2016. november 7. hétfő

nov. 7
7:17
NBA: lendületben a Lakers, egy hónappal előretekerte az órát (She)
Az Atlanta és a Golden State legyőzése után újabb skalpot gyűjtött be a Los Angeles Lakers: az utóbbi években gyengélkedő kultikus csapat a papírformát érvényesítve 119–108-ra verte a Phoenix Sunst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján, és hármas győzelmi sorozata révén mérlege ötven százalék fölé billent (4, 3). Emmanuel Mudiay 30 pontjából 24-et az első…
nov. 7
8:09
Törökország: friss hírek Van Persie súlyos szemsérüléséről (She)
A Fenerbahce orvosa szerint nincs veszélyben Robin van Persie-nek, a török csapat labdarúgójának látása a vasárnapi súlyos sérülés után. Ugyanakkor a török sajtó arról is cikkez: nem látták el időben a holland játékost.
nov. 7
8:27
Úszás: az UTE elnöke beszélt Széles Sándor elküldéséről (She)
Őze István, az UTE úszószakosztályának elnöke volt az M4 Sport Sportreggeli hétfői adásának egyik vendége. A szakember beszélt Széles Sándor edző elküldéséről.
nov. 7
8:45
NB I: pazar Saglik-szabadrúgás, szép Busai-kapásgól – 15. forduló (She)
Hat meccsen 15 gólt szereztek a csapatok a labdarúgó NB I 15. fordulójában. Íme, a hat találkozó összefoglalója!
nov. 7
8:54
Heti műsor: A héten összecsapunk Andorrával! (Agroinform)
Folytatódnak a vb-selejtezők. Szalaiék toronymagas favoritok. A brazilok az argentinokat fogadják. Heti műsor.
nov. 7
9:19
Légiósok: Remélem, eljutunk odáig, hogy felhívnak – Futács (She)
Futács Márkó remek formába lendült a Hajduk Splitben: az elmúlt kilenc mérkőzésén nyolc gólt szerzett (ötöt a bajnokságban, hármat a Horvát Kupában). A labdarúgó a DIGI Sport hétfő reggeli műsorában beszélt formájáról, a horvát szurkolók szeretetéről és kérdésre válaszolva a válogatottal kapcsolatos reményeiről is.
nov. 7
9:21
NHL: Rekord! Vannak meccsek, amelyekre el sem kellene utazni (She)
Az Anaheim Ducks 4–1-re legyőzte a vendég Calgary Flames csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi fordulójában, és ezzel új csúcsot állított fel, ugyanis sorozatban huszonnegyedszer nyert otthon a Flames ellen.
nov. 7
9:36
Rp. gyorskorcsolya vk: magyar aranyak és csúcsok Kanadában (She)
A vasárnapi hatból öt döntőben volt magyar résztvevő: a mieink négy érmet, köztük két aranyat nyertek a rövid pályás gyorskorcsolyázók calgaryi világkuparajtján, emellett az eddigi három után további négy alkalommal döntöttek országos csúcsot.
nov. 7
9:45
Karrier: Magához láncolta Cristiano Ronaldót a Real Madrid (Agroinform)
Cristiano Ronaldo 2021-ig meghosszabbítja szerződését a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid labdarúgócsapatával.
nov. 7
9:54
Sakk: ilyen felkérést még sohasem kapott Polgár Judit (She)
Új helyzetnek, ugyanakkor megtisztelő feladatnak nevezte Polgár Judit nemzetközi sakknagymester, hogy a Magnus Carlsen–Szergej Karjakin sakkvilágbajnoki döntő hivatalos szakkommentátorának kérték fel.
nov. 7
10:12
Rögbi: a vb-rendező méretes zakója; a vb-címvédő történelmi veresége (She)
Felkészülési mérkőzésen az ausztrál rögbiválogatott remek és ponterős első félidei játékának köszönhetően – három cél a szünetig, majd a folytatásban még kettő – nyert a rendkívül visszafogott Wales vendégeként.
nov. 7
10:30
Videó: ilyen gyatra szabadrúgást talán még sosem lőtt CR7 (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójának vasárnapi játéknapján a Real Madrid 3–0-ra legyőzte a Leganést a Bernabéuban. Cristiano Ronaldo nem volt eredményes a mérkőzésen, sőt az alábbi szabadrúgását inkább mindenkivel elfelejtetné. A portugál klasszis egyébként 5 gólnál tart a ligában.
nov. 7
10:32
Pool: hamarosan hosszabbíthat a középpályás – sajtóhír (She)
Emre Can, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool játékosa elárulta, közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson a „vörösökkel”.
nov. 7
10:34
Tenisz: Babos és Murray osztozik a 26-oson – ranglisták (She)
Babos Tímea a 26. helyen zárja az évet a női teniszezők világranglistáján. A férfiaknál – mint beszámoltunk róla – Andy Murray ugrott a rangsor élére, a vasárnap Párizsban tornát nyerő brit játékos a férfiak világranglistájának 26. éllovasa.
nov. 7
10:36
Tenisz: Murray a 26. világelső (Agroinform)
A vasárnap Párizsban tornagyőztes Andy Murray lett a férfi teniszezők világranglistájának 26. éllovasa.
nov. 7
10:48
Videó: Messi bedühödött, földhöz vágta a cipőjét (She)
A spanyol élvonalbeli-labdarúgó bajnokság (La Liga) 11. fordulójának vasárnapi játéknapján a Barcelona idegenben győzte le 2–1-re a Sevillát. A hajrában Steven N’Zonzi szabálytalankodott Lionel Messivel, az argentin lábáról még a cipő is lekerült. A játékvezető szerint az aranylabdás játékos az időt is húzta, ezért neki is felmutatott egy sárga lapot. Messi dühös lett, még a stoplisát is földhöz…
nov. 7
10:50
Gyász: elhunyt „a szovjetverő” Gutman József (She)
Szombatra virradóan életének 81. évében elhunyt Gutman József mesteredző, a DVTK egykori versenyzője, vezetőedzője és elnöke.
nov. 7
10:52
Férfi kosár: Hanga 14 ponttal keserítette volt csapatát (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz a pénteken az Euroligában, a Crvena zvezda otthonában aratott győzelem után a spanyol kosárlabda-bajnokság hetedik fordulójában is nyert a hétvégén.
nov. 7
10:54
Videó: még a bírók is röhögtek a rabonát elbénázó játékoson (She)
Mint megírtuk, Chris Boswell, az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelers játékosa nem mindennapi kísérlettel próbálta meglepni a Baltimore Ravenst a kilencedik fordulóban. Nem kellett volna.
nov. 7
10:54
Barcelona: Messi újabb mérföldkőhöz érkezett - videó (Agroinform)
A Barcelona vasárnap este 2-1-re legyőzte a Sevillát, Lionel Messi 500. gólját szerezte a katalánok színeiben.
nov. 7
11:06
Válogatott: „Nem fogok könyörögni Storcknak” – Bogdán szerint ez nem volt fair (She)
A Wigan magyar kapusa, Bogdán Ádám nem fog könyörögni a magyar válogatott szövetségi kapitányának, Bernd Storcknak, hogy ismét behívja őt a nemzeti csapatba.
nov. 7
11:08
Uruguay: ezért függesztették fel a labdarúgó-bajnokságot (She)
Az Uruguayi Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint azért nem rendeztek egyetlen mérkőzést sem az elmúlt hét végén, mert meghalt az a szurkoló, akit még szeptemberben lőttek le a rivális csapat szurkolói.
nov. 7
11:24
Jégkorong: „A munkamorál jó volt, nyerni szerettünk volna” (She)
Nagyon hasznos hetet zárt a magyar jégkorong-válogatott a Kanada elleni barátságos mérkőzéssel és az azt követő nemzetközi tornával – véli Kovács Csaba, a válogatott csatára.
nov. 7
11:48
Nemzetközi foci: Őrület a PL-ben, meglepetésgyanú a Bundesligában - így állnak a topligák (Agroinform)
Lehetetlen megtippelni a Premier League győztesét, viszont akik hisznek a Realban, azok most fogadjanak rájuk!
nov. 7
12:00
NB I: pályaválasztóként a Fradi kapta a legtöbb gólt (She)
A labdarúgó NB I-ben 15 forduló után a Ferencváros kapta a legtöbb gólt pályaválasztóként.
nov. 7
12:02
Olimpia 2024: bemutatták a budapesti pályázat nagyköveteit (She)
Kilenc nagykövete lett a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatnak, a posztra felkérteket hétfőn mutatták be.
nov. 7
12:04
Videó: Ibra „zlatanos” válaszán nevet az internet (She)
Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Zlatan Ibrahimovic szerezte az angol élvonal történetének 25 000. gólját. A svéd támadó a Swansea ellen duplázott vasárnap a Premier League 11. fordulójában.
nov. 7
12:15
NB I: a Videoton csatára olyat tett, amilyet rajta kívül még senki (She)
Bár az előző hetekben több újonc is bekerült az InStat-adatok alapján összeállított álomcsapatunkba, ebben a fordulóban csak két játékosról mondhatjuk ezt el. Feczesin Róbert nem ilyen, ő viszont az egyetlen, aki a szezonban másodszor kapott 400 feletti indexet az Instattól.
nov. 7
12:17
Sportlövészet: magyar győzelmek Horvátországban (She)
A riói olimpián szerepelt Miskolczi Julianna és Tobai-Sike Renáta is győzni tudott a horvátországi Salonában (Solin) rendezett nemzetközi légfegyveres versenyen.
nov. 7
12:19
NB III: Szanyó Károly a kiszemelt Szűcs Lajos klubjánál (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportjában 5. helyen álló RKSK-nál a legutóbb az NB I-es Vasast irányító Szanyó Károly az egyik kiszemelt a vezetőedzői posztra.
nov. 7
12:21
Ausztria: felfordulás Szántó csapatánál, repültek a Rapid szakmai vezetői (She)
Az osztrák rekordbajnok Rapid Wien labdarúgócsapata azonnali hatállyal menesztette Mike Büskens vezetőedzőt és főnökét, Andreas Müller sportigazgatót.
nov. 7
12:33
Soroksár: szerződést bontottak a korábbi osztrák utánpótlás-válogatottal (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár 2016. október 31-i határidővel, közös megegyezéssel szerződést bontott Mihály Dáviddal – olvasható a soroksarsc.hu-n.
nov. 7
12:35
Női kézi BL: Mörk, a sztár; Kiss Éva bravúrja a legszebbek közt (She)
Az EHF Tv a hétvégi női kézi Bajnokok Ligája-forduló után ismét összeszedte a játékhét legszebb jeleneteit. Mint már-már megszokhattuk, ezúttal is bekerült több magyar érdekeltségű játékos villanása is a videókba.
nov. 7
12:42
Bulvár: Justin Bieber lett Lionel Messiből! - Cantona (Agroinform)
A Manchester United legendája erőteljesen leoltotta a Barcelona világklasszis támadóját.
nov. 7
12:51
Kép: a mozisztárok Messiék ellen szurkoltak a Sevilla-meccsen (She)
A világhírű Trónok Harca című televíziós sorozat több szereplője is a helyszínen tekintette meg a vasárnap esti Sevilla–Barcelona (1–2) spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést.
nov. 7
13:09
Ausztria: felfordulás Szántó csapatánál, repültek a Rapid szakmai vezetői (She)
Az osztrák rekordbajnok Rapid Wien labdarúgócsapata azonnali hatállyal menesztette Mike Büskens vezetőedzőt és főnökét, Andreas Müller sportigazgatót.
nov. 7
13:11
Heti program: Andorrát fogadjuk, brazil–argentin rangadó is lesz (She)
Magyarország papíron legkönnyebbnek ígérkező vb-selejtezője következik, vasárnap 18 órától Andorrával játszik Budapesten Bernd Storck válogatottja. A nemzeti csapat idei utolsó tétmeccsét két nappal később a Svédország elleni felkészülési találkozó követi. Csütörtöktől jövő szerdáig a világ minden táján játszanak vb-selejtezőket, a slágermeccs a péntek hajnali Brazília–Argentína összecsapás lesz,…
nov. 7
13:33
Darts: Így kereshetjük meg a szilveszteri buli árát? (Agroinform)
Van Gerwen vasárnap az idei 23. tornagyőzelmét aratta, nagy meglepetés lenne, ha nem ő nyerné a világbajnokságot.
nov. 7
13:45
Haladás: „Eléggé magam alatt vagyok” – műteni kell a játékost (She)
Hosszú kihagyás vár Németh Márióra: mára kiderült, a támadó keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében. Ausztrál csapattársa, a szintén sérült David Williams sem szerepelhet már az ősszel – sorolta a rossz híreket a szombathelyi NB I-es labdarúgócsapat hétfőn a hivatalos honlapján.
nov. 7
14:03
Gyász: 34 évesen elhunyt a szlovákok klasszis hokisa (She)
Harmincnégy éves korában, a Denverhez közeli Lone Tree-ben elhunyt Marek Svatos korábbi szlovák válogatott jégkorongozó. A családhoz közel álló forrás szerint a tragédiát véletlen gyógyszer-túladagolás okozta.
nov. 7
14:05
Játékossors: Rosicky ismét megsérült, idén nem játszhat (She)
Idén már nem léphet pályára, így csak jövőre válhat meghatározó emberré a Sparta Praha labdarúgócsapatánál Tomás Rosicky, aki a nyáron 15 év után tért vissza nevelőegyesületéhez. David Holoubek vezetőedző hétfőn közölte, hogy a 36 éves középpályás ismét sérült, és idén már nem szerepelhet az együttesben.
nov. 7
14:07
Pool: Gerrard visszavonulhat, Klopp alkalmazná (She)
Hamarosan bejelentheti visszavonulását Steven Gerrard, a Los Angeles Galaxy angol futballsztárja.
nov. 7
14:19
Légióskörkép: Futács bomba formában, Priskin-gól László Csabáék ellen (She)
A franciaországi Európa-bajnokság után számos magyar válogatott labdarúgó igazolt új csapatba, szerződött a honi bajnokságból külföldre. Ahogy azt olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on hétről hétre összefoglaljuk légiósaink előző heti teljesítményét. Kövesse velünk, mi történt velük az elmúlt néhány napban! Játszott percek, lapok, gólok!
nov. 7
14:21
Törökország: megkönnyebbülés, Van Persie sérüléséről írt (She)
Jó híreket közölt Robin van Persie, a Fenerbahce labdarúgócsapatának holland centere. A rutinos csatár csúnya szemsérülést szenvedett az Akhisar Belediyespor elleni bajnokin, ám nagyobb volt szerencsére az ijedtség, mint a kár.
nov. 7
14:23
Légiósok: úgy tűnik, heteket kell kihagynia Nikolicsnak (She)
A Przeglad Sportowy lengyel sportlap úgy értesült, hogy hétfőn beigazolódott a gyanú: Nikolics Nemanja valóban eltörte a bal keze gyűrűsujját, ezért a magyar válogatott labdarúgóra három-négy hét kényszerpihenő vár.
nov. 7
14:25
Videó: elképesztő jelenet Brazíliában, őrjöngve rontott a bíróra (She)
Megdöbbentő jelenetek játszódtak le a brazil harmadosztályú BOA EC–Guaraní labdarúgó-mérkőzésen.
nov. 7
14:27
NB I: Meglepő statisztika mutat rá a Fradi gyengélkedésére (Agroinform)
A bajnoki címvédő Ferencváros minden hazai mérkőzésén kapott legalább egy gólt.
nov. 7
14:36
Hivatalos: Cristiano Ronaldo szerződést hosszabbított a Reallal (She)
Hivatalosan is szerződést hosszabbított Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál támadója. A 31 esztendős klasszis öt évre szóló szerződést írt alá a fővárosi klubbal.
nov. 7
14:54
Real Madrid: CR szerződést hosszabbított – hivatalos (She)
Hivatalosan is szerződést hosszabbított Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál támadója. A 31 esztendős klasszis öt évre szóló szerződést írt alá a fővárosi klubbal.
nov. 7
14:56
Férfi vízi MK: Szolnok–Ferencváros – már az elődöntőért (She)
Megtartották a férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását. A Szolnok a Ferencvárossal játszik az elődöntőbe kerülésért. A magyar szövetség honlapján olvasható, hogy a címvédő Eger a Miskolcot kapta.

Keresés