2016. március 23. szerda

márc. 23
0:09
NS: 166 milliós horvátok; az MTK-edző visszavág – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
márc. 23
0:27
Tenisz: Kaszatkina legyőzte Bondarenkót – eredmények (She)
Az orosz Darija Kaszatkina legyőzte az ukrán Katerina Bondarenkót a 6.1 millió dollár (1.7 milliárd forint) összdíjazású miami kemény pályás tenisztorna női versenyében, a főtábla első fordulójában. A világranglistán 36. orosz teniszező három szettbenbúcsúztatta 59. helyen álló ellenfelét.
márc. 23
0:31
Szerdai sportműsor: Kiel–Szeged, pályán a horvátok (She)
A nyolc közé jutás lesz a tétje a Mol-Pick Szeged kieli vendégjátékának a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Este már válogatott felkészülési mérkőzéseket is rendeznek, számunkra a legérdekesebb szombati ellenfelünk, a horvátok Izrael elleni találkozója lesz.
márc. 23
5:27
Csok - Tovább drágulnak a lakásárak? (Behaviour)
A szakértők is leginkább két év múlva várják a jelentősebb fellendülést.
márc. 23
5:29
Diszkókban is bevezetik az online pénztárat (Behaviour)
30 ezer új gépet kötnek be.
márc. 23
5:31
Pert nyert az MSZP-s képviselő a Magyar Posta ellen (Behaviour)
Ki kell adniuk, hogy milyen áron adták el a pénzszállító cégük felét.
márc. 23
5:45
Lezuhant gép - Moszkva szigorít (Behaviour)
Keményebben ellenőrzik a diszkont légitársaságok járatait.
márc. 23
7:48
NBA: Westbrook tripla duplájával nyert a Thunder (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján az Oklahoma City Thunder 111–107-re legyőzte a Houston Rocketsot többek között a tripla duplát (21 pont, 15 assziszt, 13 lepattanó) jegyző Russel Westbrook remek játékának köszönhetően. Westbrooknak ez volt a 15. tripla duplája a szezonban, ami a legtöbb egy játékostól egy szezonban Magic Johnson 1988–1989-as idény óta –…
márc. 23
8:06
PAFC: Dél-Koreába távozott a mellőzött horvát védő – sajtóhír (She)
Az átigazolásokra szakosodott footballdatabase.eu honlap szerint a dél-koreai másodosztályban szereplő Gjongnamban folytatja a pályafutását Ivan Herceg. A korábbi korosztályos horvát válogatott labdarúgó tavaly nyáron szerződött az NB I-es Puskás AFC-hez.
márc. 23
8:08
Válogatott: „A Fradi jó döntés volt” – sérülés után az Eb-ért (She)
A ferencvárosi Pintér Ádám kisebb sérülése után még nincs százszázalékos állapotban, de készül a horvátok elleni szombati válogatott mérkőzésre. A védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó az őt képviselő Stars and Friends menedzseriroda Facebook-oldalán nyilatkozott az állapotáról, és hosszasan beszélt a Fradiról is.
márc. 23
8:10
NHL: a Dallas nyert Chicagóban, bejutott a rájátszásba (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Dallas Stars idegenben 6–2-re kiütötte a címvédő Chicago Blackhawksot, így a 2013–2014-es évad óta először jutott be a playoffba. A Washington Capitals lesz az első kiemelt Keleten, miután 4–2-re legyőzte az Ottawa Senatorst.
márc. 23
8:24
EBEL: egy lépésre a döntőtől a Salzburg és a Znojmo (She)
A jégkorong EBEL elődöntőjének ötödik felvonásán hazai környezetben nyert a Salzburg (1.) és a Znojmo (2.), így összesítésben mindkét együttes egy lépésre került a finálétól. Az elődöntős párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart, folytatás – és talán zárás – csütörtökön.
márc. 23
9:00
Videó: „Suárezt akartam utánozni” – a bajnok nem mindennapi gólja (She)
Parádés gólt szerzett az Ashanti Gold labdarúgócsapata az Aduana Stars ellen a ghánai bajnokság 5. fordulójában. A bajnoki címvédő 1–0-s hátrányban volt a 90. percben, amikor egy jobb oldali beadásra érkezett Francis Adjei és akrobatikus mozdulattal egyenlített.
márc. 23
9:00
Miniszter lesz a Nobel-békedíjas Ang Szan Szú Csí (Behaviour)
A hadsereg és az új hatalom viszonya továbbra is feszült Mianmarban.
márc. 23
9:02
Magyar–horvát: Cacic két Serie A-s támadóval kísérletezik (She)
Ante Cacic, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatón fedte fel a kártyáit. A szakember elmondta, hogy a márciusi felkészülési mérkőzéseken kipróbálja a 3–5–2-es felállást, a támadósorban Mario Mandzukic (Juventus) és Nikola Kalinic (Fiorentina) együttes szerepeltetésével. A horvátok ma Izraelt fogadják, szombaton pedig Budapesten vendégeskednek.
márc. 23
9:04
Barca: új Fabregas-ügy? Az Arsenalból pótolnák Alvest (She)
Sajtóhírek szerint az FC Barcelona érdeklődik az Arsenal spanyol jobbhátvédje, Héctor Bellerín iránt.
márc. 23
9:33
184 évesen, életében először fürdött (Behaviour)
Orvosi szappant használtak, mert annak nincs maró hatása.
márc. 23
9:33
Felkészülés: Remek oddson fogadhatunk Bödéék vereségére (Agroinform)
A Mandzukiccsal felálló horvát csapatra bőven 2 feletti oddsot kapunk a magyar válogatott ellen.
márc. 23
9:51
NB I: Hol van az új generáció? Vegyék át a helyem! – Halmosi (She)
Nem futballozik mostanában eredményesen a Haladás a labdarúgó NB I-ben, az utóbbi négy bajnokijából egy döntetlen mellett hármat is elveszített. A Videoton (1–2), az MTK (1–3) és a Diósgyőr (0–3) elleni párharcok egyik érdekessége mindenképpen az, hogy a három mérkőzésen Halmosi Péter csak kilenc percet játszott. Úgy tűnik, a harmincötszörös válogatott futballista pótlását egyelőre nem…
márc. 23
9:53
Brüsszeli robbantások: rendőrök az olasz válogatott mellett az Eb-n (She)
A kedden történt brüsszeli robbantások miatt az olasz labdarúgó-válogatott kiemelt védelmet kap a rendőrségtől a soron következő felkészülési mérkőzéseire és a nyári Európa-bajnokságra is, amelyen az első meccsét pont a belgákkal játssza a squadra azzurra.
márc. 23
10:09
Válogatott: Juhász a következő selejtezősorozatra is tervez (She)
A válogatott kerettel készül a Horvátország elleni szombati felkészülési mérkőzésre Juhász Roland. A fehérváriak 90-szeres válogatott védője a klub honlapjának elmondta: szeretné elérni a bűvös százas számot, ennek érdekében 32 évesen még a következő selejtezősorozatra is tervez.
márc. 23
10:09
Tipp: Lányok hozhatják a profitot (Agroinform)
Íme három tipp a miami tenisztorna szerdai játéknapjára.
márc. 23
10:11
Honvéd: az egyik támadót száműzték, a másik tbc-s (She)
Marco Rossi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd vezetőedzője két támadóját is nélkülözni kényszerül. Jelena Richárd nemcsak az első, a második csapat keretéből is kikerült és az U19-esekkel edz, miután a szerződése lejár a szezon végén, Dark Kadima Kabangu pedig tbc-s.
márc. 23
10:27
Varga Dániel: Ha már ott vagyunk, meg is nyernénk a tornát (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatottnak az olimpiai kvalifikáció mellett a tornagyőzelem is a célja lehet Triesztben az áprilisi selejtező viadalon - mondta az InfoRádióban az olimpiai és világbajnok Varga Dániel, a nemzeti együttes csapatkapitánya.
márc. 23
11:03
Videó: a volt MU-klasszis fia lett a legjobb, ez várta a Twitteren (She)
Kasper Schmeichel, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) listavezető Leicester City kapusa lett 2015 legjobb futballistája Dániában. A 29 éves játékos édesapja, Peter Schmeichel – aki háromszor (1990, 1993, 1999) is kiérdemelte a díjat – és a Manchester United másik korábbi klasszisa, Edwin van der Sar a Twitteren gratuláltak.
márc. 23
11:05
Real: a kapitányok két társuknak adtak ultimátumot – sajtóhír (She)
A barcelonai kiadású Sport napilap úgy tudja, hogy a Real Madrid csapatkapitányai – köztük Sergio Ramos és Marcelo – ultimátumot adtak két társuknak, Isco Alarcónnak és James Rodrígueznek, mivel elégedetlenek a teljesítményükkel és a hozzáállásukkal is.
márc. 23
11:21
Brüsszeli robbantások: sötétbe borult a csarnok, csak a belga színek világítottak – videó (She)
A keddi brüsszeli robbantások az Egyesült Államokat és Kanadát is megérintették. Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján rendezett Ottawa Senators–Washington Capitals (2–4) mérkőzés előtt az áldozatok emlékére eljátszották a belga himnuszt, a Canadian Tire Center jegén és az eredményjelzőn pedig megjelent a belga zászló.
márc. 23
11:21
Átigazolás: A belga csillag a Real Madridhoz tart? (Agroinform)
Romelu Lukaku állítólag nyáron a spanyol fővárosba igazolhat, ára 60 millió font körül van.
márc. 23
11:23
MU: egy újabb nyilatkozat, ami felerősíti az Ibrahimovic-pletykát (She)
Juan Mata, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United középpályása elmondta, nagyon örülne neki, ha Zlatan Ibrahimovic a nyáron a csapatához igazolna.
márc. 23
11:39
Szabotázst emleget a doppingteszten megbukott bokszoló (Infostart)
Lucas Browne tagadja, hogy doppingszert használt a Ruszlan Csagajev ellen győztesen megvívott nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmérkőzés előtt, s szerinte szabotázs áldozata lett.
márc. 23
11:39
Brüsszeli robbantások: Nem lesz elég rendőr, hogy meccs legyen – Köteles (She)
Köteles László, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Jupiler League) szereplő Genk kapusa szerint nem valószínű, hogy a rájátszás a tervezett időpontban elkezdődik, mert a brüsszeli robbantások után nem lesz elég rendőr a mérkőzések biztosítására.
márc. 23
11:41
Videó: ami a Fradi-csatárnak siker, az a skótnak rémálom (She)
Akár ponttal is távozhatott volna a Hibernian labdarúgócsapata a Raith Rovers otthonából a skót másodosztályú bajnokság 30. fordulójában rendezett mérkőzésen, ha a csatár, Jason Cummings nem hibázza el az üres kapus lehetőségét. A Hibs 2–1-re kikapott, de még mindig bőven a rájátszást érő harmadik helyen áll a tabellán.
márc. 23
11:43
PL: Courtois szerint a Chelsea jól döntött Mourinho menesztésénél (She)
Thibaut Courtois, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea kapusa szerint a londoni klub helyesen tette, hogy megvált José Mourinhótól, a csapat korábbi menedzserétől.
márc. 23
12:15
Leicester City: Ranieri fizetését megdupláznák – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben listavezető Leicester City azzal fejezné ki ragaszkodását Claudio Ranierihez, hogy a szezon végén megduplázná a 64 éves olasz menedzser fizetését.
márc. 23
12:16
Férfi kézilabda BL: Történelmet írhatnak a szegediek (Agroinform)
Négygólos előnyből várhatja a szerda esti THW Kiel elleni visszavágót a BL nyolcaddöntőjében a Pick-Szeged.
márc. 23
12:33
Németország: Schweinsteiger ismét megsérült (She)
Elképzelhető, hogy Bastian Schweinsteiger nem játszhat a német labdarúgó-válogatott Anglia és Olaszország elleni felkészülési mérkőzésén.
márc. 23
12:35
Férfi kézi: Iváncsik T. és Fazekas is Sabaté első keretében (She)
Xavi Sabaté, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 19 fős keretét az olimpiai és világbajnoki címvédő Franciaország elleni április 9-i touloni mérkőzésre, valamint az azt megelőző felkészülési időszakra.
márc. 23
12:45
A FIFA eljárást indított Beckenbauerék ellen (Metropol)
Hat ember ellen indult eljárás a 2006-os németországi világbajnokság rendezési jogának odaítélése ügyében.
márc. 23
12:51
Schweinsteiger megsérült (Infostart)
Elképzelhető, hogy Bastian Schweinsteiger nem játszhat a német labdarúgó-válogatott Anglia és Olaszország elleni felkészülési mérkőzésein.
márc. 23
12:51
Brüsszeli robbantások: elmarad a belga–portugál – hivatalos (She)
A Belga Labdarúgó-szövetség törölte a március 29-re tervezett, Portugália elleni felkészülési mérkőzést a keddi brüsszeli terrorcselekmények miatt.
márc. 23
13:09
Euro 2016: nincs napirenden a halasztás vagy a törlés (She)
Manuel Valls francia miniszterelnök kizárta annak a lehetőségét, hogy töröljék a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot.
márc. 23
13:09
NB I: Jól fizet a Fradi bajnoki címe Debrecenben (Agroinform)
A Ferencvárosra 2.21-es szorzóért fogadhatunk - ez kell ahhoz, hogy a pályán ünnepelhessenek Bödéék.
márc. 23
13:11
Rio 2016: ennyibe kerül majd a Budapest-Rio charterjárat (She)
Közvetlen járatokat indít Budapest és Rio de Janeiro között az olimpia idején az Air Partner és a Tensi – közölte a Tensi szerdán az MTI-vel.
márc. 23
13:13
Profi boksz: szabotázs történhetett a Csagajev–Browne meccs után (She)
Lucas Browne tagadja, hogy doppingszert használt a Ruszlan Csagajev ellen győztesen megvívott nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki címmérkőzés előtt, szerinte szabotázs áldozata lett.
márc. 23
13:45
Horvátország: a jótékonykodó Rakiticet díjazták a drukkerek (She)
A horvát labdarúgó-válogatott szurkolói csoportja (Uvijek vjerni) Ivan Rakiticet választotta meg a 2015-ös esztendő legjobb horvát játékosának. A Barcelona légiósa Eszéken vette át az elismerést a szurkolói csoport vezetőjétől.
márc. 23
13:45
Darts: Szakértőink szerint a nagy hármas nem hibázik Liverpoolban (Agroinform)
Liverpoolban folytatódnak a Premier League küzdelmei, a PDC Hungarian Fan Club adminjai pedig ismét tippeltek.
márc. 23
13:47
Hódeszka: reális cél Gyarmati Pankának az olimpiai részvétel (She)
Történetének legjobb és legeredményesebb évét zárta a Magyar Snowboardszövetség (MSBSZ) Bordács Miklós ügyvezető igazgató szerint, aki külön kiemelte Gyarmati Panka világkupa-győzelmét.
márc. 23
14:03
Bolt ismét fut Londonban (Infostart)
Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok sprinter bejelentette, hogy indul a londoni atlétikai Gyémánt Liga-versenyen júliusban.
márc. 23
14:21
FTC: jön az új kabalasas? Pályázatot írt ki a zöld-fehér klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros új kabalasasa kevesek tetszését nyerte el, ennek ellenére a klub részéről többször is azt mondták, nem cserélik le a kabalát. Úgy tűnik, mégis lesz változás.
márc. 23
14:39
Görögország: a kormány továbbra is fenntartja a kupa törlését (She)
A görög kormány nem változtat azon a döntésén, amellyel szurkolói erőszak miatt törölte a labdarúgó Görög Kupa további küzdelmeit.

Keresés