2016. augusztus 20. szombat

aug. 20
0:09
Rio 2016: birkózásban lett meg Irán harmadik aranyérme (She)
A férfi szabadfogású birkózók 74 kg-os súlycsoportjában az iráni Haszan Jazdani óriási hajrával legyőzte az orosz Aniuar Gedujevet a döntőben, így két súlyemelésben szerzett olimpiai bajnoki cím után Irán megszerezte harmadik aranyérmét a riói olimpián. A súlycsoportban harmadikként az azeri Jabrayil Hasanov és a török Soner Demirtas zárt.
aug. 20
0:27
Rio 2016: Marozsán a hős, a németeké az olimpiai arany (She)
A riói olimpia női labdarúgótornájának döntőjében a Marozsán Dzseniferrel felálló Németország 2–1-re legyőzte Svédországot, ezzel megszerezte első ötkarikás aranyérmét. A németek első gólját a magyar származású középpályás szerezte, aki a második találatban is főszerepet játszott.
aug. 20
0:31
Kosár: a férfiválogatott simán kikapott a portugáloktól (She)
Az Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott 80–56-ra kikapott a házigazda portugál csapattól a setubali felkészülési tornán.
aug. 20
1:03
La Liga: az Arsenal volt játékosa mentett pontot az újoncnak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) szezonnyitó mérkőzésén az újonc Osasuna 1–1-es döntetlent harcolt ki a Málaga otthonában. A pamplonai csapat a 85. percben az Arsenal korábbi játékosa, Fran Mérida találatával egyenlített. A Deportivo La Coruna vert helyzetből felállva verte meg az Eibart.
aug. 20
1:36
Rio 2016: két magyar is bekerült a női pólósok álomcsapatába (She)
A negyedik helyezett magyar válogatott játékosai közül Keszthelyi Rita és Bujka Barbara is bekerült a női vízilabdatorna álomcsapatába a Rio de Janeiró-i olimpián.
aug. 20
1:54
Rio 2016: tükörsima győzelemmel döntőben a szerb kosarasok (She)
A riói olimpia kosárlabdatornájának második elődöntőjében Szerbia könnyedén, 87–61-re legyőzte Ausztráliát, így bejutott a fináléba, melyben a Spanyolországot búcsúztató Egyesült Államok lesz az ellenfele.
aug. 20
2:12
Rio 2016: fenékvillantás vagy pompa? Dehogy! – olimpia akkor és most – képek (She)
Az amerikai internetes oldal, a Buzzfeed 24 képen összehasonlította, hogy milyen változásokon ment keresztül az olimpiai körítés, illetve néhány sportág az 1986-os athéni játékoktól kezdve a riói ötkarikás játékokig.
aug. 20
3:06
Átigazolás: a PL-ben folytatja a Juventus középpályása (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Juventus argentin válogatott támadó középpályását, Roberto Pereyrát.
aug. 20
3:10
Rio 2016: olimpiai csúccsal kenyai siker 5000 méteren (She)
A kenyai Vivian Cheruiyot óriási hajrával, olimpiai rekordot futva megnyerte a női 5000 méteres síkfutás fináléját a riói olimpián. Mögötte honfitársa Hellen Onsando Obiri és az etióp Almaz Ayana végzett.
aug. 20
3:39
Olimpia 2024: Budapest a megfelelő város az olimpiára – Orbán V. (She)
Orbán Viktor miniszterelnök szerint Budapest a megfelelő város, megfelelő koncepcióval, a megfelelő időben ahhoz, hogy 2024-ben házigazdája egyen a nyári olimpiának.
aug. 20
3:43
Rio 2016: a dánok pazar meccsen verték meg a lengyeleket (She)
A riói olimpia férfi kézilabdatornájának elődöntőjében Dánia elképesztő izgalmak és hosszabbítás után 29–28-ra legyőzte Lengyelországot, ezzel bejutott a fináléba, amelyben a kétszeres címvédő Franciaországgal találkozik. A dánoknál Mikkel Hansen tíz gólt dobott, a lengyel kapuban a Szeged korábbi játékosa, Piotr Wyszomirski 48 százalékos hatékonysággal védett.
aug. 20
4:09
Pars hetedik kalapácsvetésben (Behaviour)
"Szerettem volna nagyobbat dobni, de egyszerűen nem tudtam".
aug. 20
4:15
Rio 2016: görög aranyérem női rúdugrásban (She)
A riói olimpia női rúdugrásának döntőjét a görög Ekaterini Sztefanidi nyerte meg 4.85 méteres teljesítménnyel. Mögötte az amerikai Sandi Morris és az új-zélandi Eliza McCartney végzett.
aug. 20
4:51
Videó: Pogbának különleges VIP-vendége volt, ment a poénkodás (She)
Különleges vendége volt a Manchester United labdarúgójának, Paul Pogbának a Southampton elleni, 2–0-ra megnyert bajnoki mérkőzést követően. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Houston Rockets klasszisa, James Harden látogatta meg az Old Traffordra 2012 után visszatérő franciát.
aug. 20
5:27
Rio 2016: a brazilok revánsot vettek a címvédőn, megint döntősök (She)
A házigazda Brazília 3:0-ra megverte a címvédő Oroszországot a riói olimpia férfi röplabdatornájának elődöntőjében. A másik ágon Olaszország öt játszmában múlta felül az Egyesült Államokat.
aug. 20
8:24
Légiósok: az olaszok szerint Nagy Ádám alapember lesz (She)
A tuttomercatoweb.com két szezonbeharangozó cikkében is szót ejt Nagy Ádámról, a Bologna új középpályásáról, úgy vélik, alapember lesz új csapatában.
aug. 20
8:24
Riói olimpia: Megállíthatatlanok a kajakos lányaink, jöhet a nyolcadik arany (Agroinform)
Szombat délután két kajak-kenu döntőben leszünk érdekeltek.
aug. 20
8:39
Rio 2016 - Usain Bolt tripla triplája (Behaviour)
Kilencedik olimpiai bajnoki címét gyűjtötte be, és feljött az örökranglista hatodik helyére.
aug. 20
8:41
Rio 2016 - A magyarok szombati programja (Behaviour)
aug. 20
9:15
Rio 2016: szívszaggató bronzmeccs – 10 fotón női pólósaink összetört álma (She)
Mint ismert, a magyar női vízilabda-válogatott elveszítette az Oroszország elleni bronzmérkőzését Rióban, így a negyedik helyen zárta az olimpiai tornát. Különösen fájó, hogy a magyar csapat húsz kísérletből csupán egyetlen ötméterest hibázott el Rióban, de az az érembe került. A Nemzeti Sport fotósa, Szabó Miklós megörökítette a mérkőzés utáni csalódottság pillanatait.
aug. 20
9:17
Rio 2016: szerdán érkezik az aranygép, ide kell menni! (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság arról tájékoztatott, hogy a magyar olimpiai csapat riói hőseit 2016. augusztus 24-én, szerda reggel 9 órakor köszöntik a budapesti Syma-csarnokban.
aug. 20
9:33
Al-Vahda: Dzsudzsák „tündökölt” az első meccsén (She)
Dzsudzsák Balázs debütált új klubjában, az arab emírségekbeli al-Vahdában, csapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte az al-Nahdát.
aug. 20
9:33
Sportfogadás: Behúzzuk-e zsinórban az ötödik hétvégi kombinkat? (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
aug. 20
10:09
Rio 2016: meglepődik, ha megtudja, miből van egy aranyérem (She)
A Yahoo! közzétette, hogy a 2016-os riói olimpián miből készülnek és mennyit érnek az érmek. Az eszmei értékük felbecsülhetetlen, az viszont nemzetenként változik, hogy a dobogóra felálló olimpikonok mekkora pénzjutalmat kapnak érte.
aug. 20
10:45
Premier League: Folytathatja menetelését a Liverpool és a City (Agroinform)
A Vörösök és Guardioláék is idegenben nyerhetnek. A forduló rangadóján az Arsenal a Leicesterhez látogat. PL-előzetes.
aug. 20
11:00
Rio 2016: „Szégyen” – a 13. napon kapták meg a versenyruhát (She)
A BBC értesülései szerint több olyan nigériai atléta is van Rióban, aki csak az olimpia 13. napján kapta meg a szövetségtől a játékokra készült versenyruháját. Mondhatni, volt egy kis csúszás…
aug. 20
11:15
NB I: Hali-játékos volt a legjobb, kiemelkedő FTC-sek és MTK-sok (She)
Négy Ferencváros- és négy MTK-játékos került be az InStat-adatok által összeállított álomcsapatunkba a labdarúgó NB I 6. fordulóját követően. A hétközi találkozók legjobbja a Haladás védője, Stef Wils lett.
aug. 20
11:21
Élő: Kozák Danutáékra figyelünk szombaton - Riói olimpia 15. nap (Agroinform)
Kövesd velünk élő közvetítésünket a 2016-os riói olimpia legfontosabb eseményeiről!
aug. 20
11:33
Rio 2016: magyar játékvezető a férfi vízilabdadöntőben (She)
Molnár Péter személyében magyar játékvezető is közreműködik a riói olimpia férfi vízilabdatornájának esti döntőjében.
aug. 20
11:51
U18: válogatottunk két góllal megverte Szlovákiát (She)
A magyar U18-as válogatott 2–0-ra legyőzte a szlovákokat a csehországi Jezek-tornán, ezzel második helyen végzett csoportjában, és szombaton a nyolccsapatos torna harmadik helyéért lép pályára Japán korosztályos csapata ellen.
aug. 20
11:53
Gyász: elhunyt a Szovjetunió első olimpiai bajnoka (She)
Nyolcvanhét éves korában elhunyt Nyina Ponomarjova korábbi diszkoszvető, aki a Szovjetunió első olimpiai aranyérmét szerezte.
aug. 20
12:09
Haladás: három játékos távozhat Szombathelyről (She)
Fehér Zoltán, Katona Máté és Szasa Popin távozása elé sem gördít akadályt a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás.
aug. 20
12:27
Rio 2016: a mémmé váló súlyemelő hazája elsőként tűnhet el a Földről (She)
A hatodik helyen végzett a férfi 105 kg-os súlyemelők között, Rióban mégis ő a legismertebb és legünnepeltebb karakter a sportágában. A kiribati David Katoatau szórakoztató táncaival hívta fel magára a figyelmet, produkciójából azóta mém is lett. Azonban a csupa mosoly sportolónak nem csak vidámság az élete.
aug. 20
13:03
Rio 2016: Megyek nyaralni, majd készítek egy új bakancslistát – Bolt (She)
A kilencedik olimpiai aranyérmét a 4x100 méteres váltó tagjaként Rióban megnyerő Usain Bolt szerint az újabb elsőséghez már nem kell magyarázat.
aug. 20
13:05
Rio 2016: „Ez a harc fontosabb” – máris elárverezi olimpiai érmét (She)
A riói olimpián férfi diszkoszvetésben második lengyel Piotr Malachowski elárverezi ezüstérmét, hogy segítsen egy beteg kisgyermeknek.
aug. 20
13:18
Játékossors: Puskás Akadémia után olaszországi folytatás (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Frosinonében folytatja pályafutását Vjacseszlav Csurko, aki az előző szezonban tavasszal a Puskás Akadémiában futballozott.
aug. 20
13:27
Riói olimpia: Az ötödik helyért játszik a pólóválogatott (Agroinform)
A görögök ellen védheti meg Londonban megszerzett ötödik helyét a magyar férfi vízilabda-válogatott Rio de Janeiróban.
aug. 20
13:36
PL: Ibra és Pogba interjúja minden, amiről az MU-drukkerek álmodtak (She)
Újra vidám a Manchester United-szurkolók élete, hiszen tökéletesen indult a 2016–2017-es szezon a „vörös ördögök” számára. Nyertek már trófeát, valamint a Premier League első két fordulójában hat pontot gyűjtöttek. Ibra szárnyal, és bemutatkozott a nagy visszatérő, Paul Pogba. A két sztár közösen adott interjút a mérkőzés után.
aug. 20
13:45
Tenisz: Soha nem látott magasságokban Babos Tímea (Agroinform)
A magyar teniszező hétfőtől a világranglista 33. helyén áll majd, ami új karriercsúcsot jelent.
aug. 20
14:22
La Liga: Kiütéses győzelemmel nyithat a Barcelona (Agroinform)
Bár számos hiányzója lesz a címvédőnek, a Betisnek nem sok sansza lesz a Camp Nou-ban szombat este.
aug. 20
14:30
Rio 2016: 4. helyen végzett a Vasbányai, Mike páros (She)
A Vasbányai Henrik, Mike Róbert duó a 4. helyen végzett a riói olimpián a férfi kenukettesek 1000 méteres döntőjében.
aug. 20
14:48
PL: különleges csíkozású pályával várja a bajnok az Arsenalt (She)
Szombat este lejátssza első hazai meccsét a címvédő Leicester City az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2016–2017-es szezonjában. A pályát előkészítő személyzet különösen ihletett állapotban vágta le a füvet az Arsenal elleni meccs előtt.
aug. 20
15:39
PL: Agüero és Nolito is duplázott, a City simán nyert Stoke-ban (She)
A Premier League második fordulójában a Manchester City Sergio Agüero duplájával vezetést szerzett, később kapott egy kérdéses büntetőgólt, de a meccs végén a csereként beálló Nolito megszerezte első, majd második gólját is a Man. City színeiben, így csapata 4–1-es sikert ért el a Stoke City ellen.
aug. 20
15:41
Rio 2016: nem sikerült a bravúr Verébnek Szadulajev ellen (She)
Veréb István kikapott az orosz Abdulrasid Szadulajevtől a szabadfogásúak 86 kg-os súlycsoportjának nyolcaddöntőjében.
aug. 20
15:51
Serie A: Paprikás hangulatú rangadóval kezdődik a szezon (Agroinform)
Az 1. forduló derbijén két nagy rivális, a Juventus és a Fiorentina csap össze Torinóban.
aug. 20
15:57
PL: Watford–Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában a Chelsea a Watfordhoz látogat. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 20
16:09
Riói olimpia: Leiskolázták a világot a magyarok (Agroinform)
Megvédte Rióban olimpiai bajnoki címét a magyar női 500 méteres kajaknégyes.
aug. 20
17:03
Riói olimpia: Ezt a szégyent már nem élné túl a brazil futball (Agroinform)
Hiába nem mondható nívós sorozatnak a labdarúgás az olimpián, a brazilok számára ez lesz a DÖNTŐ.
aug. 20
17:09
Német Kupa: Stieber pazar gólt lőtt, de csapata kiesett (She)
Stieber Zoltán gólt szerzett a Kaiserslauternben a labdarúgó Német Kupa első fordulójában a harmadosztályú Hallescher FC ellen. Hiába, mert a hallei együttes 3–3-as rendes játékidő után 4–3-ra nyert, így a magyar támadó másodosztályú együttese kiesett.
aug. 20
17:45
Rio 2016: Veréb István vigaszágon folytathatja (She)
Veréb István a vigaszágon folytathatja annak köszönhetően, hogy az orosz Abdulrasid Szadulajev bejutott a döntőbe a szabadfogásúak 86 kg-os súlycsoportjában.

Keresés