2016. november 26. szombat

nov. 26
0:19
Elismerés: a válogatott díjat nyert, Juhász Roland vette át (She)
Péntek este tartották meg a 2016-os Viva Comet gálát Budapesten. Az „Év pillanatának” járó elismerést az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével a magyar labdarúgó-válogatott érdemelte ki.
nov. 26
0:36
Szombati sportműsor: derbi Londonban, rangadót vív a Bayern (She)
Szombaton rendezik a labdarúgó NB I 17. fordulójának mérkőzéseit, a televízió a DVTK–Paks és a Videoton–MTK találkozót közvetíti élőben. A listavezető Vasas ismét a Bozsik-stadionban lép pályára, de ezúttal nem pályaválasztóként, hanem a Budapest Honvéd vendégeként, míg a Ferencváros a Gyirmótot fogadja. A Premier League-ben Chelsea–Tottenham, a Bundesligában Bayern München–Bayer Leverkusen, a…
nov. 26
7:06
Nice: újabb nagy név érkezhet – 51-szeres argentin válogatott (She)
A Mercato 365 forrásai szerint a francia labdarúgó-bajnokságot (Ligue 1) vezető Nice a kínai Hopej China Fortune-ben játszó, 51-szeres argentin válogatott Ezequiel Lavezzivel erősítene a télen.
nov. 26
7:24
FTC: a német edző hagyja, hogy Máté Csaba kiabáljon (She)
Thomas Doll büntetése miatt (korábban a Haladás, legutóbb a Vasas elleni bajnokin küldte el a játékvezető a kispadtól a Ferencváros vezetőedzőjét, aki kétmeccses eltiltást kapott), Ralf Zumdick és Máté Csaba irányítja a zöld-fehéreket a Gyirmóttal szembeni szombati bajnokin a labdarúgó NB I-ben. A német pályaedző arról beszélt a Nemzeti Sportnak, mire készülnek a főnök „távollétében”.
nov. 26
8:15
NBA: Westbrook tripla duplája, a Cavs nyert, a Clippers nem (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a bajnoki címvédő és a Keleti főcsoportban listavezető Cleveland fölényes sikert aratott a Dallas fölött. A nyugaton második Los Angeles Clippers kikapott Detroitban, az egy hellyel mögötte álló San Antonio Spurs viszont legyűrte a Bostont. A nap alighanem legjobb meccsén pedig az Oklahoma hosszabbításban, 132–129-re…
nov. 26
8:24
Sportfogadás: Angliába utazunk a profitért hétvégén (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
nov. 26
8:51
Serie A: hazai közönsége előtt veretlen a Juve ellenfele (She)
A címvédő és listavezető Juventus a Genoa vendége lesz az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában.
nov. 26
8:53
Játék: ingyen játszható a FIFA 17 és a PES 2017 mától! (She)
A Black Friday alkalmából az EA Sports és a Konami is különleges ajándékkal lepte meg a játékosokat, és most a pénztárcánkat sem kell elővenni!
nov. 26
9:09
PL: a hétvége rangadóján Kane és Diego Costa párharca (She)
Az ötödik helyen álló és veretlen Tottenham Hotspur lesz a listavezető Chelsea vendége az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában. A hétvége további mérkőzésein a Manchester City Burnleyben vendégeskedik, a Manchester United a West Hamet, míg a címvédő Leicester City a Middlesbrough-t fogadja.
nov. 26
9:15
Premier League: A Chelsea a londoni rangadó favoritja (Agroinform)
A City az újonc Burnleynél nyerhet, a Liverpoolra kötelező feladat vár hazai pályán. PL előzetes.
nov. 26
9:33
Darts: Komoly rangadók terítéken (Agroinform)
Szombat délután a második körös mérkőzésekre kerül sor Mineheadben, a Players Championship nagydöntőjében.
nov. 26
9:45
NHL: a Minnesota hat gólt ütött a Pittsburghnek (She)
A Minnesota Wild volt a legeredményesebb csapat az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, 6–2-re nyert a Pittsburgh Penguins ellen.
nov. 26
10:18
Kép: Tottiék teljesen új mezzel készülnek a római derbire (She)
December negyedikén jön a Derby della Capitale, a római derbi, melyen a Lazio az AS Romát fogadja. Francesco Tottiék semmit nem bíznak a véletlenre, egy új mezzel is készültek a nagy meccsre, amely Róma városának ókor óta jellemző színeivel és a mezen, valamint a sportszáron látható S. P. Q. R. rövidítésével próbálja megfélemlíteni a városi riválist.
nov. 26
10:20
SEHA-liga: Ilics nagyon pimasz góllal verte át Milicset – videó (She)
Szkopjei derbit játszottak a héten a férfi kézilabda SEHA-ligában. A találkozót 31–29-re a Vardar nyerte meg, a meccs legszebb (és legpimaszabb) gólját azonban a Metalurgot erősítő szerb Vanja Ilics lőtte, aki az egyik hetesnél nem mindennapi cunderrel verte át honfitársát, Sztrahinja Milicset. A Vardar kapusa az EHF nyilvántartása szerint 200 cm magas és 132 kilós, nem csoda, hogy Jumbo a…
nov. 26
10:27
NB I: Kiesési rangadót nyerhet a Diósgyőr (Agroinform)
Bő három év után győzheti le a miskolci csapat a Paks együttesét a bajnokságban.
nov. 26
10:29
Két sztár is kisárgázhatja magát az El Clásicóról (Agroinform)
A Real Madridnál Sergio Ramos, a Barcelonánál Neymar rendelkezik négy sárgával, így amennyiben bármelyikük figyelmeztetést kap a hétvégi bajnokin, nem lehetnek ott jövő héten a Camp Noúban.
nov. 26
10:36
NB II: nemes célra gyűjtenek Siófokon vasárnap (She)
Hauszgénusz Kiara gyógykezelésének támogatására gyűjtenek vasárnap Siófokon a Cigánd elleni másodosztályú labdarúgó-mérkőzés alatt – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 26
11:03
Davis Kupa: Előnybe kerülhetnek a horvátok (Agroinform)
Szombaton 1-1-es állásról a páros összecsapással folytatódik a Horvátország-Argentína Davis Kupa-döntő
nov. 26
11:12
F1: Abu-dzabi Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Az F1-es idény utolsó, 63. szabadedzéséhez érkeztünk. Még soha ennyi tréning nem volt F1-es idényben, mint 2016-ban, a mostanival összesen 84 órájuk volt a csapatoknak arra, hogy felkészüljenek a 21 időmérőre és futamra. Abu-Dzabiban mindenki a Mercedesre figyel, a vb-éllovas Nico Rosberg és a tőle 12 ponttal elmaradó Lewis Hamilton most tökéletesítheti utoljára az autóját – amely a többi pilóta…
nov. 26
11:30
MLSZ: egymillió néző követte az NB I 16. fordulóját (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja szerint egymillió néző követte az NB I 16. fordulóját.
nov. 26
12:12
NB I: A szokásosra fogadunk a Videoton-MTK meccsen (Agroinform)
A felek legutóbbi hat, Videoton pályaválasztásával lejátszott találkozóján simán ült ez a tipp.
nov. 26
12:48
La Liga: Elhúzhat a Real Madrid a Clásico előtt (Agroinform)
Aligha ez lesz az a forduló, amikor a Barca pontokat hoz a Realon, de Ronaldóék szerintünk sem fognak gálázni.
nov. 26
13:00
Videó: mikor leesik 3 férfi álla egy kerekesszékes lánytól (She)
Tiphany Adams motivációs beszédeket tart, modellkedik, és nem utolsó sorban rengeteget edz. A kerekesszékes amerikai hölgytől rendre leesik az edzőtermekben már sokat látott trénerek álla, például az olyan „mutatványoknak” köszönhetően, mint az alábbi.
nov. 26
13:15
Kép: „Megette Klicskót?” – szétszedik Furyt a fotója miatt (She)
Tyson Furyról legutóbb 2016 októberében lehetett hallani, mikor azonnali hatállyal lemondott a Boksz Világszövetség (WBA) és a Boksz Világszervezet (WBO) világbajnoki címéről. Mindezt tette azt követően, hogy kokaint találtak a szervezetében. Most a Twitteren tűnt fel a bokszoló egy félmeztelen fotón, ami miatt szétszedték a közösségi oldalon a szurkolók. Még az is felvetődött, megette Vladimir…
nov. 26
13:17
Elismerés: Superbrands-díjat kapott a Nemzeti Sport (She)
A Nemzeti Sport megkapta a 2016-os Superbrands-díjat, amelyet a legkiválóbb fogyasztói márkáknak ítél oda a szervezet zsűrije.
nov. 26
13:19
F1: Az én szívemben Nico nem lesz világbajnok – Hamilton (She)
Lewis Hamiltont megkérdezték, mit gondol valójában a világbajnokságról és arról, hogy Nico Rosberg annak ellenére világbajnok lehet, hogy a legutolsó négy versenyen mögötte ér célba.
nov. 26
13:42
NB I: Tartalékos nyugat-kelet összecsapás Sopronban (Agroinform)
Mind a Haladás, mind pedig a Debrecen számtalan hiányzóval küzd, már csak ezért sem várható gólparádé.
nov. 26
13:51
Úszóbotrány: már nem hallgatnak Gyárfásékra (She)
Légüres térbe kerülhet az úszószövetség (MÚSZ), miután a kormányzati politikusok egyre-másra határolódnak el finoman Gyárfás Tamás elnöktől, a legújabb hír pedig az, hogy elmaradt a szombatra tervezett „elbeszélgetés” a renitens sportolók edzőivel.
nov. 26
13:53
F1: Abu-dzabi Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton a legutóbbi három futamot az élről indulva megnyerte, és Abu-Dzabiban, az idényzárón is ez a célja – ám ez is kevés lesz neki a világbajnoki címhez, ha Nico Rosberg a dobogón végez. A német sokkal kedvezőbb helyzetben van, még akkor sem kell kétségbe esnie, ha esetleg az időmérője nem sikerül túl jól – a Mercedes esetében ez a harmadik rajtkockát szokta jelenteni. Kövesse az…
nov. 26
14:09
Kick-box Eb: hét magyar arany a döntők első napján (She)
Hét arany- és négy ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők a Görögországban zajló kick-box Európa-bajnokság első döntős napján.
nov. 26
14:11
Videó: egy próbálkozás 1000 dollárért, úgysem csinálja meg senki… (She)
Egy egyetemi jégkorongmeccsen járunk, ahol a szünetben egy érdekes játékkal szórakoztatták a nézőket: a kék vonalról kell betalálni a kapuba, egy apró lyukon át. Ha megcsinálja valaki, kap ezer dollárt, azaz átszámolva nagyjából 300 ezer forintot. Mi baj lehet? Ezt úgysem tudja senki megcsinálni...
nov. 26
14:13
Curling Eb: nem jutott ki a vb-re a női válogatott (She)
A másodosztály megnyerése, s ezáltal a feljutás után mindkétszer kikapott a világbajnoki részvételért rendezett párharcban a magyar női csapat a skóciai Braeheadben rendezett curling Európa-bajnokságon.
nov. 26
14:27
Válogatott: „A kis Magyarország visszatért az európai futballszínpadra” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott másodedzőjét, Andreas Möllert a ma délutáni Eintracht Frankfurt–Dortmund bajnoki kapcsán kérdezte a Frankfurter Rundschau, miután korábban mindkét csapatban futballozott. A szakember volt csapatai mellett a magyar válogatottról is szót ejtett.
nov. 26
14:33
Sportfogadás: Tényleg ennyire egyértelmű a Chelsea-Tottenham rangadó? (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói, a Tippkirály játékosai, de még oldalunk is hasonlóan vélekedik a londoni városi rangadóról.
nov. 26
15:19
NB I: Király helyettese is megsérült, debütál a fiatal (She)
Rózsa Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás kapusa megsérült a pénteki edzésen, így nem léphet pályára a DVSC elleni bajnokin.
nov. 26
15:21
F1: Hamilton és Rosberg az első sorban a finálén (She)
A vb-címvédő Lewis Hamilton szerezte meg a pole pozíciót az F1-es idényt záró Abu-dzabi Nagydíjon, megelőzve mercedeses csapattárást, a vb-éllovas Nico Rosberget. A Red Bull a második szakaszból szuperlágy gumikon jutott tovább, így ezeken is kezdi meg a vasárnap 14 órakor rajtoló versenyt. Daniel Ricciardo a 3., Max Verstappen a 6. helyről indul, közülük a két Ferrari startol az idényzárón.
nov. 26
15:36
NB I: FTC–Gyirmót – élőben az NSO-n! (She)
FTC–Gyirmót találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
15:38
NB I: Újpest–Mezőkövesd – élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
15:40
NB I: Honvéd–Vasas – élőben az NSO-n! (She)
Honvéd–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
15:42
NB I: DVTK–Paks – élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
15:44
NB I: Haladás–DVSC – élőben az NSO-n! (She)
Haladás–DVSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
15:45
És ezt a reklámot láttad már Suárezzel? :) (Agroinform)
nov. 26
15:46
La Liga: újra a 92. perc jelentette a Depor vesztét (She)
A Málaga labdarúgócsapata 4–3-ra nyert hazai pályán a Deportivo La Coruna ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
nov. 26
15:48
PL: hátrányba került a Man. City, aztán jött 2016 gólvágója… (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a Manchester City hátrányba került a Burnleyvel szemben, ám fordítani tudott.
nov. 26
15:54
Videó: futballrigmust tanítottak a kisfiúnak, óriási a balhé (She)
Egy pillanat alatt elkezdett terjedni az alábbi videó, melyben az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Millwall szurkolók egy kisfiúnak tanítják meg a klub egyik rigmusát, mely úgy szól: „Mi vagyunk a Millwall, b…ák meg mind!” A videóból óriási balhé lett, és a felhasználók máris elkezdték keresni a kisfiút és szüleit, akik szerint ez normális…
nov. 26
15:56
Torna mesterfokú ob: Berki érvényesítette a papírformát (She)
Berki Krisztián az esélyeknek megfelelően megnyerte a lólengés döntőjét a tornászok győri mesterfokú országos bajnokságán.
nov. 26
16:03
Bulvár: Itt van mindannyiunk álma, a részeg foci! - videó (Agroinform)
Szigorú szabályok voltak, ha nem vagy eléggé ittas, innod kell, különben szabálytalan a gólod!
nov. 26
16:12
F1: egy héttel később lesz a 2017-es Magyar Nagydíj (She)
Az eddigi előzetes versenynaptárakkal szemben nem július 23-án, hanem július 30-án lesz a 2017-es F1-es Magyar Nagydíj. Ezt Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója árulta el a Nemzeti Sportnak.
nov. 26
16:14
Női kézi: Magyarország–Hollandia B – élőben az NSO-n! (She)
A kolozsvári Kárpát-kupán lép pályára az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési tornán a magyar női kézilabda-válogatott. Rasmussen lányai a holland B-válogatott ellen játszanak, és egyértelmű elvárás a győzelem. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor vasárnap, 19 órakor jöhet a házigazda román válogatott.
nov. 26
16:16
Úszás: Mindenki azt kapja, amit megérdemel – Gyárfásnak üzent Hosszú? (She)
Hosszú Katinka szombati Facebook-bejegyzése üzenetértékű lehet – a Magyar Úszószövetség vezetőjével, Gyárfás Tamással vitában álló háromszoros olimpiai bajnok magyar úszónő szerint mindenki azt kapja idővel, amit megérdemel.

Keresés