2016. szeptember 11. vasárnap

szept. 11
0:03
Paralimpia 2016: Kézdi Réka 4. lett 50 m pillangón (She)
Az S5-ös sérültségi kategóriában versenyző Kézdi Réka negyedik helyen végzett 50 méteres pillangóúszásban a riói paralimpia szombati versenynapján.
szept. 11
0:21
NS: Torghelle, a Fradi-ölő; Szinte Eb-n a kosarasok – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
szept. 11
0:39
US Open: az új világelső Kerber behúzta a döntőt is (She)
A német Angelique Kerber nyerte meg a 2016-os US Open női egyesének versenyét, miután három szettben legyőzte a cseh Karolína Plískovát.
szept. 11
0:57
Paralimpia 2016: Pap Bianka ezüstérmes 100 méter háton! (She)
Az S10-es sérültségi kategóriában versenyző Pap Bianka ezüstérmet szerzett 100 méteres hátúszásban a riói paralimpia szombati versenynapján.
szept. 11
1:15
Profi boksz: Brook helytállt, de nem bírt Golovkinnal (She)
Látványos, kifejezetten közönségszórakoztató mérkőzést vívott egymással szombaton késő éjszaka a londoni O2 Arénában a WBC, IBF és IBO középsúlyú világbajnoki öveit kockára tevő Gennagyij Golovkin, és a váltósúlyból fellépő, ott IBF vb-övet szerző Kell Brook.
szept. 11
7:48
Paralimpia 2016: három magyar elődöntős asztaliteniszben (She)
Az S11-es kategóriában címvédő Pálos Péter, valamint Csonka András (S8) és a kerekesszékes Major Endre (S1) is bejutott a legjobb négy közé szombaton a riói paralimpia asztalitenisz tornáján.
szept. 11
8:57
UFC: nagyon megverték a menekülő K–1-bajnokot; kicsinálták a pankrátorsztárt (She)
A világ első számú MMA szervezete, a mérkőzéseit nyolcszög alakú ketrecben rendező UFC szombati, clevelandi gáláján két, más területen, más szervezeteknél sikeres harcos is az oktagonba lépett, de egyiküknek sem termett sok babér.
szept. 11
9:19
Premier League: Százszázalékos maradhat a Chelsea (Agroinform)
A londoni csapat zsinórban negyedik bajnokiján nyerhet, ezúttal a Swansea húzhatja a rövidebbet.
szept. 11
10:09
Férfi kosár: „Kint vagyunk az Eb-n? Csak nem rontjuk el!” (She)
Vojvoda Dávid és Hanga Ádám mellett a négy triplát értékesítő Ferencz Csaba is 18 pontig jutott a magyar férfi kosárlabda-válogatottban szombat este, ő is kulcsembere volt a briteket idegenben Eb-selejtezőn 88–80-ra legyőző, az Európa-bajnoki kvalifikációhoz karnyújtásnyira kerülő csapatnak. Rövid interjú a Nemzeti Sportból.
szept. 11
10:45
Férfi kézi: földrengésre ébredtek a veszprémi játékosok (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Telekom Veszprém szombaton 29–22-re kikapott a Vardar Szkopje otthonában a SEHA-ligában.
szept. 11
10:47
NB III: balhé a nézőkkel, Szűcs Lajoshoz mentőt hívtak (She)
Balhé a Nyírbátor–Rákosmente (1–2) NB III-as labdarúgó-mérkőzésen: a Szabolcs Online beszámolója szerint a nézők és a vendégek kapusedzője, Szűcs Lajos közötti szombati nézeteltérés annyira elfajult, hogy Szűcshöz – az Újpest, a Ferencváros és a Lombard Pápa korábbi háromszoros válogatott kapusához – mentőt kellett hívni.
szept. 11
10:48
US Open: Jól fizet, ha Wawrinka ismét megtréfálja Djokovicsot! (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi döntőjében Novak Djokovics és Stan Wawrinka méri össze a tudását.
szept. 11
11:36
BL: Kassai Viktor francia–angol presztízsmeccset vezet kedden (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája első csoportfordulójának egyik kiemelkedő mérkőzését, a Paris Saint-Germain–Arsenalt.
szept. 11
11:54
NB I: MTK–FTC-t soha nem rendeztek ennyi néző előtt! (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójának nézőszámait összegző cikkünkben már érintettük, hogy a forduló legkisebb látogatottságú mérkőzése az ezúttal Dunaújvárosban megrendezett, örökrangadónak nevezett MTK–FTC (2–1) mérkőzés volt, amelyet 1117-en tekintettek meg a helyszínen. Megvizsgáltuk a párosítás legutóbbi – az MTK pályaválasztása mellett rendezett – meccseit, hasonlóan alacsony látogatottságú…
szept. 11
12:12
Serie A: Donadoni változtatott, ez kedvez Nagy Ádámnak (She)
Az elmúlt játéknap cserebevetése után Nagy Ádám újra tagja a Bologna kezdőcsapatának; az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén a Cagliari az ellenfél.
szept. 11
12:16
NFL: Beindul a meccsdömping, beindul a bukik megkopasztása?! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL első játékhetére.
szept. 11
12:30
Bundesliga: üzenetet kapott Lewandowski és Aubameyang (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) második fordulójában a Bayer Leverkusen 3–1-re legyőzte a Hamburgot. A találkozó hajrájában Joel Pohjanpalo mesterhármast szerzett.
szept. 11
12:48
NB I: így kapott ki a Fradi az örökrangadón – összefoglaló (She)
Az MTK Gera Dániel és Torghelle Sándor találatával verte meg a Ferencvárost a dunaújvárosi örökrangadón. A Debrecen első győzelmét szerezte meg Leonel Pontessel.
szept. 11
13:27
Lengyel foci: Óriási gólt lőtt Nikolics! (Agroinform)
A magyar válogatott támadó ezúttal szabadrúgásból talált be a lengyel bajnokságban.
szept. 11
13:39
MotoGP: Pedrosa nyert, Rossi faragott a hátrányából (She)
A spanyol Dani Pedrosa nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíját, megelőzve a közönségkedvenc Valentino Rossit.
szept. 11
13:41
NB I: A Vasas nem véletlenül vezeti a mezőnyt – Oenning (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulója után néhány edzői véleményt, így például a diósgyőri Horváth Ferenc vagy a ferencvárosi Thomas Doll nyilatkozatát már idéztük, de most lássuk a többi trénert is, hogyan értékelték a látottakat – mestermérlegek!
szept. 11
13:43
Horvátország: Mészáros Lőrinc klubja átírja az erőviszonyokat (She)
A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó NK Osijek kiválóan szerepel a horvát labdarúgó-bajnokságban, és szombaton újra nagyot alakított: hat éve íródó, 103 mérkőzéses sorozatnak vetett véget azzal, hogy 1–0-ra győzött a Dinamo Zagreb vendégeként.
szept. 11
14:15
La Liga: újra nyert a kiscsapat, 36 éve nem rajtolt ilyen jól (She)
A Sporting Gijón 2–1-re legyőzte a Leganést a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 3. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén, és ezzel feljött a tabella harmadik helyére.
szept. 11
14:17
La Liga: C. Ronaldo visszaszólt Xavinak, hamarosan hosszabbít? (She)
Cristiano Ronaldo sérülése már a múlté, az Európa-bajnok labdarúgó szombaton visszatért a pályára. A Real Madrid hazai pályán 5–2-re győzte le az Osasunát a spanyol bajnokság 3. fordulójában. A blancók első gólját Ronaldo szerezte a 6. percben. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ronaldo a szerződéshosszabbításáról szóló pletykákra is reagált, de Xavi múltkori kijelentését is kommentálta.
szept. 11
14:19
FTC: egyáltalán nem boldog a góllal debütáló dél-koreai (She)
A Bayer Leverkusentől kölcsönbe érkező Rju Szung Vu góllal debütált a Ferencvárosban, de a zöld-fehérek így is vereséggel távoztak az MTK elleni dunaújvárosi meccsről (2–1).
szept. 11
14:20
Sportfogadás: Ennyire tuti a Chelsea győzelme? (Agroinform)
A Swansea vendége lesz a hét utolsó napján a Chelsea, a Tippmixpro fogadói pedig esélyt sem adnak a hazaiaknak.
szept. 11
14:33
Serie A: győzött a Bologna, Nagy Ádám nagy tapsot kapott (She)
Nagy Ádám csapata, a Bologna hazai pályán 2–1-re legyőzte a Cagliarit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 11
15:09
NB II: A Kisvárda ellen az összes klub élete meccsét játssza – Gosztonyi (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdához Lengyelországból hazatérő Gosztonyi András a klub honlapjának elmondta, nehéz meccsre számít a SZEOL ellen, mert a Kisvárda ellen minden csapat az élete meccsét játssza.
szept. 11
15:11
Férfi kosár Eb-sel.: Történelmet tudunk írni – Hanga Ádám (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a férfi kosárlabda-válogatott idegenben is legyőzte Nagy-Britanniát, így már csak egy hajszál választja el a csapatot a kontinenstornától. 1999 után juthatunk ki ismét az Európa-bajnokságra.
szept. 11
15:12
Magyar válogatott: Svájc alig favorit a mieink ellen? (Agroinform)
Meglepően kiegyenlített oddsokat publikáltak az első bukik az októberi vb-selejtezőre.
szept. 11
16:03
Bundesliga 2.: Stieberék az utolsó helyre csúsztak (She)
Megyeri Balázs csapata, a Greuther Fürth 1–1-es döntetlent játszott a Düsseldorf vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 4. fordulójának vasárnapi játéknapján, míg Stieber Zoltán (Kaiserslautern) 2–0-s vereségnek volt részese Sandhausenben.
szept. 11
16:05
Rg: ismét a Gazprom a klubvilágbajnok, szép MTK-s szereplés (She)
A papírformának megfelelően ismét az orosz Gazprom sikerével zárult a ritmikus gimnasztikázók nem hivatalos klubvilágbajnokságának számító, Japánban megrendezett AEON-kupa. A Gazprom mögött a fehérorosz Dinamo és az ukrán Gyerjugina-iskola végzett a dobogón, az egyéni versenyt az olimpiai bajnok orosz Margarita Mamun nyerte meg az ötkarikás bronzérmes ukrán Hanna Rizatdinova és a szintén…
szept. 11
16:07
Serie A: labdarúgás? Maximum vízilabda! Félbeszakadt a meccs (She)
A 28. percben félbe kellett szakítani a Genoa–Fiorentina mérkőzést az özönvízszerű esőzés miatt, majd későbbi dátumra kellett halasztani az összecsapást. A Serie A 3. fordulójában rendezett meccsen az első fél órában nem esett gól.
szept. 11
16:39
Kvíz: különös lehet, de ők tényleg egy csapatban játszottak (She)
Legújabb kvízünkben olyan világklasszis labdarúgókat gyűjtöttünk össze, akik valaha egy csapatban játszottak, de nem feltétlenül abban a pillanatban jártak pályájuk csúcsán. Kitalálja, hogy hol van a közös múltjuk?
szept. 11
16:41
NB II: élő eredménykövetés a 8. forduló mérkőzéseiről (She)
A labdarúgó NB II 8. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus a három ponttal mögötte álló Szeged 2011-et fogadja. Otthon lép pályára a ZTE és a Békéscsaba: előbbi a Budaörssel, utóbbi pedig a Sopronnal találkozik. A PAFC Cigándra látogat, míg az előző fordulóban az élről lecsúszó Balmazújváros Mosonmagyaróváron javíthat. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online…
szept. 11
17:00
Horvát foci: Véget ért a hihetetlen, százmeccses széria (Agroinform)
A horvát bajnokcsapat hat éve nem szenvedett vereséget hazai pályán. Egészen szombatig.
szept. 11
17:15
Légiósok: Gyurcsó remek gólt lőtt – vagy mégsem? – videó (She)
A Pogon Szczecin labdarúgója, Gyurcsó Ádám gólt szerzett a Kádár Tamást kezdőként bevető Lech Poznan ellen a lengyel bajnokság 8. fordulójában. A magyar – most már új frizurával bíró – szélső remek egyéni akció után lőtte ki a hosszú alsó sarkot. Érdekesség, hogy a Pogon Szczecin és a bajnokság hivatalos honlapja nem Gyurcsónak adta a gólt, ugyanis a másik oldalon érkező Lukasz Zwolinski még a…
szept. 11
17:17
Ligue 1: beindult a török, dobogón a Metz (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Metz a mesterhármast jegyző Mevlüt Erdinc remeklésével 3–0-ra győzött Nantes-ban.
szept. 11
17:19
Serie A: az özönvíz után jött Totti, és megmentette a Romát (She)
A nagy esőzés elmosta a Genoa–Fiorentina meccset a Serie A 3. fordulójából, míg a Roma–Sampdoria összecsapáson a szünetet követően egy órán keresztül állt a játék, majd a „farkasok” Totti remeklésével fordítottak. A Milan otthon kapott ki, Joe Hart torinói debütálása pont nélkül zárult.
szept. 11
17:33
Bundesliga: több vödör ürülékkel támadtak a Hoffenheim-drukkerekre (She)
A német labdarúgó Bundesliga második fordulója a Mainz–Hoffenheim találkozóval zárul. A vendégcsapatot elkísérő mintegy 400 drukkernek kellemetlen élményben volt része.
szept. 11
17:35
Futócél ob: Tasi Tamás mindkét számot megnyerte (She)
Mindkét egyéni számot, a 30+30 lövést és a 40 vegyest is Tasi Tamás nyerte meg a futócéllövők 50 méteres országos bajnokságán.
szept. 11
17:37
Tömegsport: autóbalesete után 2. lett a budapesti félmaratonin (She)
A férfiaknál és a nőknél is kenyai siker született a vasárnapi 31. Wizz Air Budapest Félmaratonon, melyen Józsa Gábor és Kácser Zita is megvédte országos bajnoki címét.
szept. 11
17:39
NB III: minden fontos esemény a Pécs–FTC-ről itt! (She)
Futballünnepre készülnek Pécsen, ahol NB III-as bajnokin a Ferencváros második csapatát látják vendégül. A találkozóra ugyanis ellátogatnak a zöld-fehér ultrák. A találkozóról és körülményeiről folyamatosan frissülő cikkünkben számolunk be!
szept. 11
17:41
Paralimpia 2016: négy úszónk is bejutott a döntőbe (She)
Az evezős Lőrincz Krisztina a 11. helyen fejezte be a riói paralimpiát, a sportlövő Gurisatti Gyula 18. lett a sportpisztoly vegyes számban. A vasárnapi versenynap délelőttjén hét magyar úszó próbálkozott az előfutamokban, közülük négy jutott az esti döntőbe.
szept. 11
17:51
Bundesliga: kikapott, maradt utolsó helyen a Werder (She)
A német labdarúgó Bundesliga 2. fordulójában is vereséget szenvedett a Werder Bremen: a brémai csapat hazai pályán maradt alul 2–1-re az FC Augsburggal szemben.
szept. 11
18:09
Serie A: Totti 93. perces büntetőjével nyert a Roma a „pólómeccsen” (She)
A Serie A 3. fordulójában egyórás esőszünetet követően a Roma fordított az első félidőt követően még vezető Sampdoria ellen – második félidőre beálló Francesco Totti gólpasszának és 93. perces büntetőjének köszönhetően.
szept. 11
18:27
Videó: Diego Costa remek gólja után elképesztő, mit hagyott ki (She)
A Chelsea Diego Costa remek góljával szerzett vezetést a Swansea City ellen az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A spanyol válogatott a 43. percben megduplázhatta volna csapata és önmaga góljainak a számát, azonban két lépésről nem talált a kapuba.
szept. 11
18:45
Paralimpia: az ütés, amit az ellenfél sem hitt el – videó (She)
Kelly van Zon elképesztő ütésén ámul a sportvilág: a holland asztaliteniszező a török Kubra Korkut elleni meccsén olyan tenyeressel nyert pontot, amelyet ellenfele nem akart elhinni, az egyik operatőr lemaradt róla és később olyan nagy oldalak számoltak be róla, mint a La Gazzetta dello Sport vagy a The Guardian.
szept. 11
18:47
La Liga: a Valencia felállt 0–2-ről, hogy aztán padlót fogjon (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Valencia hazai pályán kikapott 3–2-re a Betistől, így továbbra is pont nélkül áll.
szept. 11
18:49
NB II: ismét Dragóner volt a Szpari hőse, nyert a PAFC és a Csaba (She)
A labdarúgó NB II 8. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus a második félidőre becserélt Dragóner Filip duplájával otthon tartotta a három pontot a Szeged 2011 ellen. A Békéscsaba a Soproni VSE-t győzte le 1–0-ra, a PAFC Márkvárt Dávid utolsó pillanatban szerzett góljával nyert a sereghajtó Cigánd otthonában. Mosonmagyaróváron és a Dunaújvárosban rendezett Vác–Soroksár összecsapáson a…

Keresés