2016. március 21. hétfő

márc. 21
0:27
Real Madrid: felpörgött a BBC! - videó (Infostart)
A Real Madrid simán, négygólos győzelmet aratott a vendég Sevilla felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnap esti rangadóján.
márc. 21
0:27
NB I: Eppel remek kapásgólja, bohózat a Loki meccsén – videók (She)
Összesen 12 gólt szereztek a csapatok a labdarúgó NB I 26. fordulójában, tehát kereken kétgólos átlagot produkáltak. Kiemelendő Eppel Márton nagyszerű gólja a Budapest Honvédban, de emlékezetes marad az MTK finoman szólva is érdekes találata a Debrecen ellen. A Diósgyőr találatai sem csúnyák…
márc. 21
0:31
Hétfői sportműsor: német és argentin bajnoki a tévében (She)
A hétvégi hajtás után hétfőn viszonylag eseménytelen lesz a sportvilág, de azért találhatunk kedvünkre valót a televízióban. Íme, a mai sportműsor.
márc. 21
7:15
NBA: Nowitzki remekelt, csatlakozott Jordanékhez (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Dallas Mavericks hazai parketten hosszabbítás után 132–120-ra legyőzte a Portland Trail Blazerst. Dirk Nowitzki remekelt a hazaiaknál, negyven pontjából nyolcat a ráadásban dobott. A német kosaras Michael Jordan, Kareem Abdul-Jabbar és Karl Malone után a negyedik, aki 37 évesen (vagy idősebbként) legalább negyven pontot…
márc. 21
7:17
NHL: a Wild negyedszer is legyőzte a Chicagót a szezonban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Minnesota Wild szétlövéssel 3–2-re nyert a Chicago Blackhawks vendégeként, így négy mérkőzésből negyedszer győzte le a címvédőt az idényben. A Pittsburgh Penguins sorozatban hatodszor nyert, miután 6–2-re kiütötte a Washington Capitalst. A Pittsburgh legutóbbi hat meccséből négyszer legalább négy gólt ütött (kétszer négyet,…
márc. 21
7:51
NB I: El kellett volna, rúgnom a labdát, de… – így a bakizó kapus (She)
Mint beszámoltunk róla, az MTK legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 26. fordulójában, ezzel elodázta az FTC bajnoki címet, a találkozó egyetlen gólja pedig nem mindennapi találat volt, Bozidar Radosevic hibájának Darko Nikacs örült.
márc. 21
7:51
Szezonnyitó sportfesztivál a Velencei-tónál (Metropol)
A Velencei-tó körüli futás a sportszerető barátok és családok jó hangulatú összejövetele.
márc. 21
8:06
Szilágyi Áron: a londoni úton Rióba (Infostart)
Harmadik olimpiáján vesz részt augusztusban Szilágyi Áron olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó, aki a riói ötkarikás játékokra a négy éve már bevált - aranyérmet eredményező - módon akar felkészülni.
márc. 21
8:09
Légiósok: Meglátjuk, mit hoz a nyár – Nikolics a klubváltásról (She)
Nikolics Nemanja, a lengyel élvonalbeli bajnokságban listavezető Legia Warszawa magyar válogatott támadója elismerte, a téli átigazolási időszakban mesés ajánlatra mondott nemet.
márc. 21
8:11
Vasas: Czvitkovics több társával elégedetlen, a tüzet hiányolja (She)
Czvitkovics Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas középpályása sérülése miatt kénytelen a partvonal mellől nézni társait, akik közül többekkel elégedetlen, a tüzet hiányolja belőlük. Ennek ellenére bízik benne, sikerül kiharcolnia csapatának a bennmaradást.
márc. 21
8:27
Eb 2016: Szép lenne, ha nem lenne ott a keretben… – öccse Szalai Ádámról (She)
Szalai Vilmos szerint bátyja, Szalai Ádám biztosan ott lesz a keretben a nyári Európa-bajnokságon, véleménye szerint testvérének nagyon nehéz a helyzete a Hannovernél.
márc. 21
9:03
Férfi kézi BL: Iváncsik hát mögötti gólja csak a negyedik legszebb (She)
Az EHF Tv megválasztotta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének legszebb jeleneteit és álomcsapatát. Az MVM Veszprémből Iváncsik Gergő és Renato Sulic került be az összefoglalókba.
márc. 21
9:03
Egyelőre még várni kell a bajnokavatásra (Metropol)
A sereghajtó Békéscsaba pontszámban már beérte a Vasast.
márc. 21
9:36
Újpest: „Vérlázító, felháborító!” – Balajcza nagyon kifakadt társaira (She)
A bennmaradásért küzdő Békéscsaba otthonában kapott ki a céljának a dobogót kitűző Újpest a labdarúgó NB I 26. fordulójában a hétvégén. A fővárosi lila-fehér csapat kapitánya, Balajcza Szabolcs nagyon mérges volt társaira, azt mondta, el kell magyarázniuk néhány játékosnak, milyen klubnál szerepelnek.
márc. 21
9:38
Légiósok: Dzsudzsáknak játék helyett a szelfizés jutott – fotó (She)
Bár Dzsudzsák Balázs nem kapott lehetőséget vasárnap a Bursasporban – amely 4–1-re nyert a Kasimpasa ellen a török élvonalbeli bajnokság 26. fordulójában –, a magyar válogatott csapatkapitánya nem mondott nemet egy közös fényképre az egyik szurkolóval.
márc. 21
9:42
Heti műsor: A Storck-csapat megkezdi felkészülését az Eb-re (Agroinform)
A héten a barátságos válogatott mérkőzések játsszák a főszerepet, a mieink Horvátországot látják vendégül szombaton.
márc. 21
9:54
Légiósok: Dzsudzsák szelfizett a Bursaspor szurkolóival – fotó (She)
Bár Dzsudzsák Balázs nem kapott lehetőséget vasárnap a Bursasporban – amely 4–1-re nyert a Kasimpasa ellen a török élvonalbeli bajnokság 26. fordulójában –, a magyar válogatott csapatkapitánya nem mondott nemet egy közös fényképre az egyik szurkolóval.
márc. 21
9:56
NB I: négy Fradi-öröm, de a nagy ünneplés elnapolva (She)
Négyszer is örülhetett a Ferencváros a Vasas otthonában, de a nagy ünneplést elnapolta az MTK, miután otthon legyőzte a DVSC-t, így egyelőre nem bajnok a zöld-fehér csapat. Nagy küzdelem, akrobatikus megoldások – a labdarúgó NB I 26. fordulójának legjobb képeiből válogattunk.
márc. 21
10:12
Sportfogadás: 200 forint, egy őrült szelvény, majd’ 1 milliós nyeremény (She)
A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most valaki egy kétszázassal keresett kis híján egymillió forintot. Igaz, ehhez kellett egy őrült szelvény is…
márc. 21
10:12
Már 90 magyar sportoló szerzett riói kvótát (Metropol)
A hétvégén két gyalogló, Venyercsán Bence és Kovács Barbara, illetve a párbajtőröző Szász Emese biztosította be ötkarikás helyét.
márc. 21
10:14
F1: „Ez volt a legnagyobb” – Alonso F1-es balesetei (She)
Az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon Esteban Gutiérrezzel történt koccanását követően hatalmasat bukó Fernando Alonso szerint ez volt a legnagyobb balesete karrierje során. Pedig volt néhány korábban is.
márc. 21
10:30
Arsenal: A médiától elfogadom, na de a szurkolóink?! – Wenger (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere elismerte, rosszulesik neki, hogy nem kap bizalmat a szurkolóktól.
márc. 21
10:32
Aranycipő: CR-nek sokba került a büntető, Niko Lukaku előtt (She)
Új társa van az élen Gonzalo Higuaínnak az Aranycipőért folytatott versenyben, Jonas a harmadik helyre taszította Cristiano Ronaldót. Nikolics Nemanja újabb két találatával feljött a 16. helyre.
márc. 21
10:33
Vélemény: Amikor csak a targoncásnak van gerince (Agroinform)
Havi több millió forintért nem jár annyi, hogy "bocs, szarok voltunk, elnézést kérünk tőletek"?
márc. 21
10:48
Eligazol az Evertontól Tim Howard (Infostart)
Tim Howard tíz év után eligazol az Evertontól, és nyártól az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban szereplő Colorado Rapidsben folytatja a pályafutását.
márc. 21
10:48
Man. City: két játékos is kidőlt, kihagyják a válogatott mérkőzéseket (She)
Joe Hart és Raheem Streling, a Manchester City két játékosa is izomsérülést szenvedett a Manchester United elleni derbin, így kénytelenek lesznek kihagyni az angol válogatott Németország és Hollandia elleni összecsapásait.
márc. 21
11:06
Juventus: a rekorder Buffon óriási gesztust tett csapattársainak (She)
Immár Gianluigi Buffon tartja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) góltalansági rekordját, miután 974 percen keresztül maradt érintetlen a hálója. A Juventus világbajnok játékosa a Torino elleni 4–1-re megnyert mérkőzés után a Twitteren az összes csapattársának megköszönte, hogy segített neki a csúcsdöntésben.
márc. 21
11:08
Válogatott: 2018 nyaráig Bernd Storck a kapitány – hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor hétfőn sajtótájékoztatón bejelentette, hogy 2018 nyaráig meghosszabbították Bernd Storck szövetségi kapitányi megbízatását.
márc. 21
11:24
Bernd Storck meghosszabbította szerződését (Infostart)
További két évvel, 2018. június 30-ig meghosszabbította szerződését Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki a jövőben is ellátja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sportigazgatói feladatait.
márc. 21
11:42
Szavazás: Ön örül Bernd Storck szerződéshosszabbításának? (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor hétfőn sajtótájékoztatón bejelentette, hogy 2018 nyaráig meghosszabbították Bernd Storck szövetségi kapitányi megbízatását.
márc. 21
11:42
Elmarad egy összetartás, változik a menetrend (Metropol)
Az április 7-12. (csütörtök-kedd) között tervezett válogatott összetartás helyett a játékosok a klubjaikban készülhetnek.
márc. 21
11:44
Négy orosz atléta bukott meg meldoniummal (Metropol)
Az orosz atléták nemzetközi eltiltása ellenére az ország négy sportolója is megbukott a meldonium nevű szerrel az utóbbi időszakban.
márc. 21
11:45
Magyar Válogatott: Bernd Storck a 2018-as világbajnokságig kapitány marad (Agroinform)
Csányi Sándor hétfőn jelentette be, Bernd Storck 2018-ig marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 21
11:46
Bernd Storck 2018 nyaráig marad (Metropol)
Segítője, a játékosként világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes Andres Möller is marad a nemzeti csapatnál.
márc. 21
12:15
Haladás: Király nem elégedett csapata hozzáállásával (She)
Király Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás magyar válogatott kapusa saját honlapján értékelte csapata márciusi teljesítményét. A 39 esztendős játékos elmondta, sok mindenben kell javulnia a gárdának.
márc. 21
12:17
PL: még a héten távozhat a kiesőjelölt menedzsere (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) utolsó helyén szerénykedő Aston Villa napokon belül elbocsáthatja Rémi Garde-ot, a csapat menedzserét.
márc. 21
12:19
Videó: magasba emelte a kupát, ekkor nem várt esemény történt (She)
A Standard Liege 2–1-re legyőzte az FC Bruges-t a labdarúgó Belga Kupa döntőjében, így öt év után ismét elhódította a trófeát. A kupát a csapatkapitány, Adrien Trebel emelte a magasba, ekkor azonban a társai jól megtréfálták.
márc. 21
12:33
F1: Sainz nem tud nyomás alatt tartani – Verstappen (She)
Max Verstappen nem higgadt le az Ausztrál Nagydíjat követően, a Toro Rosso holland pilótája azt is jelezte, hogy mostantól nem érdekli, mit tesz a csapat, és azt is tudja, hogy nem csapattársa, Carlos Sainz Jr. az igazi ellenfele.
márc. 21
12:35
Válogatott: „Storck hosszú távon gondolkodjon a válogatottban” (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke bejelentette, hogy 2018-ig meghosszabbították a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck szerződését. Íme, a teljes sajtótájékoztató vágatlanul!
márc. 21
13:12
Tenisz: Vajon sikerül meglepetést okoznia a magyar tehetségnek? (Agroinform)
A 17 éves Stollár Fanny hétfő este Polona Hercog ellen lép pályára a miami tenisztorna első selejtezőkörében.
márc. 21
13:27
F1: a Mercedes tudja, hol gyenge, s tudta, hogy baj lehet (She)
A Mercedes-istállónál elismerték, hogy valós probléma van a rajtolásukkal. Az Ausztrál Nagydíjon a második sorból induló Sebastian Vettel elhúzott Lewis Hamilton és Nico Rosberg között, majd az első kanyarkombinációban Kimi Räikkönen is elhúzott az „ezüstnyilak" mellett.
márc. 21
13:29
Videoton: szerződést bontottak Rudolffal – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megállapodással szerződést bontott Rudolf Gergellyel.
márc. 21
13:45
Női kézi: öt távozó, két válogatott érkező a Debrecennél (She)
A DVSC-TVP női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, öt játékos távozik, három pedig érkezik a klubhoz.
márc. 21
13:47
F1: Rosszul aludtam, sajognak a bordáim – Alonso „másnapja” (She)
Fernando Alonso rosszul aludt az Ausztrál Nagydíj utáni éjszakán, s reggel sajgó bordákkal ébredt fel. A svájci Blick újságírója futott vele össze Melbourne mellett, St. Kilda strandján.
márc. 21
14:03
"Alonso becsapta a halált 200 kilométer/óránál" (Infostart)
A nemzetközi sajtó főként Nico Rosbergnek, a Mercedes német pilótájának a győzelmét, továbbá a mclarenes Fernando Alonso balesetét taglalta a Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj másnapján.
márc. 21
14:03
NB I: PAFC, Vasas, Csaba – melyik kiesőjelöltnek nehezebb a sorsolása? (She)
Hét forduló van hátra a labdarúgó NB I 2015–2016-os kiírásából, s a huszonkét pontos előnnyel éllovas Ferencváros gyakorlatilag bajnoknak tekinthető, a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekért pedig óriási csata várható. A bennmaradásért hasonlóan izgalmas küzdelem van kilátásban, hiszen a tabella tizedik helyén álló Puskás Akadémiának 23, az utolsó előtti és utolsó pozícióban lévő Vasasnak és…
márc. 21
14:18
La Liga: bajban az Atlético Madrid, újabb védő dőlt ki (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó­-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid három hétig nélkülözni kényszerül a combsérülést szenvedő José María Giménezt.
márc. 21
14:24
Premier League: Kétesélyes maradt a bajnokság (Agroinform)
A Manchester City bajnoki címére már közel százszoros pénzt fizetnének az online bukmékerek.
márc. 21
14:36
Videó: Messi lövése eltalálta egy nő csuklóját, majdnem elájult (She)
Fájdalmas élménnyel végződött egy Villarreal-szurkoló számára a Barcelona elleni hétvégi bajnoki mérkőzés (2–2) a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójában. A katalánok sztárja, Lionel Messi a 15. percben a kapu fölé lőtt, a labda pedig egy csinos hölgy felé tartott, aki elütötte azt a kezével, de a csuklója megrándult. Íme!
márc. 21
14:38
Fradi: a szlováknak esélye nyílt rá, hogy ott legyen az Eb-n (She)
Stanislav Sesták, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szlovák játékosa is meghívót kapott hazája Európa-bajnokságra készülő nemzeti válogatottjába.

Keresés