2016. november 16. szerda

nov. 16
0:03
NS: riport az RB Leipzig titkáról; zajos medencepart – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
nov. 16
0:07
ATP-vb: Djokovics nehezen nyert, de biztos elődöntős (She)
Novak Djokovics szoros csatában kerekedett Milos Raonic fölé a férfi teniszezők londoni világbajnokságán az Ivan Lendl-csoport második fordulójában. A szerb kiválóság győzelmével biztossá tette a helyét az elődöntőben.
nov. 16
0:19
Vb 2018: az emberelőnyös Paraguay öngóllal kapott ki (She)
A 2018-as labdarúgó-vb selejtezőjének dél-amerikai zónájában a Bolívia elleni idegenbeli mérkőzésen bő félórát emberelőnyben játszó Paraguay hajrában esett öngóllal kapott ki.
nov. 16
0:36
Szerdai sportműsor: parketten a Barca, a Bayern és a Real (She)
Izgalmas kosármérkőzésekre van kilátás szerda este, hiszen spanyol és görög nagy csapatok adnak egymásnak randevút a férfi Euroliga csoportkörében: az Olympiakosz a Barcelonát fogadja, Panathinaikosz a Real Madridhoz látogat. A Fradi női kézisei a váciak elleni bajnokin igyekeznek visszaszerezni a hétvégi BL-meccsen alaposan megtépázott önbizalmukat.
nov. 16
7:03
Vb 2018: Messiék újabb balhéja; Brazília tovább menetel (She)
A 2018-as labdarúgó-vb selejtezőjének dél-amerikai zónájában hozta a kötelezőt Argentína és Brazília – előbbi Kolumbiát, utóbbi Perut múlta felül. Az összecsapás utáni sajtótájékoztatón Lionel Messi és az argentin játékosok kijelentették, a továbbiakban nem kívánnak nyilatkozni, s bojkottálják a médiát. Az Alexis Sánchez vezette chilei válogatott Uruguayt győzte le könnyedén.
nov. 16
8:30
Válogatott: öt újonc, Nagy Dominik a 962. debütáns (She)
A Svédország elleni felkészülési mérkőzésen öt újoncot is avattunk, Megyeri Balázs, Hangya Szilveszter, Berecz Zsombor, Botka Endre és Nagy Dominik is először lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatottban.
nov. 16
8:32
Vb 2018: bajban Klinsmannék, Costa Rica kiütötte az USA-t (She)
Costa Rica 4–0-ra kiütötte az amerikai labdarúgó-válogatottat a 2018-as világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezőjének hatos döntőjében a legutóbbi játéknapon. Mexikó nagy meglepetésre nem bírt Panamával.
nov. 16
8:48
Válogatott: öt újonc, Nagy Dominik a 982. debütáns (She)
A Svédország elleni felkészülési mérkőzésen öt újoncot avattunk, Megyeri Balázs, Hangya Szilveszter, Berecz Zsombor, Botka Endre és Nagy Dominik is először lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatottban.
nov. 16
8:50
NHL: nem sikerült Price-nak és a Montrealnak a csúcsbeállítás (She)
Először kapott ki a listavezető Montreal Canadiens az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2016–2017-es idényében, amikor Carey Price állt a kapuban. A kanadai gárda kedden hosszabbításban szenvedett vereséget a vendég Florida Pantherstől.
nov. 16
9:06
Válogatott: Messit is ide sorolom, pedig csak 38 mp-t volt a pályán – Király (She)
Király Gábor a svédek elleni felkészülési mérkőzésen búcsúzott a magyar labdarúgó-válogatottól. A 108-szoros válogatott kapus a mérkőzés után nem győzte sorolni azokat a futballistákat, akikkel imádott együtt játszani a nemzeti csapatban, de a legkeményebb ellenfeleiről is beszélt, mielőtt a fiataloknak üzent volna.
nov. 16
9:08
Sakk-vb: az eddigi leghosszabb partiban sem született döntés (She)
A negyedik mérkőzés is döntetlennel zárult a sakkvilágbajnoki titulusért a címvédő norvég Magnus Carlsen és kihívója, az orosz Szergej Karjakin között.
nov. 16
9:21
Kosárlabda: A Körmendre nehéz, az Albára könnyű feladat vár (Agroinform)
A Körmend a Gravelinest fogadja, míg az Alba Belgiumba látogat, a FIBA Euro Cup csoportkörének ötödik fordulójában.
nov. 16
9:42
NB I: Kassai vezeti a Vasas–Fradit a Bozsikban – bíróküldés (She)
Kassai Viktor vezeti a Vasas–Ferencváros rangadót a labdarúgó NB I 16. fordulójában. Az összecsapásra a kispesti Bozsik József Stadionban kerül sor.
nov. 16
9:44
Válogatott: Ez a fejezet lezárult az életemben – Juhász (She)
A magyar labdarúgó-válogatottól Hajnal Tamás, Vanczák Vilmos, Király Gábor és Juhász Roland is elbúcsúzott a svédek elleni felkészülési meccsen (0–2). Juhász klubcsapata, a Videoton hivatalos oldalának nyilatkozott a búcsúról.
nov. 16
10:00
Profi boksz: fennakadt a doppingteszten, jöhet a címmeccs (She)
A profi bokszban már az sem akadályozhatja meg egy címmérkőzés létrejöttét, ha mindkét fél lebukott a doppingvizsgálaton. Alekszandr Povetkin és Bermane Stiverne decemberi gálameccse ilyen lesz.
nov. 16
10:02
Videó: Messi bődületesen nagy gólt rúgott a selejtezőn (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Argentína 3–0-ra legyőzte Kolumbiát a 2018-as labdarúgó-vb selejtezőjének dél-amerikai zónájában. Lionel Messi a 10. percben egy parádés szabadrúgásgóllal szerezte meg a vezetést, majd a 23. percben egy remek passza után Lucas Pratto fejelt a kapuba.
nov. 16
10:04
NB I: U17-es világbajnokot tesztel a Haladás (She)
Funsho Ibrahim Bamgboye személyében nigériai U17-es világbajnokot tesztel a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás – jelentette be a klub hivatalos oldala.
nov. 16
10:06
Olimpia 2024: Egy ilyen ügy mellé oda kell állni – Kozák (She)
Kozák Danuta megtisztelőnek tartja, hogy felkérték, legyen Budapest 2024-es olimpiai pályázatának egyik arca.
nov. 16
10:15
Tenisz-vb: Cilic is átgázol Wawrinkán? (Agroinform)
A tenisz-vb szerdai játéknapján Andy Murray Kei Nisikorival, Stan Wawrinka pedig Marin Ciliccsel csap össze.
nov. 16
10:33
Válogatott: Máshogy képzeltem el a végét – Vanczák (She)
A magyar labdarúgó-válogatottól Hajnal Tamás, Vanczák Vilmos, Király Gábor és Juhász Roland is elbúcsúzott a svédek elleni felkészülési meccsen (0–2). Vanczák (és Hajnal) nem lépett pályára az összecsapáson. A 79-szeres válogatott védő a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt érzéseiről.
nov. 16
10:33
Úszás: Shane Tusup tehet a szövetség és Hosszú háborújáról? (Agroinform)
Ha Shane ott van, akkor Katinka nem köszön - mondta Hargitay András, az úszók szövetségi kapitánya.
nov. 16
10:35
Torna: riói olimpikonunk újra formába lendült, bizonyítana (She)
A női tornászválogatott tagjai közül a két olimpikon, Böczögő Dorina és Kovács Zsófia is szerepel a hétvégi cottbusi világkupaversenyen.
nov. 16
10:51
Vb 2018: a válság Budapesten kezdődött, elküldték a kapitányt (She)
Szerdán a norvég labdarúgó-szövetség bejelentette: szerződést bontottak Per-Mathias Högmóval, a válogatott szövetségi kapitányával.
nov. 16
11:09
Válogatott: „Király Gábor az Isten!” és az a fránya Ibra-gól (She)
Juhász Roland és Király Gábor a Svédország elleni felkészülési mérkőzéssel búcsúzott a magyar labdarúgó-válogatottól. Az NSO Tv a szurkolókat kérdezte, mi az első gondolatuk a két játékos válogatottbeli szerepléséről, sikerülhet-e őket pótolni, illetve hogyan töltik a következő, hazai világbajnoki-selejtezőig (2017. augusztus 31., Lettország ellen) hátralévő időszakot.
nov. 16
11:27
Real Madrid: Isco semmit sem tud a hosszabbításáról (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középpályása, Isco nem tud semmit az új szerződéséről.
nov. 16
11:27
Magyar válogatott: Ez egy sikeres esztendő volt - Bernd Storck (Agroinform)
A szövetségi kapitány nem bánkódott az eredmény miatt, sokkal fontosabbnak tartotta, hogy több újoncot is avathatott.
nov. 16
11:29
Légiósok: csak egy váratlan csapás állhat Nikolics útjába (She)
Legalábbis a Przeglad Sportowy így fogalmaz... A lengyel sportnapilap értesülése szerint az ujjtöréssel kínlódó magyar válogatott labdarúgó, Nikolics Nemanja pályára lép a Legia Warszawában a Jagiellonia elleni pénteki bajnoki mérkőzésen.
nov. 16
11:45
Vívás: Elnökként a bővítés a feladatom – Szekeres Pál (She)
A bővítést tartja egyik legfontosabb feladatának Szekeres Pál, akit négy évre a Nemzetközi Kerekesszékes Vívó Bizottság elnökének választottak.
nov. 16
12:03
PL: „Nem sokan javíthatnának a Barcelonán, de ő biztosan” (She)
Xavi Hernández, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona ikonja szívesen látná gránátvörös-kékben Philippe Coutinhót, a Liverpool 24 éves sztárját.
nov. 16
12:03
Zseniálisra sikerült a spanyolok Manequin Challenge-e :) (Agroinform)
nov. 16
12:19
Videó: frappáns spanyol válasz Vardyék Mannequin Challenge-ére (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Anglia 2–2-es döntetlent játszott Spanyolországgal felkészülési mérkőzésen. Jamie Vardyék a második gólt követően ünneplésképpen megcsinálták a Mannequin Challenge-et, amire a spanyolok frappáns módon, de hasonlóképpen válaszoltak az öltözőben.
nov. 16
12:19
NB I: Katasztrófa lenne Dolléknak, ha most is kikapna a Fradi (Agroinform)
Ha a zöld-fehérek ismét vereséget szenvednek, akár búcsút is inthetnek a bajnoki címnek.
nov. 16
12:36
Ünnepség: felavatták a paralimpiai bajnokok falát (She)
Az Olimpiai Parkban ünnepélyes keretek között felavatták szerdán azt az emlékművet, amellyel Budapest Belváros Önkormányzata és a Magyar Paralimpiai Bizottság a magyar paralimpiai bajnokok előtt tiszteleg.
nov. 16
13:12
Női kézi: Szabó Edina provokálta a debreceni szurkolókat? (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség Etikai és Fegyelmi Albizottsága a november 12-én megküldött határozatában 1 millió forint pénzbüntetéssel, továbbá három hazai bajnoki mérkőzésre szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezéssel sújtotta a DVSC-t, az október 12-én a Hódos Imre Sportcsarnokban lejátszott DVSC-TVP–Érd mérkőzésen, illetve azt követően elhangzott szurkolói…
nov. 16
13:12
Nemzetközi foci: Budapesttől a kirúgásig, menesztették a norvég trénert (Agroinform)
Per-Mathias Högmo számára nincs tovább, a norvég szövetség megelégelte a vesszőfutást.
nov. 16
13:30
Úszás: Gyárfás nem mond le, ezt kínálja Hosszúnak (She)
Kedd délután a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka Facebook-oldalán közzétett nyílt levelében lemondásra szólította fel a Magyar Úszószövetség elnökét, Gyárfás Tamást. A honi szövetség még aznap sajtóközleményben válaszolt az úszóklasszis szavaira. Szerdán Gyárfás Tamás sajtótájékoztatót tartott, amelyen válaszolt az újságírói kérdésekre.
nov. 16
13:48
Tokió 2020: több mint kétszer többe kerül a tornacsarnok (She)
Az eredetileg előirányzott összeg több mint kétszereséért valósítja meg a nyertes kivitelező a 2020-as tokiói olimpia és paralimpia tornacsarnokát.
nov. 16
13:48
Nemzetközi foci: Balhé Argentínában, Messiből vezérbika lett (Agroinform)
Messi a pályán vezette győzelemre Argentínát, majd utána kiállt honfitársai mellett is.
nov. 16
14:06
Úszás: Nincs rend – Gyurta Dániel kiáll Hosszú mellett (She)
Gyurta Dániel szerdán közleményben jelezte, hogy kiáll Hosszú Katinka mellett a háromszoros olimpiai bajnok Gyárfás Tamással folytatott vitájában.
nov. 16
14:24
NFL: súlyos autóbaleset, véget ért a fiatal futó karrierje (She)
Véget ért a karrierje Isaiah Peadnek, az NFL-ben szereplő Los Angeles (akkoriban még St. Louis) Rams korábbi futójátékosának.
nov. 16
14:26
NB I: továbbra sincs aláírás Király Gábor új szerződésén (She)
Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatottól kedd este búcsúzó kapus a svédek elleni találkozó után röviden arról is beszélt, hogy továbbra sem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését klubjával, a Haladással.
nov. 16
14:28
Videó: köpött vagy a cigije a bűnös? Nekiestek a Sporting elnökének (She)
Bár már tíz napja, november 6-án játszották a Sporting–Arouca (3–0) portugál labdarúgó-bajnoki mérkőzést, csak most került fel egy videó a két klub elnökének mérkőzés utáni heves vitájáról. Ezen az látható, hogy a vendégek elnöke, Carlos Pinho nagy lendülettel érkezik és keményen beszól a hazaiak elnökének, Bruno de Carvalhónak, aki állítólag leköpte őt. A Sporting első embere azt mondta az…
nov. 16
14:42
Férfi vízi: kórházban a német válogatott több tagja (She)
Veszélybe került a következő forduló megrendezése a német vízilabda Bundesligában, miután a  férfi válogatott több tagja is megbetegedett és kórházba került Kassán, ahol a csapat kedden este világliga-mérkőzést játszott.
nov. 16
14:42
Angol foci: Akár orvosi rendelőt is nyithatna a londoni sztárcsapat (Agroinform)
Bajban lehet a Spurs a West Ham elleni városi derbin, Mauricio Pochettinónak ugyanis 9 sérült játékosa is van.
nov. 16
15:00
Úszás: Gyárfás nem mond le, pedig már Gyurta Dániel is támadja a szövetséget! (Agroinform)
Nem csitulnak az indulatok a Hosszú-Gyárfás háborúban, de Katinka már nincs egyedül!
nov. 16
15:15
Videó: a sors akarta így? Ezt még sohasem látta Király Gáborról! (She)
Micsoda kincsre leltünk! Az alábbi videóban – amely 1999-ben a Heizler János által több mint tíz éven át működtetett paksi kapustáborban készült – Király Gábor (aki ekkor már a Hertha BSC-ben védett) a mindössze kilencéves Megyeri Balázst avatja be a szakma rejtelmeibe. Minő véletlen (vagy tán a sors akarta így), hogy a felvétel készülte után tizenhét évvel, a kedden a svédek ellen a 108. és…
nov. 16
15:15
Darts: Papírformák tömhetik tele a zsebünket (Agroinform)
Szerdán már az egyenes kieséses szakasz veszi kezdetét Wolverhamptonban, a Grand Slam of Dartson.
nov. 16
15:17
Eb 2020: bemutatták a torna budapesti logóját – kép (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség szerdán bemutatta a 2020-as Európa-bajnokság budapesti logóját, amelyen a papírformának megfelelően a Széchenyi lánchíd szerepel.
nov. 16
15:33
Videó: a sors akarta így? Ezt még nem látta Királyról! (She)
Micsoda kincsre leltünk! Az alábbi videón – amely 1999-ben, a Heizler János által több mint tíz éven át működtetett paksi kapustáborban készült – Király Gábor (aki akkor a Hertha BSC-ben védett) a mindössze kilencéves Megyeri Balázst avatja be a szakma rejtelmeibe. Minő véletlen (vagy talán a sors akarta így), hogy a felvétel készülte után tizenhét évvel, a kedden a svédek ellen a 108. és egyben…
nov. 16
15:35
Rövid pályás úszó-vb-n: 15 egyéni induló a magyar csapatban (She)
Hargitay András szövetségi kapitány szerdán kihirdette a december 6. és 11. közötti, windsori rövid pályás világbajnokságon szereplő magyar úszóválogatott névsorát.

Keresés