2016. november 8. kedd

nov. 8
6:57
NFL: parázs küzdelem és Seahawks-siker a rangadón (She)
A Seattle Seahawks egy végletekig kiélezett találkozón 31–25-re legyőzte a Buffalo Billst az NFL 9. fordulójának hétfő esti rangadóján.
nov. 8
7:51
Úszás: Nemkívánatos lettem, van, aki szerint csőbe húztak – Széles (She)
Széles Sándor, Gyurta Dániel és az UTE úszószakosztály korábbi edzője volt az M4 Sport Sportreggeli című műsorának keddi vendége. A szakember mesélt az elmúlt napok napok történéseiről, kirúgásáról. A szakember nem tudja, mi vezetett odáig, hogy megköszönjék a munkáját.
nov. 8
8:09
Magyar válogatott: Korai gól és nullás védelem - ezt várják a főszereplők az Andorra elleni meccstől (Agroinform)
Bernd Storck szövetségi kapitány szerint nem szabad lebecsülni a miniállam válogatottját.
nov. 8
8:27
NBA: újabb Curry-rekord után nyert a Warriors (She)
A Golden State Warriors magabiztos győzelmet aratott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján Stephen Curry 13 triplát szórt be (17 dobásból!), ami új ligarekord. Dwyane Wade remeklésének köszönhetően ismét nyert a Chicago Bulls, hatodik sikerét ünnepelhette az Oklahoma City Thunder, valamint a Los Angeles Clippers is.
nov. 8
8:45
NHL: sorozatban kilencedszer is kikapott a Vancouver (She)
Sorozatban kilencedik vereségét szenvedte el a Vancouver Canucks az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A kanadai csapat a hétfői játéknapon 4–2-re kapott ki a New York Islanders vendégeként.
nov. 8
8:47
Hertha: Dárdai a drága borokról és testvére haláláról is beszélt (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője a Sky90 televíziós műsorban elsősorban nem futballszakmai témákról kérdezték.
nov. 8
9:18
Vb 2018: Tahiti győzelemmel kezdte a harmadik selejtezőkört (She)
Óceániában megkezdődött a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőinek harmadik köre. A B-csoport első mérkőzésén Tahiti 1–0-ra legyőzte a Salamon-szigeteket.
nov. 8
9:21
Kosárlabda: Nem hibázhat a Körmend (Agroinform)
A vasiak Belgiumba, a Limburg otthonába hivatalosak kedden, a FIBA Euro Cup csoportkörének negyedik fordulójában.
nov. 8
9:36
MLSZ: Juhász és Király is mentor lesz a Bozsik-bajnokok programban (She)
Továbbra sem mondott le a tömegesítésről Magyar Labdarúgó-szövetség, a közeljövőben a Bozsik-program amolyan „felturbózott” változata, a Bozsik-bajnokok keretén belül újabb ezer kis futballpalánta kezdhet el futballozni. A mentorok között olyan nagy nevek szerepelnek, mint a 94-szeres válogatott, a nemzeti együttestől jövő kedden, a svédek elleni felkészülési találkozón búcsúzó Juhász…
nov. 8
9:54
Úszás: Nemkívánatos lettem, van, más sem érti ezt – Széles (She)
Széles Sándor, Gyurta Dániel és az UTE úszószakosztály korábbi edzője volt az M4 Sport Sportreggeli című műsorának keddi vendége. A szakember mesélt az elmúlt napok napok történéseiről, kirúgásáról. A szakember nem tudja, mi vezetett odáig, hogy megköszönjék a munkáját.
nov. 8
9:56
NB I: változott a terv, a DVTK Debrecenben játszhat (She)
A boon.hu információi szerint a Diósgyőri VTK a debreceni Nagyerdei Stadionban fogadhatja a Haladást a labdarúgó NB I 16. fordulójában.
nov. 8
9:58
Mezőkövesd: ingyenes edzőmeccsel hangol a Pintér-csapat (She)
Két nap pihenőt adott Pintér Attila vezetőedző a Debrecenben 0–0-s döntetlent játszó mezőkövesdi labdarúgó-csapat tagjainak.
nov. 8
10:00
Tokió 2020: Most csak a négyes lehet reális – Vad Ninetta (She)
A jelenlegi realitások alapján az 500 méteres négyesben tudja elképzelni magát a tokiói olimpián a kajakos Vad Ninetta, aki a sikertelen riói kvalifikáció után edzőt váltott.
nov. 8
10:02
Videó: a szlovákok felhúzták a névtáblájával László Csabát (She)
László Csabánál, a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC erdélyi magyar vezetőedzőjénél elszakadt a cérna, mikor meglátta, hogy a névtábláján elírták a nevét – számolt be róla a korkep.sk.
nov. 8
10:12
Mezőkövesd: ingyenes edzőmeccsel hangol a csapat (She)
Két nap pihenőt adott Pintér Attila vezetőedző a Debrecenben 0–0-s döntetlent játszó mezőkövesdi labdarúgócsapat tagjainak.
nov. 8
10:14
Budapest 2024: tökéletes film az összetartozásról – videó (She)
Bemutatták a Budapest 2024 által elkészített új imázsfilmet, amely a készítők közlése szerint olyan értékeket ismertet, amelyek meghatározzák a fővárosiak életét: a budapestieket összekötik a sikereik, a küzdelmeik, a sport iránti elkötelezettségük és az élet szeretete.
nov. 8
10:15
Premier League: Válságban a Tottenham? (Agroinform)
Londonban konganak a vészharangok, a Spurs ugyanis hetek óta nem tudott nyerni.
nov. 8
10:16
FTC: Thomas Dollt osztrák csapattal hozták szóba – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint Thomas Doll, a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának német vezetőedzője is jelölt az osztrák első osztályú Rapid Wien megüresedő kispadjára.
nov. 8
10:30
Ökölvívás: „Jó esély van a Mayweater–Pacquiao meccsre” (She)
Hosszú évek huzavonája után 2015 májusában végre megmérkőzött egymással az elmúlt évtized két legjobb ökölvívója, Floyd Mayweather és Manny Pacquiao.
nov. 8
10:32
NB III: edzőváltás Csornán, korábbi válogatott a padon? (She)
Távozik a klub kispadjáról Hannich Péter, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Csorna SE vezetőedzője – adta hírül a kisalfold.hu.
nov. 8
10:48
Videó: kegyetlenül megszívatták CR-t a cipőbemutatóján (She)
Egy kép, amelyen Cristiano Ronaldo mosolyog az új cipője mellett. A legtöbben csak ennyit láttunk a portugál klasszis cipőbemutatójából, ám kiderült, ennél jóval több volt ebben a sztoriban.
nov. 8
10:50
Tenisz: Nadal az év végén Abu-Dzabiban tér vissza (She)
Az év végén Abu-Dzabiban sorra kerülő bemutató tornán tér vissza Rafael Nadal, a spanyolok korábbi világelső teniszezője.
nov. 8
11:06
Vb 2018: két sérült az angoloknál, újoncok a helyükön (She)
Sérülés miatt kikerült a Skócia elleni világbajnoki selejtezőre és a Spanyolország elleni felkészülési mérkőzésre kijelölt angol keretből Fraser Forster és Danny Drinkwater. A helyükre az újonc Jordan Pickfordot és Aaron Cresswellt hívta be Gareth Southgate szövetségi kapitány.
nov. 8
11:27
Te is unod a tizenegyeseket? Van egy jobb megoldás! - Videók, érdekességek egy helyen (Agroinform)
nov. 8
11:29
Bundesliga: Teljesen elszálltak a bukik Gulácsiék kapcsán (Agroinform)
10 forduló elteltével akkora favoritok a harmadik helyre Gulácsiék, amit nem egyszerű megérteni.
nov. 8
11:45
Napi pletyka! - Videók, érdekességek egy helyen (Agroinform)
A PSG állítólag januárban szeretné megszerezni Romelu Lukakut az Evertontól, míg Antonio Conte, a Chelsea mestere sztárigazolásra készül.
nov. 8
12:00
Labdarúgás: kétszer annyi a légiós, mint a saját nevelésű (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központjának (CIES) októberi tanulmánya az elmúlt hét év trendjeivel foglalkozott: hogyan változott a saját nevelésű játékosok és a légiósok aránya a klubokon belül, valamint az év közbeni játékosmozgásokra is kitértek.
nov. 8
12:02
RB Leipzig: „Ahogy Dárdai mondta, még nem készültek fel a játékunkra” (She)
Lőw Zsolt, a Bundesligában szereplő RB Leipzig magyar másodedzője a Nemzeti Sportnak elismerte, a csapat eddigi nagyszerű szereplése után a klubnál már nem az élvonalban való bentmaradás a cél, ám az éllovas Bayern München továbbra sem téma.
nov. 8
12:15
NB II: szombaton pótolhatják az elmaradt rangadót (She)
A tervek szerint november 12-én, szombat 16 órakor rendezik meg a vasárnap a pálya használhatatlansága miatt elmaradt Balmazújváros–Soroksár rangadót a labdarúgó NB II-ben – számolt be a soroksáriak honlapja.
nov. 8
12:17
Újpest: két hét múlva edzésbe állhat a sérült támadó (She)
Kylian Hazard, az Újpest FC labdarúgója elmondta, jól halad a rehabilitációja, a tervek szerint két hét múlva csatlakozik társaihoz.
nov. 8
12:19
Videó: 12 évet edzett, hogy megcsinálja ezt a trükköt (She)
„Tizenkét évet edzettem, hogy ez a mozdulat összejöhessen!” – írja Michael Guthrie a Youtube-csatornáján. Állítja, gyermekkori álma vált azzal valóra, hogy megcsinálta az 1440 fokos pörgést a levegőben. Íme, a mozdulat, amiért 12 éven át gyakorolt, és amit állítása szerint még soha, senki sem csinált meg!
nov. 8
12:21
Barcelona: fellebbeznek Messi sárga lapja miatt (She)
Az FC Barcelona fellebbez a Spanyol Labdarúgó-szövetségnél Lionel Messi sárga lapja miatt.
nov. 8
12:33
Ingolstadt: Michael Henke az ideiglenes vezetőedző (She)
Michael Henkét nevezték ki a német labdarúgó-bajnokságban utolsó előtti Ingolstadt ideiglenes vezetőedzőjének.
nov. 8
12:36
NBA: Te jó ég, micsoda rekord Steph Currytől! (Agroinform)
Kedd hajnalban a Golden State Warriors vezére a New Orleansnak dobott 13 triplájával új csúcsot állított fel.
nov. 8
13:09
Vb 2014: Özil elárulta, mit mondott David Luiznak a 7–1 után (She)
Az Arsenal futballistája, Mesut Özil a klub YouTube-csatornájának elárulta, hogy mivel vigasztalta a brazil válogatott védőjét, David Luizt a 7–1-es német sikerrel végződő világbajnoki elődöntő után.
nov. 8
13:11
Videó: „Jön Andy!” – már megint itt egy új internetes kihívás (She)
Bár nagy valószínűséggel már senki sem tudja követni, megint új internetes őrület hódít. A Borussia Dortmund által már bemutatott „Mannequin challenge” után most az „#Andyscoming”, azaz a „Jön Andy!” elnevezésű őrület csapott le.
nov. 8
13:27
MTK: telt ház és El-csoportkör a cél öt éven belül (She)
Domonyai László, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK klubigazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt arról, hogy a Sándor Károly Akadémia szerepel a Nemzetközi Sporttudományi központ (CIES) európai utánpótlásműhely-rangsorában. Domonyai elmondta, miért fontos ez az eredmény, és ecsetelte a klub célkitűzéseit. Öt éven belül több saját nevelésű játékos, telt ház és sikeres nemzetközi…
nov. 8
13:29
FA-kupa: kegyetlen bíró – majdnem meglincselték a dráma végén (She)
Berúgni a győztes bombagólt az utolsó utáni pillanatban, amikor már senki sem számít rá? Főleg, ha meg is adják? Nos, ez az, ami elmaradt a Whitehawk–Stourbridge (1–1) FA-kupa-mérkőzés végén a hazaiaknak. Pedig Javier Favarel szenzációs kapáslövéssel vette be a vendégek kapuját…
nov. 8
13:30
Bulvár: Emlékezetesre sikerült László Csaba sajtótájékoztatója - videó (Agroinform)
A szlovák bajnokságban szereplő Dunaszerdahely vezetőedzője kiszúrta, hogy a klubja rosszul írta le a nevét.
nov. 8
13:31
Ligue 1: állást kap a Videoton korábbi trénere – sajtóhír (She)
Francia lapértesülés szerint a Ligue 1-ben utolsó helyen álló Lorient Bernard Casonit nevezi ki vezetőedzőnek.
nov. 8
13:45
Női kézi Eb: Löke, Lunde és Riegelhuth nélkül a norvégok (She)
Az olimpiai csapathoz képest több játékos is kikerült a norvég kézilabda-válogatott Európa-bajnokságra készülő keretéből.
nov. 8
13:47
Vb 2018: Tadics felveszi a versenyt Bale-lel – Kosztics (She)
A Southampton szélsője, Dusan Tadics fel tudja venni a versenyt Gareth Bale-lel, és a szerbek nyerőembere lehet Wales ellen szombaton, a két csapat világbajnoki selejtezőjén – legalábbis így véli Filip Kosztics, a balkáni együttes támadója.
nov. 8
14:03
Kézilabda: távozik az olimpiai bajnok dánok izlandi kapitánya (She)
Távozik posztjáról Gudmundur Gudmundsson, az augusztusi, riói olimpián aranyérmes dán férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 8
14:05
Real Madrid: Toni Kroosra hosszabb kihagyás várhat (She)
Megsérült Toni Kroos, a spanyol élvonalbeli Real Madrid német válogatott középpályása. A 26 éves labdarúgó akár két-három hónapra is kidőlhet.
nov. 8
14:19
SEHA-liga: szurkolókat is érintő változás a veszprémi programban (She)
A Telekom Veszprém hivatalos oldalán jelentette be, hogy a SEHA-ligában felcserélték két mérkőzés időpontját a PPD Zagreb kérésére.
nov. 8
14:21
Kosár: magyarellenes megnyilvánulások – büntetés (She)
Egyaránt 500 eurós pénzbüntetést szabott ki a Román Kosárlabda-szövetség (FRB) fegyelmi bizottsága a kolozsvári Universitatea és a Politehnica National Iasi női csapataira, szurkolóik magyarellenes megnyilvánulásai miatt.
nov. 8
14:24
Ökölvívás: Jöhet a Mayweather-Pacquiao visszavágó? (Agroinform)
Habár Mayweather jelenleg nem aktív ökölvívó, jó esély van egy utolsó nagy showműsorra a két legenda között.
nov. 8
14:36
Kamion: angol bajnoki címet nyert a magyar csapat pilótája (She)
Ryan Smith, a magyar OXXO Racing Team brit pilótája nyerte az angol kamionverseny bajnokságot.
nov. 8
14:54
Barcelona: a sevillai sikeredző jöhet, ha Enrique nem folytatja (She)
Az elmúlt időszak jó eredményei miatt a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona vezetősége szeretné meghosszabbítani Luis Enrique vezetőedzői szerződését, ám a tréner a szezon végéig elzárkózott ennek a tárgyalásától. Ha nem írja alá a hosszabbítást, jöhet a Sevilla sikertrénere…
nov. 8
15:00
Magyar foci: Hemingway szerint Dárdai nem jól látja a helyzetet (Agroinform)
A Budapest Honvéd tulajdonosa nem ért egyet a Hertha vezetőedzőjének véleményével.

Keresés