2016. november 12. szombat

nov. 12
0:03
NS: Kleinheisler-évforduló, kézi BL-nagyüzem – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
nov. 12
0:21
Sakk-vb: döntetlen az első parti Carlsen és Karjakin között (She)
New Yorkban pénteken megkezdődött a sakkvilágbajnoki döntő a címvédő norvég Magnus Carlsen és az orosz Szergej Karjakin között. Az első játszma döntetlennel ért véget.
nov. 12
0:25
Férfi kosár Euroliga: Hangáék letarolták a tavaszi döntőst (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia hazai pályán 86–52-re legyőzte a legutóbbi szezonban döntős Fenerbahcét a férfi kosárlabda Euroliga pénteki játéknapján.
nov. 12
0:57
Szombati sportműsor: kézi BL, Formula–1, vb-selejtezők (She)
Ha szombat, akkor sporttévézés végkimerülésig: a kínálat ezúttal is gazdag, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőitől a Formula–1 Brazil Nagydíjának programján és kézilabdacsapataink BL-meccsein át ökölvívásig, rögbiig.
nov. 12
6:54
NBA: James újabb mérföldköve; már nincs nyeretlen csapat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a címvédő Cleveland Cavaliers ezúttal Washingtonban aratott győzelmet. LeBron James 27 pontig jutott az összecsapáson, a klasszis játékos csapata sikere mellett karrierje 27 ezredik pontját is ünnepelhette. Az Oklahoma City óriási csatában kapott ki a Los Angeles Clipperstől, amelynek mérlege már 8–1. A San Antonio a Detroit…
nov. 12
7:12
Vb 2018: balhé az USA–Mexikón, a volt Barcás döntött (She)
A mexikói labdarúgó-válogatott 2–1-es győzelemmel kezdte meg szereplését a 2018-as labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezőjének hatos döntőjében. Javier Hernándezék a Jürgen Klinsmann vezette Egyesült Államok ellen nyertek a meccs hajrájában szerzett góllal.
nov. 12
7:14
Vb 2018: győzelemmel kezdte a selejtezőkört Új-Zéland (She)
Új-Zéland labdarúgó-válogatottja hozta a kötelezőt, s hazai pályán 2–0-ra legyőzte Új-Kaledóniát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság Óceániai-zónabeli selejtezőjében.
nov. 12
7:48
Felkészülés: szlovák csapattól kapott négyet az NB II-es újonc (She)
A hétvégén a válogatott mérkőzések miatt a labdarúgó NB II-ben sem rendeznek fordulót, ezt kihasználva a Cigánd felkészülési mérkőzést játszott a szlovák MFK Zemplín Michalovce együttesével. A Nagymihályban megrendezett meccsen a szlovák első osztályban szereplő gárda 4–0-ra megverte a cigándiakat, a borsodiaknak csak két lesgólra futotta, illetve Kis Szabolcs elhibázott egy tizenegyest.
nov. 12
9:15
Videó: az ellenfél egészen elképesztő hakával búcsúzott az elhunyt edzőtől (She)
Kevesebb mint egy hónapja, 42 esztendősen tragikus hirtelenséggel elhunyt Anthony Foley rögbiedző. A játékosként és edzőként is sikeres ír tréner a Munstert edzette, őt azonban mindenhol tisztelték. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Maori All Blacks csapata – amely az egyik legkeményebb ellenfele volt karrierje során – most ezzel a szívszorító hakával (maori harci tánccal) búcsúzott…
nov. 12
9:17
Vb 2018: „Ria, Ria, Hungária” a román–lengyelen – videó (She)
Mint megírtuk, botrány volt a péntek esti Románia–Lengyelország (0–3) labdarúgó-mérkőzésen az európai vb-selejtezők E-csoportjában. A hazai szurkolók a lengyelekkel is összecsaptak, akik azzal is hergelték a románokat, hogy többször a magyarokat éltették.
nov. 12
9:21
Kézilabda: Ambros Martín sejtelmes nyilatkozatára érdemes figyelni (Agroinform)
A már biztos továbbjutó Győri ETO a dán Midtylland otthonába látogat a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában.
nov. 12
9:39
Fed Kupa: Kvitová sima verést oszthat ki (Agroinform)
Kristina Mladenovic Karolína Pliskovával, míg Carolina Garcia Petra Kvitovával csap össze a Fed Kupa-döntő első napján.
nov. 12
10:15
Darts: "Amatőr" verhet profit! (Agroinform)
A Grand Slam of Darts nyitónapján három tippel indulunk harcba a bukmékerek ellen.
nov. 12
10:45
Videó: egy 4 másodperces videóval lett világhírű a futballista (She)
A brazil élvonalbeli Chapecoense futballcsapatának játékosa, Willian Thiego megcsinálta a lehetetlent: egy négy másodperc hosszú videóval elérte, hogy róla beszéljen a futballvilág. Pedig nem cselezett, nem lőtt nagy gólt, sőt, igazából semmi mást nem csinált, csak futott. De azt hogy!
nov. 12
10:47
DVTK: hat meccs helyszíne biztos, kettőé még kérdéses (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 2016–2017-es kiírás végéig hat hazai összecsapását biztosan Mezőkövesden játssza, a Bp. Honvéd és a Kövesd elleni találkozóra viszont új helyszínt kell keresnie a klubnak.
nov. 12
10:49
Női kézi: egymilliós büntetést kell megfizetnie a DVSC-nek (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség etikai és fegyelmi bizottsága trágár és rasszista rigmusok miatt egymillió forint pénzbüntetéssel sújtotta a DVSC-t, a klubnak továbbá saját költségére három hazai mérkőzésre szövetségi ellenőrt kell fogadnia.
nov. 12
11:09
Kézilabda: A Veszprémre könnyű, a Szegedre nehéz meccs vár a BL-ben (Agroinform)
A Veszprém dán Silkeborggal, a MOL-Pick Szeged a szlovén Celjével találkozik a Bajnokok Ligája hétvégi fordulójában.
nov. 12
11:36
Bundesliga: van új edző az Ingolstatdtnál, várja az új kihívást (She)
Maik Walpurgis lett a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Ingolstadt új vezetőedzője.
nov. 12
11:54
Magyar–andorrai: Ami a csövön kifér, úgy megyünk! – Kleinheisler (She)
Napra pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy Kleinheisler László bekerült a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába a Norvégia elleni Eb-pótselejtezőn. A középpályás a Nemzeti Sportnak visszaforgatta az időt, s beszélt az elmúlt esztendő történéseiről, valamint a vasárnapi, Andorra elleni mérkőzésről.
nov. 12
12:21
Sportfogadás: Az olaszok, a hollandok és még a walesiek meccsére is fogadtunk (Agroinform)
Szombaton és vasárnap 17 európai vb-selejtezőt rendeznek, mely találkozók közül háromra is tippeltünk.
nov. 12
12:27
Rp. gyorskorcsolya vk: Burján magyar csúcsa 1500 m-en (She)
Burján Csaba révén országos csúcs született a rövid pályás gyorskorcsolyázók Salt Lake Cityben zajló világkupaversenyének pénteki selejtezőiben.
nov. 12
12:45
Tenisz: Gálfi Dalma döntőbe jutott a tokiói tornán (She)
Gálfi Dalma döntőbe jutott a 100 ezer dollár (28.4 millió forint) összdíjazású kemény pályás női tenisztornán, Tokióban.
nov. 12
12:47
Vb 2018: bozótvágó, fejsze – ezeket találták a lengyel szurkolóknál (She)
A bukaresti csendőrség Facebookon adott ki rövid jelentést, amelyben képeket közöl azokról a tárgyakról, amiket elkoboztak a vendégcsapat szurkolóitól a Románia–Lengyelország (0–3) vb-selejtező előtt.
nov. 12
13:03
Kép: a Cubs-drukker tetkójánál aligha létezik őrültebb (She)
Mint beszámoltunk róla, 108 év után lett újra bajnok a Chicago Cubs az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB), miután a Cleveland Indians elleni hétmeccses fináléban (World Series) 4–3-ra diadalmaskodott. Rengetegen kihasználták az alkalmat arra, hogy a jeles eseményről tetoválással emlékezzenek meg, az egyik Cubs-szurkoló, Ricky Rainey viszont mind közül kiemelkedik! Hogy miért? A kép majd…
nov. 12
13:15
NB II: Leszakíthatja üldözőit a Balmazújváros (Agroinform)
A Merkantil Bank Liga elmaradt találkozóján két hosszú ideje veretlen csapat találkozik.
nov. 12
13:21
Kézi BL: a Veszprém és a Szeged is győzelemre készül (She)
Igazi nagyüzem lesz a kézilabda Bajnokok Ligájában, a férfiaknál a Veszprém a dán Silkeborgot fogadja, a Szeged pedig Celjében vendégeskedik, míg a nőknél a Győr a dán FC Midtjylland Handbolddal csap össze.
nov. 12
13:39
F1: a Ferrari tovább húzza az „érthetetlen” Vettel-ügyet (She)
A Ferrari képtelen túllépni Sebastian Vettel Mexikói Nagydíjon kapott időbüntetésén, ezért jelezte hivatalos fellebbezési szándékát az FIA-nál.
nov. 12
14:09
Még egy jel Mesut Özil távozására! - Videók, érdekességek egy helyen (Agroinform)
Ahogyan azt pénteki cikkünkben is jeleztük, Mesut Özil jó eséllyel az Old Trafforda költözhet. Ezt most az egyik brit bukméker szorzói is megerősítették, hiszen már csak 3.50 az odds arra, hogy a német világbajnok következő klubja a MU lesz, míg a Manchester Cityre és a Chelsea-re 11-szeres oddson fogadhatunk.
nov. 12
14:15
F1: Massa a kedvenc csapattársáról és Schumacherről beszélt (She)
Az utolsó Brazil Nagydíjára készülő Felipe Massa újabb titkokat árult el F1-es karrierjéről. Interlagosban Michael Schumacherről és kedvenc csapattársáról is beszélt.
nov. 12
14:27
Tenisz-vb: Először lehet brit győztese a világbajnokságnak (Agroinform)
Vasárnap kezdetét veszi az ATP World Tour Finals, vagyis a férfi teniszezők világbajnoksága.
nov. 12
14:33
Videó: rejtély, miért nézték meg egy nap alatt 500 ezren ezt (She)
Paige Spiranac garantáltan a legismertebb női golfozó, ám ezt nemcsak tehetségének, hanem kinézetének is köszönheti. A csinos sportoló Instagram-oldalát már több mint 800 ezren követik, a kevesebb mint egy napja feltöltött golfos videóját pedig már több mint félmillióan látták. Rejtély, miért...
nov. 12
14:35
Real Madrid: nem Zidane volt a szezon legjobb edzője CR szerint (She)
Cristiano Ronaldo nem Zinédine Zidane-ra, a Real Madrid trénerére szavaz, mint az év edzője. Véleménye szerint Fernando Santos, Portugália szövetségi kapitánya jobban megérdemli ezt nála.
nov. 12
15:09
Magyar–andorrai: ellenfelünk kapitánya hét magyart is kiemelt (She)
Koldo Álvarez, Andorra labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya hét magyar játékost is név szerint említett, akiket veszélyesnek tart a mieink közül.
nov. 12
15:11
F1: Rosberg megelőzte Hamiltont, feljött a Ferrari (She)
Lewis Hamilton két pénteki első helyezése után szombaton a 3. szabadedzésen Nico Rosberg volt a leggyorsabb az F1-es idény utolsó előtti állomásán, Brazíliában. A várt hidegfront szombatra megérkezett, a pénteki 31 után 19 fokban tartották meg az edzést, amelynek az elején még vizes volt a pálya. A hűvösebb időben a Ferrari került a legközelebb a Mercedesekhez.
nov. 12
15:27
Női kézi BL: Midtjylland–Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában a százszázalékos Győri Audi ETO KC a Midtjyllanddal találkozik Dániában. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 12
15:29
U19: bombagól után győzelem, nagy lépés az elitkör felé! (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn Tóth Bence duplájával 2–1-es győzelmet aratott Svájc felett, ezzel nagyot lépett afelé, hogy bejusson az elitkörbe.
nov. 12
15:39
Sportfogadás: Így fogadják a Wales-Szerbia rangadót (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói szerint Gareth Bale-ék játszi könnyedséggel legyőzik a szerbeket szombat este.
nov. 12
15:45
Alpesi vk: az olimpiai bajnok győzött a nyitányon (She)
Az olimpiai és világbajnok amerikai Mikaela Shiffrin nyerte meg a női alpesi sízők világkupa-sorozatának első műlesikló-versenyét szombaton a finnországi Leviben.
nov. 12
15:47
La Liga: célt ért a szurkolói bojkott, új edző a Betisnél (She)
Gustavo Poyet helyett Víctor Sánchez del Amo lett a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Betis vezetőedzője.
nov. 12
16:03
Videó: a vízilabdázók is megcsinálták a Mannequin Challenge-et (She)
Láttunk már egy-két őrült megoldást a Mannequin Challenge-re, de az amerikai Pacific Tigers vízilabdacsapata mindent visz. Csak próbáld a videó elejétől a végéig visszatartani a lélegzeted!
nov. 12
16:05
NFL: autóbalesete után a futó életéért küzdenek az orvosok (She)
Az autójával balesetet szenvedő Isaiah Pead NFL-futó életéért küzdenek az orvosok Ohióban.
nov. 12
16:07
MU: Azóta sincs ilyen játékos – Ibra a példaképéről (She)
A Manchester United svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic a klub hivatalos oldalának beszélt példaképéről, a kétszeres Aranylabdás brazil Ronaldóról.
nov. 12
16:16
Foci-vb 2018: Győzelmi kényszerben a sógoraink (Agroinform)
Ha Ausztria kikap Írország ellen, szinte biztosan elúszott a 2018-as világbajnoki szereplés.
nov. 12
16:36
NFL: csodás gesztus a sztárelkapótól – engedi-e a liga? (She)
Az idén nem először készül speciális cipőfestéssel a Pittsburgh Steelers NFL-meccsére Antonio Brown, a liga egyik legjobb elkapója, aki vasárnap a Dallas Cowboys elleni mérkőzésen Pat Tillmanre emlékezne lábbelijével.
nov. 12
16:54
Asztalitenisz: Madarász bravúrosan szerepelt Linzben (She)
Madarász Dóra bravúrosan szerepelve a nyolcaddöntőig jutott az asztaliteniszezők 70 ezer dollár összdíjazású linzi World Tour-versenyén.
nov. 12
16:56
Női kézi BL: a Győr kikapott Dániában, a Rosztov kiesett (She)
A Győri Audi ETO 27–23-ra kikapott Dániában a Midtjylland vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy nem visz maximális pontszámot a középdöntőbe, valamint az is, hogy a Rosztov nem jut tovább ebből a kvartettből.
nov. 12
16:58
F1: Brazil Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg talán egy napra van attól, hogy az F1 világbajnoka legyen. A német a legutóbbi két Brazil Nagydíjat megnyerte, és nagy lépést tehet a harmadik felé a pole pozíció megszerzésével. Lewis Hamilton azon dolgozik, hogy ez ne sikerüljön csapattársának, de külső segítségre is számít. Megkapja? Kövesse az időmérőt automatikusan frissülő cikkünkkel!
nov. 12
17:12
Férfi kézi BL: Veszprém–Silkeborg – élőben az NSO-n! (She)
Veszprém–Silkeborg találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 12
17:14
Vízilabda: Lennének ötleteim kapitányként – Dabrowski is játszik a gondolattal (She)
Dabrowski Norbert, az Eger edzője, a válogatott korábbi másodedzője elmondta, lennének ötletei, ha ő lenne a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 12
17:16
MotoGP: Lorenzo körrekordja utolsó yamahás időmérőjén (She)
Jorge Lorenzo indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság idényzáró Valenciai Nagydíján a királykategóriában. A spanyol motoros ráadásul új körrekordot (1:29.401) állított fel utolsó yamahás időmérőjén (mint ismert, jövő évtől a Ducatinál versenyez). Mögüle honfitársa, Marc Márquez rajtolhat, aki szintén a régi rekordon belül végzett.

Keresés