2016. március 7. hétfő

márc. 7
0:21
Primera División - Valenciában nyert az Atlético Madrid (Infostart)
Az Atlético Madrid 3-1-re győzött a Valencia vendégként a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 7
0:21
Hétfői sportműsor: Gyurcsóékat és Gulácsiékat is láthatjuk (She)
Hétfőn Gyurcsó Ádámot (Pogon Szczecin) és Gulácsi Pétert (RB Leipzig) is láthatjuk a tévében, csakúgy, mint a Rába ETO–Berettyóújfalu futsalrangadót. Íme, a mai sportműsor.
márc. 7
0:39
Tenisz: Watson a harmadik WTA-döntőjét is megnyerte (She)
Heather Watson 3:6, 6:2, 6:3-ra nyert Kirsten Flipkens ellen a monterreyi női tenisztorna döntőjében. A 23 éves angol játékosnak ez volt a harmadik döntője WTA-tornán, és mind a háromszor ő győzött. Tavaly Hobartban, 2012-ben Oszakában.
márc. 7
7:09
NHL: tíz gól született a New York-i derbin (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnapi játéknapján a New York Islanders 6–4-re győzött a New York Rangers otthonában. A címvédő Chicago Blackhawks négy gólt ütött, a Pittsburgh Penguins pedig hatot.
márc. 7
7:27
NBA: hosszabbítás Denverben; megszakadt a Toronto sorozata (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján a Denver Nuggets hazai parketten 116–114-re nyert a Dallas Mavericks ellen hosszabbítás után. Megszakadt a Toronto Raptors klubrekordot jelentő tizenkét mérkőzésből álló hazai győzelmi sorozata, miután kikapott a Houston Rocketstől. James Harden negyven pontot dobott és 14 gólpasszt adott.
márc. 7
7:45
Rögbi: Szaracénokat szomorító Szentek; betlizett a Toulon (She)
Az angol élvonalbeli rögbibajnokságban a hétvége előtt dobogós helyen lévő klubok kivétel nélkül vereséget szenvedtek a 15. fordulóban. Az éllovas Saracens ráadásul otthon kapott ki a Northampton Saintstől, amely így két pontra feljött a még rájátszást érő helyen álló Waspsre.
márc. 7
8:03
Gyász: jobbnak tartotta CR-t Messinél – megölte a barátja (She)
Szomorú véget ért két nigériai férfi vitája az indiai Nalasoparában – számolt be róla az EFE spanyol hírügynökség. A két barát azon kapott össze, hogy ki jelenleg a legjobb futballista, Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. A dulakodás során egyikük egy törött pohár szilánkjával leszúrta barátját, aki a helyszínen életét vesztette.
márc. 7
8:05
Darts: mint a gép – Van Gerwen a kilencnyilas után címet védett (She)
A világelső és továbbra is bombaformában játszó Michael van Gerwen megvédte címét az angliai Mineheadben rendezett darts UK Openen, miután a vasárnapi döntőben 11–4-re legyőzte a skót Peter Wrightot. A holland játékos az idén a hatodik győzelmét aratta a PDC-tornákon.
márc. 7
8:18
Megyei foci: triplázó pápai, száguld a Kaposvár és a Pécs (She)
Csakúgy, mint ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon csapatok eredményeit, amelyek nem rég az első osztályban szerepeltek, de licencproblémák miatt ebben a szezonban már csak a megyei bajnokságban indulhattak.
márc. 7
8:36
Videó: Szakály irgalmatlan nagy gólt bombázott a Puskásnak (She)
Gólpasszát követően óriási gólt lőtt Szakály Péter a labdarúgó NB I-ben, amellyel fordított a Debrecen a Puskás Akadémia ellen. A debreceniek második találatát a huszonkilenc éves középpályás 22 méterről szerezte.
márc. 7
9:12
EBEL: búcsúzott a Vienna, kiesés szélén a Salzburg (She)
A jégkorong EBEL-ben nem jutott be az elődöntőbe a Vienna Capitals (3.), miután a negyeddöntős párharc ötödik felvonásán hazai környezetben túlórában kapott ki a Villachtól (6.). Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban az öt találkozójuk közül négy alkalommal minimális volt a különbség, a legutóbbi három csak a hosszabbításban dőlt el.
márc. 7
9:14
BL: Kassai az idén először vezet meccset a Bajnokok Ligájában (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Kassai Viktor vezeti a Zenit–Benfica visszavágót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján a szerdai meccsek játékvezetői küldését még nem hozták nyilvánosságra.
márc. 7
9:24
Heti műsor: Jön a rangadók hete! (Agroinform)
A héten mind a Bajnokok Ligájában, mind az Európa Ligában óriási derbiket rendeznek.
márc. 7
9:30
Az orosz "súgó" felesége indulna az olimpián (Infostart)
Nem orosz színekben szeretne indulni az olimpián az atléta Julija Sztyepanova, akinek férje, Vitalij 2014-ben egy német televíziós csatornának nyilatkozott az országban folyó szervezett doppingolásról, majd a pár Németországba költözött.
márc. 7
9:36
Remekül sikerült csere (Metropol)
Október 17. óta zsinórban tíz bajnokin maradt veretlen az Újpest. A nagy széria az MTK ellen szakadt meg.
márc. 7
9:48
NB I: látványos Punosevac-gól és Szakály-bomba – 23. forduló, gólok (She)
Tizennyolc gól született a labdarúgó NB I 23. fordulójában. Szakály Péteré volt a forduló egyik leglátványosabb találata, amellyel a Debrecen fordított a Puskás Akadémia ellen. A diósgyőri Novothny Soma első labdaérintéséből a Fradi  kapujába talált. Torghelle Sándor passzaiból Marek Strestík és Hrepka Ádám volt eredményes, az MTK ezzel legyőzte az Újpestet. Érdemes még kiemelni, a békéscsabai…
márc. 7
10:12
Meghalt a volt válogatott csatár (Metropol)
Kuharszki Béla, aki 1958-tól tíz évig játszott az Újpesti Dózsában, 75 éves korában hunyt el.
márc. 7
10:24
Elhunyt Kuharszki Béla (Infostart)
Elhunyt Kuharszki Béla, az Újpest volt válogatott labdarúgója.
márc. 7
10:24
NB II: Devecseri földön fekve kotort a kapuba – videó (She)
Devecseri Szilárd a földön fekve kotort a kapuba, amellyel a vendég Mezőkövesd-Zsóry legyőzte a ZTE FC-t a labdarúgó NB II 18. fordulójának záró rangadóján. Íme, a találat!
márc. 7
10:26
Európai női kézilabdakupák - Magyar érdekeltségű időpontok (Infostart)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az FTC és a Győr április 2-án, valamint 9-én találkozik egymással, míg az EHF Kupa elődöntőjében a Dunaújváros április 3-án és 10-én mérkőzik a dán Randerssel.
márc. 7
10:26
Rio 2016: az orosz „súgó” felesége indulna az olimpián (She)
Nem orosz színekben szeretne indulni az olimpián az atléta Julija Sztyepanova, akinek férje, Vitalij 2014-ben egy német televíziós csatornának nyilatkozott az országban folyó szervezett doppingolásról, majd a pár Németországba költözött.
márc. 7
10:28
Kosárlabda: magyar válogatott lett a női Török Kupa legjobbja (She)
A magyar válogatott Quigley Allie lett a női kosárlabda Török Kupa hétvégi nyolcas döntőjének legjobbja.
márc. 7
10:30
A hetedik mérkőzés dönt majd (Metropol)
Az utolsó, a hetedik mérkőzésen dől csak el, hogy a címvédő DVTK Jegesmedvék együttesének melyik csapat lesz az ellenfele a jégkorong MOL Liga idei döntőjében.
márc. 7
10:30
Aranycipő: a címvédő CR az élre ugrott, Nikolics hátrébb került (She)
A Celta Vigo ellen négy gólt szerző, az előző idényben az első helyen végző Cristiano Ronaldo (Real Madrid) nevével kezdődik az Aranycipő-verseny rangsora. Mögötte a Chievo ellen eredményes Gonzalo Higuaín következik. Nikolics Nemanja, a lengyel Legia Warszawa magyar támadója két helyet rontva a tizennegyedik helyre esett vissza holtversenyben Zlatan Ibrahimoviccsal (PSG).
márc. 7
10:32
Babos négy helyet rontott (Metropol)
A 22 éves magyar teniszező jelenleg a 49. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
márc. 7
10:32
NB I: Belgiumban ontotta a gólokat, az Újpestből nem kért (She)
A Standard Liege, az Anderlecht, a Racing Santander és az FC Bruges korábbi csatárának, a jelenleg a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sint-Truiden alkalmazásában álló Mohamed Tchité a télen Újpestre szerződhetett volna, de nemet mondott a lehetőségre.
márc. 7
10:42
Gyász: elhunyt az Újpest korábbi válogatott labdarúgója (She)
Elhunyt Kuharszi Béla, az Újpest volt válogatott labdarúgója.
márc. 7
10:44
Futsal: a torna, amely egy zárthelyinél is fontosabb – videó (She)
Öt ország tizenhat csapata vett részt az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Atlétikai Club szervezésében megrendezett VII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája elnevezésű futsaltornán, amelyen a sporton túl a nemzeti összetartozás érzésének erősítése volt a cél. A kiváló hangulatú versenyt a Budapesti Műszaki Egyetem együttese nyerte meg, a legjobb határon túli csapat az Erdélyből,…
márc. 7
11:00
Doppingvétségen érték a londoni olimpián ezüstérmes török futót (Infostart)
Doppingvétségen érték Gamze Bulut török futót, aki ezüstérmet nyert női 1500 méteren a londoni olimpián.
márc. 7
11:00
Tenisz: Babos a világranglista 49. helyén, Thiem már a 13. (She)
Babos Tímea négy helyet rontva a 49. a női teniszezők világranglistáján. Az osztrák Dominic Thiem újabb egy helyet javítva már 13. a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is a szerb Novak Djokovics vezet.
márc. 7
11:02
Atlétika: doppingvétségen érték London ezüstérmes futóját (She)
Doppingvétségen érték Gamze Bulut török futót, aki ezüstérmet nyert női 1500 méteren a londoni olimpián.
márc. 7
11:15
Babos kicsit rontott a világranglistán (Infostart)
Babos Tímea négy helyet rontva a 49. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
márc. 7
11:27
NB I: A Fradi nem Barcelona, a Vasast pedig már az emberelőny is zavarja (Agroinform)
Michael Oenning, a Vasas trénere kapja a forduló Tóth Bálint-díját, az ő nyilatkozatán röhögtünk a legnagyobbat.
márc. 7
11:33
Légiósok: Németh szerint felkészültek a Xaviék elleni meccsre (She)
A katari élvonalban nyolcadik helyen álló al-Garafa magyar idő szerint ma 17.30 órától csap össze a Xavit is foglalkoztató, negyedik helyezett al-Szaddal. Németh Krisztián, az együttes magyar válogatott labdarúgója szerint csapata jó formában várja a találkozót.
márc. 7
11:51
Derűlátóak a férfi kézisek a nyolcaddöntő előtt (Infostart)
Szélsőségesek ütöttek rajta a tunéziai hadsereg és rendőrség ellenőrző pontjain a Líbiával szomszédos területen hétfőn, az összecsapásokban legalább tíz támadó, öt civil és egy katona meghalt - közölte egy tisztviselő.
márc. 7
11:51
NB I: Vad II fúj a fővárosi derbin, Solymosié a DVTK–Vidi (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a labdarúgó NB I 24. fordulójának bíróküldését.
márc. 7
11:53
Djokovic toronymagasan az élen (Infostart)
Az osztrák Dominic Thiem újabb egy helyet javítva már 13. a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is a szerb Novak Djokovic vezet.
márc. 7
11:53
Röplabda NB I: befejeződött a bajnokság alapszakasza (She)
Vasárnap a férfiaknál és a nőknél is befejeződött az NB I alapszakasza. Mindkét nemnél az első nyolc helyezett jutott be rájátszás negyeddöntőjébe, míg a 9. helyezettektől az alsóházban folytatják. A rájátszás negyeddöntői – amelyek az egyik fél két győzelméig tartanak – már a hétvégén elkezdődnek.
márc. 7
12:09
Baseball: a kissrác feje felé szállt az ütő, majd... – képek (She)
A tengerentúli profi baseballbajnokságban (MLB) szereplő Pittsburgh Pirates egyik szurkolója megmentette a mellette ülő kisfiút a nagy csapástól.
márc. 7
12:27
Légiósok: Lovrencsics a meccs után elárulta, mit „utál” Kádár (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 26. fordulójában Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő együttese, a Lech Poznan hazai pályán 2–1-re legyőzte a Cracovia Kraków gárdáját. A találkozót követően a két magyar légiós az NSO Tv-nek értékelte egymás teljesítményét, és az is kiderült, mit „utál” Kádár Tamás.
márc. 7
12:29
Ausztrália: Sándor betalált, rájátszást érő helyen a Perth (She)
A Sándor Györggyel és Vadócz Krisztiánnal felálló Perth Glory hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Ferencváros korábbi játékosát, Leonardót is soraiban tudó Newcastle Jetset az ausztrál labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának hétfői mérkőzésén. A házigazdák második gólját Sándor szerezte.
márc. 7
12:31
Videó: nem sokan képesek ilyen labdatáncoltatásra talppal! (She)
Thabo Rakhale igen látványosan bánt a labdával az Orlando Pirates–Kaizer Chiefs (2–0) Dél-afrikai Kupa-találkozón. A hazaiak középpályása az oldalvonalnál táncoltatta meg a labdát.
márc. 7
12:36
NB I: Az MTK-ra megéri fogadni, a Fradira nem (Agroinform)
Túlbecsülik a bukik a Ferencvárost, még akkor sem fogadnánk rájuk, hogy az utolsó helyezett Békéscsabához látogatnak.
márc. 7
12:45
Decker Ádám: "Kicsit keményebb eszközhöz nyúltam" (Infostart)
Decker Ádám nem vitatja az ütést, azt azonban furcsállja, hogy egyik játékvezető sem látta a szolnoki színekben játszó Mitrovics első ütését - mondta az InfoRádióban az OSC játékosa. A pólóst a Szolnok-OSC bajnoki meccs harmadik negyedének végén, 9-8-as állásnál brutalitás miatt kiállították. Ötméteres és négyperces OSC-emberhátrány következett, ezzel el is dőlt a meccs, a válogatott védőre pedig…
márc. 7
12:45
Válogatott: Rakitic, Modric – sztárokkal jönnek a horvátok (She)
A horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ante Cacic kihirdette 20 (plusz egy) fős keretét az Izrael és Magyarország elleni márciusi felkészülési mérkőzésekre. A névsorban megtalálható Luka Modric, Ivan Rakitic és Mario Mandzukic neve is – a horvátok a sztárjátékosaikkal érkeznek Budapestre.
márc. 7
13:21
Videó: Hanga zsákolására a spanyolok is felfigyeltek (She)
Hanga Ádám vasárnapi zsákolása külön videón látható a spanyol kosárlabda-bajnokság honlapján.
márc. 7
13:39
A legerősebb kerettel érkeznek a horvátok Magyarországra (Infostart)
Minden sztárjátékosára számít a magyarok elleni március 26-án sorra kerülő mérkőzésen Ante Cacic, az Európa-bajnokságra készülő horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 7
13:48
Sportfogadás: Ronnie, Robertson és Gould is magabiztos rajtot vehet (Agroinform)
Játszd meg a hét eleji snooker-szelvényünk, amivel közel kétszeres pénz ütheti a markod.
márc. 7
14:15
Leicester: „A Spurs és az Arsenal meccse? Inkább a CoD!” (She)
Jamie Vardyt annyira nem hozta lázba az Arsenal és a Tottenham hétközi meccse, inkább a Call of Dutyt választotta helyettük.
márc. 7
14:33
Eb 2016: Irány Franciaország! – „Ha lett volna még pár percünk a románok ellen…” (She)
Kedden ismét jelentkezik az NSO Tv Eb-magazinja, az Irány Franciaország! A második részben a válogatott két legrutinosabb játékosa, Juhász Roland és Király Gábor beszél egymásról, illetve a fiatal labdarúgók mentalitásáról. Majd Krakkóból jelentkezünk, ahol Guzmics Richárd vezeti körbe az olvasóinkat.

Keresés