2016. március 9. szerda

márc. 9
0:06
Fotó: Nikolics Nemanja büszkén számolt be a látogatásunkról (She)
Lengyelországi légióskörútunk utolsó előtti napján Nikolics Nemanját látogattuk meg, aki nagy szeretettel látta vendégül stábunkat. Sőt a Legia Warszawa gólvágója a Facebook-oldalán is beszámolt egy fotóval a közös délutánról. A varsói látogatásról hamarosan bővebben olvashatnak az NSO-n!
márc. 9
0:24
Szerdai sportműsor: BL, NB I, női kézi Eb-selejtező (She)
Újabb két csapat foglalja el a helyét a labdarúgó BL negyeddöntőjében, de a hazai sportkínálat is gazdag lesz szerdán. Íme, a mai sportműsor.
márc. 9
2:12
Ski Tour Canada: norvég dominancia a nőknél (She)
A kanadai Canmore-ban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozatába tartozó Ski Tour Canada. A férfiaknál az olasz Federico Pellegrino, a nőknél a norvég Maiken Caspersen Falla szerezte meg a győzelmet.
márc. 9
6:21
Férfi vízilabda ob I - Döntetlent játszott a Honvéd az Egerrel (Infostart)
A RacioNet Honvéd döntetlent játszott a vendég Egerrel a férfi vízilabda ob I felsőházi középszakaszának keddi játéknapján.
márc. 9
6:23
Negyeddöntőben a Real Madrid és a Wolfsburg (Infostart)
A Real Madrid az AS Romát, a Wolfsburg pedig a Gentet győzte le hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcainak keddi visszavágóin, s ezzel mindkét együttes bejutott a nyolc közé.
márc. 9
7:33
NBA: javított a Spurs, megint nyert a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján a San Antonio Spurs 116–91-re győzött a Minnesota vendégeként azután, hogy legutóbb kikapott az Indiana Pacerstől nyolc sorozatban megnyert mérkőzést követően. A Los Angeles Lakers a 2016-os naptári évben harmadszor nyert meg egymást követő két találkozót, miután 107–98-ra legyőzte az Orlando Magicet. A Lakers legutóbb a…
márc. 9
7:51
NHL: az Islanders legyőzte a Penguinst, ráadásban nyert a Bruins (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a New York Islanders 2–1-re legyőzte a Pittsburgh Penguinst, míg a Boston Bruins hosszabbítás után 1–0-ra győzött a Tampa Bay Lightning otthonában.
márc. 9
8:09
Légiósok: „Az őszi Fradi élcsapat lenne Lengyelországban” (She)
A Nemzeti Sport Online lengyelországi légióskörútján Gyurcsó Ádámot is meglátogatta. A Pogon Szczecin játékosa kiválóan futballozott a Ruch Chorzów ellen, de csapata 3-2-es vereséget szenvedett. A találkozó után a téli váltásról, a lengyel liga színvonaláról és az Európa-bajnoki álmokról beszélgettünk a magyar szélsővel.
márc. 9
8:11
FTC: megduplázták Florian Trinks MK-büntetését (She)
A játékvezető kiegészítő jelentését is figyelembe véve a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága megduplázta Florian Trinks MK-büntetését.
márc. 9
8:27
Férfi vízilabda ob I - Nyert a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros egy góllal győzött a Szeged vendégeként a férfi vízilabda ob I középszakaszának keddi játéknapján.
márc. 9
8:27
BL: Totti a Real öltözőjében járt, nem CR-t kereste – fotó (She)
Miután a Real Madrid 2–0-ra legyőzte az AS Romát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, Francesco Totti, az olasz együttes legendája a lefújást követően bement a királyi gárda öltözőjébe, hogy Sergio Ramosszal beszélhessen.
márc. 9
8:29
Barca: Kubalára, Kocsisra és Cziborra is emlékeztek (She)
Magyarország barcelonai főkonzulátusa és az FC Barcelona szervezésében hétfő este mutatták be Kocsis Tibor Magyarok a Barcáért című filmjét. A film katalóniai premierjén kicsinek bizonyult a Camp Nou négyszáz férőhelyes díszterme, az Auditorium 1899, a vetítésre pótszékeket kellett beállítani.
márc. 9
8:45
Sidi Péter reméli, Rióban fordul a szerencséje (Infostart)
Ötödik olimpiájára készül Sidi Péter, az elmúlt másfél évtized legeredményesebb magyar puskása, aki továbbra sincs kibékülve a londoni játékok után bevezetett új szabályokkal, mégis lehet, hogy éppen ezek hoznak majd neki szerencsét Rióban.
márc. 9
8:45
Barca: a brazil kapitány megérkezett Neymarért (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga hétfő délután érkezett meg a katalán városba, hogy találkozzon a Barcelona vezetőivel.
márc. 9
8:47
Vitorlázás: Berecz harmadik helyen áll a finn dingi Eb-n (She)
A riói olimpiára készülő Berecz Zsombor három futam után a harmadik helyen áll a barcelonai finn dingi Európa-bajnokságon.
márc. 9
8:49
Tenisz: Fucsovics nyolcaddöntős Csuhajban (She)
Fucsovics Márton szetthátrányból fordítva nyert a Csuhajban zajló ATP-challengertornán a hazai Hszin Kao ellen, így bejutott a nyolcaddöntőbe.
márc. 9
9:19
Barca: japán projekt nyert, ilyen lesz az új stadion – képek (She)
A Barcelona vezetőségéből és a világ legjobb építészmérnökeiből álló zsűri választott, egy japán cég építheti újra a katalánok stadionját, a Camp Nout.
márc. 9
9:36
Győzelemmel tért vissza Serena Williams (Infostart)
Bő öt héttel az Australian Open döntőjében elszenvedett veresége után győzelemmel tért vissza a teniszpályára Serena Williams, a nők világranglistájának éllovasa.
márc. 9
9:36
Légiósok: Vadócz a feleségét várja, új szerződést kaphat (She)
Vadócz Krisztián számára nem könnyű életének az a része, hogy az ausztrál Perth Glory labdarúgójaként feleségétől a fél világ választja el, de tisztában van vele, a profiknál ez olykor a karrier része.
márc. 9
9:36
BL: Unalomba fulladhat a Zenit-Benfica meccs (Agroinform)
Az odavágó alapján aligha várhatunk gólparádét a Zenit és a Benfica visszavágóján.
márc. 9
9:54
NFL: a 2016-os holt szezon összes történése egy helyen (She)
Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os idénye előtti uborkaszezon során történik.
márc. 9
9:56
FIFA: átkutatták a francia szövetség irodáit (She)
A Joseph Blatter volt FIFA-elnök elleni nyomozás keretében kedden átkutatták a Francia Labdarúgó-szövetség irodáit.
márc. 9
9:58
Olimpia 2024: világhírű sportolók a Los Angeles-i kandidálás mellett (She)
Korábbi és jelenlegi amerikai, illetve az Egyesült Államokban tréningező sportolók is segítik a 2024-es nyári olimpia rendezésére pályázó Los Angeles-i szervezőket.
márc. 9
10:12
Átkutatták a FIFA francia irodáit a Blatter-ügyben (Infostart)
A Joseph Blatter volt FIFA-elnök elleni nyomozás keretében kedden átkutatták a Francia Labdarúgó Szövetség irodáit.
márc. 9
10:12
BL: Totti csak azt bánja, hogy nem szerződött a Realhoz (She)
Nem mindennapi, hogy az ellenfél játékosát ovációval fogadják a hazai drukkerek a Real Madrid otthonában. Kedden a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Francesco Tottit, a Roma 39 éves legendáját felállva tapsolta a Santiago Bernabéu közönsége. Az olasz játékos a találkozó után elmondta, a Real Madrid miatt majdnem elhagyta kedvenc csapatát.
márc. 9
10:12
Átkutatták a francia szövetség irodáit a Blatter-ügyben (Metropol)
Blatter kétmillió svájci frankot adott Platininek, a svájci sportdiplomata utóbb értékének megfelelő kompenzációnak nevezte az összeget.
márc. 9
10:14
Világhírű sportolók sorakoztak fel Los Angeles mellett (Infostart)
Korábbi és jelenlegi amerikai, illetve az Egyesült Államokban tréningező sportolók is segítik a 2024-es nyári olimpia rendezésére pályázó Los Angeles-i szervezőket.
márc. 9
10:14
Hertha: Nem azért vagyunk itt, hogy siránkozzunk – Dárdai (She)
Pénteken nehéz feladat vár a Hertha labdarúgócsapatára: a Bundesliga 26. fordulójában a Schalkét fogadja. Dárdai Pál csapata a legutóbbi fordulóban gyenge teljesítményt nyújtva kapott ki, a magyar szakember mégsem búslakodik.
márc. 9
10:16
BL: Totti pályára lépett a Bernabéuban, így fogadták – videó (She)
Francesco Totti a 74. percben lépett pályára a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, de már ő sem tudott segíteni csapatán, az AS Román, amely 4–0-s összesítéssel búcsúzott. A világbajnok középpályást azonban óriási ovációban részesítették, amikor becserélte Luciano Spalletti vezetőedző.
márc. 9
10:30
Haladás: svájciak nézik az éremre gondoló középpályást (She)
A Haladás a szombathelyi stadion átépítése miatt Sopronban fogadja az Újpestet a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A Haladás 20 éves középpályását, Németh Máriót svájci klub megfigyelői nézik, akinek ezzel kapcsolatban vegyesek az érzései.
márc. 9
10:30
NB I: Pazar meccsre van kilátás Diósgyőrben (Agroinform)
Mind a miskolci, mind a székesfehérvári gárda jó formában várja a szerdai bajnoki találkozót.
márc. 9
10:48
PSG: Ibra biztos benne, hogy az MU-hoz szerződik – sajtóhír (She)
Francia lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd klasszisa készen áll arra, hogy a PL-ben szereplő Manchester Unitedhez szerződjön.
márc. 9
11:06
Nem indult jól a magyaroknak a birkózó Eb (Infostart)
Nem indult jól magyar szempontból a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokság szerdai versenynapja: a szabadfogású Lukács Norbert nyerhető meccset veszített el, míg a nők 53 kilogrammos kategóriájában szereplő Dénes Mercédesz papírforma-vereséget szenvedett.
márc. 9
11:06
Rio 2016: a brazilok nem aggódnak a jegyek és az építkezések miatt (She)
A brazil szervezők nem aggódnak amiatt, hogy lassan fogynak a jegyek a nyári riói olimpiára.
márc. 9
11:08
BL: szenzációs eredményről beszélnek Wolfsburgban (She)
Klaus Allofs, a VfL Wolfsburg sportigazgatója szenzációs eredménynek nevezte, hogy a német csapat kedden bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
márc. 9
11:10
Birkózó Eb: Lukács és Dénes is kikapott (She)
Nem indult jól magyar szempontból a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokság szerdai versenynapja: a szabadfogású Lukács Norbert nyerhető meccset veszített el, míg a nők 53 kilogrammos kategóriájában szereplőDénes Mercédesz papírforma-vereséget szenvedett.
márc. 9
11:12
Kép: az MMA-s szépség durván beszólt a férfiaknak (She)
Ronda Rousey nem éppen kellemes üzenetet osztott meg Instagram-oldalán a március 8-i nemzetközi nőnap alkalmából. Az MMA-s szépség durván beszólt a férfiaknak.
márc. 9
11:24
Kézi BL: párizsi és veszprémi legek – a csoportkör statisztikái (She)
Hétvégén véget értek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. 180 mérkőzést játszottak összesen a csapatok addig, amíg kialakultak a kieséses párharcok. A PSG és a Barcelona már ott van a negyeddöntőben, a Szeged és a Veszprém a pályán harcolhatja ki a továbbjutást. Statisztikák.
márc. 9
11:42
Palermo: ismét válságos a helyzet a legforróbb olasz kispadon (She)
A szezonban tizedik alkalommal kerülhet sor edzőcserére az olasz élvonalbeli Palermo labdarúgócsapatánál, miután Giuseppe Iachini felmondott. A szakembert kritizáló, ám ennek ellenére marasztaló Maurizio Zamparini klubelnök viszont úgy nyilatkozott: a Balogh Norbert személyében magyar légióst is foglalkoztató csapata szakmai munkáját változatlanul Iachini irányítja.
márc. 9
11:42
Tenisz: Serena Williams 15 év után lehet ismét Indian Wells királynője (Agroinform)
Szerdán Kaliforniában kezdetét veszi az Indian Wells-i tenisztorna, ennek apropóján górcső alá vettük az esélyeket.
márc. 9
11:44
MU: Rooney nem mindennapi pihenője Dubaiban – képek (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója térdsérüléséből lábadozik. Angol klubja adott neki egy kis pihenőt, Rooney így elutazhatott Dubaiba.
márc. 9
12:00
Nem tudott csodát művelni Sleisz Gabriella (Infostart)
A szerdai versenynap harmadik magyarja, Sleisz Gabriella is kikapott első mérkőzésén a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokságon.
márc. 9
12:19
Videó: tökéletes bocsánatkérés a kemény veszprémi kézistől (She)
Az MVM Veszprém 30–30-as döntetlent játszott a macedón Vardar Szkopje otthonában a kézilabda SEHA-Liga alapszakaszának legutóbbi mérkőzésén. Az egyik hazai támadásnál a veszprémiek játékosa, Mirsad Terzic keményen védekezett Sztojancse Sztoilovval szemben, aki ezt sérelmezte. A bosnyák balátlövő megtalálta a tökéletes választ.
márc. 9
12:36
Eb 2016: ha a szurkolók szeretnék, Roy Hodgson távozik (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy a nyári, franciaországi Európa-bajnokság után távozik posztjáról, ha a szurkolók azt szeretnék.
márc. 9
12:38
Birkózó Eb: Sleisz Gabriella bronzmérkőzést vívhat (She)
Sleisz Gabriella a nők 60 kilogrammos kategóriájának bronzmérkőzésén léphet szőnyegre a Rigában zajló birkózó Európa-bajnokság szerdai versenynapján, mivel finn legyőzője döntőbe jutott. Dénes Mercédesz a vigaszágon is kikapott, így kiesett.
márc. 9
12:40
Női kézi: rendőrnek állt és pisztolyt ragadott a rutinos szélső – fotók (She)
Ha csak egy nap erejéig, de kipróbálta a rendőrök életét Valentina Ardean-Elisei, a román női kézilabda-válogatott és a HCM Baia Mare rutinos balszélsője.
márc. 9
12:42
Atlétika: mégis ott lehet a fedett pályás vb-n a magyar bajnok (She)
Kerekes Gréta is indulhat a jövő héten sorra kerülő fedett pályás atlétikai világbajnokságon.
márc. 9
12:44
Brazília: Dunga döntött, Neymar ezt a tornát hagyhatja ki (She)
Ha választásra kényszerülne, inkább az olimpián, mint a két hónappal korábbi Copa Americán játszatná Neymart Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 9
12:54
UEFA: megvan, ki sorsol a FIFA-elnökké előlépő Infantino helyett (She)
Hosszú idő után először nem Gianni Infantino vezényli az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) sorsolását. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) új elnökének helyét Giorgio Marchetti, az UEFA versenyigazgatója veszi át – írja a Mundo Deportivo.
márc. 9
12:56
NB I: két nyeretlen bajnoki? Tavaly május óta nem láttak ilyet a Fradinál (She)
Öt mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I 24. fordulója, amely kedden a Vasas–DVSC-Teva (0–0) találkozóval kezdődött. A listavezető Ferencváros a sereghajtó Békéscsabához látogat – a tavasszal már másodszor –, a Videoton Diósgyőrben vendégeskedik, az Újpest a Haladással csap össze Sopronban. A kiesés ellen küzdő Puskás Akadémia a hullámvölgyben levő Paksot fogadja, az MTK–Bp. Honvéd…

Keresés