2016. március 14. hétfő

márc. 14
0:24
Tenisz: megizzadt a nyolcadik kiemelt Kvitová Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló tenisztorna női egyes versenyének harmadik fordulójában a nyolcadik helyen kiemelt cseh Petra Kvitová három szettben nyert a svéd Johanna Larsson ellen.
márc. 14
8:27
A zárómeccsét elveszítette a magyar csapat (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott az olaszok, az oroszok és a franciák felett aratott győzelem után szombat esti zárómérkőzésén hat góllal kikapott a házigazda görög nemzeti együttestől Athénban, az öt csapatot felvonultató Thetisz Kupa második napján.
márc. 14
8:45
NB I: még a Paks is bajnok lehet, de a Fradi már vasárnap (She)
A labdarúgó NB I-ben 22 pontos előnnyel listavezető Ferencváros már ezen a héten, vasárnap bajnoki címet ünnepelhet, matematikailag viszont még a Paksi FC is lehet aranyérmes – NB I-es számolgatás.
márc. 14
9:03
Női rögbi7: átgázoltunk a nálunk magasabban jegyzett cseheken (She)
A magyar női hetesrögbi válogatott – ez a sportág olimpiai szakága – felkészülési hétvégén több mint biztató eredményeket ért el az európai ranglistán jóval előrébb helyezkedő Csehország ellen.
márc. 14
9:09
Szögletgólokkal győzött a Real Madrid (Metropol)
A 87. percben egyenlített a Las Palmas, de jött Casemiro, és eldöntötte a meccset.
márc. 14
9:27
Heti műsor: Fejek hullanak a BL-ben és az EL-ben (Agroinform)
A héten kialakul a legjobb nyolc mezőnye a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában.
márc. 14
10:12
Női kézi: élvonalba jutásról és új csarnokról beszélnek Vasban (She)
Jelenleg toronymagasan vezet az NB II-ben, és a közeljövőben az élvonalban kíván szerepelni a Szombathelyi KK női kézilabdacsapata – írja hétfői cikkében a nyugat.hu.
márc. 14
10:14
Galéria: a nyugdíjas Fradi-sas a fejét fogta, a zöldek legyőzőiket éltették (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában listavezető Ferencváros vasárnap kétgólos vereséget szenvedett Csepelen. A találkozó azonban nem az esélytelenebb házigazdák sikerétől marad emlékezetes, hanem a körítéstől: a kilátogató 10 125 néző igazi futballhangulatot teremtett, és jókedvét az sem szegte, hogy a kedvencek kikaptak. Kattintson a képre, és tekintse meg a mérkőzésről készített…
márc. 14
10:21
Racing Portal - Több mint lóverseny: Miért nincsenek világtalálkozók a lósportban? (Agroinform)
Overdose pár évvel ezelőtti sikeres angliai szereplése kapcsán, talán kicsit többen kezdtek figyelni az angol és a nemzetközi...
márc. 14
10:30
Videó: elgurult a spori gyógyszere, földre küldte a játékost (She)
Nem türtőztette magát a játékvezető a TSG Neustrelitz–FC Oberlausitz Neugersdorf (0–2) német alacsonyabb osztályú labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak középpályása, Fabio Viteritti került a földre, miután reklamált a sporinak, aki nem hagyta annyiban a dolgot.
márc. 14
10:57
Tipp: Hatalmas lehetőség előtt a csinos amerikai lány (Agroinform)
Már most érdemes lecsapni Nicole Gibbsre, aki jó eséllyel indul csatába kétszeres Grand Slam-bajnok ellenfele ellen.
márc. 14
11:06
Aranycipő: hiába van Ibrának is annyi, CR-éké többet ér (She)
Gonzalo Higuaín (Napoli) győztes tizenegyesgólt szerzett a hétvégén, Cristiano Ronaldo (Real Madrid) nem talált be a kapuba, így a két labdarúgó között ismét holtverseny alakult ki a legjobb európai gólvágók Aranycipő-versengésének élén.
márc. 14
11:42
Öttusa vk - Marosi Ádám bronzérmes Rióban (Infostart)
Marosi Ádám a harmadik helyen végzett az öttusázók idei második világkupaversenyén, Rio de Janeiróban.
márc. 14
11:42
Real Madrid: Ezzel a játékkal semmire sem megyünk – Zidane (She)
Zinedine Zidane, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzője csapata Las Palmas elleni 2–1-es sikere után nem volt elégedett a mutatott játékkal.
márc. 14
11:44
Videó: bombagólok az MU ellen – Verebes az ETO és a válogatott élén (She)
Videós összeállításunkban megmutatunk néhány összefoglalót arról a Rába ETO-ról, MTK-ról és a válogatottról, amelyet Verebes József irányított edzői pályafutása során. Ezzel (is) tisztelgünk a Mester előtt, aki 75. életévében vasárnap hunyt el.
márc. 14
12:09
Indian Wells-i tenisztorna: Nehéz meccs vár Babosra (Agroinform)
A magyar játékos hétfőn párosban Jaroszlava Svedovával egy kínai duó ellen lép pályára.
márc. 14
12:15
Leicester City: „Mehetsz, de nem tudom, máshol mi lesz veled” (She)
Claudio Ranieri, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City menedzsere a hétfő esti, Newcastle United elleni összecsapás előtt beszélt játékosai jövőjéről.
márc. 14
12:51
Bronzérem a karate Világkupán (Infostart)
A magyar karatésok közül Tadissi Martial szerepelt a legjobban a szlovéniai Laskóban rendezett világkupán, ahol súlycsoportjában bronzérmes lett küzdelemben.
márc. 14
12:51
Barcelona: kevés volt a 35 millió a francia csodagyerekért (She)
Francia lapértesülések szerint a Ligue 1-ben szereplő Rennes elutasította a Barcelona Ousmane Dembéléért tett ajánlatát.
márc. 14
13:27
Románia: fantomgólt ítélt a bíró, komolytalanná vált a játék – videó (She)
Komolytalanná vált a játék a román negyedosztály egyik mérkőzésén hétvégén, miután a játékvezető megítélt egy fantomgólt és a hátrányba került csapat megtagadta a játékot. Az egyébként látványos mozdulattal indított lövés a kapu oldalából került a hálóba, amelyet mindenki meglepetésére középkezdés követett.
márc. 14
14:12
Premier League: Benítezék a listavezetőhöz látogatnak (Agroinform)
A Newcastle United debütáló trénerének első feladata egyből pokoli nehéz, a Leicester City fogadja a Szarkákat.
márc. 14
15:12
FIFA: három dél-afrikai sportvezetőt tiltottak el (She)
A Dél-afrikai Labdarúgó-szövetség (SAFA) három korábbi vezetőjét is eltiltotta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), mivel vélhetően szerepet játszottak abban, hogy a válogatott a 2010-es világbajnokság előtt több gyanús mérkőzést is játszott.
márc. 14
15:30
Birkózó Eb - Elégedett és bosszankodó kapitányok (Infostart)
A női és a kötöttfogású szakág kapitányai elégedettek a két-két éremmel, hiányérzet azonban maradt bennük a vasárnap zárult rigai birkózó Európa-bajnokságot követően, mely után a szabadfogást vezető Ritter Árpád a sikertelen szereplés ellenére is bízik versenyzőiben.
márc. 14
15:48
Manchester United: már nyáron távozhat a klub tehetsége (She)
Adnan Januzaj hozzáállását kritizálta Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere. Könnyen lehet, hogy a 21 éves belga játékos nyáron végleg búcsút int a „vörös ördögöknek".
márc. 14
17:00
Megsérült az Internazionale csapatkapitánya (Infostart)
Térdsérülés miatt körülbelül egy hónapig nem léphet pályára Mauro Icardi, az Internazionale labdarúgócsapatának kapitánya.
márc. 14
17:15
Ibrahimovic távozik a Paris Saint-Germaintől (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic nyáron távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától, amely vasárnap ismét megnyerte a francia bajnokságot.
márc. 14
17:27
Ibrahimovic távozik a PSG-ből (Metropol)
"Ha állítanak nekem egy szobrot az Eiffel-torony helyén, természetesen maradok" - mondta a svéd klasszis.
márc. 14
17:33
Anglia: koporsóval üzentek Roland Duchatelet-nek a drukkerek (She)
Pocsékul szerepel az angol második ligában a Charlton Athletic: az 1905-ben alapított klub a hétvégén ugyan 2–0-ra legyőzte a feljutásra hajtó Middlesbrough-t, de így is a 23., kieső helyen áll, ötpontnyira a biztonságot jelentő 21. pozíciótól. A drukkereknek sok mindenből elegük van – elsősorban a tulajdonos Roland Duchatelet-ből és az ügyvezető Katrien Meiréből.
márc. 14
17:33
Bő egymillió eurót oszt szét a kontinensviadalokon a LEN (Infostart)
Összesen 1,1 millió eurót oszt szét az idei vizes Európa-bajnokságokon, főképpen a májusi, londoni úszó Eb-n legeredményesebben teljesítő versenyzők és a résztvevő nemzeti tagszövetségek között az európai szövetség (LEN).
márc. 14
17:51
Férfi kézi: a nyártól az NB I-ben folytatja a szlovén irányító (She)
A Csurgói KK férfi kézilabdacsapata egy plusz egy éves szerződést kötött Borut Oslakkal, így a szlovén irányító a nyártól a somogyi csapatnál folytatja pályafutását a nyártól – tájékoztatott róla a klub hivatalos honlapja, a cskk.hu.
márc. 14
18:09
Barcelona: kihagyott büntetők? Piqué lazán reagált (She)
A Barcelona labdarúgócsapata már nyolc kihagyott büntetőnél tart a 2015–2016-os szezonban. Gerard Piqué, a katalánok hátvédje egyáltalán nem aggódik a rossz tendencia miatt.
márc. 14
18:27
Síugrás: három versenyt rendeznek a legendás sáncon (She)
A szlovéniai Planicán pótolják csütörtökön a síugrók világkupa-sorozatának vasárnapi versenyét, amelyet az erős szél miatt nem tudtak megrendezni a németországi Titisee-Neustadtban.
márc. 14
18:42
Darts: Remek szorzót ad a Tippmixpro Van Gerwen Premier League-győzelmére (Agroinform)
A magyar bukmékerirodában fogadhatunk az egyik legjobbon oddson a holland klasszis végső sikerére.
márc. 14
18:45
Hannover: Szalait leosztályozták, és még csúnyán „bele is szálltak” (She)
Huszonhat forduló után elkeserítő a Hannover 96 helyzete a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: Thomas Schaaf csapata sereghajtó és hét ponttal van leszakadva a 16. és 17. helyet elfoglaló Eintracht Frankfurt, Hoffenheim duótól. A szurkolók kritikusak, a helyi lap, a Hannoverische Allgemeine Zeitung szintén.
márc. 14
19:03
Anglia: a PL-ben a Leicester City a legjobb, a városában nem (She)
A L'Équipe francia sportnapilap tizenegy szempontot figyelembe véve összehasonlította a Premier League-ben éllovas Leicester City labdarúgócsapatát az angol rögbibajnokság (Premiership) egyik meghatározó alakulatával, a szintén leicesteri Tigersszel, és arra a következtetésre jutott, hogy utóbbi még előbbinél is „jobb”. Lássuk a párharcot!
márc. 14
19:36
Műkorcsolya: megoperálták a legendát, olimpiára menne (She)
Ismét megoperálták Jevgenyij Pljuscsenko orosz műkorcsolyázót. A nyakcsigolyáján végrehajtott beavatkozásra Izraelben került sor.
márc. 14
19:54
Csütörtökön Planicán pótolják a vasárnapi versenyt a síugró világkupán (Infostart)
A szlovéniai Planicán pótolják csütörtökön a síugrók világkupa-sorozatának vasárnapi versenyét, amelyet az erős szél miatt nem tudtak megrendezni a németországi Titisee-Neustadtban.
márc. 14
19:54
Anglia: Diego Costa ellen eljárást indított az FA (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi eljárást indít az Everton–Chelsea FA-kupa-negyeddöntőn a kiállítás sorsára jutott csatár, Diego Costa ellen.
márc. 14
19:56
Győzelmével döntős az Eger (Infostart)
Az aranyéremért játszhat az Eger a férfi vízilabda ob I-ben, miután négy góllal legyőzte a vendég OSC-t a felsőház középszakaszának hétfői rangadóján.
márc. 14
20:12
Eurofutball: Eto’o duplázott, Dzsudzsákék simán zakóztak (She)
Győzelemmel mutatkozott be a Wisla Kraków kispadján Dariusz Wdowczyk: az 53 éves szakemberrel Guzmics Richárd csapata lezárta 11 bajnoki és november 6. óta tartó nyeretlenségi sorozatát, és 4–2-re legyőzte idegenben a Niecieczát az Ekstraklasa hétfői összecsapásán. A krakkóiaknál a magyar válogatott védő jó teljesítményt nyújtott, végigjátszotta az összecsapást.
márc. 14
20:30
Videó: elvesztette egyik lábát, de nem hagyott fel szerelmével, a tornával (She)
A 16 éves amerikai Kate Fostert egyetlen dolog különbözteti meg társaitól a tornateremben. Műlába van. A fiatal illinoisi lány leukémia miatt veszítette el egyik lábát, de nem hagyott fel szerelmével, a tornasporttal – visszatért a terembe és műlábbal ugyanúgy edz és versenyez, mint társai.
márc. 14
20:48
Továbbra is százszázalékos a Szolnok (Infostart)
A címvédő Szolnok továbbra is százszázalékos a férfi vízilabda ob I felsőházában, miután a középszakasz hétfői játéknapján nyolc góllal győzött a Ferencváros vendégeként.
márc. 14
21:06
Tenisz: Babosék újabb sikere, jön a korábbi párospartner (She)
Az Indian Wellsben zajló kemény pályás női tenisztorna párosversenyének második fordulóját is sikerrel vette a Babos Tímea, Jaroszlava Svedova páros. A magyar, kazah kettős a Hszü Ji-Fan, Cseng Szajszaj ellen nyert 6:4, 7:5-re. Babosék a következő fordulóban a magyar játékos korábbi párospartnere, Katarina Srebotnik ellen játszanak, aki a szintén szlovén Andreja Klepaccsal indult a tornán.
márc. 14
21:22
Gyász: Elhunyt Verebes József (Agroinform)
Életének 75. évében elhunyt Verebes József mesteredző, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
márc. 14
21:24
FA-kupa: az Evertonra az MU vagy a West Ham vár (She)
Kisorsolták a 2015–16-os angol labdarúgó FA-kupa elődöntőjének párosításait. Az egyik ágon a Crystal Palace és a Watford csap össze, a másikon az Everton ellenfelét – a West Ham Unitedet vagy a Manchester Unitedet – várja.
márc. 14
21:57
Idegenben győzött a BVSC (Infostart)
A Honvéd három góllal kikapott a vendég BVSC-től a férfi vízilabda ob I felsőházában, a középszakasz hétfői játéknapján.
márc. 14
21:59
Idegenben győzött a BVSC (Infostart)
A Honvéd három góllal kikapott a vendég BVSC-től a férfi vízilabda ob I felsőházában, a középszakasz hétfői játéknapján.
márc. 14
22:00
Rp. gyorskorcsolya: finom édesség várta Liu Shaolinékat (She)
Vastaps és születésnapi torta várta hétfőn este a Liszt Ferenc repülőtéren a szöuli világbajnokságról négy éremmel hazatért magyar rövid pályás gyorskorcsolyázókat.
márc. 14
23:09
Babosék a negyeddöntőben (Infostart)
Babos Tímea - oldalán Jaroszlava Svedovával - bejutott a legjobb nyolc közé a kaliforniai Indian Wellsben zajló keménypályás tenisztorna női párosversenyében.
márc. 14
23:11
Vastaps és torta várta Ferihegyen a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázókat (Infostart)
Vastaps és születésnapi torta várta hétfőn este a Liszt Ferenc repülőtéren a szöuli világbajnokságról négy éremmel hazatért magyar rövidpályás gyorskorcsolyázókat.

Keresés