2016. október 24. hétfő

okt. 24
0:27
Afrikai BL-döntő: 70 ezer néző szomorkodott Egyiptomban (She)
A dél-afrikai Mamelodi labdarúgócsapata nyerte meg az afrikai Bajnokok Ligáját.
okt. 24
0:45
Hétfői sportműsor: pályán Stieberék; Mol Liga és tenisz (She)
Csupán egy élő futballbajnokit láthatunk hétfőn a tv-ben, Stieber Zoltán csapata, a Kaiserslautern a VfL Bochumot fogadja. Lesz ugyanakkor Mol Liga, tenisz, sznúker és kerékpár is.
okt. 24
1:03
NS: „Ezzel a csapattal?” – Mátyus; Nikolics a pokolból a mennybe – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
okt. 24
1:57
F1: Verstappen vétlen volt, Ricciardo már nem haragszik (She)
Lewis Hamilton a leintésig aggódott autója miatt, ezért megkönnyebbült az Amerikai Nagydíj leintésekor. Nico Rosberg elégedett a 2. hellyel, amelyhez Max Verstappen és a Red Bull-istálló közbenjárása is kellett. Daniel Ricciardo mérges volt csapattársára, de az eredményhirdetésre elmúlt. Verstappen azt mondta, végig azt tette, amit a csapata utasított neki.
okt. 24
7:39
Egyesült Államok: sárga lap erotikus gólörömért – videó (She)
Egyebek mellett Kei Kamara tiltott gólörömért kapott sárga lapjáról marad emlékezetes az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) idei utolsó alapszakaszbeli játéknapja.
okt. 24
7:45
Forma-1: Kettős Mercedes-siker Austinban (Agroinform)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton nyerte vasárnap a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját.
okt. 24
7:57
NHL: nyitott pályán nyert az Edmonton Oilers (She)
Az Edmonton Oilers 3–0-ra győzött a Winnipeg Jets vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) idénybeli első nyitott pályás mérkőzésén.
okt. 24
8:16
NFL: történelmi Seahawks-meccs – siker nélkül (She)
Nem semmi összecsapás volt a hétfő hajnali: a Seattle Seahawks ugyanis 6–6-os döntetlent játszott az Arizona Cardinalsszal a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójában.
okt. 24
8:18
Televízió: reggeli sportműsort indított az M4 Sport (She)
Hétfő reggel 6.50-kor útjára indult az M4 Sportreggeli című műsor a közmédia sportcsatornáján. Az adás hétköznaponként reggelente négy vendéggel és négy témával indítja a napot.
okt. 24
8:33
Videó: Bajner Bálint vezető gólja Inzaghiék ellen (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Bajner Bálint megszerezte első gólját az olasz harmadosztályban szereplő Modenában. Találatát a szurkolóknak és elhunyt édesanyjának ajánlotta. Nyerniük azonban így sem sikerült, a Filippo Inzaghi vezette Venezia elhozta a három pontot Modenából.
okt. 24
8:51
Légiósok: a Real-dac dolgozott benne – Nikolics a büntetésről (She)
Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgója fontos gólt lőtt szombaton a Lech Poznan ellen 2–1-re megnyert rangadón – és gólöröme után ismét sárga lapot kapott.
okt. 24
9:09
Aranylabda: tíz név már ismert az idei jelöltek listájáról (She)
Mint ismert, az idén már nem a FIFA-val együttműködve, hanem ismét önállóan ítéli oda az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát a francia szaklap, a France Football. A 30 jelölt névsorát hétfőn hozzák nyilvánosságra – adagolva.
okt. 24
9:11
MU: „Te hülye viking f.sz!” – kiakadtak a szurkolók Ibrára (She)
Vasárnap a Manchester United 4–0-s vereséget szenvedett a Chelsea otthonában. Zlatan Ibrahimovic, a „vörös ördögök” 35 éves támadója végigjátszotta a mérkőzést, és számos lehetőséget puskázott el. A találkozó lefújását követően több szurkoló is kiszúrta, hogy jókedvűen mosolyog, és mezt cserélt Eden Hazard-dal.
okt. 24
9:13
Hertha: „Dárdai Simeonéra emlékeztet” – elképesztő dicséret (She)
Marcel Reif, lengyel újságíró, szakértő és korábbi kommentátor egy német televíziós műsorban beszélt a Hertha BSC-ről, valamint a csapat vezetőedzőjéről, Dárdai Pálról.
okt. 24
9:15
Golden Boy: előre lelőtték a poént, megvan a győztes (She)
A Tuttosport a hétfői, Monte Carló-i hivatalos díjátadó előtt nyilvánosságra hozta, hogy a Bayern München középpályása, Renato Sanches nyerte az idei Golden Boy-díjat. Az olasz szaklap 2003-ban alapította a díjat, amelyet a legjobbnak vélt fiatal labdarúgó kap meg minden évben. A kritérium mindössze annyi, hogy a játékos európai klubban kell szerepeljen, illetve 21 évnél fiatalabb legyen.
okt. 24
9:27
Anglia: sajátos világcsúcsot értek el vállal lökésben – videó (She)
Anglia labdarúgó-bajnokságai sem arról híresek, hogy kényeskedő kisasszonyok játszanák a futballt. Erre bizonyíték az alábbi jelenet. Láttak már ekkora lökésl?
okt. 24
9:30
Heti műsor: Jön a rangadók hete! (Agroinform)
Vasas-Vidi, Juve-Napoli, United-City, Dortmund-Schalke és Szeged-Veszprém derbik kerülnek megrendezésre a héten.
okt. 24
9:45
Labdarúgás: lelőtték a poént – ő a legjobb U21-es Európában (She)
A Tuttosport a hétfői, monte-carló-i hivatalos díjátadó előtt nyilvánosságra hozta, hogy a Bayern München középpályása, Renato Sanches nyerte meg az idei Golden Boy-díjat. Az olasz szaklap 2003-ban alapította a díjat, amelyet a legjobbnak vélt fiatal labdarúgó kap meg minden évben. A kritérium mindössze annyi, hogy a játékos európai klubban kell szerepeljen, illetve 21 évnél fiatalabb…
okt. 24
10:03
Légiósok: Kleinheislert külön kiemelte vezetőedzője (She)
Norbert Meier, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő SV Darmstadt vezetőedzője Kleinheisler Lászlót dicsérte csapata hétvégi sikere után.
okt. 24
10:19
Rögbi: óriási teljesítmény az edzőjét gyászoló ír Munstertől (She)
A rögbisek Bajnokok Kupája csoportkörének második fordulójában elképesztő teljesítménnyel rukkolt elő az edzőjét egy héttel ezelőtt tragikus körülmények között elveszítő Munster. (Korábban beszámoltunk arról, hogy a 42 éves Anthony Foley a párizsi BK-mérkőzés előtti éjszakán hunyt el a csapat szállodájában.)
okt. 24
10:36
NB I: újabb Vasas-rekord és egy kérdés – megnyerhetik? (She)
Azt már lassan megszokjuk, hogy a Vasas labdarúgócsapata ebben a szezonban hétről hétre túlszárnyalja az elmúlt évek különböző sorozatait, rekordjait az NB I-ben. A szombati, debreceni sikerével már a 13. fordulót követően több idegenbeli győzelemnél tart, mint az előző szezonban összesen. Most már egyre inkább aktuális a kérdés, képes lehet a bajnoki cím megnyerésére is a tabellát ötpontos…
okt. 24
10:38
Aranylabda: itt az újabb öt jelölt, köztük három dél-amerikai (She)
Újabb öt nevet tett közzé az idei Aranylabda 30-as jelöltlistájáról a francia futballszaklap, a France Football.
okt. 24
10:40
Férfi kosár: Hanga az Euroligában és a spanyol bajnokin is remekelt (She)
Hanga Ádám a Baskonia Vitoria Gasteiz legjobbja volt az Euroligában és a spanyol kosárlabda-bajnokság ötödik fordulójában is a hétvégén.
okt. 24
10:42
Sportfogadás: Nagy lehúzás a nap tippje (Agroinform)
A fogadók úgy vélik, hogy hétfőn simán nyer a Fenerbahce a Konyaspor otthonában, ám a statisztikák mást mondanak.
okt. 24
10:54
Tenisz: Babos beállította rekordját a világranglistán (She)
Babos Tímea egy helyet javítva a 25. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Ezzel beállította eddigi legjobbját, először szeptember 19-én volt ilyen magasan.
okt. 24
10:56
Úszás: Széles Sándor nem ért bizonyos Gyurta-mondatokat (She)
Széles Sándor, az olimpiai bajnok Gyurta Dániel korábbi edzője szerint szakmailag ugyan távolodtak egymástól tanítványával, de így is meglepte, amikor a múlt héten kiderült, 17 év után elválnak útjaik.
okt. 24
10:58
Inter: válságértekezlet, De Boert már a héten meneszthetik (She)
Olasz sajtóhírek szerint napokon belül meneszthetik Frank de Boert, a Serie A-ban szereplő Internazionale vezetőedzőjét.
okt. 24
11:00
Kézi BL: Grimsbőé a hét védése, a Győr ellenfelénél volt az MVP (She)
A Győr kapuját védő Kari Aalvik Grimsbö hárítását választották meg az EHF Tv-nél a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójának legszebbjének.
okt. 24
11:12
Motokrossz: Európa-bajnok lett a 13 éves magyar motoros (She)
Kovács Ádám Zsolt motorsport-történelmet írt a hétvégén! A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot. Ilyen bravúrra még nem volt képes magyar versenyző.
okt. 24
11:30
Kína: óriási luftot rúgott, majd jött a meglepetés – videó (She)
Bravúros gólt szerzett Papiss Cissé, a Santung Luneng játékosa a Sanghaj SIPG elleni kínai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Talán még senki sem javított ilyen szépen és gyorsan egy hiba után. Különleges találat!
okt. 24
11:32
Világfutball: bemutatkozott a Cosmosban a volt honvédos (She)
Csupán néhány perc erejéig, de bemutatkozott a patinás amerikai labdarúgócsapatban, a New York Cosmosban Andrea Mancini, a Bp. Honvéd és a Haladás korábbi labdarúgója.
okt. 24
11:34
Megyei foci: 11 perc alatt mesternégyes, 12-ig jutott a KLC (She)
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban a Kecskemét Hartán 12–1-re győzött, míg a Pápa Várpalotán nyert magabiztosan.
okt. 24
11:48
Videó: libabőr! Ezt teszi Dárdai Herthája a szurkolókkal (She)
A Dárdai Pál vezette Hertha szombaton 2–1-re legyőzte a Kölnt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójában. A berliniek 17 ponttal a harmadik helyen állnak a tabellán, mindössze 3 ponntal lemaradva az éllovas Bayern München mögött.
okt. 24
11:50
Asztalitenisz: elköszönt a válogatottól ifi Eb-győztesünk (She)
A korábbi asztalitenisz ifjúsági Európa-bajnok Jakab János 30 évesen visszavonult a válogatottól, és edzői pályafutását helyezi előtérbe.
okt. 24
12:06
MU: „Kanté egyszerűen átsétált a 130 millió fontos középpályán” (She)
Élesen bírálta a vasárnap a Chelsea-től 4–0-ra kikapott Manchester Unitedet a klub két korábbi meghatározó labdarúgója, Gary és Phil Neville.
okt. 24
12:08
F1: Hamiltont kiütötték, Rosberg gyönyörűen énekelt – legek (She)
Lewis Hamilton öt futam után nyert ismét az F1-ben, Max Verstappen és Kimi Räikkönen kiesett az Amerikai Nagydíjon Austinban. A tényeket már ismerjük, most jöjjenek az F1-legek!
okt. 24
12:09
UEFA: Meglepetésre nem a MU sztárja lett a legjobb fiatal (Agroinform)
Renato Sanches lett az idei szezon legjobb fiatal játékosa, nem pedig Rashford vagy Iheanacho.
okt. 24
12:24
Hoki: a Stanley-kupa hősével jön Budapestre Kanada (She)
Maxime Talbot személyében Stanley Kupa-győztes játékos is található a magyarok elleni, november elsejei barátságos mérkőzésre készülő kanadai jégkorong-válogatott keretében.
okt. 24
12:26
Bayern: a klub sztárjai „tojáslabdával barátkoztak” – képek (She)
Először rendeztek NFL-meccset a londoni Twickenhamben, az angol rögbiválogatott szentélyében, ahol a Los Angeles Rams a New York Giantsszel csapott össze. Természetesen rengeteg ember volt kíváncsi a találkozóra, például a Bayern München labdarúgócsapatának sztárjai is élőben szurkolták végig a meccset. Tekintse meg a mérkőzésen készült fotókból összeállított képgalériánkat!
okt. 24
12:28
F1: Ez nagyon szokatlan – a Red Bull-főnök Verstappenről (She)
A Red Bull istálló értetlenül áll Max Verstappen Amerikai Nagydíjon végrehajtott kerékcseréje előtt. A holland minden előzmény nélkül, egy félreértett üzenetet követően a bokszba hajtott új gumikért, a csapat nem készült fel rá, így Verstappen a 4. helyről visszacsúszott a 6. pozícióba, mielőtt váltója meghibásodásából kiesett.
okt. 24
12:30
Fogadás: 17 forint alaptét, ennyit kaszált egy szelvénnyel! (She)
Ennél minimálisabb befektetéssel nehéz aratni, a Tippmixpro fogadóirodánál valaki 17 forintos alaptéttel vett ki a kasszából több mint 100 ezer forintot úgy, hogy még hibázott is!
okt. 24
12:42
PL: 1241 napja nem nyert meccset csapata, ha ő kezdett! (She)
Nehéz lenne jó jelként tekinteni arra, ha Jack Rodwell nevét meglátja az egyszeri szurkoló kedvenc csapata kezdőjében – a 25 éves középpályás közel három és fél éve nem nyert kezdőként!
okt. 24
12:44
Országfutás: a magyar határ 42-szeresét teljesítették (She)
Csaknem tízezren vettek részt a negyedik alkalommal megrendezett Országfutáson, összesen 95 621 kilométert teljesítve.
okt. 24
12:46
Vasas: ingyenes a belépés, az utolsó villanyoltás a díj (She)
A Vasas október 29-én, szombaton lép pályára ebben a szezonban utoljára az Illovszky-stadionban: az ellenfél a Videoton lesz, a bajnoki meccsre a belépés ingyenes.
okt. 24
13:00
Videó: elképesztő bénázás a kapustól, gól is lett a vége (She)
Nem zárt fényes napot Christy Pym, az angol negyedosztályban (League Two) szereplő Exeter City kapusa. A 21 esztendős játékos elképesztően nagyot hibázott csapata legutóbbi bajnokiján, többek között emiatt kapott ki az Exeter a Cambridge Unitedtől 2–1-re.
okt. 24
13:02
Videó: pokoli volt a hangulat az argentin derbin (She)
Magyar idő szerint vasárnap este rendezték a Rosario Central–Newell's Old Boys találkozót az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. A városi derbin pokoli volt a hangulat, a hazai szurkolók ezzel az élőképpel készültek.
okt. 24
13:04
F1: Rosbergről vitázik a Mercedes és Ecclestone (She)
A Mercedes vezetői nem értik, miért nyilatkozta Bernie Ecclestone azt Nico Rosbergről, hogy még Németországban sem érdekelné az embereket a világbajnoki címe.
okt. 24
13:15
Pajzsmirigyműtét - Ha van pénze, megy "vágás" nélkül is (Behaviour)
Az új, egy kezelőtűvel végrehajtott eljárást egyelőre nem finanszírozza a társadalombiztosító.
okt. 24
13:33
F1: az olaszok visszasírják Alonsót – sajtóvisszhang (She)
Miközben a brit és a német sajtóban is megjegyzik, hogy Nico Rosberg már a vasárnapi Mexikói Nagydíjon világbajnok lehet, Olaszországban elkezdték visszasírni Fernando Alonsót a Ferrarihoz. Az Amerikai Nagydíj sajtóvisszhangja.
okt. 24
13:36
Premier League: Ennél szorosabb aligha lehetne a bajnokság. De kié lesz az arany a bukik szerint? (Agroinform)
A PL élmezőnye rendkívül összetömörült, így minden idők legizgalmasabb bajnokságára van kilátás.

Keresés