2016. szeptember 22. csütörtök

szept. 22
0:03
La Liga: az Atlético Madrid elhozott egy pontot a Barcától (She)
Diego Simeone két csereembere hozta össze az egyenlítő gólt az Atlético Madridnak a Barcelona otthonában, a hazaiak a lesérülő Lionel Messi nélkül már nem tudtak újabb gólt szerezni, így 1–1-es döntetlenre végződött a La Liga 5. fordulójának nagy rangadója.
szept. 22
0:19
NS: Putics Barna csapatot keres; Davis-kupa-döntő Budapesten? – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
szept. 22
0:36
Csütörtöki sportműsor: három spanyol bajnoki, futsal, NFL (She)
Csütörtökre három spanyol bajnoki maradt a labdarúgó európai topligák hétközi fordulóiból. Hajnalban ismét lesz közvetítés a futsal-vb-ről, és egy NFL-mérkőzés is a képernyőre kerül. Íme, a mai sportműsor.
szept. 22
1:12
Barcelona: három hét kihagyás várhat Messire (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint Lionel Messit ágyéksérülés miatt kellett lecserélni az Atlético Madrid elleni rangadójukon (1–1).
szept. 22
7:09
Futsal-vb: a zseni elbúcsúzott, a 16 között kiestek a brazilok! (She)
A kétszeres címvédő Brazília a 3–3-ra végződött rendes játékidő, majd az egy-egy gólt hozó hosszabbítás után szétlövéssel 3–2-re kikapott Irántól a kolumbiai futsal-világbajnokságon a legjobb tizenhat között, ezzel óriási meglepetésre kiesett. A braziloknál triplázott Falcao, aki utoljára szerepelt a nemzeti csapatban.
szept. 22
8:21
DVTK: ismét üzentek a szurkolók – nincs benne köszönet (She)
Az NB I-ben immár sereghajtó DVTK labdarúgócsapatának szurkolói az MTK elleni vereség után ismét üzentek a játékosoknak, ezúttal az Ultras Diósgyőr Facebook-oldalon.
szept. 22
8:23
Kép: Suárez letalpalta az Atlético védőjét – íme, az eredmény! (She)
A címvédő Barcelona hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Atlético Madriddal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) ötödik fordulójában. A mérkőzés hajrájában Luis Suárez, a katalánok csatára csúnyán rátartott a vendégek brazil védője, Filipe Luís lábára, aki a meccs után az egyik közösségi oldalon mutatta meg, milyen sérülést szenvedett az összecsapás során.
szept. 22
8:39
Kép: Suárez letalpalta az Atlético védőjét – vérző seb az eredménye (She)
A címvédő Barcelona hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Atlético Madriddal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) ötödik fordulójában. A mérkőzés hajrájában Luis Suárez, a katalánok csatára csúnyán rátartott a vendégek brazil védője, Filipe Luís lábára, aki a meccs után az egyik közösségi oldalon mutatta meg, milyen sérülést szenvedett az összecsapás során.
szept. 22
8:57
Videó: cseles Djuricin-gól, látványos jelenet a Csukics, Kovácsik párostól (She)
A bajnoki címvédő Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Videotonnal a labdarúgó NB I 10. fordulójában. Nézze meg a rangadó összefoglalóját!
szept. 22
8:59
NB I: Kassaira bízták a derbit – bíróküldés a 11. fordulóra (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség közzétette az NB I 11. fordulójának bíróküldését. A forduló csúcsmérkőzését, a Ferencváros–Újpest derbit Kassai Viktor vezeti, segítői Ring György, Tóth II Vencel és tartalék játékvezetőként Horváth Róbert lesznek. A hétközi Videoton–Ferencváros meccset vezető Andó-Szabó Sándor ezúttal a DVTK–DVSC regionális presztízsmeccset kapta meg.
szept. 22
9:16
Videó: nem sárga, piros! Ő az első focista, akit a videobíró állított ki! (She)
A hollandiai Willem II labdarúgója, Anuar Kali az első játékos, akit felnőtt, férfi klubcsapatok tétmérkőzésén a videobíró (Video Assistant Referee, VAR) közreműködésével állítottak ki.
szept. 22
9:17
La Liga: 50/50 a Barca bajnoki címe (Agroinform)
Habár a hétközi forduló nyertese az Atlético Madrid lett, még mindig gigaoddson fogadhatunk Griezmannékra.
szept. 22
9:18
Videó: ijesztő! Hátulról jött a repülő, nem látta a pilóta… (She)
Az Egyesült Államokban, Renóban, Nevada-államban járunk egy Air Race-en. Thom Richard, a „Hot Stuff" fantázianevet viselő repülő pilótája a felszállási engedélyre várt, mikor váratlan és ijesztő baleset érte. A háta mögött érkező repülő ugyanis későn vette észre a versenyzőt, és már nem tudott időben elkanyarodni, a szárny pedig kis híján lefejezte a pilótát, aki csak a szerencsének és a jól…
szept. 22
9:33
Bundesliga: Ezt le kell nyelnünk, és tanulnunk belőle – Dárdai (She)
A Bayern München a német labdarúgó Bundesliga 4. fordulójában simán, 3–0-ra legyőzte a Hertha BSC-t, így egyedüli százszázalékos csapatként maradt a tabella élén. Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője nem sokat tehetett – gratulált a Bayernnek, mely Carlo Ancelotti szerint szezonbeli legjobb meccsét játszotta.
szept. 22
9:35
Válogatott: Bernd Storck Magyarországon lett díszpolgár (She)
Új lakossal, Bernd Storckkal gyarapodott Nagypáli. A kis falu úgy döntött, hogy díszpolgári címet adományoz a magyar szövetségi kapitánynak.
szept. 22
9:51
NB I: alig több mint 10 ezer ember – mélyrepülésben a nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 2016–2017-es szezon második hétközi fordulója abszolút mélypontot hozott, a hat bajnokira alig több mint 10 000 ember volt kíváncsi a helyszínen.
szept. 22
9:53
Kép: 200 nap után ismét a pályán – Robben arca mindent elmond (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának sztárja, Arjen Robben hosszú sérülés után a Hertha ellen térhetett vissza. A 200 nap után újra pályára lépő holland középpályás a 65. percben Thomas Müller helyére állt be, majd a 72. percben gólt is szerzett a hazai pályán 3–0-ra megnyert mérkőzésen.
szept. 22
9:55
Kép: játékban „b.zizták le” a Real ikonját, itt a válasza! (She)
Néhány nap alatt az egész internetet bejárta egy kép, melyen állítólag egy szurkolói tábla látszik a Pro Evolution Soccer 2017 játékban, és amely finoman szólva sértő a Real Madrid ikonjára, Gutira nézve. Íme, a teljes sztori, mert természetesen ez sem ilyen egyszerű…
szept. 22
10:09
Kép: a szurkoló Arsene Wenger felé rohant a „titokkal” (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata könnyed, 4–0-s győzelmet aratott a Nottingham Forest ellen idegenben az angol Ligakupa első fordulójában. A londoniak első gólja után érdekes eset történt, ugyanis egy hazai szurkoló beugrott a pályára, mert egy különleges ajándékkal szeretett volna kedveskedni a vendégek menedzserének, Arsene Wengernek.
szept. 22
10:09
NB I: Ha tényleg ilyen odds lesz a Fradira... (Agroinform)
A nemzetközi bukmékerek szorzói igencsak kecsegtetőek a hétvégi Ferencváros-Újpest rangadóra.
szept. 22
10:11
Jégkorong-vk: vereséggel is elődöntőben a svédek (She)
Az eddig százszázalékos svéd válogatott hosszabbításban kikapott a észak-amerikai csapattól, ám a megszerzett egy ponttal biztosította helyét az elődöntőben a Torontóban zajló jégkorong-világkupán.
szept. 22
10:13
Videó: itt egy videó Räikkönenről, amit garantáltan nem tudsz végignézni! (She)
Kimi Räikkönen angolja tökéletes. Annyira tökéletes, hogy új szavakat is feltalál néha a Ferrari finn Formula–1-es versenyzője. A kedvence a „bwoah” vagy egyesek szerint „mwoah”, amelyet kötőszóként használ, és aminek igazából semmi értelme. Nos, az internetben most sem csalódtunk, íme, egy válogatás, amely bármennyire is szórakoztató, garantáltan nem fogod végignézni!
szept. 22
10:15
Férfi kézi: Putics otthagyta francia csapatát, Liszkai Luxemburgban (She)
Hazatért francia klubjából Putics Barna, aki legszívesebben a német férfi kézilabda-bajnokságban folytatná pályafutását, miközben egy másik magyar játékos, a kapus Liszkai Szilveszter luxemburgi csapathoz szerződött.
szept. 22
10:27
Női kézi: vezéráldozattal járt a Fehérvár kupatovábbjutása (She)
Nem lehet felhőtlen a Fehérvár női kézilabdacsapatának öröme a hétvégi, kettős győzelemmel kivívott EHF-kupa-továbbjutást követően, ugyanis egyik kulcsjátékosa, a beálló Mayer Szabina súlyos sérülést szenvedett.
szept. 22
10:45
Kosár: Ő nálam soha nem lesz válogatott – Ivkovics (She)
Sztojan Ivkovics elmondta, hogy az Európa-bajnokságot követően (1999 után szerepelhetünk ismét kontinenstornán) nem folytatja munkáját a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányaként, egyben kijelentette, hogy az ő regnálása alatt Lóránt Péter biztos, hogy nem lesz válogatott.
szept. 22
10:45
Barcelona: Ezeket a meccseket kell kihagynia Messinek (Agroinform)
Nem elég, hogy a Barca nem tudta megnyerni az Atlético elleni rangadót, a katalánok még Lionel Messit is elveszítették.
szept. 22
10:47
FTC: Djuricin önkritikusan értékelt, ebben fejlődne (She)
A Ferencváros Marco Djuricin góljával mentett pontot a Videoton ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A csatár önkritikusan értékelte teljesítményét a fradi.hu-nak.
szept. 22
11:03
Man. City: „Háború kell? Megkapod!” – Mónika show-ba illő balhé megy Angliában (She)
Pillanatok alatt elképesztő őrületté fajult egy olyan aprónak induló vita, amelynek főszereplője Yaya Touré, a Manchester City elefántcsontparti középpályása, akit Pep Guardiola nem kedvelt meg. Aztán jött az ügynök, a beszólogatások, és elfajult az ügy. De úgy, hogy ehhez még Angliában sincsenek hozzászokva…
szept. 22
11:05
NB I: „Minél előbb az élre kell állnunk, nagyobb önbizalmunk lenne” (She)
A Videoton 1–1-es döntetlent játszott Felcsúton a Ferencvárossal a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A vidi.hu-nak a magyar válogatott védője, Fiola Attila értékelte a rangadót.
szept. 22
11:19
Szerbia: a FIFA döntött Krkic válogatottbeli szerepléséről (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem adta meg a különengedélyt Bojan Krkicnek, a Stoke City spanyol futballistájának, hogy a szerb válogatottban játszhasson.
szept. 22
11:21
F1: a McLaren cáfolja az Apple-lel való tárgyalásokat (She)
A tekintélyes Financial Times arról írt, hogy a nagy pénztartalékkal rendelkező tech-óriás, az Apple beszállna a McLaren Technology Groupba, amely a Formula–1-es csapatot is tulajdonolja. A McLaren később cáfolta a tárgyalások tényét.
szept. 22
11:21
NB I: Berg csalódott, Doll bírózott (Agroinform)
Döntetlent hozott az ősz rangadója az NB I-ben, a szakvezetők szerint igazságos eredmény született.
szept. 22
11:36
PSG: ez neked fekvőtámasz? Ezért dobták a csapatból Ben Arfát (She)
Hatem Ben Arfa párizsi karrierje nem indult valami fényesen, sőt, rosszabbul nem is kezdődhetett volna. A támadó kezdetben csak alig játszott, a PSG legutóbbi három mérkőzésén pedig a keretből is kimaradt, ez a vezetőedző, Unai Emery szakmai döntése volt.
szept. 22
11:38
Vízilabda: elfogadták Benedek beszámolóját; nem indulunk a világligában (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség elnökségi ülésén Benedek Tibor férfi és Bíró Attila női szövetségi kapitány is értékelte az olimpiai szereplést, amelyet mindketten csalódásként éltek meg. A testület néhány kérdés után egyhangúan fogadta el a beszámolókat. Azt is bejelentették, hogy a férfiválogatott nem indul a világligában.
szept. 22
11:54
Eb 2024: „Túl nagy kérés lenne” – Anglia nem pályázik (She)
A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság utolsó három mérkőzésének rendezése miatt valószínűtlen, hogy Anglia pályázzon a 2024-es kontinenstornára.
szept. 22
12:12
Kép: Brangelina-válás? A Bayern reakciója mindent visz! (She)
Ha érdekel a téma, ha nem, biztos, hogy találkoztál már a hírrel: Brad Pitt és Angelina Jolie válik. Az amerikai sztárpár szétbútorozása a Bayern München labdarúgócsapatáig is eljutott, ahol rögtön eszükbe jutott erről valami…
szept. 22
12:14
Serie A: Nagy kikapcsolta a Samp karmesterét – erre lehet építeni (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Nagy Ádámmal felálló Bologna hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sampdoriát. A magyar válogatott középpályás a 79. percig volt a pályán, s bár gólpasszt ezúttal nem adott, kiharcolt egy kiállítást, ami végleg megpecsételte a genovai csapat sorsát. Akárcsak a Bologna előző mérkőzése után, ismét kiértékeltük, milyen teljesítményt nyújtott a…
szept. 22
12:16
Bundesliga: elcsábítanák Szalaiék edzőjét Hoffenheimből (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg kívánságlistájának első helyén Julian Nagelsmann, a Hoffenheim 29 éves vezetőedzője van – írja a Kicker.
szept. 22
12:16
NB I: Ennél nincs lejjebb Miskolcon? (Agroinform)
Szegény Horváth Ferenc már nem tud mit nyilatkozni. Van visszaút a Diósgyőrnek?
szept. 22
12:18
WTCC: Yvan Muller a szezon végén távozik a sorozatból (She)
A négyszeres túraautó-világbajnok francia Yvan Muller megerősítette, a 2016-os az utolsó szezonja a sorozatban.
szept. 22
12:20
Jégkorong: a válogatott novemberben Kanadával is játszik (She)
November elsején Kanada csapatával játszik mérkőzést a Tüskecsarnokban a magyar jégkorong-válogatott.
szept. 22
12:30
Női kézi: Kim Rasmussen rajta tartja a szemét el-Gauin (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen tekintette meg a női bajnokság 1. fordulójának hétvégi rangadóját, a Siófok–Érd (27–31) találkozót. A dán szakember a meccs után kérdésre válaszolva beszélt a Balaton-parti csapat közelmúltban magyar állampolgárságot kapó beállójáról, Aszma el-Gauiról.
szept. 22
12:48
NB I: rég láttunk ilyen kevés ponttal listavezetőt (She)
Tíz forduló után rendkívül sűrű a labdarúgó NB I mezőnye: az 1. és a 11. (utolsó előtti) csapat között 9 pont van, az 1. és az 5. között 2, a listavezető Vasasnak van már 3 veresége és csak 19 pontja.
szept. 22
12:50
NFL: Drew Brees Dan Marino előtt, Carson Palmer a Habcsókember (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonja során is heti rendszerességgel jelentkezünk érdekességekkel, statisztikákkal, mémekkel és tippeldével foglalkozó rovatunkkal, a Red Zone-nal. Íme a 2. forduló termése!
szept. 22
12:52
Real Madrid: Morata megnevezte a világ legjobb csatárát (She)
Álvaro Morata, a Real Madrid futballistája nemrég elismerte, hogy a Chelsea minden idők legdrágább spanyol igazolásává tette volna a nyáron, de ő inkább imádott klubját, a Real Madridot választott, miután Zinédine Zidane vezetőedző arról biztosította, hogy van jövője a spanyol fővárosban. A Juventust két szezont követően elhagyó csatár azonban nem csak magáról beszélt.
szept. 22
12:54
Chelsea: David Luiz szívmelengető története a kitartó kissrácról (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hátvédje nemes gesztust tett a egyik fiatal szurkoló felé.
szept. 22
13:06
PL: a Tottenhamnél öregszik majd meg a válogatott balhátvéd (She)
A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Danny Rose szerződést hosszabbított a klubbal. Az angol válogatott balhátvéd 2021 nyaráig kötelezte el magát a londoni csapathoz.
szept. 22
13:21
Olimpia 2024: az olasz sajtó bírálja Róma pályázatának visszavonását (She)
Nem Róma politikai vezetősége, hanem egy politikai mozgalom élén álló magánszemély, az ellenzéki 5 Csillag Mozgalmat (M5S) vezető Beppe Grillo döntött az olasz főváros olimpiai pályázatának visszavonásáról – írta vezércikkében a Corriere della Sera olasz napilap csütörtökön.
szept. 22
13:27
Tenisz: Újabb top200-as teniszezőt meszeltek el (Agroinform)
Ezúttal a francia Constant Lestienne-ről bizonyosodott be, hogy fogadásokat kötött.
szept. 22
13:39
FIFA 17: fizikai valójában is kapható lesz a gyönyörű stoplis (She)
A Nike új Mercurial Superfly cipője kifejezetten a FIFA 17 játékot kiadó EA Sports számára készült, s most fizikai formában is piacra dob 1500 darabot a cég.

Keresés