2016. szeptember 4. vasárnap

szept. 4
0:27
US Open: ami egyesben nem jött össze Babosnak, párosban igen (She)
A harmadik kiemelt Babos Tímea, Jaroszlava Svedova kettős 6:2, 6:4-re legyőzte a Jelena Ostapenko, Andrea Petkovic lett, német kettőst a US Open női páros versenyének második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé.
szept. 4
7:30
US Open: Venus simán, Wawrinka nehezebben győzött (She)
A teniszezők idei utolsó Grand Slam-tornáján, a US Openen magyar idő szerint vasárnap hajnalban is folytatódtak  a küzdelmek. A férfiaknál három kiemelt, a japán Nisikori Kei, a horvát Ivo Karlovic és a 3. helyen rangsorolt svájci Stanislav Wawrinka is továbbjutott a 3. fordulóból. Utóbbi vette legnehezebben az akadályt, miután öt szettre kényszerült a brit Daniel Evans ellen. A hölgyeknél egy…
szept. 4
9:00
WTCC: „Szinte hihetetlen” – Michelisz boldogsága Japánban (She)
A WTCC japán versenyhétvégéjén, Motegiben az első, fordított rajtrácsos futamot megnyerő Michelisz Norbert a rajtot és a csapat szerepét emelte ki a sikerét követő nyilatkozatában.
szept. 4
9:33
Paralimpia 2016: tíz érmet remél az MPB elnöke (She)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke tíz érmet remél a magyar küldöttségtől a szerdán kezdődő, riói paralimpián.
szept. 4
9:42
Forma-1: A Mercedesek verhetetlenek, ki lesz a harmadik a száguldás Mekkájában? (Agroinform)
Hamilton megállíthatatlannak tűnik, idei hetedik versenyét nyerheti Monzában, az Olasz Nagydíjon.
szept. 4
9:51
WTCC: Michelisz 8. a második futamon; furcsa befejezés (She)
A WTCC japán versenyhétvégéjén, Motegiben az első, fordított rajtrácsos futamot megnyerő Michelisz Norbert a 2. futamon a 10. helyről rajtolva a 8. helyen végzett.
szept. 4
9:53
Légiósok: kincset talált a Bologna Nagy Ádám megszerzésével (She)
Rendkívül alapos és tanulságos elemzést készített Nagy Ádám játékáról Alex Belinger, az ultimouomo.com című oldal szerzője, az olasz labdarúgás taktikai mélységeit kutató 22 éves osztrák fiatalember. Amint az Origo felfigyelt rá, a honlapján elérhető, „Beleszerettünk..." címen futó játékosportré-sorozatának legfrissebb részét a 21 éves magyar középpályásnak szentelte: a szerkesztett…
szept. 4
10:27
Videó: valami olyan történt a pályán, amitől 90 ezer ember könnyezett (She)
Sam Foltz, az amerikai Nebraska egyetem amerikaifutball-csapatának punterje 22 esztendősen életét vesztette egy autóbalesetben 2016 nyarán. Csapata most a Fresno State ellen játszott, és az első percek rögtön sírással és óriási tapssal indultak. A játékosok ugyanis a labda elrúgásakor punter nélkül álltak fel, ezért vállalták a meccsen a büntetést, és megmutatták, sosem felejtik el a tragikus…
szept. 4
10:36
US Open: Djokovics, Nadal, Monfils és Tsonga - mindenhol a favorit nyer? (Agroinform)
Vasárnap a nyolcaddöntős küzdelmekre kerül sor New Yorkban, a top 10 kiemelt közül négyen is pályára lépnek.
szept. 4
10:45
Videó: brutális KO – az arcába térdelt, összeesett az ellenfele (She)
Ryan Bader könnyen lehet, hogy összehozta az év KO-ját a ketrecharcosok (UFC) hamburgi estéjén. Az amerikai harcos egyetlen brutális térdeléssel padlóra küldte svéd ellenfelét, Ilir Latifit, ezzel véget vetve a mérkőzésnek.
szept. 4
11:30
Vb-selejtezők: Megizzadhat Anglia (Agroinform)
Vasárnap Európában is beindul a nagyüzem, öt mérkőzést rendeznek délután, köztük a Szlovákia-Anglia meccset.
szept. 4
11:36
Válogatott: a feröeriek többször is megnézték a vesztes meccsük felvételét (She)
Lars Olsen együttese csendben, rendben és fegyelmezetten készül a magyarok elleni világbajnoki selejtezőre. A feröeri válogatott néhány napja egy tórshavni szállodába elvonulva tart összetartást, és – értelemszerűen – műfüvön tréningezik a közeli sportpályán. A szakmai stáb többször is lejátszotta a társaságnak a legutóbbi, magyarok ellen 2–1-re elveszített Európa-bajnoki selejtezőt.
szept. 4
11:54
Videó: 15 millió forintos vérdíjat tűzött ki az ISIS az egykori birkózóra (She)
Dinko Valevet Bulgáriában imádják, a világ összes többi részén azonban kevésbé kedvelik. A magát „bolgár igazságosztónak” becéző korábbi birkózót hívták valóságshow-ba és különböző tévéműsorokba hazájában, az Iszlám Állam azonban már vérdíjat is kitűzött a fejére. Hogy miért? Mert lóháton járja a határokat menekültekre vadászva...
szept. 4
12:30
Palermo: „40 milliót fognak érni a magyarok” – Zamparini realista vagy be van tépve? (She)
A gyakori edzőváltások mellett, a hangzatos nyilatkozatairól is elhíresült Palermo-vezér, az elnök-tulajdonos Maurizio Zamparini a napokban újabb sziporkával hívta fel magára a figyelmet. A szicíliai klub első embere azt találta mondani a mediagol.it-nek az elmúlt fél évben szerződtetett két magyar játékosról, Balogh Norbertről és Sallai Rolandról, hogy a jövőben 40 millió eurót érnek majd.…
szept. 4
12:32
Válogatott: szlovén játékvezető fúj nekünk Feröeren (She)
A szlovén Slavko Vincic vezeti a magyar labdarúgó-válogatott első vb-selejtezőjét, a szeptember 6-i, feröeri mérkőzést – számolt be róla az mlsz.hu.
szept. 4
12:34
MotoGP: „Jókor kockáztattam” – vallja a brit rajtelső (She)
Enzo Ferrari úgy tartotta, ha egy pilóta apa lesz, minden gyermek születése után egy másodpercet lassul. Erre számos versenyző rácáfolt már, most például a MotoGP világában Cal Crutchlow.
szept. 4
13:00
Vb-selejtezők: Gólgazdag meccset játszhatnak a németek (Agroinform)
Négy vb-selejtezőt rendeznek vasárnap este, összecsap két Eb-résztvevő, míg a németek Norvégiába látogatnak.
szept. 4
13:24
F1: amerikai kézbe kerülhet a sportág, Ecclestone marad? (She)
Napokon belül új többségi tulajdonosa lehet a Formula–1 kereskedelmi jogait birtokló F1 Groupnak. Bernie Ecclestone megtartja a részesedését, és marad a pozíciójában.
szept. 4
13:26
Videó: az egész stadion Kanun nevetett, pedig még el sem kezdődött a meccs (She)
Nwankwo Kanu 2012-ben jelentette be visszavonulását a profi futballtól. A nigériai ikon játszott az Ajaxban, az Internazionaléban és a Portsmouthban is, ám kedvenc csapata örökre az Arsenal marad. Az „ágyúsok” most meg is hívták a 40 esztendős csatárt a legendák jótékonysági meccsére, Kanunak viszont senki sem szólt, hogy a kispadon kap helyet, nem a kezdőben.
szept. 4
13:42
F1: megegyeztek, ekkor mennek először a 2017-es autók (She)
A Formula–1-es csapatok megegyeztek arról, hogy jövőre február 27. és március 2., illetve március 7. és 10. között tartják meg az idény előtti teszteket.
szept. 4
13:44
FIFA 17: CR jobb Messinél? Az semmi ehhez a képhez képest (She)
Rengeteg játékosnál kiverte a biztosítékot a hír, hogy az EA Sports a FIFA 17-ben jobb értéket adott Cristiano Ronaldónak, mint Lionel Messinek. Ezt a döntését akár meg is védheti a kanadai cég, ám az alábbi képre nehéz választ találni: Dimitri Payet, a West Ham United francia támadója jobban passzol a játék szerint, mint a Barcelona argentin zsenije.
szept. 4
14:00
NB III: az MTK hét gólt vágott az Újpestnek, nyert a Fradi (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 5. fordulójában az MTK második számú csapata 7–1-re kiütötte Csepelen az Újpestet. A „hazaiak” az első fél órát még megúszták kapott gól nélkül, utána azonban beindultak a kék-fehérek, Takács Krisztofer és Szerencsi Miklós is duplázott, a „lilák” erejéből pedig csak szépítésre futotta a hajrában.
szept. 4
14:02
F1: Olasz Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton zsinórban a harmadik Olasz Nagydíjának vág neki az élről, s célja, hogy egymás után harmadszor is nyerjen Monzában. A Belga Nagydíjon kényelmes győzelemmel hangoló Nico Rosberg megszakítaná csapattársa remek sorozatát. A harmadik dobogós helyért a Ferrari pilótái Valtteri Bottasszal, illetve a Red Bull párosával csatáznak. Kövesse velünk az eseményeket!
szept. 4
14:04
Női kézi: Kovacsics megsérült, a Fradi kupát nyert (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata nyerte meg a Syma-csarnokban rendezett Elek Gyula-kupát, miután a négycsapatos tornán mindhárom ellenfelét legyőzte. A mai találkozó volt a legnehezebb, ugyanis a félidőben még hárommal vezetett a Konkoly Csaba által irányított német TuS Metzingen, de a magyar csapat a végén 28–26-os győzelmet aratott.
szept. 4
14:20
NB II: így jutott el Balmazújvárosig Sir Alex Ferguson kiszemeltje (She)
Az NB II-ben hét forduló után 2. helyen álló Balmazújváros történetének első korábbi válogatott labdarúgója, a nemzeti csapatban háromszor szereplő, 28 éves Farkas Balázs klubja hivatalos honlapján mesélte el sérülésekkel nehezített karrierje történetét. Azt, hogyan vezetett az útja a Dinamo Kijevtől Feczkó Tamás csapatáig.
szept. 4
14:22
Torna: Berki Krisztiánról elemet neveztek el! (She)
Olimpia bajnok tornászunkról, Berki Krisztiánról elemet neveztek el – számolt be róla a kiváló sportoló a Facebook-oldalán.
szept. 4
14:45
Foci-vb 2018: Megvan a feröeri meccs játékvezetője (Agroinform)
A szlovén Slavko Vincic lesz a játékvezetője a Feröer-szigetek - Magyarország labdarúgó vb-selejtező mérkőzésnek.
szept. 4
14:54
Feröeri–magyar: ki védi a magyar kaput? Storck megálmodja (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Feröeren kezdi meg a vb-selejtezős szereplését. Bernd Storck szövetségi kapitány a szurkolóknak üzent, valamint az indulás előtt a Liszt Ferenc repülőtéren elmondta, már nagyjából megvan a fejében a kezdő tizenegy a keddi mérkőzésre, de csak hétfőre áll össze véglegesen: a kapuson még gondolkodik.
szept. 4
14:56
Kép: Szalai Ádám elképesztő tetoválást ihletett (She)
Szalai Ádám Európa-bajnokság szerzett gólja Ausztria ellen és a gólöröme egészen különleges elismerést kapott. A magyar válogatott támadót az egyik szurkoló magára tetováltatta.
szept. 4
15:12
Moto3: Binder nyert, eldőlni látszik a világbajnoki cím (She)
A dél-afrikai Brad Binder győzelmével ért véget a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíja a Moto3-asok között. A sikere már csak azért is sokat érhet, mert riválisa, Jorge Navarro kiesett.
szept. 4
15:21
Foci-vb 2018: Anglia győzelme a játéknap slágere (Agroinform)
A Tippmixpro fogadóinak több, mint a felel arra fogad, hogy Anglia legyőzi Szlovákiát a vb-selejtező nyitófordulójában.
szept. 4
15:30
F1: Hamilton beragadt, Rosberg hátránya már csak két pont (She)
A Mercedes német pilótája, Nico Rosberg nyerte meg a Formula–1-es Olasz Nagydíjat megelőzve brit csapattársát, a rajtnál a pole-ból a hatodik pozícióba visszacsúszó Lewis Hamiltont. Az idei 7., pályafutása 21. futamgyőzelmét arató német hátránya két pontra csökkent az összetettben Hamiltonnal szemben. Rosberg a 21. győzelmével maga mögött hagyta az egyaránt 20 sikert arató Mika Häkkinen, Kimi…
szept. 4
15:48
Gyász: gyilkosság áldozata lett a 18 éves hondurasi labdarúgó (She)
A mindössze 18 éves Sergio Mejía Sánchez szombaton életét vesztette, miután tíz férfi megtámadta Puerto Cortésban.
szept. 4
16:06
NFL: elképesztő csere – megvan a Minnesota új irányítója! (She)
Magyar idő szerint szombat 22 óráig kellett a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő csapatoknak 53 fősre csökkenteniük a keretüket, de nem az elbocsátások jelentették végül a nap szenzációját, hanem Sam Bradford.
szept. 4
16:08
Válogatott: így indult útnak a csapat a reptérről (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden lép pályára Feröer ellen világbajnoki selejtező mérkőzésen. A játékosok és a stábtagok vasárnap délután indultak útnak, és láthatóan jó hangulatban utaznak – erről árulkodik Szalai Ádám közösségi oldalára is feltöltött fényképe.
szept. 4
16:10
Női foci: a Bayern és a magyar légió sem ilyen rajtról álmodott (She)
A 2016–2017-es szezon őszi szakaszában négy magyar játékosért (Jakabfi Zsanett, Zeller Dóra, Csiszár Henrietta, Rácz Zsófia) szoríthatunk a női Bundesligában, amelyben ezen a hétvégén rendezték meg az első fordulót. Honfitársaink csapatai egy döntetlent és három vereséget könyveltek el a nyitó körben.
szept. 4
16:12
Paralimpia 2016: megérkezett a magyar küldöttség újabb része (She)
Helyi idő szerint szombaton éjszaka megérkezett Rio de Janeiróba, a szerdán kezdődő paralimpiára a magyar küldöttség második része.
szept. 4
16:57
Moto2: Lüthi csodás visszatérése, a világbajnok 30 mp-es büntetése (She)
Thomas Lüthi nyert a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának Moto2-es kategóriájában, a világbajnok Johann Zarco félperces büntetést kapott.
szept. 4
17:09
Premier League: Nem bíznak a topcsapatokban a fogadók (Agroinform)
Meglepően alacsony arányban fogadtak eddig a topfavoritokra az angol sportfogadók.
szept. 4
17:15
NB III: balhé a bajnoki meccs után Tatabányán – videó (She)
A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában a Tatabánya a szombati játéknapon a tradicionális bányásznapi találkozón 1–0-s vereséget szenvedett a Csepeltől. Ennél azonban sokkal nagyobb gond, hogy a klub háttere nem stabil, a lefújás után pedig a lelátón lévő szurkolók egy része indulatos szópárbajt vívott a klubvezetéshez közel álló személyekkel.
szept. 4
17:17
Videó: ez történik, ha egy olimpiai bajnok tornász dobhat… (She)
A mindössze 16 esztendős, Rióban olimpiai bajnok Laurie Hernandezt kérte fel a New York Mets baseballcsapata a Washington Nationals elleni meccsen az ünnepélyes első dobásra. A tornász pedig hozta, amit vártak tőle…
szept. 4
17:33
Úszó-vk: Hosszú négy, Jakabos egy aranyat nyert vasárnap (She)
Hosszú Katinka négy aranyéremmel és egy ezüsttel zárta a moszkvai úszó világkupa második napját, Jakabos Zsuzsanna egy aranyat és egy bronzot nyert, Lobanovszkij Maxim pedig 50 gyorson a negyedik helyen végzett.
szept. 4
17:35
MotoGP: rémisztő bukással kezdődött a Brit Nagydíj – videó (She)
Rettenetes baleset történt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján a királykategóriában. A mezőny alig tett meg két kanyart a rajt után, a francia Loris Baz és a spanyol Pol Espargaró motorja összeakadt, a két pilóta pedig hatalmasat bukott. Azonnal lengették a piros zászlót, bár a versenyzők maguknál voltak, mentővel szállították el őket a pályáról.
szept. 4
17:51
F1: a legszebb vasárnapi előzésnek nyolcéves előélete van (She)
Az Olasz Nagydíj legszebb előzését Daniel Ricciardo mutatta be, amikor a célegyenes végén jobban tapadó gumijait kihasználó ausztrál kifékezte Valtteri Bottast, és megszerezte az ötödik helyet.
szept. 4
17:53
MotoGP: megvan Vinales első sikere, Rossi dobogós (She)
A spanyol Maverick Vinales nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíját, megelőzve a hazai Cal Crutchlow-t és az olasz Valentino Rossit. Vinales először nyert futamot a királykategóriában. A futam hatalmas esésekkel indult, amelyet követően hosszú időre félbe kellett szakítani a versenyt. A legutóbbi hét MotoGP-futamot heten nyerték meg.
szept. 4
18:27
Férfi kézi BL: portugál és szlovák csapattal teljes a mezőny (She)
A portugál ABC/UMinho és a szlovák Tatran Presov jutott fel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtáblájára a selejtezőkből.
szept. 4
18:29
Videó: magyar zászló az F1 legjobb díjátadójának csúcsa (She)
Nem volt izgalmas az Olasz Nagydíj, már az első kanyar előtt eldőlt, hogy Nico Rosberg fogja megnyerni. A monzai pályán gyakran előfordulnak hasonlóan eseménytelen futamok, ennek ellenére szóba sem kerül, hogy unná a közönség. Hogy miért? Amiért a Ferrarinak sohasem szabad elhagynia az F1-et: a verseny utáni eredményhirdetés hangulata miatt. Ez utánozhatatlan!
szept. 4
18:31
Vuelta: Brambilla nyert, Quintana nagy előnybe került (She)
Az olasz Gianluca Brambilla nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 15. szakaszát, amelyen a mögötte második Nairo Quintana jelentősen növelte előnyét összetettben.
szept. 4
19:03
Női kézi: a Vác százszázalékos teljesítménnyel tornagyőztes (She)
A Vác női kézilabdacsapata 33–28-ra győzött a Dunaújváros ellen, így százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg házigazdaként az Ipress Kupa elnevezésű felkészülési tornát.
szept. 4
19:05
Képek: hogyan lett a macska a hóban az egyik legjobb futballmém? (She)
Ki a legjobb szabadrúgáslövő a világon? David Beckham? Ronaldinho? Esetleg Juninho? Ugyan, a válasz Catinho! Egy macska a hóban játszott, legenda lett belőle.

Keresés