2016. március 30. szerda

márc. 30
0:42
Vb 2018: James gólpassza, Bacca duplája – Kolumbia sikere (She)
A kolumbiai labdarúgó-válogatott 3–1-re nyert Ecuador ellen a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat 6. fordulójában.
márc. 30
1:15
Tenisz: Djokovics újabb sikere – már negyeddöntős (She)
A világelső szerb Novak Djokovics két szettben (6:3, 6:4), de kiélezett mérkőzésen múlta felül a 22 esztendős Dominic Thiemet a miami kemény pályás tenisztorna férfiversenyében, és bejutott a negyeddöntőbe. A világranglista 14. helyén álló osztrák játékos nagy csatára késztette Djokovicsot, ám a 15 bréklabdájából csak egyet használt ki – akkor is ellenfele ütött kettős hibát –, így nem tudott…
márc. 30
6:00
Leállíthatják az egyik legfontosabb olimpiai helyszín építését (Infostart)
Megtiltotta az augusztusi, riói olimpia egyik legfontosabb helyszínének számító Deodoro komplexum építkezésének további finanszírozását kedden a brazil szövetségi bíróság.
márc. 30
6:33
Portugália legyőzte a belga labdarúgó-válogatottat (Infostart)
A világranglista-vezető belga csapat idegenben 2-1-re kikapott keddi barátságos mérkőzésén a portugál labdarúgó-válogatottól, amely a nyári Európa-bajnokságon a magyarok csoportellenfele lesz.
márc. 30
7:09
Vb 2018: brazil pontmentés 0–2 után, argentin és uruguayi siker (She)
Uruguay és Argentína is hazai pályán nyert soros riválisa ellen a 2018-as labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának hatodik fordulójában, a brazilok viszont kétgólos hátrányból, a 92. percben szerzett góllal mentették döntetlenre a Paraguay elleni idegenbeli mérkőzésüket.
márc. 30
7:45
Női kézi: az NB I-es élcsapatok Balatonboglárról válogatnak (She)
A kézilabda utánpótlásának egyik legfontosabb hazai bázisa a balatonboglári Nemzeti Kézilabda-akadémia, amelynek menedzser-igazgatója, Mocsai Tamás büszke az intézmény remek munkájára és eredményeire.
márc. 30
7:45
Vezetőedző-csere az Aston Villánál (Metropol)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Remi Garde, az angol labdarúgó Premier League-ben sereghajtó Aston Villa vezetőedzője.
márc. 30
8:03
NBA: megvan a Golden State Warriors 67. győzelme (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában 67. győzelmét aratta a Golden State Warriors, amely otthon nyert nyolc ponttal a Washington Wizards ellen. A ligaelső tovább őrzi hazai veretlenségét: szezonbeli diadalszériája 36 meccsnél tart, az előző idényt is beleszámítva viszont már 54 sikeres találkozón van túl. A címvédő 67/7-es mutatóval várja az alapszakasz hajráját,…
márc. 30
8:03
A kihívó is csodagyerek (Metropol)
Végleg áttört a komputergeneráció a sakkvilágban: a hétfőn véget ért világ­bajnok­jelölti tornán is a fiatalok dominálták a küzdelmet.
márc. 30
8:05
Rio 2016: leállíthatják az egyik legfontosabb helyszín építését (Metropol)
A Petrobras állami olajipari óriáscég körüli korrupciós botrány miatt hónapok óta súlyos gazdasági és belpolitikai válság uralkodik.
márc. 30
8:36
Vb 2018: Mexikó továbbjutott, az amerikaiak javítottak (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének CONCACAF-zónájában Mexikó hazai pályán 2–0-ra legyőzte Kanadát, így a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül bejutott a kvalifikációs sorozat következő szakaszába. Az amerikaiak négy nappal ezelőtt kétgólos vereséget szenvedtek Guatemalában, ezúttal azonban házigazdaként 4–0-ra megverték riválisukat.
márc. 30
8:54
Videó: CR trükksorozatától még most is forognak a védők… (She)
Mint arról beszámoltunk, Portugália pazar első félidőt mutatott be Cristiano Ronaldo és Nani vezérletével Belgium ellen, s 2–1-re legyőzte a világelsőt. A találkozón a Real Madrid klasszisa valóban formában volt, ezt mutatja ez a cselsorozat is…
márc. 30
9:12
Elődöntős Kuznyecova Miamiban (Infostart)
Bejutott az elődöntőbe Szvetlana Kuznyecova a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán.
márc. 30
9:12
NB I: Kassai Felcsúton fúj, Farkas vezeti a DVSC–Fradit (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették az NB I 28. fordulójának bíróküldését. A DVSC–Ferencváros mérkőzést Farkas Ádám vezeti, míg a másik tévés meccsen, a Vasas–Újpest találkozón Karakó Ferenc fújja a sípot.
márc. 30
9:12
Kovács Csaba nem pesszimista, hanem realista (Metropol)
A jég­korong­szövet­ség elnöke szerint jogos igény, hogy mihamarabb tisztázódjon, mely csapatokkal indul ősszel a MOL Liga.
márc. 30
9:14
U17: a válogatott az első idei meccsén kikapott a norvégoktól (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Telkiben az első idei nemzetközi mérkőzésén 1–0-ra kikapott Norvégiától.
márc. 30
9:27
Bulvár: Fogadj nyugodtan, Jézust már nem érdekli! (Agroinform)
Az egyik brit fogadóiroda hatalmas öngólt lőtt, amikor Jézus Krisztus halálával poénkodva biztatta fogadásra ügyfeleit.
márc. 30
9:48
Légiósok: Priskin reméli, hogy megnehezítik Storck munkáját (She)
A Horvátország elleni felkészülési mérkőzésen térdszalagsérülést szenvedő Priskin Tamás teljes felépülése négy-öt hetet vehet igénybe, optimális esetben a bajnokság utolsó három-négy fordulójára térhet vissza a Slovan Bratislava kezdőjébe. A támadónál még a műtét lehetősége is felvetődött, ám minden bizonnyal nem kell kés alá feküdnie.
márc. 30
10:06
Rio 2016: Kolumbiával teljes a férfi futballtorna mezőnye (She)
Utolsóként Kolumbia jutott ki a riói olimpia férfi labdarúgótornájára, miután a pótselejtezőn 3–2-es összesítéssel felülmúlta az Egyesült Államokat.
márc. 30
10:08
Videó: Messi most berúgta a büntetőt, Dani Alves sutával talált be (She)
Edinson Cavani egygólos győzelemhez segítette találatával Uruguayt Peru ellen a 2018-as labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának hatodik fordulójában. Lionel Messi most nem hibázott és gólra váltotta Argentína büntetőjét Bolívia ellen, Arturo Vidal duplázott a Venezuela-Chile (1–4) meccsen, míg Dani Alves a 92. percben sutával lőtt gólt Paraguaynak, amivel  a brazilok – kétgólos…
márc. 30
10:24
Érdi és Cholnoky olimpiai kvótás helyen (Infostart)
Érdi Mária (Laser Radial) és a szörfös Cholnoky Sára négy futam után olimpiai indulást érő helyen áll a vitorlázók utolsó európai kvalifikációs versenyén, Palma de Mallorcán.
márc. 30
10:24
FIFA: Kelemen Dávid feljelentette a Hapoel Tel-Avivot – sajtóhír (She)
A legolvasottabb izraeli sportportál, a One szerint Kelemen Dávid feljelentette a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) volt izraeli klubját, a Hapoel Tel-Avivot, valamint annak tulajdonosát, Amir Kabirit, illetve gazdasági igazgatóját, Aigle Pomert.
márc. 30
10:26
PL: távozott posztjáról az Aston Villa menedzsere (She)
Közös megegyezéssel távozott a posztjáról Rémi Garde, az angol labdarúgó Premier League-ben sereghajtó Aston Villa menedzsere.
márc. 30
10:42
Arsenal: „Fantasztikus játékos, beleillene a Barcába” (She)
Ian Rush, a Liverpool korábbi játékosa szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal középpályása, Aaron Ramsey kitűnő igazolás lenne az FC Barcelona számára.
márc. 30
10:45
3-as metró - Buszhiány miatt csúszik a felújítás? (Behaviour)
A DK felszólította a fővárost, hogy vegyenek buszokat.
márc. 30
10:54
El Clásico: Közeledik a derbi, de az oddsok ingadoznak (Agroinform)
Hullámvasúton az oddsok, de átlagosan 1.60-ért fogadhatunk a Barcelona győzelmére a Real Madrid ellen.
márc. 30
11:00
Jégkorong: a megműtött Banham visszatér a válogatotthoz (She)
A májusi világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott egyik meghatározó játékosa, a térdműtéten áteső Banham Frank is ott lesz a kedden kezdődő összetartáson.
márc. 30
11:02
Eb 2016: Négy pontot össze lehet szedni, azzal pedig… – Dárdai (She)
A válogatott szünet miatti hosszú hétvégét Magyarországon töltötte Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) harmadik helyén álló Hertha vezetőedzője, aki szombaton a PMFC öregfiúkcsapatában is pályára lépett. A korábbi szövetségi kapitánya a Baranya megyei regionális portálnak adott nyilatkozatában szót ejtett a magyar–horvát felkészülési mérkőzésről (1–1), valamint a…
márc. 30
11:04
Chelsea: tik-tak, Pato froclizására külön honlap készült (She)
Alexandre Pato január végén szerződött a Chelsea-hez, ám a 26 éves támadó azóta sem lépett pályára új csapatában, mivel a hírek szerint gond van az erőnlétével. Most már ráadásul azt is bármikor megtudhatjuk, pontosan mióta nem játszik a brazil, ennek számolására ugyanis külön honlap készült.
márc. 30
11:06
Videó: útban volt a védő, az év öngólját hozták össze (She)
Nem mindennapi góllal szerzett vezetést Japán Szíria ellen a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezősorozatában. A szír kapus magabiztosan kiütötte a labdát, azonban nem számolt csapattársával, Hamdi Faiszal al-Maszrival, aki ezzel az öngóllal előnyhöz juttatta a távol-keletieket. A találkozó 5-0-s japán sikerrel ért véget.
márc. 30
11:15
Videó: ismét nagy gólt vágott Payet, most az oroszoknak (She)
Dimitri Payet néhány hete a Manchester United kapujába talált be, most pedig látványos góllal vette ki a részét Franciaország győzelméből az Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen (4-2). A  West Ham United francia középpályása a meccs 64. percében szabadrúgásból volt eredményes.
márc. 30
11:33
Rio 2016: Chris Paul nem lesz háromszoros olimpiai bajnok (She)
Nem lesz ott a riói játékokon Chris Paul, az amerikaiak kétszeres olimpiai bajnok kosárlabdázója. A 2008-ban és 2012-ben aranyérmes játékos távolmaradását Jerry Colangelo, az amerikai szövetség elnöke jelentette be, hozzátéve: Paul fontos szerepet játszott a válogatottban, és tiszteletben tartják a döntését.
márc. 30
11:51
DVSC: úgy tűnik, hogy a 15 éves kapus a PL-klubhoz szerződik (She)
A DVSC-Teva korosztályos válogatott kapusa, Deczki Máté decemberben az angol élvonalbeli Stoke Citynél járt egyhetes ismerkedésen. A 15 esztendős játékos olyan jó benyomást tett a klub szakembereire, hogy a Stoke-nál már csak arra várnak, Deczki betöltse a 16. életévét, ekkor pedig szerződtethetik – számolt be róla a dehir.hu.
márc. 30
12:24
Darts: Smith-től és Thorntontól veszünk búcsút? - szakértői tippek és vélemények (Agroinform)
Cardiffban folytatódnak a Premier League küzdelmei, a PDC Hungarian Fan Club adminjai pedig ismét megtették tippjeiket.
márc. 30
12:27
Eb 2016: Bécsben már az osztrák–német döntő is téma (She)
A Magyarországgal azonos Eb-csoportba sorsolt Ausztria Bécsben 2–1-re kikapott Törökországtól felkészülési mérkőzésen. Az NSO Tv stábja a találkozó előtt az osztrák szurkolókat kérdezte a nyári Európa-bajnokságról és a magyar válogatottról.
márc. 30
12:29
Bayern: rossz hírek, Robben ismét hetekre kidőlt? (She)
Egybehangzó lapértesülések szerint körülbelül öt hét kihagyás vár Arjen Robbenre, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München sztárjára.
márc. 30
12:31
La Liga: eritreai válogatott csatár Megyeri csapatában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban kieső helyen álló Getafe a szezon végéig szóló szerződést kötött Henok Goitommal, a La Liga történetének egyetlen eritreai játékosával.
márc. 30
12:45
Man. City: Demichelist tiltott fogadással vádolják Angliában (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) vizsgálatot indított fogadásokkal összefüggésben Martín Demichelisszel, a Manchester City argentin védőjével szemben.
márc. 30
12:47
FIFA: Infantino kitart a 40 csapatos világbajnokság mellett (She)
Továbbra is kitart a 40 csapatos világbajnokság ötlete mellett Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke.
márc. 30
13:03
Hertha: itt az ideje, hogy helyesen ejtsék ki Dárdai nevét (She)
Bármennyire is furcsa, sokan még mindig nem tudják helyesen kiejteni Dárdai Pál nevét Németországban. A Bundesligában dobogós helyen álló Hertha BSC vezetőedzője a SPORT1-nek adott exkluzív interjút, amelyben megtanította a riporternek, hogyan kell kimondani a nevét.
márc. 30
13:03
Bundabotrány: kilenc felfüggesztett, hat pénzbüntetés (Metropol)
A labdarúgó REAC-mérkőzések fogadási csalási ügyében az első fokon hozott ítéletet a bíróság.
márc. 30
13:24
Melegházasság a Deák téren - Tényi bejelentett (Behaviour)
Szerinte az esküvő sokakban válthatott ki megbotránkozást.
márc. 30
13:39
Horvátország: sokba kerülhet a budapesti meccs a Pool védőjének (She)
Bár a budapesti felkészülési mérkőzésen (1–1) pályára sem lépett, mégis könnyen kegyvesztett lehet a horvát válogatottnál Dejan Lovren. A Liverpool labdarúgója – akit a szombati összecsapáson a cserék közé jelölt a szövetségi kapitány – rossz hozzáállásával vívta ki Ante Cacic haragját.
márc. 30
13:39
Miami tenisztorna: Könnyedén juthatnak elődöntőbe Babosék (Agroinform)
A magyar-kazah kettős a negyeddöntőben egy ukrán páros ellen lép pályára a miami tenisztorna szerdai játéknapján.
márc. 30
13:41
Férfi vízilabda: kényszerű csere az olimpiai selejtezős keretben (She)
Kényszerű csere történt a magyar férfi vízilabda-válogatott keretében: Kis Gábor sérülése miatt nem utazhat el a trieszti olimpiai kvalifikációs tornára, helyére Benedek Tibor szövetségi kapitány Bedő Krisztiánt jelölte, így ő harcolhat centerként (Hárai Balázs mellett) a vasárnap kezdődő viadalon.
márc. 30
13:57
Barca: újabb sérülés, de ez már súlyos – hetekre kidőlt a védő (She)
Térdsérülést szenvedett Jérémy Mathieu, a Barcelona labdarúgócsapatának francia válogatott védője, akire az első hírek szerint többhetes kihagyás vár.
márc. 30
13:59
Legendák vb-je: megvan Puskás ellenfele a döntőben, lehet szavazni! (She)
Mint arról beszámoltunk, Puskás Ferenc bejutott a döntőbe a goal.com által szervezett, „Legendák világbajnoksága” névre keresztelt szavazáson, melyben minden idők legjobb futballistáját keresik. Időközben az ellenfele is megvan a fináléban, sőt, már szavazni is lehet!
márc. 30
14:51
Fürth: a középpályás súlyosan megsérült a diszkóban (She)
Zlatko Tripic, a német labdarúgó-másodosztályban (Bundesliga 2.) szereplő Greuther Fürth középpályása húsvéthétfőn balesetet szenvedett az Indabahn nevet viselő helyi diszkóban, miután egy galériáról leesve több métert zuhant.
márc. 30
14:51
Premier League: Érthetetlen edzőváltás a nagy múltú csapatnál (Agroinform)
Nem történt meglepetés, Remi Garde-ot, az Aston Villa menedzserét szerda reggel menesztették.
márc. 30
14:53
NB I: az MLSZ megváltoztatta az MTK–DVTK helyszínét (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága úgy határozott, megváltoztatja az április 9-i MTK–DVTK NB I-es összecsapás helyszínét.

Keresés