2016. november 29. kedd

nov. 29
0:06
NS: „Jókor jó helyen” – interjú Dárdai Pállal – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
nov. 29
0:42
Futsal NB I: újabb ferencvárosi bravúr, meg sem álltak 8 gólig (She)
Újabb bravúrosnak mondható győzelmet aratott a Ferencváros a futsal NB I-ben: a zöld-fehérek a Veszprém 3–1-es legyőzése után ezúttal az Aramist verték meg 8–3-ra. A nagyszerű játékkal előrukkoló Fradi sikeréhez Lak Imre mesterhármassal járult hozzá. A kilencedik forduló rangadóján a Dunaferr hazai pályán két góllal felmúlta a Veszprémet, ezzel megelőzte riválisát a táblázaton.
nov. 29
0:46
Keddi sportműsor: Győrben a Vasas, Lang Ádám Falcao ellen (She)
Kedden két mérkőzést rendeznek a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében: a Vasas Győrbe látogat, ahol tévés meccset vív, míg a Mezőkövesd az ETO-hoz hasonlóan harmadosztályú REAC vendége lesz. A francia bajnokságban Lang Ádám csapata, a Dijon a Radamel Falcaót is soraiban tudó Monacót fogadja. Az angol Ligakupában pályára lép a Liverpool, a spanyol Király-kupában pedig többek között a Valencia…
nov. 29
6:54
NHL: ez a hosszabbítások játéknapja volt (She)
A New York Islanders és a St. Louis Blues is nagy csatában, hosszabbítás után győzött hazai jégen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
nov. 29
7:30
NFL: Rodgers és a Packers remekelt, van még remény a rájátszásra (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójának hétfő esti rangadóján a Green Bay Packers 27–13-ra nyert a Philadelphia Eagles vendégeként.
nov. 29
7:32
Tragédia: lezuhant a brazil élvonalbeli futballcsapat repülője (She)
A brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapata is azon a repülőgépen utazott, amely 72 utassal a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint nem sokkal hétfő éjfél előtt.
nov. 29
9:00
Arsenal: Walcott kedvese elárulta, mi lehet a karácsonyi ajándéka (She)
Theo Walcott, angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal labdarúgója elárulta, hogy ha karácsony előtt még tíz gólt szerez, párja megígérte neki, hogy vesz egy kávéfőzőt.
nov. 29
9:15
F1: Keke Rosberg őszinte szavai Hamiltonról és Verstappenről (She)
A közel hét év után először nagy interjút adó Keke Rosberg nemcsak fia világbajnoki címéről beszélt Abu-Dzabiban, hanem fia riválisairól és a mai F1-ről is.
nov. 29
9:33
F1: a szurkolóknál Verstappen volt az idény legjobbja (She)
Max Verstappen toronymagasan megnyerte a Formula One Management külön versenyét, amelyet futamról futamra kiírtak. A szurkolókkal szavaztatták meg, kit tartottak az adott viadal legjobbjának, és a holland a 21 versenyből nyolcon a legtöbb szavazatot kapta.
nov. 29
9:33
Premier League: Londonban vállalhat munkát az Eb sikeredzője (Agroinform)
Chris Coleman Alan Pardew-tól veheti át a stafétát, miután a Crystal Palace hat meccset bukott el zsinórban.
nov. 29
9:35
Birkózás: Korpásitól vár érmet a budapesti vb-n Sike András (She)
Sike András kötöttfogású szövetségi kapitány leginkább a 71 kilós Korpási Bálinttól vár érmet a nem olimpiai súlycsoportok decemberi, budapesti birkózó-világbajnokságán.
nov. 29
9:37
NB II: lengyel élvonalbeli klub figyeli a Soroksár gólvágóját (She)
A Nemzeti Sport információi szerint egy lengyel első osztályú csapat képviselője a helyszínen tekintette meg a Soroksár–Kozármisleny NB II-es bajnoki mérkőzést, hogy élőben láthassa Lovrencsics Balázst, a hazaiak támadóját.
nov. 29
9:51
Torna: Magyar Zoltán szeretné megújítani a sportágat itthon (She)
Magyar Zoltán volt az „Amiről még nem meséltem” sorozat vendége a Pesti Magyar Színházban. A kétszeres olimpiai bajnok tornász, aki jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, és a Magyar Tornaszövetség elnöke is egyben, pályafutásáról, olimpiai győzelmeiről beszélt a színház Sinkovits Imre Színpadán.
nov. 29
9:53
Férfi vízi BL: decemberben kedvezményes jegyek a döntőre (She)
December 31-ig kedvezményes áron lehet belépőt vásárolni a férfi vízilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti hatos döntőjére.
nov. 29
10:09
Sznúker: Ez a játék olyan, mint a bolhapiac – O’Sullivan (She)
Az ötszörös világbajnok Ronnie O’Sullivan attól tart, ha nem változtatnak a sznúkeren a sportág vezetői, a játék versenyszinten eltűnik a süllyesztőben.
nov. 29
10:27
Tragédia: hat túlélőről tudunk, egyre kevesebb a remény (She)
A hivatalos információk szerint hat túlélője van a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapatát is érintő repülőgép-szerencsétlenségnek. Közülük hárman a csapat játékosai.
nov. 29
10:27
Nemzetközi foci: Lezuhant egy brazil csapat repülőgépe, alig vannak túlélők (Agroinform)
A brazil Chapecoense együttese éppen a Copa Sudamericana döntőjére tartott, amikor a tragédia történt.
nov. 29
10:29
Légiósok: Kezdjük zavarni a nagyokat – Gulácsi (She)
Újoncként tizenkét fordulót követően veretlenül vezeti a Bundesligát az RB Leipzig, amelynek kapuját a magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter védi. A listavezető lipcseiek játékosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt arról, hogyan éli meg a csapat a sikeres szereplést, mi a kulcsa a nagyszerű teljesítménynek, valamint hogyan reagáltak az ellenfelek az újonc álomszerű…
nov. 29
10:31
Tragédia: a túlélő játékos meg akarja tartani a jegygyűrűjét (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapata is azon a repülőgépen utazott, amely 72 utassal a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint nem sokkal hétfő éjfél előtt.
nov. 29
10:45
Tokió 2020: takarékosságra szólította fel a rendezőket a NOB (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a költségek korlátozására szólította fel a 2020-as nyári olimpia szervezőit.
nov. 29
10:45
Real Madrid: Erre a rekordra lenne a legbüszkébb Cristiano Ronaldo (Agroinform)
A portugál klasszis hamarosan karrierje talán legnívósabb rekordját állíthatja be.
nov. 29
10:47
Légiósok: Nikolicsért a télen ajánlatot tesz a PL-klub – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Hull City a téli átigazolási időszakban szerződtetné Nikolics Nemanját, a lengyel első osztályú Legia Warszawa magyar válogatott támadóját.
nov. 29
11:21
Tragédia: újabb halálos áldozat a futballisták légi balesetében (She)
Magyar idő szerint kedd délelőtt a kolumbiai rendőrség hivatalosan megerősítette: nem hatan, hanem csak öten élték túl azt a repülőszerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében. A balesetet szenvedő repülőgépen utaztak a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgói is, akik a Copa Sudamericana döntőjének első mérkőzésére tartottak.
nov. 29
11:21
Kosárlabda: Sorsdöntő meccs vár a Szolnokra (Agroinform)
A Szolnoki Olaj gárdája a belga nemzetiségű Spirou együttesét fogadja a Bajnokok Ligája hetedik fordulójában.
nov. 29
12:12
Videó: ezt hogy bírta ki faarccal Wenger és a két Arsenal-sztár? (She)
Humoros, ám nemes célból készült videóban szerepelt Arsene Wenger, az angol élvonalbeli Arsenal menedzsere, valamint két játékosa, Héctor Bellerín és Santi Cazorla. A felvételen – amely egy gyermekeket segítő jótékonysági akcióra hívja fel a figyelmet – John Motson kommentátor kérdésére Wenger elmondja, rendkívül komolyan veszik a Premier League-et annak érdekében, hogy sikeres szezont…
nov. 29
12:16
Sportfogadás: Még a Puskás-Fradira is tippeltünk! (Agroinform)
Temérdek mérkőzés kerül megrendezésre kedden és szerdán, ennek apropóján hétközi kombira adtuk fejünket.
nov. 29
12:27
Gyász: holtan találták a cseh utánpótlás-világbajnokot (She)
Holtan találták Michal Ploceket, a csehek utánpótlás-világbajnok evezősét.
nov. 29
12:29
Női kézi Eb: „Hülye egy szabály” – Rasmussen nehéz helyzetben (She)
Tíz irányítót és átlövőt nevezett a bő Európa-bajnoki keretbe, de már csak hatnál jár Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki hiába volt elégedett csapatával a Kárpát-kupán, nehéz helyzetbe került, mivel a bő Eb-névsort már október végén le kellett adnia.
nov. 29
13:24
Tragédia: az ellenfél nélkül maradt Atlético odaadná a kupát (She)
Vigasznak aligha elég, de sportszerűségből és szolidaritásból jeles: az Atlético Nacional arra kérte a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetséget (CONMEBOL), hogy nyilvánítsa a Chapecoensét a Copa Sudamericana idei győztesének.
nov. 29
13:27
Darts: Nem lesz Van Gerwen-Taylor döntő a 2017-es világbajnokságon! (Agroinform)
Már most biztosra lehet tudni, hogy nem a jelenkori darts két világklasszisa fog megküzdeni egymással a vb-fináléban.
nov. 29
13:42
Tragédia: topklubok és klasszis játékosok is részvétet nyilvánítottak (She)
A labdarúgás világából mindenhonnan, többek között élklubok és klasszis játékosok is kinyilvánították részvétüket a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapatát is érintő repülőgép-szerencsétlenségben elhunytak és családjaik felé.
nov. 29
14:00
Légiósok: Huszti kapcsán újjászületésről cikkeznek a németek (She)
A Frankfurter Neue Presse Huszti Szabolcsot, a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt magyar futballistáját dicséri. Mint ismert, Huszti remekelt a Borussia Dortmund elleni bajnokin, amelyen betalált, emellett egy gólpasszt is kiosztott.
nov. 29
14:33
FIFPro: szerény fizetésből él a világ labdarúgóinak nagy része (She)
Távol áll a sikertől és a csillogástól egy átlagos labdarúgó élete – a futballistákat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet (FIFPro) kutatása szerint.
nov. 29
14:35
Dopping: teljesítményfokozó-szereket bevizsgáló központot hoz létre a kormány (She)
Teljesítményfokozó-szereket bevizsgáló központot hoz létre a kormány 2017-ben – jelentette be az emberi erőforrások minisztere kedden Budapesten.
nov. 29
14:51
Real Madrid: CR nélkül képzelné el csapatát Kroos (She)
Toni Kroos, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid német középpályása elmondta, melyik két klubtársával erősítené meg a német válogatottat.
nov. 29
14:53
F1: még három évig Monza a házigazdája az Olasz Nagydíjnak (She)
Az Olasz Automobil-szövetség (ACI) bejelentette, hogy a következő három évben is Monza rendezi meg a Formula–1-es Olasz Nagydíjat.
nov. 29
14:54
Német foci: Gulácsiék nem szálltak el, de már zavarják a nagyokat (Agroinform)
Óriási meglepetésre az újonc Lipcse vezeti a Bundesliga tabelláját, Gulácsi Péter tevékeny részese a menetelésének.
nov. 29
15:27
Tragédia: sérülés, szülinap, útlevél – 3 „szerencsés”, aki nem volt ott a lezuhant gépen (She)
További három, a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapatához tartozó személy is rajta lett volna azon a repülőgépen, amely 72 utassal és kilencfőnyi személyzettel a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint hétfő késő este. Az említettek különböző okok miatt nem utaztak el a csapattal, így ők szerencsére megúszták a tragédiát.
nov. 29
15:29
DVSC: Mészáros hamarosan futhat, Ferenczi már játszott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC hivatalos oldalán, a dvsc.hu-n adott hírt sérült játékosainak állapotáról.
nov. 29
15:45
Tragédia: szívfacsaró! Az egyik áldozat múlt héten tudta meg, hogy apa lesz (She)
Tiaguinho, a szörnyű tragédiát szenvedő brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapatának támadója néhány napja tudta meg, hogy felesége gyermeket vár.
nov. 29
15:48
Sportfogadás: Szinte mindenki Lang Ádámék ellen van (Agroinform)
A rossz passzban lévő Dijon az utóbbi hetekben szárnyaló Monaco gárdáját fogadja kedden este a Ligue 1 15. fordulójában.
nov. 29
16:03
Videó: ez volt az utolsó üzenete a brazil csapat stábtagjának (She)
Mint ismert, a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapata is azon a repülőgépen utazott, amely 72 utassal és kilencfőnyi személyzettel a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint hétfő késő este.
nov. 29
16:19
Anglia: Southgate marad a szövetségi kapitány – sajtóhír (She)
A Sky Sports értesülései szerint eldőlt, Gareth Southgate marad az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 29
16:21
Férfi vízi: meccsdömping szerdán öt magyar csapattal (She)
Öt magyar férfi vízilabdacsapatot is medencébe szólít a szerdai nemzetközi program: a Bajnokok Ligájának főtábláján az OSC és a Szolnok éppen egymás ellen kezdi meg az oda-visszavágós rendszerű, tízmérkőzéses sorozatot, míg a másik hatosban az Eger Dubrovnikban szerepel. Az Eurokupában a BVSC otthon, az FTC idegenben játszik a negyeddöntős párharcok nyitányán.
nov. 29
16:23
Férfi vízi: A magyarok viselkedése példaértékű – Prlainovics (She)
Hétfő óta ismét edz a mononukleózisban szenvedő Andrija Prlainovics, a Szolnok férfi vízilabdacsapatának játékosa. Az olimpiai bajnok szerb szélső a betegség hatásairól, visszatéréséről, valamint a Magyarországon való beilleszkedéséről beszélt.
nov. 29
16:36
Tenisz: ő követi Murray édesanyját a Fed-csapat élén (She)
A volt brit ranglistavezető, Anne Keothavong követi a férfiak között világelső Andy Murray édesanyját, Judyt Nagy-Britannia Fed-kupa-csapatának kapitányi posztján.
nov. 29
16:42
Sportfogadás: A Barca és a Juve a bukik kedvére tett (Agroinform)
A két sztárcsapat botlása százezres nagyságban vitte el a fogadók szelvényeit.
nov. 29
17:30
Alpesi sí: Samsal Dalibor győzelemmel kezdte a szezont (She)
A magyar színekben versenyző Samsal Dalibor hosszú sérülése után győzelemmel tért vissza az ausztriai Pass Thurnban rendezett műlesikló FIS-viadalon.
nov. 29
17:32
Teremíjászat: magyar bronz a marrákesi világkupán (She)
Orosz Viktor bronzérmet nyert a teremíjászok világkupa-sorozatának marrákesi versenyén.
nov. 29
17:33
Tenisz: "Ez még csak az út kezdete" - Babos (Agroinform)
Babos Tímea megkezdte a felkészülést a következő szezonra.

Keresés