2016. szeptember 16. péntek

szept. 16
0:33
Vízilabda: elutasították a mieink óvását a junior Eb-n (She)
Hiába óvott a magyar küldöttség a hollandiai férfi junior Európa-bajnokság elveszített csütörtöki negyeddöntője után, a beadványt első fokon elutasították – derült ki a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos honlapjáról.
szept. 16
0:51
Európa-liga: az összes csütörtöki eredmény egy helyen! (She)
Korhut Mihály csapata, a Hapoel Beer-Seva idegenben legyőzte az Internazionalét, Szántó Tamás is győzelemnek volt részese a Rapid Wienben. Íme, a labdarúgó Európa-liga-csoportkör első fordulójának összes eredménye és gólszerzője egy helyen.
szept. 16
2:03
Pénteki sportműsor: Formula–1, Chelsea–Liverpool, Samp–Milan (She)
Topligás futball, Formula–1-es szabadedzések, futsal, kézilabda, paralimpiai közvetítések, lóverseny – a sportrajongóknak ezen a pénteken is érdemes a tévékészülék elé ülni.
szept. 16
7:39
NFL: három TD-t futott a Jets játékosa – a Bills bánta (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság második fordulójában a New York Jets 37–31-re győzött a csoportrivális Buffalo Bills vendégeként. A zöld-fehéreknél a nyáron szerződtetett Matt Forte három hatpontost futott.
szept. 16
7:57
Férfi kosár: ennyi pénzt kapnak a játékosok az Eb-kijutásért (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott óriási bravúrt végrehajtva 17 év után ismét kijutott az Európa-bajnokságra. A Magyar Kosárlabda-szövetség elnöke, Szalay Ferenc a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, mekkora összegű prémiumot kap a csapat az Eb-részvétel kiharcolásáért.
szept. 16
8:33
Honvéd: új stábtag képviseli a modern idők foglalkozását (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szakmai stábja új taggal bővült: Giovanni Costantino videoelemzőként segíti Marco Rossi vezetőedző munkáját.
szept. 16
8:51
Légiósok: olasz sztárcsapat is szerződtette volna Lang Ádámot (She)
Illés Zoltán, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Ligue 1) igazoló Lang Ádám menedzsere volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A FIFA-licences játékosügynök elárulta, a magyar válogatott középhátvédet azonnali kölcsönadással a Juventus is szerződtette volna.
szept. 16
9:00
Darts: Legendát legyőzve ismét főtáblás Végső (Agroinform)
Végső János megint megcsinálta, feljutott egy újabb darts European Tour-verseny főtáblájára.
szept. 16
9:09
Légiósok: a Juventusnál is szóba került Lang Ádám – kölcsönadták volna (She)
Illés Zoltán, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Ligue 1) igazoló Lang Ádám menedzsere volt a DIGI Sport „Reggeli Start” című műsorának vendége. A FIFA-licences játékosügynök elárulta, a magyar válogatott középhátvédet azonnali kölcsönadással a Juventus is szerződtette volna.
szept. 16
9:45
DVTK: „Győzelem vagy anál” – az újabb szurkolói üzenet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK hívei az Eger elleni Magyar Kupa-találkozón is üzentek a gyenge formában lévő csapatnak.
szept. 16
9:47
Darts: a feltörekvő magyar legyőzte Van Barneveldet! (She)
Végső János 6:3-ra legyőzte az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveldet a European Tour-sorozat tizedik állomásának selejtezőjében, ezzel feljutott a főtáblára.
szept. 16
9:54
Davis Kupa: Az olimpiai döntő után ismét megmérkőzik egymással Murray és del Potro (Agroinform)
Hétvégén Nagy-Britannia-Argentína és Horvátország-Franciaország elődöntőket rendeznek a Davis Kupában.
szept. 16
10:18
Folyóba fulladt a népszerű sorozatszár (Behaviour)
Nem siettek a bajba jutott férfi kimentésére, azt hitték, hogy forgatás zajlik.
szept. 16
10:36
Paralimpia: jövő pénteken ünneplik a magyar indulókat (She)
Jövő pénteken díjátadó ünnepséget rendez a Magyar Paralimpiai Bizottság és a WestEnd City Center a magyar paralimpikonok tiszteletére.
szept. 16
10:38
Futsal-vb: mesterhármas, de nem úgy – 16 éve történt ilyen (She)
A kolumbiai futsal-világbajnokság csoportkörének második fordulójában a legutóbbi két tornán ezüstérmet szerző Spanyolország 4–2-re megverte Azerbajdzsánt. Ez még önmagában nem is lenne annyira érdekes, az viszont már igen, hogy az azeriek játékosa, Vassoura két öngólt is vétett – azok után, hogy betalált az ellenfélnek.
szept. 16
11:06
Premier League: Szuperrangadóval folytatódik a Premier League! (Agroinform)
Az ötödik forduló nyitómérkőzésén a Chelsea a Liverpool együttesét fogadja.
szept. 16
11:12
Paralimpia: gyönyörű szólógól, a brazil zsenit csodálják (She)
Szenzációs gólt szerzett Jefinho, a paralimpia ötfős, vak játékosokból álló csapatainak rendezett labdarúgótornáján. A brazil játékos két gólt szerzett a kínaiak ellen 2–1-re megnyert elődöntőben.
szept. 16
11:14
Ferencváros: a légiós máris rekorder lehet az NB I-ben (She)
A Ferencváros dél-koreai légiósa, Rju Szung Vu góllal mutatkozott be az NB I-ben. A Bayer Leverkusentől kölcsönbe igazolt csatárral az NSO Tv stábja beszélgetett. Az U-válogatott támadó mesélt a riói olimpiáról, a magyar lányokról, kedvenc magyar ételéről, és azt is elárulta: kinek volt jelentős szerepe abban, hogy az NB I-be szerződött. Közben megtudta tőlünk: már csak egyetlen gólra van attól,…
szept. 16
11:30
DVSC: „Idő kell ahhoz, amíg olyanná tesszük a Lokit, amilyenné szeretnénk” (She)
Leonel Pontes, a DVSC labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának értékelt az NB III-ban szereplő ETO FC Győr elleni kupabúcsút követően.
szept. 16
11:48
Sakkolimpia: „Rapport semmibe veszi a csapatérdeket” (She)
A jochapress.hu felkérte Pintér József nemzetközi nagymestert, kétszeres magyar bajnok sakkozót, hogy értékelje a baki sakkolimpián elért eredményeket. Az azeri fővárosban rendezett tornán a nyílt versenyben a 15. lett a Polgár Judit irányította magyar válogatott.
szept. 16
12:06
F1: Szingapúri Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Ferrari eddigi utolsó futamgyőzelmének helyszínén folytatódik az F1-es világbajnokság. Szingapúrban tavaly a Mercedes meghökkentő módon esélytelen volt a győzelemre, a két éve tartó dominanciája miatt az időmérőig el sem lehetett hinni igazán, hogy szenved az éjszakai versenyhétvégén. Vajon sikerült egy év alatt megtalálni a szenvedés okát, vagy ezúttal nem ad esélyt a Mercedes a Ferrarinak és a…
szept. 16
12:08
Arsenal: a sprintrekorder kihívta Usain Boltot (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal villámgyors hátvédje, Héctor Bellerín üzent a világ leggyorsabb emberének, Usain Boltnak – már csak a válaszra vár.
szept. 16
12:10
DVTK: „Azt ígértem, csontzene lesz, szégyellem, hogy nem teljesült” (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában az előző hat bajnoki mérkőzésén egy pontot szerző DVTK az újonc Mezőkövesdet fogadja. A diósgyőriek vezetőedzője, Horváth Ferenc a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján őszintén beszélt az elmúlt hetek hányattatásairól, valamint kijelentette, szégyelli magát, hogy a kinevezésekor tett ígéretét (egyelőre) nem tudta teljesíteni.
szept. 16
12:15
Angol foci: Hőzöngenek a United-szurkolók az újabb blama után (Agroinform)
"Mourinho Van Gaal csak álruhában" - a manchesteri szurkolók egy része máris a portugál távozását követeli.
szept. 16
12:39
PL: fél évig nem játszhat az autóbalesetet szenvedő védő (She)
Előreláthatólag fél évig nem léphet pályára Pape Souaré, a Crystal Palace szenegáli futballistája, aki még vasárnap szenvedett autóbalesetet.
szept. 16
12:41
Pjongcsang 2018: az NHL-es világsztárok jégre lépnének (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) sztárjai szeretnének jégre lépni a 2018-as pjongcsangi olimpián annak ellenére, hogy jelenleg nincs megállapodás a szereplésükről.
szept. 16
12:57
Videó: a Tatabánya nagyon megetette a Realt a szabadrúgással (She)
Éppen ma 35 éve, hogy a Tatabányai Bányász hazai pályán 2–1-re legyőzte a – többek között – Camachóval, Gallegóval, Del Bosque-vel, Juanitóval, Santillanával felálló Real Madridot a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának első mérkőzésén. A mieink góljait Weimper István és Csapó Károly szerezte, a spanyoloktól Santillana talált be.
szept. 16
13:15
Bundesliga: három Bayern-kulcsembert döntött le egy vírus (She)
Három kulcsjátékosát is elveszítette a hétvégi, Ingolstadt elleni bajnoki mérkőzés előtt a Bayern München labdarúgócsapata: Philipp Lahm, David Alaba és Thomas Müller egyaránt egy gyomorproblémákat okozó vírussal küszködik.
szept. 16
13:17
BL: az UEFA a Legia és a Dortmund ellen is eljárást indított (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálatot indított a magyar válogatott Nikolics Nemanját is foglalkoztató Legia Warszawa és a Borussia Dortmund ellen a két csapat szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése közben történt nézőtéri incidensek miatt.
szept. 16
13:27
Sportfogadás: 20/20 meccset eltalált, egy vagyont kaszált (Agroinform)
A fogadók körében ismét tarolt a Bajnokok Ligája és volt olyan játékos, aki 20-as kötésével kaszált hatalmasat.
szept. 16
13:33
FIFA: a CAS elfogadta a Real fellebbezését – de milyen téren? (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elfogadta a Real Madrid fellebbezését, ami azt jelenti, hogy a FIFA által két átigazolási időszakból kizárt királyi klub a továbbiakban ismét szerepeltetheti az utánpótláscsapataiban azokat a játékosokat, akiknek a szerződtetése miatt megbüntették.
szept. 16
13:35
PL: horrorisztikus balesete után 4-6 hónapot hagy ki a védő (She)
Alan Pardew, az angol élvonalbeli Crystal Palace labdarúgócsapatának menedzsere bejelentette, hogy a szenegáli védő Pape Souaré súlyos autóbalesete után négy-hat hónapot hagyhat ki.
szept. 16
13:51
F1: a Red Bull kezdett a legjobban Szingapúrban (She)
A Red Bull kezdte legjobban az F1-es Szingapúri Nagydíj hétvégéjét, az első szabadedzésen Max Verstappen volt a leggyorsabb Daniel Ricciardo előtt. A Mercedes tavaly gyengélkedett ezen a pályán, és a kezdés az idén sem volt olyan jó, mint a korábbi futamokon megszokhattuk, igaz, a 4. helyezett Lewis Hamilton és az 5. Nico Rosberg is lágy gumikon futotta legjobb körét, míg a többiek ultralágyakon…
szept. 16
13:53
Tenisz: Bouchard búcsúzott, Kanadában nem maradt kiemelt (She)
Az amerikai Samantha Crawford mellett a kanadai Eugenie Bouchard is kiesett a québeci kemény pályás női tenisztorna második fordulójában, ami azt jelenti, hogy a legjobb nyolc között már egyetlen kiemelt játékos sincs versenyben. A világranglista 132. helyén álló francia Océane Dodin pályafutása első WTA-negyeddöntőjére készülhet.
szept. 16
14:09
Motor: Gyutai önkormányzati segítséggel folytathatja (She)
Paks Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően folytathatja pályafutását Gyutai Adrián motorversenyző, akinek a karrierje júniusban került veszélybe pénzügyi problémák miatt.
szept. 16
14:11
BL: elhunyt egy Real-szurkoló, amikor Morata gólját ünnepelte (She)
A Real Madrid az utolsó pillanatokban szerzett góllal győzte le odahaza a Sporting CP-t a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. Miután Álvaro Morata betalált a kapuba, sajnos az egyik szurkoló meghalt az ünneplés közben.
szept. 16
14:13
NB II: a Vác tulajdonosa 2020-ra az élvonalba vinné csapatát (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC tulajdonosa, John Marshall a liverpooli Radio City Talk című műsor szereplője volt. A liverpooli születésű – és Everton-szurkoló – Marshall arról (is) beszélt, mik a tervei az egyszeres magyar bajnok Váccal a közeljövőben.
szept. 16
14:19
Francia foci: Véget érhet a PSG vesszőfutása (Agroinform)
A bajnoki címvédő PSG kisebb hullámvölgybe került, a BL-meccsel együtt már 3 találkozó óta nyeretlen.
szept. 16
14:27
Játékossors: a világbajnok sírást tettetett, hogy meneküljön Van Gaal elől (She)
A francia válogatottal 1998-ban világbajnokságot nyerő Christophe Dugarry a Louis van Gaalhoz fűzött viszonyáról és az irányítása alatt eltöltött fél szezon viszontagságairól beszélt.
szept. 16
14:29
Atlético Madrid: két évvel megrövidítették Simeone szerződését (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó–bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid és Diego Simeone két évvel megrövidítette a tréner eredetileg 2020-ig szóló szerződését.
szept. 16
14:45
Labdarúgás: valóban megszűnik a FIFA-Aranylabda (She)
A FIFA és a France Football is bejelentette, hogy az együttműködési megállapodás lejártával valóban megszűnik jelenlegi formájában a FIFA-Aranylabda, amely a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség és a France Football közös díja volt.
szept. 16
14:47
F1: a világ egyik legmenőbb nevét viseli a kisfiú (She)
A világ egyik legnagyobb McLaren-rajongója él Szingapúrban, a 32 éves rendszergazda annyira nagy fanatikus, hogy a fiát három McLaren-pilótáról nevezte el.
szept. 16
15:03
Vízilabda: elutasították az óvást, de fellebbez a magyar szövetség (She)
Bár elutasították a magyar szövetség óvását a junior vízilabda Eb botrányos, olaszok elleni negyeddöntője után, az MVSZ nem hagyja annyiban a dolgot.
szept. 16
15:18
DVTK: Arról álmodtam, hogy hazai, győztes meccsen debütálok, ehhez képest... (She)
Gyirmóton mutatkozott be a labdarúgó NB I-ben Mahalek Marcell, a DVTK védője – a fiatalember nem tudta végigjátszani az 1–0-s vereséggel végződő mérkőzést, miután meghúzódott a combhajlító izma. Az ifjú játékos a Diósgyőr hivatalos honlapjának mesélt első élvonalbeli mérkőzéséről.
szept. 16
15:36
Vasas: Szász Emese szerződést hosszabbított az angyalföldiekkel (She)
Meghosszabbította szerződését a Vasas SC-vel Szász Emese, az angyalföldiek olimpiai bajnok vívója – adta hírül a vasassc.hu.
szept. 16
15:38
F1: Szingapúri Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Szingapúri Nagydíj első szabadedzésén a Red Bull pilótái voltak a leggyorsabbak, míg a Mercedes párosa lassabb gumikon a 4. és az 5. helyezést szerezte meg, Nico Rosberg ráadásul a falnak is hajtott autójával. Délkelet-Ázsiában folytatódik a felkészülés, talán az erőviszonyokról kapott kép is tisztul. Kövesse velünk az eseményeket!
szept. 16
15:48
Angol foci: Így fogadják a Chelsea-Liverpoolt (Agroinform)
A Tippmixpro-játékosok 12 százaléka vár Liverpool-győzelmet péntek este. A Chelsea 1X a nap tutija?
szept. 16
15:54
Torna: kétszeres olimpiai bajnok lép Károlyiék örökébe (She)
Az Egyesült Államok Tornaszövetsége a kétszeres olimpiai bajnok Valeri Liukint nevezte ki a női tornászválogatott szövetségi koordinátorává a riói ötkarikás játékok után visszavonuló Károlyi Márta utódjául.
szept. 16
16:12
Paralimpia: ilyen a tökéletes holtverseny, a célfotó sem dönthet – kép (She)
Ritkán látható holtversennyel ért véget a férfiak 100 méteres síkfutásának döntője a T42-es kategóriában a paralimpián. Az ausztrál Scott Reardon tisztán megnyerte a versenyt, ám a második helyért olyan szoros volt a küzdelem, hogy még a célfotó alapján sem lehetett eldönteni a sorrendet a dán Daniel Wagner és a brit Richard Whitehead között.
szept. 16
16:14
Paralimpia: szombaton befejezik a versenyzést a magyarok (She)
A vasárnapi versenyekben már nem lesznek érdekeltek, így szombaton befejezik szereplésüket a magyarok a riói paralimpián.

Keresés