2016. április 4. hétfő

ápr. 4
0:16
Hétfői sportműsor: újra vízben a Benedek-csapat (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőn Kanada ellen játszik a trieszti olimpiai selejtezőtornán, míg női jégkorongozóink a hollandok ellen kezdik meg szereplésüket az asiagói divízió 1/B-s világbajnokságon. Íme, a mai sportműsor.
ápr. 4
0:33
U16: a norvégok jobbak voltak a mieinknél Portóban (She)
A portói nemzetközi torna utolsó játéknapján a magyar U16-os labdarúgó-válogatott 3–1-re kikapott a norvégoktól.
ápr. 4
7:03
NBA: Curry bevágta – már 1000-nél jár a Golden State (She)
Bár szombaton megszakadt a Golden State Warriors hihetetlen győzelmi szériája az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában, most újra nyerni tudott (mérlege immár 69–8), ráadásul Stephen Curry megszerezte a csapat 1000. tripláját a szezonban.
ápr. 4
7:21
NB I: mackónadrágban védett Király miatt – többet nem teszi… (She)
Vukasin Polekszics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Békéscsaba kapusa a negyvenedik születésnapját pénteken ünneplő kollégája, Király Gábor tiszteletére szürke mackónadrágban védett a Diósgyőr elleni, gól nélküli bajnokin. Mivel kényelmetlen volt, többet nem tesz ilyet…
ápr. 4
7:21
Babosék kikaptak a döntőben (Metropol)
A negyedik kiemelt magyar, kazah duó a harmadik helyen rangsorolt Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh kettős ellen maradt alul.
ápr. 4
7:36
NHL: hiába a rövid idő alatt kapott négy gól, meglett a 800. (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszában Joel Quenneville, a Chicago Blackhawks edzője 800. NHL-győzelmét szerezte meg annak ellenére, hogy csapata négy gólt kapott egymás után a második harmad végeén és a harmadik játékrész elején.
ápr. 4
7:39
Djokovic hatodszor bajnok Miamiban (Metropol)
A 28 éves Djokovic ezzel pályafutása 63. trófeáját gyűjtötte be.
ápr. 4
7:57
Kikapott, de így is aranyérmes a Fradi (Metropol)
A játéknap kérdése az volt: matematikailag is bizonyossá válik-e a zöld-fehérek bajnoki címe.
ápr. 4
8:12
Nigéria: Erős és gyors vagyok – Otigba tovább várja a meghívót (She)
Otigba Kenneth korábbi magyar utánpótlás válogatott labdarúgó továbbra is elkötelezett Nigéria iránt, várja meghívóját a válogatottba.
ápr. 4
8:14
Hollandia: magyar válogatott védő a PSV baklövései között (She)
A voetbalzone.nl nevű portál szubjektív összeállítást készített az egyik legsikeresebb holland klub, a PSV történetének 23 legrosszabb igazolásáról. A listára felkerült Fehér Csaba, korábbi 41-szeres magyar labdarúgó-válogatott védő is.
ápr. 4
8:30
Légiósok: Priskin Tamás elmondta, mikor térhet vissza (She)
Priskin Tamás túlesett a műtéten sérülése után, a magyar labdarúgó-válogatott és a Slovan csatárára négy-öthetes kihagyás vár.
ápr. 4
9:06
FTC: Orosz a szurkolókról, Doll és Böde jövőjéről, a csoportkörről (She)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a bajnoki cím biztossá tétele után az NB I-es mezőnyről, Thomas Doll és Böde Dániel jövőjéről, a nyári erősítésekről és a csoportkörbe jutásról is beszélt.
ápr. 4
9:33
Heti műsor: Folytatódik a BL és az EL! (Agroinform)
Méghozzá igen komoly rangadókkal, hiszen Barca-Atlético, PSG-Manchester City és Dortmund-Liverpool meccseket rendeznek.
ápr. 4
9:39
Rögbi: az U18-as válogatott kiharcolta a bennmaradást (She)
Ötödik helyen végzett a korosztályos magyar rögbiválogatott az U18-as a Konferencia1 Eb-n, így a szakvezetés által célként kitűzött bennmaradást sikerült kiharcolnia.
ápr. 4
9:41
Eb 2016: semmi szex – Hodgson nem akar zavaró tényezőt (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy döntött, eltiltja játékosait a szextől a franciaországi Európa-bajnokság idejére.
ápr. 4
9:43
Liverpool: új kapus érkezhet, ajánlatokat várnak Bogdánért? (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool a nyáron új kapust kíván szerződtetni, így meghallgatja az ajánlatokat Bogdán Ádámért.
ápr. 4
9:57
Videó: Tőzsérék csatára nagyot mentett, nem várt helyre került (She)
Junior Hoilett, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Queens Park Rangers játékosa nagy csatát vívott a Middlesbrough védőjével, Ben Gibsonnal. Tőzsér Dániel kanadai csatártársa nagy bravúrral megmentette a labdát az alapvonal előtt, de kicsúszott a pályáról és egy lyukba esett. Szerencsére az ijedtségen kívül nem történt súlyosabb baj.
ápr. 4
10:03
Babos élete legjobbjával a 39. helyen (Metropol)
A 22 éves teniszező annak köszönheti előrelépését a 49. helyről, hogy a múlt héten a nyolcaddöntőig jutott Miamiban.
ápr. 4
10:15
FTC: Lipcsei, Botis, Leo és persze Pintér Attila – ezt a képet látni kell! (She)
A Nemzeti Sport archívumában találtuk az alábbi képet. A Ferencváros szombaton a 29. bajnoki címét ünnepelhette: mivel az MTK kikapott a Paks otthonában, Debrecenben a vereség is belefért a zöld-fehéreknek. Vannak játékosok, akik a 12 évvel ezelőtti és a mostani csapatban is ott voltak. Ön kiket ismer fel? A NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON IDE!
ápr. 4
10:17
MU: 40 millió fontért érkezik a portugál tehetség – sajtóhír (She)
Portugál sajtóértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United közel áll a Benfica játékosának, Renato Sanchesnek a szerződtetéséhez.
ápr. 4
10:45
Vízilabda: Sötét ló ellen száll medencébe a Benedek-csapat (Agroinform)
A francia válogatott legyőzése után hétfőn Kanada legjobbjaival mérkőzik meg a magyar férfi vízilabda-válogatott.
ápr. 4
10:51
PL: erre nincs szó – megrázó tartalmú fenyegetések Vardy lányának (She)
From zero to hero – mondja az angol. Jamie Vardy, a Leicester City csatára a névtelenségből a Premier League 2015–2016-os szezonjának egyik legnagyobb hőse lett. A népszerűségnek azonban árnyoldalai is vannak.
ápr. 4
10:53
Videó: feldühödött, és a saját kapusát bántalmazta (She)
A Haugesund már 2–0-s hátrányban volt a Strömsgodset otthonában a norvég labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, amikor a 81. percben a játékvezető kiállította a vendégek középpályását, Haris Hajradinovicot. A bosnyák középpályás azonban nem azért kapott piros lapot, mert összehozott egy büntetőt – amelyet a játékvezető tévesen fújt be, mert a felvételen látható, hogy Hajradinovic a tizenhatos…
ápr. 4
10:54
Elhunyt a világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó (Metropol)
A 23 éves Noh Dzsin Kju, aki 2011-ben világcsúcsot állított fel 1500 és 3000 méteren, rákbetegségben halt meg.
ápr. 4
11:06
Női kézi BL: Groot az odavágó sztárja, Mörké a legnagyobb gól (She)
Lejátszották a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzéseit, az európai szövetség pedig ezúttal is megválasztotta a forduló legszebb védéseit és góljait.
ápr. 4
11:08
F1: Rózsavíz? Na ne! Räikkönen arca mindent elárul – mémek (She)
Nico Rosberg sorozatban ötödször lett futamgyőztes a hétvégi Bahreini Nagydíjon mégsem mondhatja el magáról, hogy világbajnok. De ez semmi ahhoz képest, amit Kimi Räikkönennek kellett átélnie a pódiumon! Nézzük a 2016-os F1-szezon második futamának üdítő momentumait, amelyekről még nem esett szó.
ápr. 4
11:24
Videó: az alapvonal közeléből ollózva – itt a Puskás-díj újabb jelöltje! (She)
Látványos góllal szerzett vezetést a Deportivo Santamarina az Almagro otthonában az argentin másodosztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A 4. percben egy szöglet után Nicolás Miracco elé került a labda, aki az alapvonal közeléből ollózós mozdulattal lőtt a hosszú felső sarokba. A gyönyörű találat azonban csak egy pontot ért, a hazai csapat nyolc perccel később kiegyenlített (1–1).…
ápr. 4
11:42
Megyei foci: kaposvári kilences, rangadót nyert a Pécs (She)
Csakúgy, mint az ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es szezonban még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az idényben már csak a megyei bajnokságban indulhattak.
ápr. 4
11:44
NB II: másik napon játsszák le a 26. és a 27. fordulót (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította az NB II 26. és 27. fordulójának kezdési időpontjait, előbbi kört május 7., szombat helyett május 8-án, utóbbit május 15. helyett 14-én játsszák le.
ápr. 4
11:57
NB I: Vidéki rangadó és Fradi-gála vár ránk hét közben (Agroinform)
Gólszegény fordulót vizionálunk, egyedül a Ferencváros tömheti ki ellenfelét a fiesztán.
ápr. 4
12:00
Tenisz: Babos Tímea élete legjobbjával már a 39. helyen (She)
Babos Tímea pályafutása legjobbjaként a 39. helyen áll a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
ápr. 4
12:15
Heti program: Milan–Juve, Spurs–MU, Schalke–Dortmund (She)
A héten a negyeddöntőjéhez érkezik a Bajnokok Ligája és az Európa-liga. Mindkettőben láthatunk spanyol belharcot, kedden a BL-ben a Barcelona az Atlético Madridot fogadja, csütörtökön az El-ben a Sevilla Bilbaóba látogat. Az NB I-ben két fordulót rendeznek meg a héten, előbb a 29., majd a 27. kerül sorra. A topligák hétvégi programját pénteken a Hertha–Hannover meccs vezeti fel, aztán szombaton…
ápr. 4
12:33
Chelsea: még ma bejelentik Conte érkezését – sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint hétfőn pont kerül a Premier League-ben szereplő Chelsea menedzserkeresésének végére: az angol klubot a következő szezontól Antonio Conte irányítja.
ápr. 4
12:33
NB I: Így menti meg az MLSZ a Puskás Akadémiát? (Agroinform)
Egyre nagyobb bajba kerül a Puskás Akadémia, mi pedig tudunk egy jó alternatívát, ami mindenkit boldoggá tesz majd.
ápr. 4
12:35
Hódeszka: a svájci Haller új világcsúcsot állított fel (She)
A svájci Christian Haller hódeszkázásban, míg az amerikai David Wise síakrobatikában állított fel új magassági világcsúcsot a dél-tiroli Watlesben rendezett Nine Knights viadalon.
ápr. 4
12:51
Topligák: Chelsea: 75%, Monaco 73.1%, City: 69.2%, Sassuolo: 0! (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központjának (CIES) legújabb kutatása az európai labdarúgó-topligák külföldi átigazolásaival foglalkozott.
ápr. 4
12:53
Gyász: elhunyt a 23 éves világbajnok gyorskorcsolyázó (She)
Huszonhárom éves korában, rákbetegség következtében elhunyt Noh Dzsin Kju, a dél-koreaiak világbajnok rövid pályás gyorskorcsolyázója.
ápr. 4
13:27
Videó: Zidane gusztustalan, de praktikus módszert választott (She)
A szombat esti Barcelona–Real Madrid (1–2) spanyol labdarúgó-bajnoki rangadón a vendégek vezetőedzője, Zinédine Zidane végig rágózott. A sajtótájékoztatón úriemberhez méltó módon kivette a szájából, de mivel nem volt nála zsebkendő, sajátságos megoldást választott. Az esemény végén viszont nem feledkezett meg a rágóról.
ápr. 4
13:29
PSG: Neymar nyitott a váltásra – a 193 millió euró nem gond (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kifizetné a 193 millió eurós kivásárlási árát a Barcelona klasszisának, Neymarnak, akinek nem lenne ellenére a klubváltás.
ápr. 4
13:45
Arsenal: balhé! Újra látnák a szurkolók Wilshere-t, de nem ebben a klubban (She)
Jack Wilshere, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal játékosa ezúttal egy szórakozóhelyen balhézott.
ápr. 4
13:45
Premier League: Elszúrhatja még a Leicester? (Agroinform)
A Rókák előnye már hét pont, ráadásul három nyerhető bajnoki következik. Eldőlt a bajnokság? Az oddsok alapján igen.
ápr. 4
13:47
El Clásico: ezek után „csoda” lenne a Barcelona bajnoki címe (She)
Mint ismert, a címvédő és listavezető Barcelona hazai pályán 2–1-re kikapott a Real Madridtól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 31. fordulójának rangadóján, így előnye hét pontra csökkent ősi riválisával szemben, míg az Atlético Madridot már csak hat ponttal előzi meg. Szülessen bármilyen eredmény az el Clásicón, a találkozó kapcsán mindig rengeteg érdekes statisztikai adat…
ápr. 4
14:03
Asztalitenisz: hat magyar indul a halmstadi olimpiai selejtezőn (She)
A maximális létszámú, hatfős magyar csapat utazik az asztaliteniszezők jövő heti európai olimpiai selejtezőjére, amelyre a svédországi Halmstadban kerül sor.
ápr. 4
14:05
Kép: az angolok állítják, megtalálták a legszebb futballistát (She)
„Cristiano Ronaldo, arrébb! Itt a profi futball igazi topmodellje!” – írja a brit The Sun újságírója, akinek Laura Merrinen akadt meg a szeme.
ápr. 4
14:57
Karrier: A Chelsea bejelentette Conte érkezését (Agroinform)
A nyári Eb-t követően Antonio Conte lesz a Chelsea vezetőedzője - hivatalos.
ápr. 4
15:30
Videó: piros lapot általában nem ezért szoktak felmutatni (She)
A norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Haugesund bosnyák játékosa, Haris Hajradinovic azért kapott piros lapot a Strömsgodset elleni idegenbeli mérkőzésen, mert szóváltásba keveredett saját kapusával, Per Kristian Bratveittel, akit – a játékvezető megítélése szerint – meg is ütött.
ápr. 4
15:33
Német foci: Fogy a levegő Dárdaiék körül? (Agroinform)
Edzői pályafutása legnagyobb zakóját vehette fel a Dárdai Pál, a Hertha 5-0-ra kikapott a Mönchegladbach vendégeként.
ápr. 4
15:48
Sárkányhajózás: Magyarország rendezi a 2018-as vb-t (She)
Szeged rendezheti 2018-ban az IDBF szervezet égisze alá tartozó úgynevezett sárkányhajó klub legénység világbajnokságot.
ápr. 4
16:24
Légiósok: tökéletes fejes a hórihorgas csatártól – videó (She)
A norvég másodosztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Sandefjord otthon 4–1-re legyőzte a Strömment. A hazaiak első gólját a magyar csatár, Kovács Péter szerezte. Nézze meg a találatot!
ápr. 4
16:27
NB II: Élesedik a harc Pintér és Csank között (Agroinform)
A Mezőkövesd zsinórban ötödik győzelmével beelőzte a Zalaegerszeget és már feljutást érő helyen áll.

Keresés