2016. november 25. péntek

nov. 25
0:19
NS: Gulácsi is alig hiszi el...; Van-e élet Gyárfás után? – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
nov. 25
0:36
Pénteki sportműsor: Gulácsiék Freiburgba látogatnak (She)
Gulácsi Péter és az RB Leipzig a Freiburghoz utazik a labdarúgó Bundesliga 12. fordulójában. Kezdődik az idényzáró F1-es Abu-dzabi Nagydíj, valamint a tenisz Davis-kupa döntője is. Íme, a mai sportműsor.
nov. 25
7:42
NFL: már 10-nél jár a Cowboys; Antonio Brown remekelt (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) csütörtöki játéknapján a Dallas Cowboys hazai pályán 31–26-ra nyert a Washington Redskins ellen – ezzel sorozatban tizedik sikerét könyvelte el. A Pittsburgh Steelers pedig könnyed, 28–7-es győzelmet aratott az Andrew Luck nélkül felálló Indianapolis Colts vendégeként.
nov. 25
8:00
Hertha: sok az udvarló, Dárdaiék elhagyhatják Berlint (She)
A Hertha labdarúgócsapatának 2025-ben lejár a berlini Olimpiai Stadion használatára kötött bérleti szerződése. A Dárdai Pál irányította Bundesliga-csapat új stadionba vágyik, ennek jelen állás szerint az lehet az ára, hogy elhagyják a fővárost.
nov. 25
8:51
Légiósok: Sok apróságon múlik, hogy az élen állunk – Gulácsi (She)
Az RB Leipzig szurkolói már merész álmokat szövögetnek, de válogatottunk kapusa, Gulácsi Péter amondó: hiába vezetik veretlenül a tabellát, hibát követnének el, ha az öltözőben a bajnoki cím jelentené a témát.
nov. 25
9:06
Egy átlagos reggeli Cé Ronaldónál :DD (Agroinform)
Ugye ti is így ébredtek egy esős hétfő reggel?
nov. 25
9:24
Darts: Biztosra vesszük a Varázsló és a Kobra továbbjutását (Agroinform)
Pénteken elrajtol a darts Players Championship nagydöntője, íme a délutáni szakasz legjobb tippjei.
nov. 25
9:27
Úszás: van-e élet Gyárfás után? (She)
Amíg egyesek a vizes vb végéig mindenképpen szükségesnek gondolják a magyar úszók elnökének szerepvállalását a szervezésben, mások úgy vélik, ma már éppen ő a legfontosabb akadálya a profi lebonyolításnak: a módszerei régimódiak, áll a bál a személye körül, hazai és nemzetközi pótolhatatlansága pedig csak egy maga szőtte mítosz.
nov. 25
9:29
DVSC: Feszült volt a légkör, hiányzott a tűz – Kondás a távozásáról (She)
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC korábbi vezetőedzője a haon.hu-nak mesélt a piros-fehérektől való távozása hátteréről, s elmondta, készen áll arra, hogy ismét munkát vállaljon.
nov. 25
10:21
Sakk-vb: a címvédő Carlsen egyenlített (She)
A címvédő Magnus Carlsen megnyerte a tizedik játszmát a New York-i sakkvilágbajnoki páros mérkőzésen Szergej Karjakin ellen, ezzel 5:5-re egyenlített.
nov. 25
10:23
Videó: kihagyta a büntetőt, a reakciója miatt beszél róla mindenki (She)
Az egyiptomi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerepelve nehéz a címlapokra kerülni, Juszef Obamának mégis sikerült. Méghozzá egy kihagyott tizenegyessel, ami után a játékos egyszerűen fogta magát, és lesétált a pályáról, be az öltözőbe. Érdemes az edző reakcióját is megnézni…
nov. 25
10:33
Davis Kupa: Döntetlen az első nap után?! (Agroinform)
A Davis Kupa-döntő első napján Marin Cilic-Federico Delbonis és Ivo Karlovic-Juan Martín del Potro meccseket rendeznek.
nov. 25
10:39
Barcelona: Nem egyemberes csapat vagyunk – Messi (She)
Lionel Messi egyértelműen cáfolta, hogy a Barcelona sorsa csak az ő pályán való jelenlététől függ.
nov. 25
10:57
Davis-kupa: Karlovic ellen egy hiba is a meccsbe kerülhet – Del Potro (She)
Marin Cilic, Horvátország legmagasabban rangsorolt, korábbi US Open-győztes teniszezője az argentin Federico Delbonisszal csap össze a 2016-os Davis-kupa ma rajtoló döntőjének első mérkőzésén.
nov. 25
10:59
MOB: hét perc alatt lerendezték – Szabó Bence a távozásáról (She)
Szabó Bence a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt arról, hogyan menesztették a héten a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkári pozíciójából. Bevallotta, váratlanul érte a dolog, és hiába keres olyan dolgokat, amiket másképp kellett volna csinálni. Ha két szóval kellene jellemeznie a menesztést, azt mondaná, hogy váratlan volt, de sima.
nov. 25
11:01
Gyász: belehalt élete első meccsébe a fiatal bokszoló (She)
Huszonkét évesen elhunyt Kuba Moczyk, aki élete első bokszmérkőzésén akkora ütést kapott 17 esztendős ellenfelétől, hogy kómába esett, majd néhány nappal később belehalt sérüléseibe – írja a BBC.
nov. 25
11:15
Labdarúgás: „Ebben vagyunk a leginkább lemaradva a nemzetközi élmezőnytől” (She)
A Nemzeti Sport Online-on bővebb összeállítással jelentkeztünk az Újpesti Torna Egylet akadémiájának szakmai munkájáról. Fórián Zsolt szakmai igazgató, Kabarcz Zoltán mentáltréner és Sztojka Dominik játékos volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége, Szombathy Pál műsorvezető beszélgetett velük.
nov. 25
11:27
Európa Liga: A Man. United megúszta, az Inter kiesett - így áll az Európa Liga (Agroinform)
A 24 továbbjutó helyből csupán 13 kelt el. Izgalmas utolsó kör elé nézünk.
nov. 25
11:33
Újpest: döntött a CAS, nem igazolhatnak a télen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC tudatta, a nemzetközi Sportdöntőbíróság helybenhagyta a FIFA szankcióját, így a lila-fehér csapat nem igazolhat új játékosokat a 2016–2017-es idényben.
nov. 25
11:35
Kép: új kártyát kapott a FIFA 17-ben a négyet vágó Gyurcsó (She)
Gyurcsó Ádám elképesztő teljesítménye mellett az EA Sports sem mehetett el szó nélkül. Mint ismert, a lengyel élvonalbeli Pogon Szczecin magyar válogatott játékosa a Wisla Kraków ellen mesternégyest szerzett, amivel a FIFA 17-ben bekerült a hét csapatába, és kapott egy új Ultimate Team-kártyát!
nov. 25
11:51
F1: Hamilton-uralom Abu-Dzabiban, Rosberg második (She)
A címvédő brit Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Abu-dzabi Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A világbajnoki éllovas Nico Rosberg négy tizedes hátránnyal a második helyen végzett, a harmadik a holland Max Verstappen lett.
nov. 25
12:09
Válogatott: ma 63 éve volt a legendás 6:3 Anglia ellen (She)
Nemcsak Európa, hanem a világ labdarúgásának is meghatározó mérkőzése volt az 1953. november 25-én a Wembley Stadionban lejátszott angol–magyar – mondta Szabó Lajos sporttörténész, a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum igazgatója a 6:3-as magyar győzelemmel zárult találkozó 63. évfordulóján.
nov. 25
12:19
Csodálatos gólt lőtt a Roma fenegyereke (Agroinform)
Csütörtökön a Roma 4-1-re legyőzte a cseh Viktoria Plzen együttesét az Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában. Az olaszok szebbnél szebb gólokat lőttek, Perottié egészen különleges volt, azonban a játékvezető les miatt végül érvénytelenítette a találatot.
nov. 25
12:21
Magyar foci: 63 éve rendezték az évszázad mérkőzését - videó (Agroinform)
Napra pontosan 63 évvel ezelőtt játszották az évszázad mérkőzését, az angol-magyart. Videók.
nov. 25
12:27
Ligue 1: Balotelli vádlisérülés miatt három meccset hagy ki (She)
Vádlisérülés miatt három mérkőzést kell kihagynia Mario Balotellinek, a Nice labdarúgójának.
nov. 25
12:45
F1: Alonso elégedettebb idei teljesítményével, mint mikor bajnok lett (She)
Hiába mondhatja kétszeres világbajnoknak magát Fernando Alonso, a spanyol versenyző szerint 2016-ban jobb teljesítményt nyújtott, mint 2005-ben vagy 2006-ban, amikor bajnok lett.
nov. 25
12:47
Liverpool: „Gerrard egy senki, és meg is mondtam neki!” (She)
A korábbi Liverpool-játékos, El Hadji Diouf ismét beszólt volt csapattársának, Steven Gerrardnak, miután az angol középpályás bejelentette visszavonulását.
nov. 25
13:30
Forma-1: Így lehet Rosberg világbajnok Abu-dzabiban (Agroinform)
Íme négy forgatókönyv arra, hogyan lehet a Mercedes német pilótája világbajnok a hétvégi Abu-dzabi Nagydíjon.
nov. 25
13:42
Árnyékbizottság vizsgálja a letelepedési kötvényeket (Behaviour)
Kérdés Rogánhoz: Milyen személyes anyagi érdekeltsége van a kötvényekben?
nov. 25
13:48
Sportfogadás: Ezzel a szelvénnyel nyert 10 ezerből 7 milliót (Agroinform)
A Bayern München veresége és a Napoli döntetlenje vitte el a legtöbb szelvényt a héten.
nov. 25
13:57
F1: Wehrlein megerősítette, valóban tárgyal a Sauberrel (She)
Pascal Wehrleinnek nem esett jól, amikor a Mercedes Esteban Ocont „léptette elő” és adott lehetőséget neki jövőre a Force Indiánál. A pletykák azonnal beindultak, és azt Wehrlein is elismerte, hogy megvan az esélye annak, hogy jövőre a Sauber versenyzője lesz.
nov. 25
13:59
Válogatott: az MLSZ elnöke ismét sziporkázott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség pénteken tartotta a válogatott játékosok évzáró ebédjét, amelyre a hagyományoknak megfelelően az angolok elleni 6:3-as siker évfordulóján került sor, és ezúttal is meghívást kapott minden, korábban címeres mezt húzó futballista.
nov. 25
14:01
WTCC: Michelisz-dráma Katarban, a kavicságyban végezte (She)
Michelisz Norbert az 5., Ficza Ferenc a 16., Nagy Dániel pedig a 17. helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) katari futamának időmérő edzésén.
nov. 25
14:03
F1: Abu-dzabi Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton kezdte legjobban az F1-es idényzáró Abu-dzani Nagydíj hétvégéjét, de Nico Rosbergnek nem az kell a világbajnoki cím megszerzéséhez, hogy legyőzze csapattársát, hanem az, hogy ha Hamilton győz, ott legyen a nyomában. Az eddig látottak a német vb-éllovasnak kedveznek, de mi lesz a folytatásban? Kövesse a második szabadedzést automatikusan frissülő cikkünkkel!
nov. 25
14:05
Chelsea: Conte elorozná a Juve elől a fiatal középpályást (She)
A Premier League-ben szereplő Chelsea-t irányító Antonio Conte januárban ajánlatot tenne Franck Kessiéért, az Atalanta labdarúgócsapatának középpályásáért annak reményében, hogy a 19 éves elefántcsontparti elutasítja a Juventus ajánlatát.
nov. 25
14:15
Barca: Iniesta közel a visszatéréshez az el Clásico előtt (She)
Újra edzésbe állt Andrés Iniesta, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgója. A világ- és kétszeres Európa-bajnok 32 éves középpályás közel egy hónapot hagyott ki térdproblémái miatt, ám pénteken újra társaival edzett a katalán klub bejelentése szerint.
nov. 25
14:33
Női kézi Eb: ön szerint hogyan szerepel a magyar válogatott? (She)
Ön szerint hogyan szerepel a női kézilabda-válogatottunk a közelgő Európa-bajnokságon?
nov. 25
14:35
Chelsea: ismét megsérült a kölcsönadott csatár (She)
Újra megsérült Loic Rémy, a Crystal Palace francia csatára, akire így továbbra sem számíthat az angol labdarúgó-bajnokságban 16. helyen álló együttes.
nov. 25
14:42
Darts: Suljovic revánsra készül, van Gerwen és Wright simázhat (Agroinform)
Pénteken elrajtol a darts Players Championship nagydöntője, íme az esti szakasz legjobb tippjei.
nov. 25
14:51
Real: Bale üzent a szurkolóknak a sérülése után (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Gareth Bale a Sporting CP elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsérült, és meg is kell műteni, sőt ebben az évben már nem játszhat. A walesi klasszis most a Twitteren szólalt meg.
nov. 25
15:09
Serie A: a cséká begőzölt, 3 játékos lesérült miatta az edzésen (She)
Minek az embernek ellenség, ha ilyen csapatkapitánya van? Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese csékája, Danilo Larangeira olasz sajtóhírek szerint elvesztette a fejét csapata legutóbbi edzésén, melynek végére három játékos sérült meg miatta.
nov. 25
15:11
PL: Gerrard elárulta, ki volt a legjobb játékos, akivel valaha játszott (She)
Csütörtökön jelentette be visszavonulását Steven Gerrard, aki Gary Lineker műsorában elárulta, ki volt a legjobb játékos, akivel valaha együtt játszott.
nov. 25
15:33
Sportfogadás: Mindenkinek közös az álláspontja Gulácsiék meccsét illetően (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói és a Tippkirály játékosai is hasonlóan vélekedik a Leipzig freiburgi vendégjátékáról.
nov. 25
15:45
Öttusa: Vörös és Balczó a Hírességek Csarnokában (She)
Az athéni olimpiai bajnok Vörös Zsuzsannát és a háromszoros olimpiai győztes Balczó Andrást beiktatták az öttusázók Hírességek Csarnokába.
nov. 25
15:47
Birkózás: Sike a kötött-, Gulyás a szabadfogású kapitány (She)
A pályázatok elbírálása után a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) döntése szerint a kötöttfogásúaknál Sike András marad a szövetségi kapitány, míg a szabadfogásúaknál Gulyás István lesz a szakvezető.
nov. 25
15:49
F1: Hamilton az élen, Rosberg továbbra is kényelmes helyzetben (She)
Az Abu-dzabi Nagydíj első szabadedzése után a másodikat is Lewis Hamilton zárta az élen pénteken, méghozzá ugyanúgy Nico Rosberget megelőzve. A német 12 ponttal vezet a vb-pontversenyben az idényzáró előtt, ami azt jelenti, hogy Hamilton győzelme esetén a harmadik hely is a vb-címét jelenti. Az edzés második felében futott versenyszimulációk alapján a Red Bull beleszólhat a Mercedes csatájába…
nov. 25
16:03
Kép: az eddigi legkülönlegesebb Messi-cipő, itt a Red Limit (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin klasszisa az Adidas legutóbbi eseményén bemutatta a német sportszergyártóval közösen tervezett új cipőjét, amely a Red Limit nevet kapta.
nov. 25
16:05
PL: a Bournemouth az 1., a City és a Chelsea a mezőny végén (She)
A Premier League vasárnapi játéknapján pályára lép a legkevesebb és a legtöbb angol futballistát a soraiban tudó csapat is.
nov. 25
16:19
Peking 2022: 300 millió kínait vonnának be a téli sportokba (She)
Kína 300 millió állampolgárát vonná be a téli sportokba a 2022-es pekingi téli olimpiáig.
nov. 25
16:21
Man. City: Vincent Kompany idén már nem léphet pályára (She)
Ismét megsérült Vincent Kompany, a Manchester City labdarúgócsapatának belga védője, aki legközelebb januárban léphet pályára.

Keresés