2016. október 1. szombat

okt. 1
16:11
Vízilabda: Biros Péter bemutatkozott a női bajnokságban (She)
Biros Péter bemutatkozott a magyar női élvonalbeli vízilabda-bajnokságban. Háromszoros olimpiai bajnokunk, miután visszavonult az aktív játéktól, az Eger női együttesének edzői székébe ült. Csapata a nyitányon 14–9-re kikapott a Szentestől.
okt. 1
16:12
Darts: Egy torna, ahol nem Van Gerwen a címvédő... (Agroinform)
Vasárnap este Dublinban elrajtol a World Grand Prix, a szezon ötödik major darts-versenye.
okt. 1
17:03
Real Madrid: kidőlt a horvát középpályás, Isco nagy esélye (She)
Sérülés miatt egy hónapig nem léphet pályára Luka Modric, a Real Madrid horvát játékosa.
okt. 1
17:06
Sportfogadás: A fogadók szerint simán nyer a Dortmund (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói sima dortmundi sikert várnak a Bundesliga hatodik fordulójának rangadóján.
okt. 1
17:21
Videó: Modeste góljához a teljes Bayern-védelem asszisztált (She)
Anthony Modeste góljával egyenlített (1–1) az 1. FC Köln a Bayern München ellen a német labdarúgó-bajnokság szombat délutáni fordulójában. Íme, a gól!
okt. 1
17:39
Férfi kézi BL: Veszprém–Schaffhausen élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a Veszprém a Császár Gáborral a soraiban felálló svájci Schaffhausen ellen kezdi meg a szereplését hazai pályán. Az esélyek egyértelműen a magyar csapat mellett szólnak, nehéz elképzelni, hogy ne a Veszprém nyerjen, de a sorozat kezdetén bármi megtörténhet... Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket!
okt. 1
17:41
Bundesliga: Dárdai szárnyaló Herthája az otthon botló Bayern nyomában (She)
A listavezető Bayern München meglepetésre pontokat vesztett az 1. FC Köln ellen (1–1) a német labdarúgó Bundesliga 6. fordulójában. Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC a Hamburg legyőzésével folytatta remek szereplését, és csak három ponttal van a Bayern mögött. Szalai Ádám csereként állt be a veretlenségi sorozatát idegenbeli sikerrel folytató Hoffenheimbe, Kleinheisler László 80 percet kapott…
okt. 1
17:43
Női kézi NB I: az Érd óriási csatában legyőzte a Fradit! (She)
A női kézilabda NB I 4. fordulójában az Érd óriási csatában 31–30-re legyőzte a szünetben még négy góllal vezető Ferencvárost.
okt. 1
17:45
Röplabda Eb-selejtező: vereség Romániában, de van remény (She)
Lejátszotta az Európa-bajnoki pótselejtezőjének első mérkőzését a magyar női röplabda-válogatott. A mieink Románia ellen nem tudták megismételni korábbi jó teljesítményüket és háromjátszmás vereséget szenvedtek. Ettől függetlenül az október 9-i visszavágón, ha a mieink 3:0-ra vagy 3:1-re győznek, akkor aranyjátszmában még kivívhatják az Európa-bajnokságra való kijutást.
okt. 1
17:47
Videó: Payet szólógólja a legnagyobb klasszisokat idézi (She)
Szenzációs gólt lőtt Dimitri Payet a West Ham Unitedben a Middlesbrough elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
okt. 1
18:16
NB III: hatalmas meglepetés nyugaton; tarolt a PMFC (She)
A labdarúgó NB III 9. fordulójának legnagyobb meglepetését a Tatabánya szolgáltatta: a nagy múltú, ám küzdelmes jelenű kék-fehérek 1–0-ra győztek a Nyugati csoportot eddig százszázalékos teljesítménnyel vezető Érd vendégeként. Meglepetésre kikapott a Kaposvár is Hévízen, a Középcsoportban kiütéses győzelmet aratott a PMFC és a Szigetszentmiklós, míg a Monor hazai pontvesztése ellenére is a…
okt. 1
18:16
La Liga: A Bayern-verő madridiak ellen esélytelen a Valencia (Agroinform)
A lassan magára találó Denevérek két győzelem után fogadják a megállíthatatlan Atlético Madridot.
okt. 1
18:18
PL: egy félidő kaput eltaláló lövés nélkül, de nyert a Chelsea (She)
A Premier League 7. fordulójában a Chelsea 2–0-ra nyert a Hull City otthonában úgy, hogy az első félidőben nem volt kaput eltaláló lövése. A szünet után azonban Willian és Diego Costa is villant.
okt. 1
18:33
Férfi kézi BL: az utolsó percben döntött a Barca a Kiel ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának második fordulójában a címvédő Kielce az egyaránt hét gólig jutó Karol Bielecki, Pawel Paczkowski duó vezérletével 38–28-ra kiütötte a Kristianstadot.
okt. 1
18:51
La Liga: utolsó percben döntött, a 2. helyen éjszakázik (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 7. fordulójában a Sevilla 2–1-re legyőzte otthon a Deportivo Alavés, így feljött a második helyre – megelőzve a vasárnap játszó riválisokat.
okt. 1
18:51
Tenisz: Íme a tuti Babos meccsére (Agroinform)
A magyar teniszező vasárnap egy montenegrói teniszező ellen kezd Pekingben.
okt. 1
18:53
Anglia: fordulópont Bogdánék idegenbeli produkciójában (She)
Öt vereség után először szerzett pontot idegenben Bogdán Ádám csapata az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship): a Wigan az élcsoport közelében tanyázó Brentford otthonában harcolt ki szervezett védőmunkával 0–0-s döntetlent.
okt. 1
19:09
Férfi kézi BL: négygólos veszprémi siker Császárék ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 2. fordulójában a Veszprém a hétgólos Momir Ilics vezérletével hazai pályán 32–28-ra legyőzte Császár Gábor csapatát, a svájci Schaffhausent.
okt. 1
19:27
Ligue 1: Cavani egyelőre előzi a topligák összes gólvágóját (She)
A Paris Saint-Germain 2–0-ra verte a Bordeaux-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
19:29
Tenisz: Muguruza kiküzdötte, az olimpiai bajnok két játékot nyert (She)
Háromjátszmás mérkőzésen biztosította helyét a legjobb 32 között Garbine Muguruza a 6.289 millió dollár összdíjazású (1.73 milliárd forint) pekingi tenisztornán.
okt. 1
19:45
Női kézi NB I: gödörben a Vác, hatgólos fehérvári győzelem (She)
A női kézilabda NB I 4. fordulójában az Alba Fehérvár hazai pályán 31–25-re legyőzte a gödörbe kerülő Vácot.
okt. 1
19:45
Forma-1: Tényleg ekkora favorit Hamilton? (Agroinform)
Nem sokat fizetnek a címvédő brit pilóta sepangi győzelmére.
okt. 1
19:47
Férfi röplabda NB I: ötszettes mérkőzésen győzött a Dunaferr (She)
A Dunaferr – amely a múlt hét végén legyőzte a címvédő Kaposvárt – szombaton Szolnokon is nyert öt játszmában a férfi röplabda NB I-ben.
okt. 1
20:03
Valencia: az olasz válogatott korábbi kapitánya az új vezetőedző (She)
Cesare Prandellit nevezték ki a La Ligában szereplő Valencia vezetőedzőjének. Az olasz szakember 2018 nyaráig szóló szerződést kötött a spanyol klubbal.
okt. 1
20:05
Vb 2018: nem hívták be Balotellit az olasz keretbe (She)
Giampiero Ventura szövetségi kapitány kijelölte az olasz labdarúgó-válogatott keretét, amely a spanyolok és a macedónok elleni világbajnoki selejtezőre készül. Némi meglepetésre Mario Balotelli nem kapott meghívót.
okt. 1
20:07
Bundesliga: Dárdai érett Herthát, Gisdol remek Dárdai-csapatot látott (She)
Vedad Ibisevic győzelmet jelentő duplával ünnepelte kislánya, Dina születését, a Hertha BSC a Hamburger SV elleni 2–0-s sikerrel a listavezető Bayern München nyomában van a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Dárdai Pál csapata története során még nem kezdte ilyen jól a Bundesliga-szezont, nem csoda, hogy a magyar szakvezető elégedetten nyilatkozott.
okt. 1
20:09
Férfi kézi NB I: nyert otthon a Gyöngyös és a Csurgó (She)
Hazai győzelemmel ért véget a férfi kézilabda NB I szombati játéknapjának mindkét mérkőzése: a Gyöngyös a Budakalászt verte két góllal, a Csurgó pedig a Mezőkövesdet kilenccel.
okt. 1
20:11
Női kézi NB I: 15 góllal nyert a Győr, 19-cel a DVSC (She)
A hazai pályán szereplő, címvédő Győr az MTK-t 15 góllal verte, a Kispesten vendégeskedő Debrecen pedig 19 góllal győzött a női kézilabda NB I szombati játéknapján. A Dunaújváros a vártnál is biztosabban nyert Siófokon.
okt. 1
20:19
Eurofutball: karriertörténeti Guzmics-gól, drámai győzelem (She)
Guzmics Richárd első lengyelországi bajnoki gólja győzelmet hozó mérkőzésen született meg: a Wisla Kraków 3–2-re nyert a Wisla Plock vendégeként a lengyel labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
okt. 1
20:21
Kamion Eb: Kiss 9. és 7. az első napon Jaramában (She)
A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes pilótája az első futamon kilencedik, a másodikon pedig hetedik lett a kamion Európa-bajnokság spanyolországi Jaramában zajló versenyhétvégéjének szombati napján.
okt. 1
20:23
Serie A: a Chievo győzött, lelökte az Intert a dobogóról (She)
Folytatta kitűnő szereplését az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Chievo: a veronai csapat a 7. forduló nyitó mérkőzésén 2–0-ra győzött Pescarában, ezzel feljött a Juventus és a Napoli mögé, a tabella harmadik helyére. A találkozó első gólját a csereként beálló Riccardo Meggiorini szerezte, majd Roberto Inglese döntött – a Chievo két tökéletes kontrával nullázta le a hazai védelmet.
okt. 1
20:25
Rangers: a mérkőzésre indult, buszbalesetben meghalt egy szurkoló – fotók (She)
Tragédia árnyékolja be a Rangers mai győzelmét a skót élvonalban. A Partick Thistle elleni mérkőzésre szurkolókat szállító egyik busz ugyanis felborult, a balesetben egy ember életét vesztette, tizennyolcan megsérültek.
okt. 1
20:36
Férfi kézi BL: PPD Zagreb–Mol-Pick Szeged – élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában a Mol-Pick Szeged a PPD Zagreb otthonában lép pályára a 2. fordulóban. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket!
okt. 1
20:38
Rp. gyorskorcsolya ob: Jászapáti két távon is győzött (She)
A nők mindkét szombati távján, 500 és 1500 méteren is Jászapáti Petra győzött a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságán.
okt. 1
20:54
Női kosárlabda NB I: hosszabbításban nyert a PEAC-Pécs (She)
A PEAC-Pécs hosszabbításban csikarta ki a győzelmet a vendég Atomerőmű KSC Szekszárddal szemben szombaton a női kosárlabda NB I első fordulójában. Nyert a Sopron és a Vasas is.
okt. 1
20:56
Bundesliga: a Leverkusen legyőzte a Dortmundot, 2. marad a Hertha (She)
A német labdarúgó Bundesligában a Bayer Leverkusen 2–0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot, így a listavezető Bayern München mögött a Hertha BSC maradt a második helyen, és biztossá vált, hogy Dárdai Pál csapata dobogón zárja a 6. fordulót.
okt. 1
21:12
La Liga: továbbra is nyeretlen az Osasuna ebben a szezonban (She)
A szünetben két góllal vezetett az Osasuna, a vendég Las Palmas azonban a hosszabbításban egyenlítve pontot mentett szombaton a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 1
21:30
Jégkorong MOL Liga: Csíkszeredában nyert a DVTK – eredmények (She)
A DVTK Jegesmedvék címvédő csapata magabiztosan győzött a Csíkszereda vendégeként a jégkorong MOL Liga szombati játéknapján. A MAC Budapest könnyedén nyert a vendég HK Beograd ellen.
okt. 1
21:32
Futsal-vb: új ország neve került fel az éremtáblázatra (She)
Nagy meglepetésre Irán – története során először – érmet nyert a futsal-világbajnokságon, mivel a harmadik helyért rendezett szombati összecsapáson 2–2-es döntetlent követően szétlövésben legyőzte Portugáliát.
okt. 1
21:48
Férfi kézi BL: a Szeged kétgólos győzelmet aratott Zágrábban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Mol-Pick Szeged 26–24-es győzelmet aratott a PPD Zagreb otthonában, s két forduló után 3 ponttal áll a B-csoportban.
okt. 1
22:06
Ligue 1: elképesztő öngólparádé és drámai finis Lang Ádáméknál (She)
Lang Ádám csapata, a Dijon hazai pályán – két öngól segítségével – 3–3-as döntetlent játszott a Montpellier-vel a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
22:42
Lengyelország: Nikolics bevágta, majd elöntötték az érzelmek (She)
Az utóbbi hetekben vergődő Legia Warszawa nagyszerű győzelmet aratott a Lechia Gdansk ellen a lengyel labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Nikolics Nemanja góllal járult hozzá a régen várt, 3–0-s sikerhez.
okt. 1
22:44
Hertha: óriási bók Dárdainak! Wengert látják benne – kép (She)
A Hertha BSC a Twitter-oldalán fejezte ki tiszteletét az Arsenal menedzsere, a klubot húsz éve irányító Arsene Wenger iránt. A berliniek szeretnék, ha Dárdai Pál is legalább ennyi ideig irányítaná a német futballcsapatot.
okt. 1
23:00
Serie A: Immobile kétszer is lecsapott, a Lazio simán nyert (She)
A Lazio a duplázó Ciro Immobile vezérletével nagyon sima győzelmet aratott az Udinese otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 1
23:54
Futsal-vb: sportágtörténelmi argentin diadal (She)
Argentína válogatottja nyerte meg a futsal-világbajnokságot Kolumbiában, miután a szombat esti döntőben izgalmas végjátékot követően 5–4-re legyőzte Oroszországot.

2016. október 2. vasárnap

okt. 2
0:48
Eurofutball: először kezdett, ritka bravúrral ünnepelte (She)
A Sporting háromgólos előnye ellenére csak egy pontot szerzett, így a Nacionalt szombaton 4–0-ra verő Porto átvette a vezetést a portugál labdarúgó-bajnokságban.
okt. 2
1:24
Tenisz: Stollár Fanny nem jutott döntőbe Las Vegasban (She)
Stollár Fanny nem jutott be a Las Vegas-i ITF tenisztorna döntőjébe, miután a szombati elődöntőben kikapott a torna első kiemeltjétől, a belga Alison Van Uytvancktól.
okt. 2
1:28
NS: Torghelle: Nem vagyok aranyos gyerek – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
okt. 2
2:18
Vasárnapi sportműsor: F1, Juve, MU, Real, Barca, Inter (She)
Nem fog unatkozni egyetlen sportrajongó sem, ha vasárnap a televízió előtt ülve, állva, tombolva, esetleg bóbiskolva kívánja enyhíteni sportéhségét. Csak győzzön választani!
okt. 2
7:39
F4: Mick Schumacher erről a bajnoki címről lecsúszott, de… (She)
A hét végén Hockenheimben rendezik meg a német Formula–4-es bajnokság utolsó fordulóját, amely három versenyből áll. A szombati első futam után biztossá vált, hogy a pontversenyben második Mick Schumacher nem érheti utol az ausztrál Joey Mawsont, azaz nem lehet bajnok.

Keresés