló Vasas a bajnokság utolsó fordulójában az MTK-val csap össze, és ha nyer, biztosan megőrzi élvonalbeli tagságát. A mérkőzésre Dunaújvárosban kerül sor, amit Michael Oenning, az angyalföldi csapat vezetőedzője elfogad, de azzal nincs kibékülve, ahogyan az MLSZ kezelte az ügyet.
ápr. 29
15:12
Videó: a korábbi Barca-csatár fia hatalmas győztes gólt lőtt (She)
A Helsingborg labdarúgócsapata Jordan Larsson duplájával 2–1-re nyert hazai pályán az AIK ellen a svéd bajnokság 6. fordulójában. A korábban a Barcelonában és a Celticben is szereplő Henrik Larsson 18 éves fia a 75. percben tökéletesen lőtt szabadrúgásból a vendégek kapujában. A fiatalabbik és szintén csatár Larssonnak ez volt a harmadik gólja a szezonban.
ápr. 29
15:14
Videó: a Fradi játékosának gólját nehéz lesz utánozni (She)
Ritkán látható gólt lőtt a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szélsője, Varga Roland. A négyszeres magyar válogatott futballista távolról talált be a kiskapuba az edzésen. A fradi.hu videója.
ápr. 29
15:15
Hamilton nyerte a második szabadedzést (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
ápr. 29
15:33
Hamilton győzött az Orosz Nagydíj szabadedzésén (Behaviour)
A Mercedes pilótája közel egy másodpercet vert Rosbergre.
ápr. 29
15:35
„Nemsikerülések” évadja (Behaviour)
Kovács kormányszóvivő a század legaljasabb interjúját adta csütörtökön Kálmán Olgának.
ápr. 29
15:37
Római-parti gát - Tarlós: "gyűlöletkeltés zajlik" (Behaviour)
A főpolgármester közölte: biztosan megépül a védmű, a tervekről nyáron tájékoztatnak.
ápr. 29
15:48
Tottenham: „Könnyű döntés volt” – Pochettino hosszabbít (She)
Mauricio Pochettino, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham menedzsere bejelentette, szóban megegyezett a klub vezetőségével új, öt évre szóló szerződéséről – a megállapodás 2021-ig kötné a londoniakhoz.
ápr. 29
16:06
Bayern: Mindenki megölt, de nem haltam meg – Guardiola (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola pénteki sajtótájékoztatóján óva intette azokat az újságírókat, akik szerint el lehet temetni a bajor csapatot.
ápr. 29
16:42
Leicester City: a csapatból kerülhet ki Pogba utódja (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus felkészült Paul Pogba távozására, és N’Golo Kantéval pótolnák a középpályást.
ápr. 29
17:00
Rio 2016: ennyiszer ellenőrzik a mieinket az olimpia előtt (She)
Minden magyar olimpikon, mielőtt kiutazna Rióba, legalább háromszor átesik doppingellenőrzésen a Magyar Olimpiai Bizottság és a magyar állam közös döntése értelmében – jelentette ki Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidoppingcsoport (MACS) vezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
ápr. 29
17:02
Bundesliga: a kiesés ellenére marad Szalaiék edzője (She)
A kiesés ellenére marad posztján Daniel Stendel, a német labdarúgó Bundesligában sereghajtó Hannover 96 vezetőedzője.
ápr. 29
17:33
Man. City: a csapat meghatározó támadója hetekre kidőlt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City labdarúgója, David Silva sérülése – amelyet a Real Madrid elleni 0–0-ra végződő Bajnokok Ligája-mérkőzésen szedett össze – komolyabb a vártnál és a labdarúgót két-három hétre a partvonalon kívülre száműzi.
ápr. 29
17:51
F1: A Ferrari egy lépéssel közelebb került hozzánk – Hamilton (She)
Mint megírtuk, Lewis Hamilton végzett az élen az Orosz nagydíj második szabadedzésén. A brit címvédő elégedett volt az autójával, ám úgy látja, a Ferrari annak ellenére is egy lépéssel közelebb került a Mercedeshez, hogy Sebastian Vettel autója felmondta a szolgálatot. Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája első tapasztalatairól beszélt az Aeroscreennel kapcsolatban.
ápr. 29
18:09
MLS: hamarosan bejelentik az MTK-tól érkező középpályást (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Khaly Iyane Thiam, az MTK középpályása és az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire együttese között a héten megszületett a megállapodás a játékos klubváltásával kapcsolatban, és hamarosan a hivatalosan bejelentésre is sor kerül.
ápr. 29
18:27
El: a horrorsérülés miatt hosszú időre kidőlt a Sevilla-játékos (She)
Mint megírtuk, súlyos térdsérülést szenvedett a Sahtar Doneck elleni Európa-liga-elődöntő első mérkőzésén Michael Krohn-Dehli, a Sevilla dán válogatott középpályása. A labdarúgót megoperálták, hét-nyolc hónapos pihenő vár rá.
ápr. 29
18:29
Davis-kupa: a szlovákokat Budapesten fogadja a válogatott (She)
A magyar férfi teniszválogatott a budapesti Europe Tennis Centerben (ETC) fogadja a szlovák csapatot július 15. és 17. között a Davis-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjában.
ápr. 29
18:45
NB I: majd' háromszor annyi Vasas-szurkoló lehet az MTK ellen (She)
A labdarúgó NB I 33., záró fordulójában az MTK „hazai" pályán fogadja a Vasast. Mint azt korábban megírtuk, a mérkőzést Dunaújvárosban rendezik meg. Az előzetesen 378 főben limitált vendégszektort kibővítették, így további 660 Vasas-drukker szurkolhat csapatának a helyszínen.
ápr. 29
19:03
BL: Zidane aggódik, de nem kockáztatna – a Man. City ellen sem (She)
Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője is megszólalt a Cristiano Ronaldo és Karim Benzema sérülése miatt kirobbanó vita kapcsán.
ápr. 29
19:05
Jégkorong-vb: Szlovénia feljutott, reménykedő olaszok (She)
A szlovén jégkorong-válogatott egygólos győzelmet aratott Ausztria ellen a Katowicében zajló divízió 1/A vb ötödik fordulójában, így az elmúlt évekhez hasonlóan osztályt vált: 2017-ben ismét az elit-vb-n szerepelhet majd.
ápr. 29
19:21
F1: Vettel rajtbüntetést kapott az Orosz Nagydíjon (She)
Sebastian Vettel váltócsere miatt öt rajthelyes büntetéssel kénytelen számolni az Orosz Nagydíjon.
ápr. 29
19:57
MU: az első BEK-győztes csapatnak állít emléket az új mez (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnoksgában (Premier League) szereplő Manchester United az 1968-ban Bajnokcsapatok Európa-kupáját (BEK) nyerő csapat előtt tiszteleghet a 2016–2017-es idény – egyelőre nem hivatalos – idegenbeli szerelésével.
ápr. 29
20:15
Rio 2016: Franciaország és Katar egy csoportban a kézitornán (She)
Rióban elkészítették a 2016-os olimpia kézilabda-tornájának csoportbeosztását. A férfiaknál összekerült a legutóbbi világbajnokság két döntőse.

Keresés