2016. november 27. vasárnap

nov. 27
0:12
Vasárnapi sportműsor: F1-es bajnokavatás, Hertha-meccs, PSG–Veszprém (She)
Elképesztő dömping vár a sport szerelmeseire vasárnap is: világbajnokot avatnak a Formula–1-ben, döntőzik a női kéziválogatott, a PSG ellen lép pályára a Veszprém a férfi BL-ben, pályán az MU, az Arsenal, a Roma, a Juve, a Barca és a PSG, eldől a Davis-kupa sorsa, és még NFL-meccsek is lesznek.
nov. 27
7:15
Inter: 150 millió euró James és Verratti nyári átigazolására?! (She)
Olasz lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő Inter a nyáron alaposan kinyitja a pénztárcáját, hogy nagy nevekkel erősítse meg a keretét.
nov. 27
7:33
NBA: a Curry, Durant párost ezúttal sem lehetett megállítani (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Golden State Warriors hazai pályán 115–102-re megverte a Minnesota Timberwolves együttesét, ezzel sorozatban a 11. győzelmét aratta. A házigazdáknál a Stephen Curry (34), Kevin Durant (28) páros összesen 62 pontot termelt. Az Oklahoma City Thunder a tripla duplát (17 pont, 15 assziszt, 13 lepattanó)…
nov. 27
7:51
NHL: Crosby és Jágr is betalált a „túlórák éjszakáján” (She)
A kilenc mérkőzésből csak három dőlt el a rendes játékidőben az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
nov. 27
8:09
Barca: a katalánoknál köt ki a Real Madrid középpályása? (She)
A Mundo Deportivo értesülése szerint a Barcelona fontolgatja, hogy a Real Madrid irányítójával, Iscóval erősítse meg a keretét.
nov. 27
9:00
Premier League: Javításra készül a Manchester United és az Arsenal (Agroinform)
Az Ágyúsok a Bournemouth, a Vörös Ördögök pedig a West Ham gárdáját látják vendégül. PL előzetes.
nov. 27
9:36
Videó: David Luiz táncra perdült a győzelem után (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Chelsea 2–1-re legyőzte a Tottenhamet. A találkozó után Diego Costa készített videót az ünneplő David Luizról, aki köztudottan a parkett ördögévé tud válni, ha arról van szó!
nov. 27
9:36
Darts: Van Gerwen húzhatja a rövidebbet a holland derbin (Agroinform)
Szombat délután a negyeddöntős küzdelmekkel folytatódik a Players Championship nagydöntője Mineheadben.
nov. 27
10:12
Férfi kézilabda BL: Ritka, amikor ennyire esélytelen a Veszprém (Agroinform)
A Veszprém Párizsban vágna vissza a francia sztárcsapatnak. Sikerülhet?
nov. 27
10:48
Videó: szögletre rúgta a kirúgást a Liverpool kapusa (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Liverpool 2–0-ra legyőzte a Sunderlandet. A találkozón nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők, ugyanis a Pool kapusa, Loris Karius egyik kirúgása után szöglet következett...
nov. 27
10:48
Davis Kupa: Del Potro életben tarthatja Argentína győzelmi esélyét (Agroinform)
Utolsó napjához érkeztünk a Davis Kupa-döntőnek, Horvátország 2-1-re vezet Argentína ellen.
nov. 27
11:06
Kép: önöknek is szemet szúrt a Real Madrid furcsa meze? (She)
A listavezető Real Madrid hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sporting Gijónt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában. A szurkolóknak feltűnhetett, hogy a blancók játékosai rendhagyó mezt viseltek, amelyen a klub címere, a szponzor neve és a sportszergyártó logója is csak nagyon halványan látszott – a szakadó esőben pedig már úgy sem.
nov. 27
11:08
Női kézi: a norvégok eddig hibátlanok a hazai tornán (She)
Rangos női kézilabda felkészülési tornát rendeznek a norvégiai Stavangerben, ahol a házigazda válogatott előbb Dániát, majd Franciaországot is legyőzte.
nov. 27
11:24
Tatabánya: „A klub további sorsa nem a pályán dől el” (She)
Nehéz időszakon megy keresztül a tatabányai labdarúgás. A nagy múltú együttes anyagi gondokkal küszködik, gyakorlatilag a csőd szélén áll. A finoman szólva sem könnyű helyzet ellenére a fiatal játékosok minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy minél jobb eredményeket érjenek el a pályán a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A csapat technikai vezetője a Facebookon írta le érzéseit. A…
nov. 27
11:24
Forma-1: Hamilton mindent visz Abu-dzabiban? (Agroinform)
A szezon utolsó futama dönt a vb-címről, Nico Rosberg először, Lewis Hamilton negyedszer lehet bajnok.
nov. 27
11:42
Vívás: a vívók 2019-es vb-je is Magyarországon lesz (She)
Az öttusázóké mellett a vívók 2019-es olimpiai kvalifikációs világbajnokságának rendezési joga is Magyarországé lett a hétvégén.
nov. 27
12:00
Bayern: a kulcsember még egy évig marad – hivatalos (She)
A korábbi sajtóhíreknek megfelelően a Bayern München hivatalosan is bejelentette, hogy egy évvel, 2018. június 30-ig meghosszabbította Franck Ribéry idény végén lejáró szerződését.
nov. 27
12:02
Barca: Neymar autóbalesetet szenvedett vasárnap délelőtt (She)
A katalán TV3 tájékoztatása szerint Neymar, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona támadója autóbalesetet szenvedett vasárnap délelőtt.
nov. 27
12:51
Kick-box Eb: kilenc arannyal zártak a magyarok (She)
Kilenc aranyéremmel zártak a magyarok a görögországi Lutrakiban rendezett kick-box Európa-bajnokságon.
nov. 27
12:54
NFL: Folytatnánk nyerő szériánkat (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenkettedik játékhetére.
nov. 27
13:09
Öttusa: Vörös és Balczó bekerült a Hall of Fame-be (She)
A Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) frankfurti tisztújító kongresszusán Vörös Zsuzsannát és Balczó Andrást is beválasztotta az újonnan alapított Hírességek Csarnokába.
nov. 27
13:11
Bayern: Decemberben kitömjük a Leipziget – Hoeness (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München régi-új elnöke a ZDF műsorában elmondta, biztos benne, hogy decemberben a bajor csapat legyőzi Gulácsi Péteréket.
nov. 27
13:13
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 18. forduló mérkőzéseiről! (She)
Vasárnap a 18. fordulót rendezik a labdarúgó NB II-ben. A Békéscsaba Dorogon vendégszerepel, a Nyíregyháza a SZEOL-t fogadja. A Soroksár a Kozármislennyel találkozik, míg a Kisvárda a Ceglédet otthonában játszik. A ZTE a Vácot fogadja, a Balmazújváros pedig a Puskás Akadémiával csap össze. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását élőben az NSO-n!
nov. 27
13:45
F1: Abu-dzabi Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Elérkezett az F1-es finálé. Nico Rosberg karnyújtásnyira van első világbajnoki címétől, amelyhez csupán a dobogóra kell felállnia Abu-Dzabiban. Ez a legutóbbi nyolc versenyen sikerült neki, azaz ha nem történik valami váratlan, és eljut a célig, nyert ügye van. Ám az autósportban bármi megtörténhet – ez az egyetlen kapaszkodója a 12 pontos hátrányból rajoltó Lewis Hamiltonnak is. Kövesse a…
nov. 27
14:03
Sífutó-vk: Björgen győzelemmel tért vissza (She)
A finnországi Rukában zajló síhétvégén, vasárnap a női sífutóknak 10, a férfiaknak 15 km-es klasszikus stílusú vk-futamot rendeztek. Előbbieknél a norvég Marit Björgen, utóbbiaknál a finn Livo Niskanen győzött. Északi összetettben a német Johannes Rydzek duplázott.
nov. 27
14:05
Televízió: további három évig az M4 Sport adja az F1-et (She)
További három évig, a 2019-es szezon végéig az M4 Sport közvetíti a Formula–1-es világbajnokság versenyeit.
nov. 27
14:06
Átigazolás: Fokozódik a verseny Jamesért, Kádár Olaszországba mehet - heti pletykák (Agroinform)
Állandó rovatunkban összeszedjük a heti legérdekesebb pletykákat a topfutball világából.
nov. 27
14:18
La Liga: 60 éve nem tettek ilyet, három pont a jutalmuk (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában a Villarreal hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett az újonc Alavéstől.
nov. 27
14:36
Serie A: magyarjai nélkül, otthon kapott ki a Palermo (She)
A Palermo hazai pályán 1–0-ra kikapott a Laziótól az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában.
nov. 27
14:54
F1: Massa különleges búcsúajándékokat kapott a Williamstől – fotó (She)
Felipe Massa a 2016-os Formula–1-es idény után elköszön a száguldó cirkusztól. A 35 éves brazil pilóta 2002 óta szerepel az F1-ben, utolsó győzelmét 2008-ban aratta. A Williams istálló nem akármilyen búcsúajándékkal lepte meg a népszerű versenyzőt.
nov. 27
15:12
PL: kapusöngóllal nyert a Stoke City – videó (She)
A Premier League 13. fordulójának vasárnapi összecsapásán a Stoke City idegenben 1–0-ra legyőzte a Watfordot.
nov. 27
15:14
Torna mesterfokú ob: Kardos Botond duplázott (She)
Kardos Botond duplázott vasárnap a tornászok győri mesterfokú országos bajnokságán, a szerenkénti finálék második napján.
nov. 27
15:16
Belgium: négy hónapra eltiltották az Újpest korábbi védőjét (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség négy hónapos eltiltással sújtotta Darwin Andradét, az Újpest korábbi balhátvédjét, aki 2014-ben szabálytalan körülmények között szerződött a magyar klubhoz. Ezért a lila-fehéreket a FIFA később két átigazolási időszakból kizárta. A kolumbiai futballista hiába fellebbezett a CAS-nál, a nemzetközi Sportdöntőbíróság nem adott helyt a kérelmének, az eltiltás így…
nov. 27
15:18
NB II: Laki triplázott, nyert a Szpari, a Csaba és a Várda is (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójában a továbbra is remeklő Mosonmagyaróvár 4–1-re legyőzte a Csákvárt, az óváriaknál Laki Balázs mesterhármast szerzett. A Kisvárda a Cegléd vendégeként győzött, a Békéscsaba a Dorog otthonában nyert, míg a Nyíregyháza véget vetett nyolcmeccses nyeretlenségi sorozatának – a Szpari a SZEOL-t győzte le 1–0-ra.
nov. 27
15:30
Arsenal: Hatalmas nyomást tesznek a fiatalokra – Wenger (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szerint a szülők túl sokat várnak a gyerekeiktől, akiknek már egészen fiatalkoruktól kezdve hatalmas eredménykényszer alatt kell játszaniuk.
nov. 27
15:48
Kajak-kenu: új szakág; Budapesten lesz az ICF-kongresszus (She)
Két év múlva, 2018-ban Budapesten lesz a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) kongresszusa – többek között erről is döntöttek a hétvégén a sportág küldöttjei Bakuban. Az idei tisztújításon a következő olimpiai ciklusra ismét az eddigi elnök, a spanyol José Perurena López kapott bizalmat.
nov. 27
15:50
Asztalitenisz: Madarász és Pergel indulhat a vk-nagydöntőben (She)
A Madarász Dóra, Pergel Szandra kettős a tartalékok közül előlépve indulhat a női párosok versenyében az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának dohai nagydöntőjében.
nov. 27
15:54
Sportfogadás: Nem sok esélyt adnak a Lyonnak a PSG ellen (Agroinform)
Pedig a hazaik is bombaformában vannak, ráadásul a párizsiak bő három és fél éve nem nyertek bajnokit a Lyon otthonában.
nov. 27
16:06
Fallabda: szegedi sikerek a Magyar Kupában (She)
Az esélyeknek megfelelően a férfiaknál és a nőknél is a szegedi Vidux-Tisza SE együttese nyerte a fallabda Decathlon Magyar Kupa csapatversenyt, amelyet szombaton rendeztek meg a budapesti City Squash Clubban.
nov. 27
16:30
Forma-1: Besült Hamilton taktikája, Rosberg a világbajnok (Agroinform)
Lewis Hamilton nyerte az Abu-dzabi Nagydíjat, de csapattársa, Nico Rosberg lett a világbajnok.
nov. 27
16:39
F1: megvan a 33. világbajnok, németként a 3. (She)
Michael Schumacher és Sebastian Vettel után Nico Rosberg a Formula–1 harmadik német világbajnok pilótája. Összességében a sportág 33. világbajnoka.
nov. 27
16:41
Videó: Rosberg örömében felkapta a 86 éves úriembert (She)
Nico Rosberg örömének egyik megnyilvánulása: játékszerként kapta fel a 86 éves Bernie Ecclestone-et a futam után, amely a régen várt világbajnoki címet hozta meg számára.
nov. 27
17:15
Futsal BL: kiütéses sikerrel búcsúzott az ETO (She)
A magyar bajnok Rába ETO 5–0-ra legyőzte a román City'us Targu Murest a futsal Bajnokok Ligája elitkörének harmadik fordulójában.
nov. 27
17:33
Bundesliga: Kleinheisler nem játszott, csapata zakózott (She)
Az SV Darmstadt 3–1-re kikapott a Schalke 04-től a Bundesliga 12. fordulójában.
nov. 27
17:35
Videó: a kezdetek – elbűvölő felvételek Nico és Keke Rosbergről (She)
A Formula–1 új világbajnoka, Nico Rosberg megható videóval köszönte meg szüleinek a Facebook-oldalán, hogy a csúcsra segítették őt.
nov. 27
18:00
Darts: Ez is van Gerwené lesz?! (Agroinform)
A végjátékához ért a Players Championship Finals, este jönnek az elődöntők és a döntő.
nov. 27
18:27
Arsenal: az év egyik legsutább mozdulatát mutatta be a támadó – videó (She)
Theo Walcott, az Arsenal támadója ugyan betalált az AFC Bournemouth elleni (3–1) összecsapáson, ám az angol válogatott játékosnak volt egy mozdulata, ami után valószínűleg még a csapat szurkolói is megmosolyogták. Ennél rosszabb beadást nemigen láttunk még az idén… Esetleg lövésnek szánta Walcott? Egyre megy, a végeredmény magáért beszél!
nov. 27
18:29
Videó: Pogba műeséses sárgája után Mourinhót felküldték a lelátóra (She)
Paul Pogba rosszul kivitelezett műesése után Jon Moss játékvezető sárga lapot adott a franciának a Manchester United–West Ham United angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak menedzsere, José Mourinho nem értett egyet a döntéssel – egy flakon bánta –, ezért Moss a lelátóra küldte a portugál mestert.
nov. 27
18:45
Női kézi: Magyarország–Románia élőben az NSO-n! (She)
A kolozsvári Kárpát-kupán a holland B-válogatott legyőzése után a döntőben Románia legjobbjai ellen küzd meg a magyar női kézilabda-válogatott az aranyért. Rasmussen lányai a nehéz Eb-felkészülés utáni fáradtság ellenére sem esélytelenek a hazaiak ellen. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
nov. 27
18:47
Arsenal: új „szuperhős” tűnt fel az Emiratesben (She)
Captain Arsenal néven új „szuperhős” mutatkozott be a Premier League-ben szereplő Arsenalnál az AFC Bournemouth elleni mérkőzés előtt.

Keresés