2016. április 19. kedd

ápr. 19
0:24
Eurofutball: Jonas megint utolérte Cristiano Ronaldót (She)
Jonas góllal járult hozzá a Benfica hétfő késő esti győzelméhez a portugál labdarúgó-bajnokságban, így az idényben 31 bajnoki találatnál járó brazil támadó újra utolérte az eddig egyedül vezető Cristiano Ronaldót az Aranycipő-rangsorban.
ápr. 19
1:00
Keddi sportműsor: pályán a Bayern, a Man. City, a PSG (She)
Mozgalmas keddjük lesz a labdarúgás rajongóinak, idehaza és a nagy európai futballországokban fontos bajnoki, valamint kupamérkőzéseket rendeznek. Sopronban megkezdődik a női kosárlabda NB I döntője, a nemzetközi porondra többek között a tenisz és a sznúker miatt lesz érdemes figyelni, és természetesen ezen a napon sem kell nélkülöznünk a lóverseny-közvetítést.
ápr. 19
5:24
Ezerötszáz fát vágnak ki a Római-parton (Behaviour)
Jövő hónapban dönthet a Fővárosi Közgyűlés, ősszel indulhat az építkezés.
ápr. 19
6:15
Kapkodás (Behaviour)
Méltatlanul kevés figyelmet kapott a Fidesz új ideológusának alapvető eszmetörténeti fejtegetése a múlt héten.
ápr. 19
6:33
Stratégia (Behaviour)
Orbán olyan stratégiát folytat, amelynek legfőbb célja a 2018-as választás megnyerése.
ápr. 19
7:09
Eb 2016: fogynak CR társai, újabb rutinos portugál dőlt ki (She)
Fábio Coentrao után újabb rutinos játékosról kell lemondania Fernando Santosnak, a magyar válogatottal azonos Eb-csoportban szereplő Portugália szövetségi kapitányának: a 31 éves Danny sem lehet ott a franciaországi kontinensviadalon.
ápr. 19
7:11
NHL: nézői miatt kapott kiállítást a Philadelphia (She)
Nehezen viselték a Philadelphia szurkolói, hogy csapatuk a Washington elleni párharc harmadik meccsén is esélytelenül küzd a győzelemért, s a találkozó előtt kapott karkötőket dobálták a pályára. Miután többszöri felszólítás után sem hagyták abba, időhúzás miatt kiállították az egyik Flyers-játékost. A Capitals öt emberelőnyös gólt szerezve nyert 6–1-re. A Minnesota szépített a Dallas ellen,…
ápr. 19
7:36
Babos nyolcaddöntős Stuttgartban (Metropol)
A világranglistán 40. magyar játékos a rangsorban tíz hellyel mögötte álló német Sabine Lisickit búcsúztatta.
ápr. 19
7:45
NBA: Curry nélkül nyert a GSW, Durant túl sokat hibázott (She)
A Golden State a bokasérüléssel bajlódó Stephen Curry nélkül is legyőzte a Houstont az NBA rájátszásában, így 2–0-ra vezet a párharcban. A Dallast a párharc első meccsén 38 ponttal legyőző Oklahoma City legjobbja ott volt a pályán, de csak testben: Kevin Durant 33 mezőnykísérletéből csak hét (!) volt sikeres, azaz 26-ot hibázott, amire Michael Jordan óta (1997) senki sem volt képes – ehhez képest…
ápr. 19
7:54
Győzött és felzárkózott a Tottenham (Metropol)
Sikerével a hat forduló óta veretlen londoni együttes öt pontra megközelítette a tabellán a listavezető Leicester City-t.
ápr. 19
8:03
PL: Nem akarom, hogy a Spurs legyen a bajnok – Fabregas (She)
Cesc Fabregas, a Premier League-ben szereplő Chelsea középpályása a Sky Sportsnak elárulta, nem szeretné, ha a jelenleg második Tottenham lenne az angol bajnok.
ápr. 19
8:18
Vasas: a szezonban már nem játszhat az U-válogatott védő (She)
Megsérült Hangya Szilveszter, a labdarúgó NB I-ben tizedik helyen álló Vasas 22 esztendős védője.
ápr. 19
8:36
Barcelona: a vészhelyzet fokozódik, fogynak a védők (She)
Gerard Piqué, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona védője eltiltás miatt kihagyja csapata szerdai, Deportivo La Coruna elleni mérkőzését.
ápr. 19
8:38
Rio 2016: Hidvégi bronzérmes lólengésben a tesztversenyen (She)
Hidvégi Vid bronzérmes lett a tornászok riói tesztversenyén lólengésben.
ápr. 19
8:40
Bursaspor: Dzsudzsák is távozhat a nyáron – sajtóhír (She)
Török pletykák szerint a Bursaspor a nyáron több labdarúgóját átadólistára teheti – így például Dzsudzsák Balázst is.
ápr. 19
9:30
Real Madrid: a következő két meccsen nem játszhat a védő (She)
Megsérült Daniel Carvajal, a spanyol élvonalbeli Real Madrid válogatott jobbhátvédje – írja az AS.
ápr. 19
9:48
Férfi kézi: Nehezen viseltem az igazságtalanságot – Pastor (She)
Juan Carlos Pastor még mindig nehezen tudja feldolgozni, hogy a Mol-Pick Szeged végül elbukta a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjét az MVM Veszprémmel szemben, pedig csapata régen állt ilyen közel ahhoz, hogy elkapja nagy riválisát. A Tisza-partiak mestere a Xavier Sabatéval való összetűzéséről is beszélt a klub hivatalos honlapjának.
ápr. 19
10:24
Videó: a Dortmund sztárja telibe rúgta a futsalost, hátulról (She)
Pierre-Emerick Aubameyang nem mindennapi feladatra vállalkozott. A Borussia Dortmund huszonhat éves támadóját párbajra hívta a futsalos Soufiane Touzani, és a vesztesnek vállalnia kellett a fenékbe rúgást.
ápr. 19
10:26
La Liga: „Zidane megváltoztatta a Real Madrid mentalitását” (She)
Alessandro Del Piero, a Juventus és az olasz válogatott korábbi játékosa szerint a Real Madridot irányító Zinédine Zidane a kinevezése óta fantasztikus munkát végez a spanyol klubnál, amely már csak egy ponttal marad el az éllovas Barcelonától.
ápr. 19
10:28
Edzősors: Moyes visszatérhet Angliába, irány a Championship? (She)
A korábban a Manchester Unitedot is irányító David Moyes visszatérhet Angliába, ahol az Aston Villa menedzsere lehet, de immár a másodosztályban.
ápr. 19
10:30
NFL: közel egymilliárd dollár kártérítés a volt játékosoknak (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) közel egymilliárd dollár kártérítést fizet azoknak a volt játékosoknak, akik agyrázkódást szenvedtek pályafutásuk alatt.
ápr. 19
10:42
F1: nagy hiba lett volna motort adni a Red Bullnak – Ferrari (She)
Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke úgy véli, hatalmas hiba lett volna motorszállítási szerződést kötni a Red Bull-istállóval.
ápr. 19
10:44
NBA: többmilliós büntetés a Detroit vezetőedzőjének (She)
Huszonötezer dolláros (6.7 millió forint) pénzbüntetést kapott Stan Van Gundy, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Detroit Pistons vezetőedzője.
ápr. 19
10:46
DVTK: magyar állampolgár lesz a horvát kapus (She)
Ivan Rados, a labdarúgó NB I-ben nyolcadik helyen álló Diósgyőri VTK kapusa hamarosan leteheti a magyar állampolgársági esküt.
ápr. 19
11:15
Marseille: a kupaelődöntő előtti napon menesztették az edzőt (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille azonnali hatállyal megvált vezetőedzőjétől, Mícheltől. Az idény végéig az eddigi másodedző, Franck Passi irányítja a csapatot.
ápr. 19
11:17
NBA: szippantana egy jót Bryant utolsó meccséről? Licitáljon! (She)
Talán meglepő, de tényleg mindenből üzletet lehet csinálni. Valaki egy kis zsák levegőt kínál az interneten Kobe Bryant utolsó mérkőzéséről. A felhívás nem vicc, az emberek már javában licitálnak a különleges csomagra több mint tízezer dollárért (2 700 000 Ft).
ápr. 19
11:33
PL: Chelsea-s nélkül, egy arsenalossal – íme, Fabregas álomcsapata! (She)
Cesc Fabregas a SkySports adásában megnevezte a szezon álomtizenegyét a Premier League-ben. Érdekesség (vagy nem...), hogy Chelsea-játékos nincs a csapatban.
ápr. 19
11:35
NB I: Békéscsaba vagy Vasas? Vaskó reméli, sok néző lesz (She)
A bennmaradás szempontjából roppant fontos mérkőzést rendeznek ma Békéscsabán a labdarúgó NB I 31. fordulójában. A csabaiak a Vasast látják vendégül, amelynek a lila-fehérekhez hasonlóan 25 pontjuk van.
ápr. 19
11:37
NB III: Rudolf Gergely a Nyíregyháza edzéseit látogatja (She)
Az NB III-as Nyíregyháza edzéseit látogatja Rudolf Gergely. A csatárral március 21-én bontott szerződést a Videoton.
ápr. 19
11:51
F1: „Nem bánom, cseréljünk autót! Fel is ajánlom neki” (She)
Gáláns ajánlatot tett Marcus Ericsson, az F1-es Sauber-istálló svéd pilótája csapattársának, Felipe Nasrnak. A brazil szerint valami alapvető hiba van a kasztnijával, ezért kapott ki az idény első három időmérőjén és a legutóbbi két versenyen kollégájától, aki belemenne abba, hogy autót cseréljenek.
ápr. 19
12:09
Kajak-kenu: Dudás Miklós doppingvétséget követett el (She)
Doppingvétséget követett el a kajakos Dudás Miklós, akinek a szervezetében tiltott hormonkészítmény nyomaira bukkantak. A sportoló versenyzői engedélyét és kerettagságát azonnali hatállyal felfüggesztették.
ápr. 19
12:11
Lengyelország: Lovrencsics hamarosan visszatérhet (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznan csapatorvosa szerint Lovrencsics Gergő hamarosan visszatérhet a Kádár Tamást is foglalkoztató együttesbe.
ápr. 19
12:13
Atlétika: iskolai mezeifutó-vb a Margitszigeten (She)
Huszonöt ország több mint négyszáz középiskolás versenyzőjét várják a Margitszigeten péntektől hétfőig sorra kerülő iskolai mezeifutó-világbajnokságra.
ápr. 19
12:18
Doppingolt egy magyar kajakos (Metropol)
Dudás Miklós szervezetében tiltott hormonkészítmény nyomaira bukkantak.
ápr. 19
12:27
PL: „Ott vagyunk a Leicester sarkában, és nem megyünk sehova” (She)
A Stoke City otthonában duplázó Harry Kane figyelmeztette a Premier League-ben listavezető Leicester City játékosait, hogy a Tottenham ott halad a sarkukban, készen állva arra, hogy kihasználja az újabb pontvesztésüket.
ápr. 19
12:29
Rio 2016: indulhat az épek közt, ha bizonyít a paralimpiai bajnok (She)
Mint megírtuk, a paralimpiai bajnok német távolugró, Markus Rehm szeretne ott lenni augusztusban a riói olimpián, s bízik benne, hogy művégtagját nem tekintik majd jogosulatlan előnynek az épekkel szemben.
ápr. 19
13:20
Tottenham: a Real Madrid és a Bayern is vinné Kane-t – sajtóhír (She)
Nemzetközi sajtóhírek szerint igencsak kapóssá vált Harry Kane, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham gólvágója.
ápr. 19
13:20
Vasárnap - Eltörölnék a szombati készenléti díjat? (Behaviour)
Az MSZP szerint erre törekszik a kormány.
ápr. 19
13:36
Tenisz: tovább! Fucsovics a 32 között Barcelonában (She)
Fucsovics Márton bejutott a 32 közé a 2.15 millió euró (669 millió forint) összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztornán, miután kedden három szettben legyőzte a lett Ernests Gulbist.
ápr. 19
13:54
Magyar Kupa: Ehhez már nincs kedve senkinek – Hrutka (She)
Hrutka János már korábban is kiállt a Ferencváros szurkolói mellett, s most ismét üzent, méghozzá a Magyar Kupa Újpest–Ferencváros döntője kapcsán. A Fradi-pályán megtartandó meccsen az Újpest lesz a házigazda, az MLSZ a rendező, és Hrutka szerint a ferencvárosi szurkolótábor az igazi vesztes.
ápr. 19
13:56
PSG: lépéseket tett az elnök Mourinho megszerzésére (She)
A Sky Sports értesülése szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain lépéseket tett aziránt, hogy José Mourinho legyen az együttes új vezetőedzője.
ápr. 19
14:12
Real Madrid: Bale is kidőlt, nem játszik a Villarreal ellen (She)
Sérülés miatt kihagyja a Villarreal elleni szerdai meccset Gareth Bale, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid walesi középpályása.
ápr. 19
14:14
Románia: Hagi lemondott saját klubja vezetőedzői posztjáról (She)
Lemondott vezetőedzői posztjáról saját klubjánál Gheorghe Hagi, minden idők legjobb román futballistája.
ápr. 19
14:16
Férfi kézilabda BL: telt ház várja Zágrábban a PSG-t (She)
Telt ház, 15 ezer néző előtt rendezik meg szombaton Zágrábban a francia PSG elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntőt.
ápr. 19
14:18
Videó: stoplis helyett túracipőt húzott a Vidi két válogatottja (She)
Megjelent a Nemzeti Sport Túrázás című különszáma, amelyben három Videoton-játékosról is szó. A válogatott Kovács István és Lang Ádám mellett Sejben Viktor cserélte kis időre a stoplis cipőt túrabakancsra, a társaságot a Vidi.hu elkísérte Csókakőre és a Gaja-völgybe.
ápr. 19
14:30
Triatlon: júliusban lesz a világkupa Tiszaújvárosban (She)
Újfent triatlon-világkupát rendeznek Tiszaújvárosban, az idei eseményt a riói olimpia miatt a szokásos augusztus helyett egy hónappal korábban, júliusban tartják meg – hangzott el a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján, Tiszaújvárosban kedden.
ápr. 19
14:32
Videó: Gullit és Cruyff fia is megkönnyezte a Laureus-díjat (She)
A sportakadémia csaknem félszáz tagjának döntése alapján posztumusz Laureus-díjjal tisztelegtek a világhírű holland labdarúgó és edző, a március 24-én elhunyt Johan Cruyff emléke előtt hétfőn Berlinben. A gála legmeghatóbb pillanataként az elismerést a háromszoros aranylabdás fia, a maga is egykori labdarúgó Jordi Cruyff vette át, aki köszönőbeszéde közben elérzékenyült.
ápr. 19
14:48
Rio 2016: aggódnak a versenyhelyszínek állapota miatt (She)
A nemzetközi sportszövetségek aggodalmuknak adtak hangot kedden a riói nyári olimpia versenyhelyszíneinek állapota miatt.
ápr. 19
14:50
F1: a szuperlágy lesz a menő Szocsiban – de nem a Ferrarinál (She)
A Pirelli nyilvánosságra hozta, ki milyen gumikat rendelt a jövő hét végi Orosz Nagydíjra. A közepesen keményből szinte mindenki csak a kötelező egy szettet kérte, míg például a Red Bull-pilóták 13 készletéből tíz is szuperlágy lesz, míg például a Ferrari esetében „csak” hat. A csapatokon belül viszont most először nem lesznek eltérések.
ápr. 19
14:52
Hollandia: Huntelaar ismét az Ajaxhoz kerülhet – sajtóhír (She)
A transfermarkt.de értesülései szerint Klaas-Jan Huntelaar, a Bundesligában szereplő Schalke támadója a nyáron ismét a holland Ajax játékosa lehet.

Keresés