2016. március 15. kedd

márc. 15
0:36
Tenisz: Murray kikapott, és oda a különleges sorozata (She)
Meglepetésre már a harmadik fordulóban búcsúzott az Indian Wells-i férfi tenisztorna egyes küzdelmeitől a második helyen kiemelt Andy Murray. A brit játékos – akinek ez volt az első versenye apaként – a világranglista-53. argentin Federico Delbonistól kapott ki három játszmában, a döntő rövidítést 7–3-ra elveszítve.
márc. 15
7:24
NBA: tart a Warriors-varázslat, Curry szépen ünnepelt (She)
Öt csapat jutott 120 pont fölé az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján, köztük a Golden State Warriors. Stephen Curry 27 ponttal ünnepelte meg a 28. születésnapját, vezérletével a bajnokcsapat 125–107-re megverte a New Orleans Pelicanst, elkönyvelve ezzel idénybeli 60. győzelmét – egyúttal tovább nyújtotta a klubrekordot: ez volt a Warriors sorozatban 49. megnyert…
márc. 15
7:42
NHL: remekeltek a csatárok, szórták a mesterhármasokat (She)
Az élete első NHL-mesterhármasát elérő Jakob Silfverberg vezérletével az Anaheim Ducks kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott a New Jersey Devils ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga hétfői játéknapján. Michael Frolík (Calgary) és James Neal (Nashville) ugyancsak három góllal járult hozzá csapata sikeréhez.
márc. 15
8:00
Eurofutball: Buffon és Neuer nincs dobogón – de ki az első? (She)
A labdarúgás statisztikáival foglalkozó Opta megnézte, ki az európai topligák legjobb kapusa a kulcsfontosságú védéseket tekintve.
márc. 15
8:02
Arsenal: szinte biztos, hogy érkezik a Borussia kulcsembere (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Havard Nordtveit nem hosszabbítja meg a szerződését, és a nyáron távozik a klubtól. A norvég válogatott középpályás Angliában folytatja a pályafutását – kiindulva a korábbi hírekből, könnyen elképzelhető, hogy az Arsenalban.
márc. 15
8:15
Arsenal: szinte biztos, hogy érkezik a Borussia kulcsembere (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Havard Nordtveit nem hosszabbítja meg a szerződését, és a nyáron távozik a klubtól. A norvég válogatott középpályás Angliában folytatja a pályafutását – kiindulva a korábbi hírekből, könnyen elképzelhető, hogy az Arsenalban.
márc. 15
8:51
MK: Iványi vezeti a Loki–Fradit, Solymosi fúj Újpesten (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében Iványi Zoltán vezeti a DVSC-Teva–Ferencváros Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzését, amelyet szerdán 18 órától rendeznek. Az Újpest és a Békéscsaba összecsapásán Solymosi Péter fújja a sípot.
márc. 15
9:27
Juve: nincs gólja a szezonban, de a Bayern ellen hiányozhat (She)
Vádlisérülése miatt nem léphet pályára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján Claudio Marchisio, a Juventus középpályása.
márc. 15
9:30
BL: Ezt nem szúrhatja el a City (Agroinform)
A Manchester City kedden történelmet írhat a Bajnokok Ligájában, amennyiben továbbjut a Dinamo Kijev ellen.
márc. 15
9:45
PSG: öltözői balhé, Ibra miatt a szünetben hazament a védő (She)
Kiderült, miért cserélték le Gregory van der Wielt a vasárnapi bajnoki szünetében: a Paris Saint-Germain holland labdarúgója összeszólalkozott csapattársával, Zlatan Ibrahimoviccsal, majd dühében elhagyta a troyes-i stadiont.
márc. 15
9:47
Arsenal: kicsit kretén, de elégette kedvencei mezét (She)
Nyilván mit kell tennie a szurkolónak, ha a kétszeres címvédő klubja a negyeddöntőben kiesik az FA-kupából? Természetesen elégetnie a csapat mezét...
márc. 15
9:49
BL: „Csendre akarjuk inteni az Atlético-szurkolókat” (She)
Az eindhoveni gól nélküli döntetlent követően ma a spanyol fővárosban csap össze az Atlético Madrid és a PSV a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Phillip Cocu, a holland együttes vezetőedzője abban (is) bízik, hogy a Vicente Calderón Stadion hangulata feltüzeli labdarúgóit.
márc. 15
10:03
Videó: az élen állt, majd úgy döntött, inkább alszik egyet (She)
Továbbra is óriási őrületnek számít az Egyesült Államokban a babaverseny, amelyet az NBA-meccsek szüneteiben rendeznek. Korábban a Miami Heat egyik hazai mérkőzésén is tartottak egy „futamot” – igaz, itt az egyik hölgy idomai ellopták a show-t –, legutóbb pedig a Sacramento Kings–Utah Jazz bajnokin álltak a rajthoz a kisbabák, de ezúttal sem a győztesre figyelt mindenki.
márc. 15
10:18
BL: Több gólt kell lőnünk, mint a PSV – bölcselkedett Simeone (She)
Diego Simeone, a spanyol élvonalbeli Atlético Madrid vezetőedzője remek mérkőzésre számít a PSV ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 15
10:54
Bajnokok Ligája - Münchenben várható igazi izgalom (Infostart)
A címvédő Barcelona az Arsenalt, a Bayern München pedig a tavaly döntős Juventust fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerdai visszavágóin.
márc. 15
11:12
Atlético: portugál szélsővel erősítenek – sajtóhír (She)
Jota, a portugál élvonalbeli Pacos Ferreira 19 éves labdarúgója nyártól az Atlético Madridban folytatja a pályafutását – számolt be róla a Récord és a Marca.
márc. 15
11:15
Bajnokok Ligája: Csak a csoda segíthet a PSV-nek Madridban (Agroinform)
Nem sok érv szól amellett, hogy a holland PSV meglepetést okoz a formába lendülő Atlético otthonában.
márc. 15
11:48
Hertha: Nem nyolc, hanem tíz meccsel tervezek – Dárdai (She)
A Schalke legyőzése után szombaton ismét hazai közönség előtt lép pályára a Hertha BSC a német bajnokságban – Dárdai Pál, a berlini labdarúgók vezetőedzője már az Ingolstadt elleni mérkőzésről beszélt.
márc. 15
11:50
Videó: így csattant a nyertes ütés a „pofon-világbajnokságon” (She)
Igen, természetesen az Egyesült Államokban, azon belül pedig Texasban járunk. Itt alkották meg az „Ink Masters Slap Off Contest” elnevezésű pofonbajnokságot, amelyen pontosan azt kell tenni, amit a névből következtetnek. Két férfi kiáll egymással szemben, majd addig pofozzák egymást, amíg valamelyikük ki nem dől, vagy fel nem adja. Íme, a végjáték, amelyben csak egyetlen pofon csattant. Az viszont…
márc. 15
11:51
Együtt: az Orbán-rezsim rárontott a szabadságra (Behaviour)
Ma Magyarországon "a szabadság ügye rosszul áll".
márc. 15
11:53
Orbán Viktor: ma Európában tilos kimondani az igazságot (Behaviour)
"Diktátor, diktátor" - skandálták az ellentüntetők. A rendőrség nagy erőkkel volt jelen.
márc. 15
12:06
Eb 2016: sérülése miatt lemarad a tornáról a svájci csatár (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett Josip Drmic, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg támadója, aki a szezon hátralévő részét és a nyári Európa-bajnokságot is kihagyja.
márc. 15
12:08
Kép: csodás estélyiben vette át sportága Oscar-díját a magyar lány (She)
Hatalmas magyar siker született a Barcelonában rendezett World Paddle Award elnevezésű kajak-kenus díjátadón, – amelyet a sportág Oscar-gálájáként is szoktak emlegetni –, ugyanis a 16 éves Homonnai Luca lett 2015 legjobb junior versenyzője!
márc. 15
12:39
MU: Scholes szerint ezt a három játékost kell szerződtetni (She)
Paul Scholes ismét elmondta a véleményét, ezúttal szeretett klubjáról, a Manchester Unitedról. A korábbi angol válogatott labdarúgó most azzal a gondolattal játszott el, hogy mely három játékost kellene a csapatnak megszereznie a nyári átigazolási szezonban.
márc. 15
12:41
Videoton: jó hírek érkeztek Danilovics állapotáról (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton combsérüléssel bajlódó kapusa, Braniszlav Danilovics a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a tervezettnél hamarabb elkezdheti a rehabilitáció második szakaszát.
márc. 15
13:03
Indian Wells-i tenisztorna: Ismét Verdasco jelenti a végállomást Nadalnak? (Agroinform)
Az Australian Open után Indian Wellsben is összecsap a két spanyol kiválóság, tét a nyolcaddöntőbe jutás.
márc. 15
13:15
Chelsea: Ma elképzelhetetlen, holnap megtörténhet – Falcao (She)
Radamel Falcao arról beszélt egy kolumbiai lapnak, hogy az elmúlt hetekben remek szerződést köthetett volna két kínai labdarúgócsapattal is, ám ő inkább Londonban maradt, hogy helyet szorítson magának a Chelsea-ben.
márc. 15
13:17
Barcelona: földbe rúgott a spanyol, hat-hét hétre kidőlt (She)
Combizomsérülés miatt hat-hét hetes kihagyás vár Sandro Ramírezre, a Barcelona labdarúgócsapatának spanyol támadójára.
márc. 15
13:33
Videó: „Tényleg így hívják? Akkor most már jól megjegyzem!” (She)
„Felismeri őt a képen?” – tettük fel a kérdést az utca emberének, és sokan felismerték a történelmi tettet végrehajtó, a rövid pályás gyorskorcsolyázók szöuli világbajnokságának 500 méteres versenyében aranyérmet nyerő Liu Shaolin Sándort. A versenyzővel és a vb-n szintén kiválóan szereplő testvérével, Liu Shaoanggal a hazaérkezésükkor beszélgettünk az élményekről és a testvéri segítségről.
márc. 15
13:51
Válogatott: Gyurcsó, Korhut és Gulácsi is a keretben (She)
Gyurcsó Ádám (Pogon), Korhut Mihály (DVSC) és Gulácsi Péter (RB Leipzig) is meghívást kapott Bernd Storck szövetségi kapitánytól a magyar válogatott Horvátország ellen készülő keretébe – tudtuk meg a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjáról.
márc. 15
14:15
Eurosport Snooker Blog: Emelkednek a tétek (Agroinform)
Két hete Walesben hamar kipottyant sok esélyes, ezzel szemben a World Openen szinte minden meccs papírforma eredményt hozott, és szinte kizárólag...
márc. 15
14:39
Conte csak az Eb-ig marad az olasz válogatott élén (Metropol)
Távozásáról már korábban is szó volt, ám csak most vált hivatalossá.
márc. 15
14:51
Sportfogadás: Gólos fogadásokkal támadunk a BL-szelvényükön (Agroinform)
Az idei esztendő negyedik Bajnokok Ligája kombijával jelentkezünk. A szelvényünk három meccset tartalmaz.
márc. 15
15:03
Képek: őt is unta valaki, vagy ő unta meg Valentino Rossit… (She)
Olasz sajtóhírek szerint szakított egymással a motorsport legendája, Valentino Rossi és barátnője, Linda Morselli.
márc. 15
15:21
Négy kapussal készül a magyar válogatott a magyar-horvát mérkőzésre (Infostart)
A német RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter is bekerült a horvátok elleni, jövő szombati barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott 24 fős keretébe, amelyet kedden hirdetett ki Bernd Storck szövetségi kapitány.
márc. 15
15:21
FIFA 17: melyik liga kerüljön a játékba? Így áll a szavazás (She)
A FIFPlay minden évben kiír a játékosoknak egy szavazást, melyben egyetlen valamire kell válaszolni: melyik bajnokságot szeretnéd látni a FIFA-játék következő részében! A FIFA 17 kapcsán is előkerült ez a kérdés...
márc. 15
15:33
Magyar-horvát: négy kapussal készülnek a magyarok (Metropol)
Gulácsi Péter is bekerült a horvátok elleni, jövő szombati barátságos mérkőzésre készülő fociválogatott 24 fős keretébe.
márc. 15
15:57
Rg: Vass Dóra utazik az előolimpiai tesztversenyre (She)
A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség hivatalos közleményben jelentette be, hogy az április 21-22. közötti előolimpiai tesztversenyen Vass Dóra képviseli Magyarországot.
márc. 15
16:27
Jégkorong MOL Liga: hosszabbítás a döntő második felvonásán (Metropol)
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása 2-0. Folytatás szerdán a Tüskecsarnokban.
márc. 15
16:29
Eltiltották a DVTK két játékosát (Metropol)
A játékvezető a szabálytalanságaik ellenére nem állította ki őket, ezért a hokiszövetség fegyelmi határozatban szankcionálta őket.
márc. 15
16:51
Női vízilabda Euroliga - Az UVSE az Olympiakosszal elődöntőzik (Infostart)
A női vízilabda Euroliga négyes döntőjében a címvédő görög Olympiakosszal kezd a magyar bajnok UVSE április 22-én.
márc. 15
17:09
Eb 2016: hosszabbított az osztrákok sikerkapitánya (She)
2017 végéig meghosszabbította szerződését Marcel Koller, az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – adta hírül az Osztrák Labdarúgó-szövetség (ÖFB).
márc. 15
17:20
A címvédővel kezdenek a bajnok magyar női pólósok (Metropol)
Kiderült, kik lesznek a két magyar érdekelt csapat ellenfelei a női vízilabda Euroliga négyes döntőjében.
márc. 15
17:27
Bayern: „Guardiola nem próbálta magával vinni Alabát” (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge elmondása szerint Pep Guardiola nem próbálta meg magával vinni David Alabát.
márc. 15
17:29
Videó: Lindsey Vonn sajátos módszerrel terheli a térdét (She)
Lindsey Vonn látványos videót osztott meg rajongóival az Instagram-oldalán. A csinos alpesi síző megmutatta, hogyan lehet sérülten, ám egyben kreatívan edzeni. Az olimpiai bajnok amerikai sportoló még február 27-én esett nagyot az andorrai Soldeu-El Tarterben rendezett szuperóriásműlesikló-versenyen, majd a Facebook-oldalán beszámolt arról, hogy a bal térdében hajszálrepedést állapítottak meg, így…
márc. 15
17:45
Négy kapussal készül a magyar válogatott (Infostart)
A német RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter is bekerült a horvátok elleni, jövő szombati barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott 24 fős keretébe, amelyet kedden hirdetett ki Bernd Storck szövetségi kapitány.
márc. 15
17:45
PL: ez alapján a Spursnek kellene vezetnie a bajnokságot (She)
A Leicester City a Newcastle United 1–0-s legyőzésével megtartotta ötpontos előnyét a Tottenham előtt az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League). Bár a pontszámok szerint a „rókák” állnak a tabella élén, négy fontos adattal a Spurs (majdnem) minden csapatot megelőz a ligában.
márc. 15
17:47
Barcelona: Dani Alves Angliában szeretne játszani (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona brazil védője, Dani Alves elmondta: továbbra sem tett le arról, hogy Angliában játsszon.
márc. 15
18:03
Storck: a behívottak többségének kellő meccsrutinja van (Infostart)
A német RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter is bekerült a horvátok elleni, jövő szombati barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott 24 fős keretébe, amelyet kedden hirdetett ki Bernd Storck szövetségi kapitány.
márc. 15
18:03
PSG: a Man. United beelőzte a Chelsea-t Ibrahimovicért? (She)
Francia lapértesülés szerint a Manchester United megelőzte a Chelsea-t a Zlatan Ibrahimovicért folyó versenyfutásban.

Keresés