2016. november 10. csütörtök

nov. 10
0:12
Csütörtöki sportműsor: Neymar vs. Messi – nézze meg, ha tudja! (She)
Rangadókkal folytatódik a labdarúgó-vb-selejtezők dél-amerikai sorozata. Csütörtök este, illetve péntek hajnalban többek között Kolumbia–Chile, Uruguay–Ecuador és Brazília–Argentína mérkőzést élvezhet bárki, aki talál egy jó minőségű streamet. Az U19-es futballválogatottunk az olaszok ellen megkezdi szereplését a 2017-es korosztályos Eb selejtezőiben, Jerevánban, ahol szombaton Svájc, jövő kedden…
nov. 10
8:45
Kézilabda: horrorsérülés a magyar diákolimpián Veszprémben (She)
Szerdán rendezték a városi V–VI. korcsoportos fiú diákolimpiát a veszprémi Vetési Albert Gimnáziumban. A rendező iskola mellett a Noszlopy Gáspár Gimnázium két csapattal vett részt – írja a veol.hu.
nov. 10
9:03
Foci-vb: Zárt kapu mögött játszik a két Eb-résztvevő (Agroinform)
Nézők nélkül rendezik meg szombaton a Horvátország - Izland világbajnoki selejtezőmérkőzést.
nov. 10
9:18
Videó: dühében arcon rúgta a szurkolóját, jött is a csekk (She)
Kellemetlen eset történt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján rendezett Indiana Pacers–Chicago Bulls mérkőzésen. A hazaiak játékosára, Paul George-ra fújtak egy védőhibát, aki dühében a nézőtérre rúgta a labdát, ami eltalálta egy lány arcát. George persze azonnal megbánta tettét, és bocsánatot kért a fiatal lánytól.
nov. 10
9:20
PAFC: „Rém kellemetlen” – Lencse férfiasságáról küldözgetnek képeket (She)
Ha poén volt, Lencse Lászlónak nem jött be. A Puskás Akadémia FC támadója nem tartja viccesnek, hogy valaki az ő nevében aktfotókat küldözget róla a Facebookon.
nov. 10
9:22
MU: a kínaiak ajánlatot tettek Wayne Rooneyért (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban legutóbb ötödik helyen végző Beijing Guoan tiszteletbeli elnöke elmondta: hiába csábították, Wayne Rooney mindenképpen a Manchester Unitednél marad.
nov. 10
9:54
Atlético: Jó lenne Pogbával egy klubban játszani – Griezmann (She)
Antoine Griezmann szívesen játszana egy klubban Paul Pogbával. A két futballista között szoros barátság alakult ki az elmúlt években, az Atlético Madrid támadója egyelőre csak a francia válogatottnál találkozhat a Manchester United középpályásával, bár a közelmúltban már őt is hírbe hozták az angol klubbal.
nov. 10
9:56
Videó: a Liverpool kapusa tarolt, a Tottenham-csatár eszméletét vesztette (She)
Vincent Janssen számára hamar véget ért a Hollandia–Belgium felkészülési mérkőzés (1–1). A Tottenham csatára Simon Mignolet-val, a Liverpool belga kapusával ütközött úgy, hogy elvesztette az eszméletét, le kellett cserélni a 26. percben.
nov. 10
10:12
Videó: Lukaku 4 méterről kihagyta a kihagyhatatlant (She)
Mint beszámoltunk róla, 1–1-es döntetlennel ért véget szerdán a Hollandia–Belgium felkészülési mérkőzés. A belgák a 82. percben egyenlítettek, de ezt négy perccel korábban is megtehették volna, ha Romelu Lukaku négy méterről nem az üres kapu fölé lövi a ziccert.
nov. 10
10:30
Bulvár: Így sokkolta a világot Donald Trump (Agroinform)
Bekövetkezett, amire senki sem számított, Trump lett az elnök. Ám hogyan érinti ez a sportfogadó világot?
nov. 10
10:48
MotoGP: 2021-ig biztosan rendeznek futamot Barcelonában (She)
Barcelona 2021-ig biztosan vendégül láthatja a gyorsaságimotoros-világbajnokságot.
nov. 10
11:06
Foci-vb 2018: Gólesőt hozhat a brazil-argentin csúcsderbi! (Agroinform)
Brazília önbizalomtól duzzadva várhatja az argentinek elleni vb-selejtezőt. Fix 1-es a két óriás csatája?
nov. 10
11:24
NB II: a Puskás Akadémia és a Szpari meccsét is adja a tv (She)
Módosult a labdarúgó NB II 17. és 18. fordulójának programja, mert egy-egy mérkőzést közvetít a televízió.
nov. 10
12:00
Anglia: Adam Johnson nővérére is börtönbüntetés várhat (She)
Adam Johnson, korábbi angol válogatott labdarúgó és Sunderland-játékos nővére, Faye is börtönbe kerülhet a „bíróságon illegálisan készített fotókért".
nov. 10
12:15
Magyar Kupa: az MLSZ kitűzte a 8. forduló időpontjait (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenybizottsága november 9-i gyűlésén kitűzte a Magyar Kupa 8. fordulójának kezdési időpontjait.
nov. 10
12:15
Bulvár: Saját csapata ellen fogadott az edző, megszívta! (Agroinform)
Nick Bunyard 45 alkalommal is saját csapata vereségére fogadott. Évekre eltiltották.
nov. 10
12:33
Válogatott: Juhász tenyere már most izzad, ha a keddről beszél (She)
Különleges mérkőzés lesz a válogatott Svédország elleni felkészülési találkozója kedden este a Groupama Arénában. (Kezdés 19.45 óra, tv: M4 Sport, élőben az NSO-n!) Király Gábor és Juhász Roland a pályán búcsúzik a szurkolóktól, az MLSZ mellettük a címeres mezt már korábban letevő Vanczák Vilmostól és Hajnal Tamástól is elköszön. Négyen együtt összesen 339 alkalommal húzhatták magukra a…
nov. 10
12:35
Anglia: éveken át fogadott saját csapatai ellen az edző (She)
Az angol hetedosztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjában szereplő Frome Town menedzserét, Nick Bunyardot 2019 júliusáig tiltotta el az angol szövetség (FA), amiért saját csapatai ellen fogadott.
nov. 10
12:51
Real: elképesztő adat derült ki C. Ronaldo mezéről (She)
Érdekes statisztikát közölt a spanyol sportnapilap, a Marca a Real Madrid labdarúgócsapatának mezértékesítéséről. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Cristiano Ronaldo meze a legkelendőbb a világon, de most az is kiderült, hogy a portugál sztár dresszének értékesítéséből befolyó összeg hány százalékát teszi ki a mezeladásokból származó teljes bevételnek.
nov. 10
12:53
Palermo: van potenciál Sallaiban és Baloghban, ezért óvják őket (She)
Jobb híján fiataljaiban, köztük a klub két magyar légiósában, Balogh Norbertben és Sallai Rolandban bízik a Palermo sportigazgatója. Daniele Faggiano szerint a bennmaradást illetően nem reménytelen a Serie A-ban kiesőhelyen álló klub helyzete, de azzal ő is tisztában van, hogy a folytatásban több kell annál, amit eddig mutattak.
nov. 10
13:27
Válogatott: légiósaink remekeltek, retteghet Andorra – videó (She)
Ha megnézzük az Andorra elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott légiósainak elmúlt hetekben mutatott teljesítményét, akkor a vendégek nem sok jóra számíthatnak a Groupama Arénában. Na de Dzsudzsák Balázséknak a jó formát át kell menteniük a válogatottba is. Hangolódjon videónkkal a vasárnapi mérkőzésre!
nov. 10
13:27
Foci-vb 2018: Legjobbja nélkül nehéz meccs vár a kontinensbajnokra (Agroinform)
Magyar idő szerint csütörtök este Kolumbia Chilét fogadja a világbajnoki selejtezőben.
nov. 10
13:29
PL: ezért vezet a Pool, az MU utolsó a listán (She)
A talkSPORT adatai szerint a Liverpool játékosai futották a legtöbbet, míg a Manchester United futballistái a legkevesebbet a Premier League-ben az eddig eltelt 11. forduló alatt.
nov. 10
14:03
MU: Ferguson elmondta, hányszor „szárított hajat” az öltözőben (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi legendás menedzsere az öltözői pletykák szerint a nehezebb pillanataiban olyan keményen és hangosan üvöltözött játékosaival, hogy még a hajuk is megszáradt közben. Innen az elnevezés.
nov. 10
14:05
PL: „Henry fiatalkori önmagát látja bennem, ezért ilyen velem” (She)
Romelu Lukaku, a belga labdarúgó-válogatott támadója a francia SFR Sportnak beszélt a nemzeti csapat pályaedzőjéről, Thierry Henry-ról. Az Everton futballistája elmondta, milyen együtt dolgozni az Arsenal-legendával, hogyan látja és miben segítette a játékát, de szóba került a PSG érdeklődése is.
nov. 10
14:19
Vb 2018: Kingsley Coman nem játszhat a francia–svéden (She)
Kingsley Coman, a Bayern München szélsője sérülés miatt kikerült a francia labdarúgó-válogatott keretéből, ezért nem játszhat a svédek elleni pénteki világbajnoki selejtezőn.
nov. 10
14:21
MU: a szélső nem hátrál meg, megvalósítja az álmát (She)
Henrih Mhitarjan megvalósítaná álmát, s mindent elkövet a kezdőcsapatba kerülésért a Manchester United labdarúgócsapatánál.
nov. 10
14:36
Real: A Barca ellen már az iksz is rossz – Özil a madridi nyomásról (She)
Mesut Özil 2010 és 2013 között volt a Real Madrid labdarúgója, 159-szer lépett pályára a legendás klub játékosaként, 2012-ben bajnoki címet ünnepelhetett. Az Arsenal támadó középpályása szerint soha nem kellett akkora győzelmi kényszer alatt futballoznia, mint a spanyol fővárosban.
nov. 10
14:36
Tenisz: Meglepheti Dalmát a dúskeblű riválisa (Agroinform)
Péntek reggel Gálfi Dalma a horvát Jana Fett ellen lép pályára a tokiói tenisztorna negyeddöntőjében.
nov. 10
14:54
Vb 2018: Diego Costa megsérült, újonc pótolja (She)
Sérülés miatt kikerült a spanyol labdarúgó-válogatott keretéből Diego Costa, akinek a helyére Iago Aspast hívta be Julen Lopetegui szövetségi kapitány.
nov. 10
14:56
PL: Klopp támadókat igazolna januárban – ők érkezhetnek (She)
A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp növelni a csatárok számát a téli átigazolási időszakban.
nov. 10
14:58
Bologna: Nagy Ádámnál csak egy jobb van (She)
A tuttomercatoweb.com rövid értékelést közölt a Bologna nyáron szerződtetett labdarúgóiról: Nagy Ádámot a jók között említette. A Ferencvárostól szerződtetett középpályást a Napolihoz távozó Amadou Diawara méltó utódjának tartja.
nov. 10
15:12
Atlétika: Iszinbajevának három ellenfele lesz az elnökválasztáson (She)
A női rúdugrás világcsúcstartójának, Jelena Iszinbajevának három ellenféllel kell harcba szállnia az Orosz Atlétikai Szövetség (VFLA) elnöki posztjáért.
nov. 10
15:14
F1: Esteban Ocon a Force Indiánál versenyez jövőre (She)
Esteban Ocon a Forma-1-es Force India csapatának versenyzője lesz a 2017-es idényben.
nov. 10
15:16
Vb 2018: újabb FIFA-engedély koszovói játékosoknak (She)
Két újabb, korábban más ország színeiben válogatott játékos kapott engedélyt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségtől (FIFA), hogy pályára léphessen a koszovói csapatban.
nov. 10
15:18
Tokió 2020: „Sürgősen szakképzett doppingellenőrök kellenek” (She)
Japán sportért felelős minisztériuma szerint kevés a képzett doppingellenőr a 2020-as olimpiának és paralimpiának otthont adó országban.
nov. 10
15:48
DVTK: eldőlt, Debrecenben fogadják a Haladást (She)
A Diósgyőri VTK a debreceni Nagyerdei Stadionban fogadja a Haladást a labdarúgó NB I 16. fordulójában – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
nov. 10
15:48
Sportfogadás: A fogadók szerint Neymarék lenyomják Messiéket (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói szerint Brazília hazai pályán legyőzi Argentínát csütörtök hajnalban.
nov. 10
15:50
Videó: a szexi cheerleaderek taroltak az új őrülettel (She)
Naponta újabb újabb videók kerülnek fel a közösségi oldalakra a világon egyre népszerűbbé váló „Mannequin Challange” nevű új őrület keretén belül, amelynek lényege hogy egy adott jelenetet úgy kell felvenni, hogy közben senki nem mozdulhat meg. Az eddigi legszexibb videót a Miami Dolphins amerikaifutball-csapatának szurkolólányai készítették.
nov. 10
15:52
NFL: a Colts-edző kiakadt a tippjeinkre! Ismét szuperál az Acélfüggöny (She)
Újabb hét veszi kezdetét a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL), ez pedig újabb lehetőség a tippelgetésre.
nov. 10
16:06
Vb 2018: bólintott a FIFA, két albán koszovói lesz (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyezte Besart Berisha és Mërgim Vojvoda országváltását, így a két futballista a jövőben Koszovó színeiben játszik Albánia helyett.
nov. 10
16:24
Vb 2022: nem lehet alkoholt fogyasztani a stadionokban (She)
A különböző kultúrák találkozásának egyik fontos pontja lesz a katari,  2022-es labdarúgó-világbajnokság, amelyre a rendezők félmillió, nem arab világból érkező látogatót várnak. A katariak most hivatalosan is bejelentették, hogy nem lehet alkoholt fogyasztani az utcákon, a tereken és a stadionban sem.
nov. 10
17:00
Vasas: a Bozsik-stadionban fogadják az FTC-t és a DVTK-t (She)
Hivatalossá vált, hogy az NB I-es listavezető Vasas labdarúgócsapata a kispesti Bozsik-stadionban fogadja az FTC és a DVTK csapatát két hátralevő 2016-os hazai bajnokiján.
nov. 10
17:02
Atlétika: tizenéves futók tragédiája edzés közben (She)
Két tizenéves brit futó esett áldozatul egy közlekedési balesetnek az angliai Aldershotban kedd este: a bemelegítő futásukat végző lányokat egy figyelmetlen autós halálra gázolta.
nov. 10
17:04
Mezőkövesd: szerb középhátvéd érkezett próbajátékra (She)
Próbajátékon szerepel a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapatánál a szerb középhátvéd Mihajlo Milutinovics.
nov. 10
17:15
Németország: hódít a biznisz, amibe Neuer is beszállt (She)
Egyre jobban beindult a Staramba, sorban köti a cég az új szerződéseket a nagyobbnál nagyobb futballklubokkal. A startupot többet között korábbi futballisták alapították, befektetőként Manuel Neuer és Hasan Salihamidzic is invesztál a projektbe. A termékekért odavannak a rajongók, és nem kizárt, hogy a karácsonyfa alatt egy Dárdai Pálnak is örülhetnek majd a szurkolók.
nov. 10
17:17
U19: két kihagyott büntető, vereség Olaszország ellen (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra kikapott Olaszországtól a jereváni Eb-selejtező torna első mérkőzésén.
nov. 10
17:19
Légiósok: Guzmicsék edzőjének elege lett, otthagyta a klubot (She)
Távozott posztjáról Dariusz Wdowczyk, a magyar válogatott Guzmics Richárdot is foglalkoztató lengyel Wisla Kraków labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 10
17:21
Tenisz: vakbele vetett véget Berdych szezonjának (She)
Vakbélgyulladása miatt 2016-ban már nem lép pályára Tomás Berdych, a csehek kiváló teniszezője.
nov. 10
17:33
MTK: aláírt a brazil támadó, 2019-ig marad (She)
Meghosszabbította szerződését az MTK labdarúgócsapatával Myke Bouard Ramos, a klub brazil támadója.

Keresés