2016. április 22. péntek

ápr. 22
1:06
NS: Balogh Balázs kívánsága: Legyen minden héten Fradi–Újpest! – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
ápr. 22
1:10
Pénteki sportműsor: a HSV vendégei lesznek Kleinheislerék (She)
Pénteken a spanyol, a francia és a német labdarúgó-bajnokság élvonalában is rendeznek egy mérkőzést. Utóbbin a Kleinheisler Lászlót foglalkoztató Werder Bremen a Hamburg vendége lesz. Íme, a mai sportműsor.
ápr. 22
2:15
Sznúker-vb: döntő frémes csata; ez a nyolcaddöntő mezőnye (She)
Csütörtökön kialakult a nyolcaddöntő mezőnye a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A legutolsó két kiadó hely sorsa mindkét esetben óriási csata végén dőlt el.
ápr. 22
6:42
Everton: a védő elnézést kért szörnyű szabálytalanságáért (She)
Ramiro Funes Mori, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton játékosa bocsánatot kért a Divock Origival szemben elkövetett csúnya szabálytalansága miatt.
ápr. 22
7:00
MK: fradistákhoz kerülhetnek az újpestieknek kínált jegyek (She)
Az Újpest labdarúgócsapata 8600 darab jegyet kapott a Ferencváros elleni Magyar Kupa-döntőre, ám előfordulhat, hogy ezek egy részével hazai szimpatizánsok jutnak majd be a Groupama Arénában rendezendő mérkőzésre.
ápr. 22
7:15
NBA: Houstonban már nem bírta Curry nélkül a Golden State (She)
Stephen Curry a második után a harmadik, Houston elleni meccset is kihagyta bokasérülése miatt a címvédő Golden State-ben az NBA rájátszásának első körében, és ezt már nem viselte el a Warriors, egypontos vereséget szenvedett el a Rockets otthonában. Az Oklahoma Cityben Kevin Durant a második meccsen kihagyott 26 mezőnykísérlete után összeszedte magát, és 34 ponttal segítette 131–102-es győzelemre…
ápr. 22
7:33
Légiósok: „Ember legyen a talpán, aki megmondja, hol folytatom” (She)
A szezon végeztével lejárt Vadócz Krisztián szerződése az ausztrál A-League-ben szereplő, a rájátszás első körében kieső Perth Glorynál, de még nem tudja a légiós, hogy hol folytatja a karrierjét.
ápr. 22
8:09
F1: Ecclestone megerősítette, 2026-ig lesz Magyar Nagydíj (She)
Bernie Ecclestone megerősítette, amit Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a Hungaroring újraaszfaltozása kapcsán már bejelentett: 2026-ig biztosan lesz Magyar Nagydíj.
ápr. 22
8:12
A kupaderbi főpróbája (Metropol)
A Fradi leeresztett, mióta bebiztosította bajnoki címét, s az Újpest sincsen csúcsformában.
ápr. 22
8:45
Rio 2016: Bácsi Péter megszerezte az olimpiai kvótát (She)
Bácsi Péter birkózó bejutott a mongóliai kvalifikációs verseny 75 kilogrammos kötöttfogású számának döntőjébe, ezzel kvótát szerzett a nyári riói olimpiára.
ápr. 22
9:03
Helyzetbe Hozzuk: Michelisz kapott egy német nyelvtörőt, ez lett belőle! (She)
Az NSO Tv „Helyzetbe Hozzuk” sorozatának 13. részében Michelisz Norbert válaszolt a kérdéseinkre. A túraautó-világbajnokságon már gyári Hondával induló magyar versenyző többek között elmondta, hogy miért kellett öt kilót fogynia és mikor issza a kedvenc italát.
ápr. 22
9:36
Kanada: letartóztatták a gimis kosársztárt, akiről kiderült, hogy 30 éves (She)
A kanadai hatóságok szerdán letartóztattak egy afrikai férfit, aki feltételezéseik szerint harmincéves, és az utóbbi fél évben gimnazistának adta ki magát a Catholic Central középiskolában. Nem tétlenkedett az elmúlt hat hónapban: az iskola kosárcsapatának legjobbja lett.
ápr. 22
10:48
Milan: csere után sértődés – hazament a meccs közben (She)
Carlos Bacca, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan támadója fogta magát, és nemes egyszerűséggel hazament a csütörtöki Milan–Carpi (0–0) bajnoki mérkőzés alatt, miután Cristian Brocchi lecserélte őt a 69. percben.
ápr. 22
10:50
Videó: Tévezék beijesztettek, az argentin parádés gólt lőtt (She)
A Boca Juniors hazai pályán 6–2-re kiütötte a kolumbiai Deportivo Calit a labdarúgó Libertadores-kupa csoportkörének utolsó fordulójában. Az argentin bajnokcsapatban Carlos Tévez duplázott, második gólját szabadrúgásból szerezte. Íme!
ápr. 22
10:51
Bácsi Péter riói kvótát szerzett (Metropol)
Kihagyja a döntőt a birkózó kvalifikációs viadalon. Lám Bálint és Módos Péter kiesett.
ápr. 22
10:52
Real Madrid: A legjobbaknak itt a helyük – Ramos De Geáról (She)
Sergio Ramos, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid védője szeretné, ha honfitársa, David de Gea a Manchester Unitedtől a csapatához szerződne.
ápr. 22
11:06
Eb 2016: Solskjaer ráküldené Gudjohnsent a mieinkre (is) (She)
Vajon ott lesz-e a nyári Európa-bajnokságon Eidur Gudjohnsen? Az izlandi labdarúgás nagy öregje nem szerepelt a válogatott márciusi felkészülési mérkőzésein, de időközben remek formába lendült a norvég Moldéban – amelynek edzője elvinné őt az Eb-re.
ápr. 22
11:08
Eb 2016: Kassaiékat sosem látott „fegyverrel” szerelik fel (She)
Ezen a nyáron a labdarúgó Európa-bajnokságok történetében első alkalommal profi elemzők készítik fel a torna játékvezetőit egy-egy mérkőzés előtt.
ápr. 22
11:24
F1: a Mercedes Alonsóval írna történelmet? Spanyol fantáziák (She)
Bár egyesek szerint az Ausztrál Nagydíjon történt balesete után Fernando Alonsónak vissza kellett volna vonulnia, a spanyol Marca szerint még nem jött el az ideje a búcsúnak, sőt, a 35 éves pilóta jövőre válogathat az ajánlatok között.
ápr. 22
11:42
Olaszország: vegyék, vigyék! Eladó a Milan! (She)
Silvio Berlusconi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan többségi tulajdonosa – egyben elnöke – bejelentette, valóban el kívánja adni a klubot.
ápr. 22
12:00
Real Madrid: Ramos tanácsa a „beszólogató” Piquének (She)
Megeredt a nyelve Sergio Ramosnak. A Real Madrid labdarúgócsapatának védője a Cadena Ser televízió El Partido de las 12 című showműsorának sztárvendége volt, amelyben többek között beszélt az utóbbi napok egyik nagy vitát kiváltó történéséről, Gerard Piqué és Álvaro Arbeloa összeszólalkozásáról.
ápr. 22
12:02
F1: ezt hogy adta be a McLaren röhögés nélkül a pilótájának? (She)
Kevin Magnussen két éven át szolgálta a McLaren-istállót, jogosítványa is volt, mégsem kapta meg a csapattól azt a félmillió dolláros utcai McLaren 650S-t, amely elvileg alapból jár a csapat versenyzőinek. Már az is kiderült, mi volt ennek az oka.
ápr. 22
12:04
Cselgáncs Eb: durva fojtás és Szabó máris nyolcaddöntős (She)
A 63 kilogrammos Szabó Franciska villámgyőzelemmel kezdett pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban, öccse, Frigyes viszont helyezetlenül zárt.
ápr. 22
12:33
Profi boksz: Donaire nehezebb Bedáknál – mérlegelés (She)
Nonito Donaire 55.23, budapesti kihívója, Bedák Zsolt alig 10 dekával kevesebb, 55.11 kilogrammal mérlegelt pénteken kettejük szombati Fülöp-szigeteki kispehelysúlyú WBO (Bokszvilágszervezet) világbajnoki címmérkőzése előtt.
ápr. 22
12:51
Cselgáncs Eb: Gercsák sikere, Szabó Franciska búcsúzott (She)
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina ippongyõzelemmel kezdett, a 63 kilós Szabó Franciska ugyanakkor búcsúzott pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban.
ápr. 22
12:53
Leicester City: vb-ezüstérmes játékos jöhet Manchesterből (She)
A Daily Mail információi szerint Martín Demichelis a 2016–2017-es szezontól akár a Leicester City játékosa is lehet.
ápr. 22
13:09
F1: merész döntést hoz a Ferrari Szocsi előtt – sajtóhír (She)
A motorsport.com értesülései szerint a Ferrari már az Orosz Nagydíj előtt felhasználhatja első motorfejlesztési egységeit.
ápr. 22
13:27
Real: modernkori Rómeó és Júlia-sztori CR főszereplésével (She)
„Kivel jár most Cristiano Ronaldo?” Ezt a kérdést tehetik fel azok, akiket nem csak a labdarúgóhírek érdekelnek a Real Madrid sztárjával kapcsolatban. Nos, egyértelmű választ nem lehet adni, de az biztos, hogy a portugál klasszis nagyon összemelegedett egy mexikói repülőgép-pilótanővel.
ápr. 22
13:29
WTCC: eddig nincs gyorsabb Michelisznél Mogyoródon (She)
Michelisz Norbert zárta az élen a túraautó-vb magyarországi állomásának pénteki tesztjét a Hungaroringen. A gyári Hondával száguldó magyar versenyző mögött két csapattársa, Robb Huff és Tiago Monteiro zárta a 30 perces gyakorlást.
ápr. 22
13:45
Red Bull Air Race: repülni vitte cseh vetélytársait Hannes Arch (She)
Az Abu-Dzabiban történt meglepő események után a Red Bull Air Race pilótái újra rajthoz állnak az idei szezon második helyszínén, Spielbergben. Az osztrák Red Bull Ring felett kiderül, hogy az olyan nagy esélyesek, mint Matt Hall, Martin Sonka illetve Hannes Arch megbirkóznak-e az új szabályokkal és visszatérnek-e az élbolyba, vagy a tavaly kevésbé jól szereplő Nicolas Ivanoff, Matthias Dolderer…
ápr. 22
13:51
Lovrencsics Gergő távozik a Lech Poznantól (Metropol)
Csak a szezon végéig marad a lengyel Lech Poznan labdarúgócsapatánál Lovrencsics Gergő.
ápr. 22
14:03
Eb 2016: C. Ronaldo sérülése a portugál kapitány szemével (She)
Cristiano Ronaldo minapi sérülése némi aggodalmat okoz egyik Eb-csoportellenfelünk, Portugália háza táján, de Fernando Santos szövetségi kapitány szerint nincs nagy baj, ő nyugodt – pláne, hogy egy másik sérült labdarúgója helyére, úgy tűnik, talált megfelelő helyettest.
ápr. 22
14:05
Atlético: eldőlt, az alapember nem játszik a Bayern ellen (She)
Diego Godínnak, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid védőjének három mérkőzést kell kihagynia sérülés miatt.
ápr. 22
14:19
Barcelona: Suáreznek ez már sok volt, megvédte Neymart (She)
Luis Suárez, a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona uruguayi csatára védelmébe vette csapattársát, a brazil Neymart, mert szerinte mindenki őt okolja a katalánok utóbbi hetekben mutatott gyengébb teljesítményéért.
ápr. 22
14:54
Afrika: káosz – elhunyt bírót jelöltek ki a hétvégi bajnokira (She)
Totális a fejetlenség a Nigériai Labdarúgó-szövetségben. A BBC riportja szerint a Warri Wolves és a Giwa FC vasárnapi bajnoki mérkőzésére egy januárban elhunyt játékvezetőt jelöltek ki.
ápr. 22
14:56
West Ham: spanyol U-válogatott támadó érkezik Valenciából (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League 6. helyén álló West Ham United megegyezett a Valencia fiatal támadójával, Toni Martínezzel.
ápr. 22
15:12
MU: bordeaux-i középpályást néztek ki a „vörös ördögök”? (She)
Francia lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United árajánlatot kért a Bordeaux-tól Adam Ounasra.
ápr. 22
16:06
Kép: a mezgyártó véletlenül megmutatta a Pool új mezét (She)
A héten már keringtek az interneten képek a Premier League-ben szereplő Liverpool 2016–2017-es szezonra készült hazai szereléséről, és péntekre virradó éjjel a klub mezgyártója is engedett némi betekintést – értesülések szerint véletlenül. Lehet benne valami, hiszen a New Balance weboldalára kikerült képeket valamivel később leszedték.
ápr. 22
16:08
Videó: brutális földet érés – csoda, de nem bénult le a rögbis (She)
Az átlagosnál jóval keményebb ütközésnek lehettek tanúi a nézők a Super XV rögbibajnokságban játszott Highlanders–Sharks (14–15) mérkőzésen. A Highlanders játékosát, Jason Emeryt kiállították, miután brutálisan ütközött Willie le Roux-val. Csodával ér fel, hogy egyik játékosnak sem lett baja.
ápr. 22
16:24
Dopping: újabb öt olasz atlétát tisztáztak a vádak alól (She)
Újabb öt atlétát mentett fel az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingellenes bírósága a december elején megfogalmazott vádak alól.
ápr. 22
16:39
Újabb öt olasz atlétát tisztáztak a doppingvétség vádja alól (Metropol)
Az atlétákkal szemben azt hozták fel, hogy nem működtek együtt mintavételnél, nem találták őket a megadott helyen.
ápr. 22
17:15
Real: eldőlt, C. Ronaldo először hagy ki bajnokit a szezonban (She)
Szezonbeli első bajnoki mérkőzését hagyja ki Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója, aki nem játszik szombaton a Rayo Vallecano elleni találkozón.
ápr. 22
17:15
Ronaldo megsérült, nem játszik a hétvégén (Metropol)
Szezonbeli első bajnoki mérkőzését hagyja ki Cristiano Ronaldo.
ápr. 22
17:17
Videó: Bácsié a nap dobása – az olimpián is elfogadnánk ezt (She)
Az ulánbátori birkózó olimpiai selejtezőn Bácsi Péter egyik akcióját választották meg a nap dobásának. A világbajnoki ezüst- és bronzérmes horvát Neven Zugaj elleni mutatványa tényleg nagyon látványos.
ápr. 22
17:33
Videoton: a gólvágó Dinót nézték, két U17-es jön Ciprusról (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosmegfigyelőket küldött Ciprusra, ahol az Anorthoszisz Famaguszta támadóját, Dino Ndlovut térképezték fel.
ápr. 22
17:51
NS Hosszabbítás: ennyibe kerül az Eb-utazás (She)
Szombaton ismét nyolcoldalas Hosszabbítás melléklettel jelenik meg a Nemzeti Sport.
ápr. 22
18:09
Női kézi: világbajnok kapussal erősít a Vardar Szkopje (She)
A következő szezontól a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Mayssa Pessoa, a CSM Bucuresti brazil kapusa.
ápr. 22
18:11
FTC: dortmundi fiatalok jöhetnek kölcsönbe a csapathoz (She)
A Fradi részéről Orosz Pál, Lisztes Krisztián és Theo Schneider a Borussia Dortmund vendége volt a közelmúltban. A zöld-fehérek tanulmányozták a német klub utánpótlását, marketingtevékenységét, azt, hogy miként építi fel sportszakmai struktúráját, arculatát. A FradiMédia videójából az is kiderül, hogy mekkora esélye van annak, hogy egy dortmundi labdarúgó a Ferencvároshoz jöjjön.
ápr. 22
18:13
PL: Hazard és Mignolet is a szezon legrosszabb csapatában (She)
A The Telegraph összeállította az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2015–2016-os kiírásának legrosszabb csapatát.
ápr. 22
18:15
Cselgáncs Eb: Gercsák Szabina bronzért küzdhet (She)
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina a bronzéremért küzdhet pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban.

Keresés