2016. április 27. szerda

ápr. 27
0:27
Női kézi: Rasmussen vagy Martín lehet a kapitány (She)
Hónapok óta folyik a kapitánykeresés a női kézilabdában, és lassan végéhez ér a folyamat: a Nemzeti Sport úgy tudja, két szakember – Kim Rasmussen és a jelenlegi társkapitány, Ambros Martín – tűnik igazán esélyesnek, hogy nyártól elfoglalhassa (illetve egyikük esetében megtarthassa) a szövetségi kapitányi pozíciót.
ápr. 27
1:39
NFL Mock Draft 2016, avagy Ki Kit húz Ki? – szerintünk... (She)
Felébredtünk a Csipkerózsika-álmunkból és az alábbi húzásokat jósoljuk – természetesen egymástól függetlenül – a 2016-os NFL újoncbörzére. Elsőként Holczer kolléga álma tárul elétek… de folyt. köv. holnap, aztán csütörtökön élőben a Neked Csak Dezsőben…
ápr. 27
7:00
NBA: egyetlen pillanaton múlt az Indiana egyenlítése (She)
A Toronto Raptors 17 pontos hátrányból felállva győzte le az Indianát az NBA rájátszásának legutóbbi játéknapján, és 3–2-es előnybe került a Keleti főcsoport negyeddöntős párharcában. A Pacers a végén majdnem egyenlített Solomon Hill triplájával, de a labda időn túl hagyta el a kezét. A nap másik meccsén az Atlanta 27 ponttal megverte a Bostont, és szintén 3–2-re vezet.
ápr. 27
7:51
Eb 2016: Sok országban tanulhatnak az izlandiaktól – Moyes (She)
Izlandon járt David Moyes skót edző, aki a helyi futballról, valamint az Európa-bajnokságról is beszélt. Franciaországban az izlandiak a magyar válogatottal szerepelnek egy csoportban.
ápr. 27
7:53
NB I: négy klub bejelentette, hogy megkapta a licencet (She)
Az NB I-ben szereplő Honvéd, DVSC-Teva, DVTK hármas, valamint a másodosztályban utcahosszal, tizennégy ponttal vezető Gyirmót FC Győr bejelentette, hogy a következő szezonra vonatkozó licenckérelmét elfogadta a Magyar Labdarúgó-szövetség.
ápr. 27
8:27
Jégkorong-vb: töltse le szurkolói szoftverünket! (She)
Másfél hét múlva kezdődik az oroszországi elit jégkorong-világbajnokság, amelyen a magyar válogatott a szentpétervári csoportban szerepel. Töltse le szurkolói füzetünket!
ápr. 27
8:29
Napoli: Maradona Londonból szerződtetné Higuaín utódját (She)
Diego Maradona szerint korábbi klubjának a nyáron el kell adnia Gonzalo Higuaínt. Az argentin legenda azt is megmondta, kivel lehetne pótolni honfitársát.
ápr. 27
8:45
Napoli: „A londoni lenne a megfelelő Higuaín pótlására” (She)
Diego Maradona szerint korábbi klubjának a nyáron el kell adnia Gonzalo Higuaínt. Az argentin legenda azt is megmondta, kivel lehetne pótolni honfitársát.
ápr. 27
8:47
Békéscsaba: Szpisljak maradna, Calvente Újpesten is kiköthet (She)
A Békéscsaba labdarúgócsapata szombaton hazai pályán a Debrecen elleni meccsen búcsúzik az élvonaltól, ám a legfőbb kérdés ezekben a napokban, hogy mi lesz a kerettel, kik távoznak a kiesést követően.
ápr. 27
9:03
Milan: az új edző Sousa edzéseit látogatja Firenzében (She)
Cristian Brocchi a Milan vezetőedzőjeként sem fejezte be önképző folyamatát, továbbra is órákat vesz, többek között Paulo Sousától, aki a Fiorentina tréningjein tart pro licences képzéseket az olasz szövetség felügyeletével.
ápr. 27
9:05
BL: Simeone háborúról és katonákról; Guardiola jobb ember lett (She)
Szerda este az Atlético Madrid–Bayern München összecsapással folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntője. Diego Simeone, a spanyolok vezetőedzője kemény, Pep Guardiola, a németek mestere pedig szórakoztató mérkőzésre számít.
ápr. 27
9:18
Atlétika: visszavonult a kétszeres olimpiai bajnok Félix Sánchez (She)
Bejelentette visszavonulását a dominikaiak kétszeres olimpiai bajnok atlétája, a 38 éves Félix Sánchez.
ápr. 27
9:27
A mozdíthatatlan fal és a megállíthatatlan erő (Metropol)
A Vicente Calderón stadionban fogadja az Atlético Madrid a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája ma esti elődöntőjében.
ápr. 27
9:36
Atlétika: befejezte a kétszeres olimpiai bajnok Félix Sánchez (She)
Bejelentette a visszavonulását a dominikaiak kétszeres olimpiai bajnok atlétája, a 38 éves Félix Sánchez.
ápr. 27
9:38
MLSZ: Torghelle és Laczkó is hatmeccses eltiltást kapott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága Torghelle Sándort és Laczkó Zsoltot is hat bajnoki mérkőzésről tiltotta el, az Újpest 500 ezer forint pénzbírságot kapott a Ferencváros elleni derbit követően, a zöld-fehérek pedig két meccsért összesen 250 ezer forint büntetést fizetnek – olvasható az mlsz.hu-n.
ápr. 27
9:54
Vívás: világbajnok a magyarokat legyőző orosz csapat (She)
A magyarokat a negyeddöntőben legyőző oroszok nyerték meg a női tőrözők versenyét a vívó csapat-világbajnokságon Rio de Janeiróban.
ápr. 27
9:56
Videó: passzolni fog! Vagy nem? Ennél nincs pimaszabb futsalgól! (She)
Nehéz szavakat találni arra a gólra, amelyet vietnami egyetemisták hozták össze és a 101 Great Goals talált meg. Felesleges is keresgélni a jelzőket, inkább megnézzük újra. És újra...
ápr. 27
9:58
Női jégkorong: megvédte bajnoki címét a KMH (She)
Megvédte bajnoki címét a KMH Budapest női jégkorongcsapata, amely a playoff három meccsén gólt sem kapott két riválisától. A Kanadai Magyar Hokiklub keretének nyolcvan százaléka tagja volt az olaszországi rendezésű divízió 1/B-s vb-t a közelmúltban megnyerő magyar válogatottnak.
ápr. 27
10:12
PL: irány a sztárcsapat? A szezon legjobbját nem izgatja (She)
Rijad Mahrezt, a Leicester City támadóját választották a 2015–2016-os Premier League-szezon legjobb játékosának, így érthető, hogy az európai klubfutball legnagyobb labdarúgóklubjai vetették ki rá a hálójukat. Egy biztos, nem lesz könnyű dolguk, ha el akarják csábítani a leendő angol bajnoktól.
ápr. 27
10:30
Eb 2016: csoportharmadikok leszünk, a franciák nyerik az Eb-t? (She)
A világ egyik legnagyobb sportadat-szolgáltatója, a Gracenote (korábban Infostrada Sports) szerint a magyar labdarúgó-válogatott a harmadik helyen végez csoportjában az Európa-bajnokságon, de ez nem lesz elég a továbbjutáshoz.
ápr. 27
10:48
Kép: Ibráék bikinis lányokkal ünnepltek Vegasban, barátja bajba került (She)
A PSG labdarúgócsapata a hétvégén a Lille elleni 2–1-es győzelmével hatodik alkalommal nyerte meg a Francia Ligakupát. Zlatan Ibrahimovic, Javier Pastore, Marco Verratti és a játékosok jó barátja, a rögbisztár Martin Castrogiovanni pedig hol máshol, mint Las Vegasban ünnepeltek sok csinos, fürdőruhás lány társaságában. De mit szólt ehhez Helena Seger, Ibrahimovic párja és gyermekeinek édesanyja?
ápr. 27
11:06
Videó: honfitársa „megidézte” Roberto Carlos legendás gólját (She)
Pokoli nagy góllal szerzett vezetést a Dnipro Dnipropetrovszk labdarúgócsapata az Olekszandrija ellen (4–0) az ukrán bajnokság 23. fordulójában. Az előző szezonban Európa-liga-döntőt játszó csapat brazil középpályása, Anderson Pico óriási erővel bombázott a bal felső sarokba, hasonlóan, mint honfitársa, Roberto Carlos 1997-ben a Franciaország elleni felkészülési mérkőzésen. A különbség csak annyi,…
ápr. 27
11:08
BL: CR kihagyhatja a Man. City elleni visszavágót is (She)
Sajtóhírek szerint kérdéses Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid portugál sztárjának játéka a Manchester City elleni visszavágón a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 27
11:24
PL: „bajnokot csinált” a Juvéból – Conte viszi a Chelsea-hez? (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea nagyon közel áll ahhoz, hogy véglegesítse Radja Nainggolan szerződtetését. Az AS Roma középpályásáért a hírek szerint 40 millió eurót kell fizetniük a londoni „kékeknek".
ápr. 27
11:26
Lengyelország: a Legia keresi Nikolics utódját – Mervó érkezhet (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa helyi lapértesülés szerint Mervó Bencét szerződtetné a nyáron a várhatóan távozó Nikolics Nemanja helyére.
ápr. 27
11:48
A védekezéssel volt elégedett a Real és a ManCity edzője is (Metropol)
Pellegrini viszont támadójátékban sokkal többet várt együttesétől.
ápr. 27
12:00
Nyíregyháza: az MLSZ elfogadta a Szpari licenckérelmét (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában első helyen álló Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján bejelentette, hogy megkapta az NB II-es licencet a következő szezonra.
ápr. 27
12:15
Rio 2016: egyedi alkalmazással segítik a magyar sportolókat (She)
A magyar olimpikonokat támogató szurkolói kampányt indított az OTP Bank, száz nappal a riói játékok rajtja előtt.
ápr. 27
12:17
Támogatás: 36 milliárd forint a Nemzeti Olimpiai Központra (She)
A kormány által benyújtott jövő évi költségvetési javaslat szerint az állam – az ideihez hasonlóan – 2017-ben is majdnem 36 milliárd forinttal támogatja a Nemzeti Olimpiai Központ beruházását, míg a kiemelt sportágak sportfejlesztési és sportlétesítmény-fejlesztési támogatása 8 milliárd forint lesz.
ápr. 27
12:33
Kép: ezen még Stallone is kiakadt! – döbbenetes „jegyek” (She)
Elképesztő ötlettel állt elő az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő Tigre vezetősége. A szurkolók a jövőben csak egy speciális „jeggyel” tudnának mérkőzésre menni.
ápr. 27
12:51
Hertha: Dárdai már a nemzetközi szereplésről beszélt (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője a nemzetközi porond jelentette kettős terhelés előnyeiről és hátrányairól is beszélt.
ápr. 27
12:53
NB I: az MTK ultrái nem szurkolnak szombaton (She)
Közleményt adott ki az Ultras MTK szurkolói csoport. Az Európa-liga-indulásért harcoló kék-fehérek drukkerei jelezték: nem lesz szervezett szurkolás a Vasas elleni találkozón, amelynek Dunaújváros ad otthont az NB I utolsó fordulójában.
ápr. 27
13:09
BL: meglepték az Atléticót, rendőrökre is szükség volt (She)
Szerda este rendezik az Atlético Madrid–Bayern München elődöntőt a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Fernando Torreséknek óriási élményben volt részük kedd este, amikor a szállodájuk előtt több száz drukker énekelt nekik.
ápr. 27
13:11
Dortmund: a 35 milliós sztár közölte, a Bayernhez menne (She)
A német Bild értesülései szerint Mats Hummles, a Borussia Dortmund világbajnok középhátvédje közölte a klub vezetőivel, hogy a Bayern Münchenben szeretné folytatni a pályafutását.
ápr. 27
13:27
F1: a pilóta nem emlékszik rá, hogy Senna koporsóját vitte (She)
Rubens Barrichello egyike volt ama pilótáknak, akik 1994 májusában a San Marinó-i Nagydíjon tragikus balesetben elhunyt Ayrton Senna koporsóját vitték a Sao Pauló-i temetésen, de a szintén Imolában balesetet szenvedő brazil semmire sem emlékszik abból a hónapból.
ápr. 27
13:45
F1: „Rosberg megérett arra, hogy világbajnok legyen” (She)
Bár Formula–1-es berkekben sokan úgy vélik, 36 pontos hátránya ellenére is Lewis Hamilton a 2016-os F1-es világbajnokság fő esélyese, Mika Häkkinen szerint idén eljött Nico Rosberg ideje.
ápr. 27
14:03
Rio 2016: Borkai szerint jól állunk száz nappal a rajt előtt (She)
Száz nappal a riói ötkarikás játékok előtt Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint jól áll a magyar csapat, melynek létszáma a várakozások szerint átlépheti a 140 főt.
ápr. 27
14:18
Kézi: szerződés-aláírásra érkezett hozzánk Hasszan Musztafa (She)
Háromnapos magyarországi látogatása keretében Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöke aláírja a júliusi, margitszigeti strandkézilabda-vb-rendezésről szóló szerződést.
ápr. 27
14:20
Man. City: csak egy világsztár van De Bruyne álomcsapatában (She)
A Manchester City Tv felkérésére összeállította kispályás álomcsapatát Kevin De Bruyne, a Bajnokok Ligája-elődöntős angol klub belga támadója.
ápr. 27
15:12
Videó: brutális talpalás, de megúszta a pirosat – sőt! (She)
Félelmetes jelenet játszódott le a labdarúgó Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében rendezett Deportivo Táchira–Pumas UNAM mérkőzésen. A 20. percben a hazaiak védője, Yuber Mosquera csúnyán mellkason talpalta a mexikói csapat középpályását, Alejandro Castrót, a játékvezető azonban csak sárga lapot adott a venezuelaiak kolumbiai játékosának. A felvételek alapján Castrónak is kijárt volna a lap, mivel…
ápr. 27
15:30
MLSZ: Storcknak kötelessége elmondani a véleményét – Csányi (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke is megszólalt a Puskás Akadémia és Bernd Storck szövetségi kapitány közötti nézeteltérés kapcsán.
ápr. 27
15:48
Videó: kegyetlen ütközés – ilyen, ha két „De Jong” találkozik (She)
Félelmetes jelenet játszódott le a labdarúgó Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében rendezett Deportivo Táchira–Pumas UNAM mérkőzésen. A 20. percben a hazaiak védője, Yuber Mosquera csúnyán mellkason talpalta a mexikói csapat középpályását, Alejandro Castrót, a játékvezető azonban csak sárga lapot adott a venezuelaiak kolumbiai játékosának. A felvételek alapján Castrónak is kijárt volna a lap, mivel…
ápr. 27
15:50
Rio 2016: Nadal viszi Spanyolország zászlaját (She)
A 14-szeres Grand Slam-győztes teniszező, Rafael Nadal viszi majd a spanyol zászlót a riói olimpia augusztus 5-i megnyitóünnepségén.
ápr. 27
16:12
Simeonét három mérkőzésre eltiltották (Metropol)
Valaki a tréner közeléből egy labdát dobott a pályára, miközben a vendégcsapat éppen kontratámadást vezetett.
ápr. 27
16:24
Tenisz: három évig Budapesté a junior Davis- és Fed-kupa (She)
A következő három évben Budapest rendezheti meg a junior Davis- és Fed-kupát – jelentette be a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF).
ápr. 27
16:42
Arsenal: Özil nem kapkod azért, hogy új szerződést kössön (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal német középpályása, Mesut Özil nem kapkod azért, hogy új szerződést kössön az együttessel.
ápr. 27
16:44
MLSZ: „Megalapozatlan találgatások” – nem lesz létszámemelés az NB I-ben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapján hivatalos kommünikét adott ki az NB I 33., záró fordulójával kapcsolatban. Az MLSZ a versenysemlegesség elvével indokolja, hogy a kiesés szempontjából kulcsfontosságú MTK–Vasas mérkőzést Dunaújvárosban rendezik meg, valamint közölte, nem lesz létszámemelés a következő szezonban.
ápr. 27
17:00
Barcelona: hat védő is távozhat a katalánoktól – sajtóhír (She)
Helyi lapértesülés szerint akár hat védő is távozhat a nyáron a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelonából.
ápr. 27
17:15
Foci a barátságért: a debreceni fiatalokra még Bódi is irigykedik (She)
Ebben az évadban a Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) tavaly U14-es bajnoki címet nyerő csapata képviseli hazánkat a Gazprom Foci a barátságért társadalmi programjában. A kiválasztott ifjú futballisták ennek részeként megtekinthetik a Bajnokok Ligája május 28-i döntőjét. A szervezők profi környezetben, a Nagyerdei Stadionban mutatták be a Milánóba utazó „keretet” a „Foci és barátság napján”.
ápr. 27
17:33
Női kézi: továbbra is Deli Rita irányítja a Fehérvár KC-t (She)
A klubvezetőség értékelése szerint játékban és eredményességben is előrelépett a Fehérvár KC NB I-es női kézilabdacsapata, így a következő szezonra Deli Rita marad a vezetőedző – jelentette be Balássi Imre klubelnök szerdai sajtótájékoztatóján.

Keresés