2016. augusztus 22. hétfő

aug. 22
0:03
Tenisz: Cilic legyőzte Murrayt a cincinnati döntőben (She)
Marin Cilic 6:4, 7:5-re legyőzte Andy Murrayt a cincinnati kemény pályás tenisztorna férfi döntőjében.
aug. 22
0:19
La Liga: a 92. percben még 0–0 volt, az Atlético mégis 1–1-et játszott az újonccal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) nyitó fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén az Atlético Madrid 1–1-es döntetlent játszott az újonc Alavésszel úgy, hogy a 92. percben még 0–0 volt az állás.
aug. 22
0:36
Rio 2016: ritka elismerést kaptak az egymáson segítő futók (She)
A riói ötkarikás játékok talán legmeghatóbb és legsportszerűbb pillanatát élhették át azok, akik élőben követték az 5000 méteres versenyt a női hosszútávfutóknál. Az amerikai Abbey D’Agostino kisegítette Nikki Hamblint, majd az új-zélandi is így tett pár méter múlva, miután újra elindultak.
aug. 22
0:40
Hétfői sportműsor: pályán a Valencia, képernyőn a Dortmund (She)
Két mérkőzés maradt hétfőre a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójából, a Celta Vigo a Leganést, a Valencia a Las Palmast fogadja. A Német Kupa első fordulójában a Borussia Dortmund az Eintracht Trier vendége lesz, ezt a mérkőzést láthatjuk is a tévében. A Vuelta a harmadik szakasszal folytatódik.
aug. 22
6:48
Rio 2016: Kozák Danuta szelfije, amiről sokan csak álmodoznak (She)
Kozák Danuta elképesztő olimpián van túl, a magyar kajakos háromszor is a dobogó tetejére állhatott Rióban, most pedig elkészítette a képet, amiről a legtöbb sportoló csak álmodozik.
aug. 22
7:24
Rio 2016: a nagyszülők elsírták magukat az unoka győzelmekor – videó (She)
Rióban Kyle Chalmers nyerte meg a férfiak 100 méteres gyorsúszó számát. A mindössze 18 éves ausztrál bajnok döntőjét a tévé előtt izgulta végig a nagymamája és a nagypapája. Bizony, a végén egyetlen szem sem maradt szárazon.
aug. 22
7:42
Női kézi: 29 évesen visszavonul a friss olimpiai bajnok (She)
Az orosz női kézilabda-válogatottal a riói olimpiát megnyerő orosz Irina Bliznova bejelentette, hogy 29 évesen felhagy a profi sporttal.
aug. 22
8:00
Rio 2016: Super Mario, Hosszú kalapja, Gyurta a színpadon – képek, videó (She)
Magyar idő szerint hétfő hajnalban befejeződtek a 31. nyári olimpiai játékok Rióban. A mesébe illő záróünnepségen Hosszú Katinka vitte a magyar csapat zászlóját, Gyurta Dániel, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságába beválasztott olimpiai bajnok úszó is színpadra lépett, a lángot mesterséges esővel oltották el, de a 2020-as olimpia miniszterelnöke, a japán Abe Sinzo is adott a…
aug. 22
8:51
NB I: Pontes kiakadt; Doll csalódott, ez neki teljesen új (She)
Öt mérkőzést rendeztek meg a labdarúgó NB I 7. fordulójában vasárnap. Íme, a vezetőedzők értékelése!
aug. 22
8:53
Rio 2016: Neymar csapkodva, ordítva kiakadt a szurkolóra – videó (She)
A brazil labdarúgó-válogatott Neymar hathatós közreműködésével megnyerte a riói olimpiát. A Barcelona támadója önfeledt ünneplésbe kezdett a németek ellen győztes finálé után, azonban egy szurkoló beszólt neki. Neymarnak sem kellett több, dühöngve visszaszólt a drukkernek.
aug. 22
9:06
Heti műsor: Kialakul a BL- és az EL-főtábla mezőnye (Agroinform)
Tetőfokára hág az izgalom a BL-ben és az EL-ben, temérdek bajnoki a hétvégén, Dárdaiék is elkezdik. Heti előzetes.
aug. 22
9:09
FTC: Itthon nagy divat, hogy bűnbakot keressünk, és folyjon a vér… – Orosz (She)
A Ferencváros a vártnál hamarabb elbúcsúzott az európai kupaporondtól, és címvédőként egyelőre a bajnokságban sem menetel. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint nem az a megoldás, hogy edzőt váltanak, a fejekben kell rendet tenni.
aug. 22
9:45
Rio 2016: az Egyesült Államok simán vezet, Magyarország a 8. – örök-éremtáblázat (She)
Véget ért a riói olimpia, ennek kapcsán pedig megvizsgáltuk, hogyan fest a nyári olimpiák örök-éremtáblázata. Nem meglepő módon óriási fölénnyel vezet az Egyesült Államok csapata, a tengerentúliak több aranyat nyertek, mint ahány érme van a második helyen állónak – igaz, a rangsor külön kategorizálja Szovjetuniót és Oroszországot, utóbbi ezen a néven a 11. helyen áll.
aug. 22
10:03
Rio 2016: a rangsor, amelyben Magyarország ötödik lett (She)
Hány sportolóra jutott egy aranyérem Rióban? A magyar delegációban nagyjából 19-20-ra – ezzel az eredményességgel az ötödik helyet foglaljuk el ama országok között, amelyek száznál több sportolót neveztek a 2016-os játékokra, és nyertek legalább egy aranyérmet.
aug. 22
10:05
Válogatott: az újpesti védőt is meghívta Storck Telkibe (She)
Az NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján adta hírül, hogy Kálnoki-Kis Dávid is meghívót kapott Bernd Storcktól a magyar labdarúgó-válogatott ma kezdődő összetartására Telkibe.
aug. 22
10:15
Sportfogadás: Miért lesz annyi futballista szerencsejáték-függő? (Agroinform)
Több legendás futballista segít társainak kigyógyulni a függőségből. Az átigazolások, a sérülések és a honvágy a fő ok.
aug. 22
10:57
Tenisz: Babos karriercsúcsa a világranglistán (She)
Babos Tímea a várakozásoknak megfelelően a karriercsúcsot jelentő 33. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
aug. 22
10:59
Rio 2016: egy kisfiú virtuálisan „megkínozta” Usain Boltot (She)
Szegény Usain Bolt! A népszerűségnek bizony ára van! A kilencszeres olimpiai bajnok jamaicai sprinter „számítógépes változata” kemény tortúrát „él át” egy kisfiú miatt…
aug. 22
11:01
Rio 2016: a top 14-ben két kategóriában sincs párja a magyaroknak! (She)
A riói olimpiát nagyszerű teljesítménnyel, 8 aranyat, 3 ezüstöt és 4 bronzot szerezve az éremtáblázat 12. helyén fejezte be a magyar küldöttség, ezúttal pedig azt vizsgáltuk meg, hogy a GDP és a lakosság függvényében hogyan teljesítettünk az éremtábla top 15 többi helyezettjével és a szomszédos országokkal szemben. Elöljáróban annyit, hogy kifejezetten jól!
aug. 22
11:03
Arsenal: Portugáliában folytatja a támadó – hivatalos (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting CP hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy szezonra kölcsönvette Joel Campbellt az Arsenaltól.
aug. 22
11:09
NB I: Több csapatnak is jól jön majd a szünet (Agroinform)
A Ferencvárosnál a helyzetek kihasználását, a Debrecennél pedig a védekezést kell gyakorolni a szünet alatt.
aug. 22
11:51
Rio 2016: 110 pontot gyűjtöttünk, kevesebbet, mint négy éve (She)
Véget ért a Rio de Janeiró-i nyári olimpia, az éremtáblázat mellett a pontverseny is véglegesnek tekinthető. A mieink 110 pontot gyűjtöttek, ezzel a 16. helyen zártak, vagyis négy pozícióval hátrébb, mint az éremtáblázatban.
aug. 22
11:53
Barca: ki lesz a következő? Neymarék is szőkék lettek! (She)
Lionel Messi után az olimpiai bajnok Neymar és Rafinha is szőkére festette a haját a Barcelona labdarúgócsapatának játékosai közül.
aug. 22
12:09
NB I: a magyar futball ígérete „eltűnt” Ázsiában – „Nem úgy alakult, ahogy elterveztem” (She)
A több korosztályban is utánpótlás-válogatott, a magyar futball egyik ígéretének számító Csiki Norbert januárban eltűnt a magyar szurkolók szeme elől, ugyanis Ázsiába, a thaiföldi Sisakethez igazolt. Félévnyi légióskodás után azonban visszatért NB I-be, az újonc Gyirmótot erősíti, amelynél Bernd Storck figyelmét is felhívta magára, hiszen meghívót kapott a válogatott ma kezdődő…
aug. 22
12:11
Heti program: a csoportkört sorsolják a BL-ben és az El-ben (She)
Miután pénteken kisorsolják a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportjait, augusztus utolsó hétvégéjén már teljes nagyüzem lesz az európai topbajnokságokban. A nagyok közül utolsóként a Bundesligában is elrajtol a szezon, vasárnap két magyar érdekeltségű meccset közvetít az Eurosport2, a Dárdai Pál vezette Hertha a Freiburgot fogadja, a Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheim a Gulácsi Pétert és…
aug. 22
12:45
Rio 2016: Nem vagyunk boldogok, de emelt fővel mehetünk haza – Benedek (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott egyetlen csapatként a rendes játékidőben nem szenvedett vereséget az olimpiai tornán, a Montenegró elleni ötöspárbajt követően mégsem játszhatott éremért. Két győzelemmel Benedek Tibor csapata megszerezte az ötödik helyet – a szövetségi kapitány szerint a csapatjáték rendben volt, nüánszok döntöttek, elképzelhető, hogy fejben kell még erősödni.
aug. 22
12:47
Rio 2016: az éremtábla, amelyen Nigéria rajta van, de Magyarország nincs (She)
A riói olimpia alatt múlt héten már jelentkeztünk egy összefoglalóval a csapatsportágak hétvégi döntőit megelőzően, most pedig már mérleget is vonhatunk. Minden csapatsportág összes kiosztott érme alapján – beleértve ebbe a röplabda mindkét ágát, vagyis a strandröplabdát is – összeálló éremtáblán Brazília némi meglepetésre megelőzte az Egyesült Államokat. A 22 országot számláló tabellán…
aug. 22
12:49
Rio 2016: hazatérhetnek az őrizetbe vett ausztrál sportolók (She)
Visszakapta útlevelét vasárnap, így hazautazhat az a kilenc ausztrál sportoló, akiknek úti okmányát pénteken vonták be a riói olimpián – közölte az Ausztrál Olimpiai Bizottság.
aug. 22
12:51
Kamion Eb: látványos „konvoj” és luxusautók Budapesten (She)
Versenykamionok és luxus sportautók vonulnak fel csütörtökön Budapest belvárosában a kamion Európa-bajnokság mogyoródi versenyhétvégéje előtt.
aug. 22
12:57
Tipp: Hanyatlás vár a csodabajnokra (Agroinform)
Merész tipp ugyan, de én hatalmas visszaesést várok a Leicester City csapatától az idei bajnokságban.
aug. 22
13:03
Serie A: micsoda debütálás – Nagy Ádám a meccs embere! (She)
A tekintélyes La Gazzetta dello Sport olasz szaklaptól Nagy Ádám kapta a legmagasabb osztályzatot a vasárnapi Bologna–Crotone bajnoki mérkőzésen. A magyar válogatott középpályás teljesítményét hetesre értékelte a milánói újság.
aug. 22
13:05
Rio 2016: állami kitüntetést kaptak a Fidzsi-szigeteki rögbisek – videó (She)
A Fidzsi-szigetek rögbicsapatának tagjai állami kitüntetésben részesültek hétfőn, annak tiszteletére, hogy aranyérmet nyertek a riói olimpián.
aug. 22
13:07
Rio 2016: Pelé ezt üzente Neymaréknak a döntő után (She)
A leghíresebb brazil sportoló, Pelé Twitteren köszönte meg a riói olimpia szervezőinek és Neymarnak az ötkarikás játékokat.
aug. 22
13:51
Tenisz: Hatalmasat lépett előre Babos, Serena maradt világelső (Agroinform)
Babos Tímea a várakozásoknak megfelelően a karriercsúcsot jelentő 33. helyen áll a női teniszezők világranglistáján.
aug. 22
13:57
Rio 2016: 10 szépség, akibe az olimpián lett szerelmes a világ! – képek (She)
Hajnalban hivatalosan is véget ért az olimpia a záróünnepséggel, ideje hát visszaemlékezni a legszebb pillanatokra. És mikor a legszebbekről beszélünk, komolyan is gondoljuk! Íme, 10 olimpikon, akik a közösségi oldalak és a Reddit hozzászólóinak véleménye alapján a legjobban tündököltek az ötkarikás játékokon.
aug. 22
13:59
Európa-liga: Kassai az MTK kiejtőjének visszavágóján fúj (She)
Kassai Viktor vezeti a Maribor–Qabala mérkőzést az Európa-liga playoffkörének visszavágóján.
aug. 22
14:17
Légiósok: Nagy Ádámnak kevés hiányzott a gólhoz – videó (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bologna labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte az újonc Crotonét az olasz élvonalbeli bajnokság 1. fordulójában. A bolognaiaknál kezdőként lépett pályára Nagy Ádám, aki kiválóan futballozott, sokat passzolt, helyzetbe is került, és csak a kapus bravúrja miatt nem szerzett gólt. Teljesítményét látva a tekintélyes olasz sportnapilap, a La Gazetta dello Sport nem véletlenül adott…
aug. 22
14:19
Úszás: Hosszú Katinka a Sport Tv-re költözik (She)
A Sport Tv újabb, nagy érdeklődéssel kísért versengés közvetítési jogát szerezte meg több évre: kizárólagosan közvetíti az úszó világkupa-sorozatot. Hosszú Katinka 2012 óta minden évben megszerezte az összetett elsőséget. Immár háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk kirobbanó formában várja a franciaországi rajtot – vajon sikerül az ötödik összetett elsőség megszerzése is? Úszóink ezen a…
aug. 22
14:21
Olimpia 2024: Amerika-ellenes hangulat a NOB-ban (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) berkein belül kezdődő Amerika-ellenes hangulatot lehet érzékelni, s ennek akár a 2024-es Los Angeles-i pályázat is áldozatul eshet – vélik bizonyos NOB-tagok.
aug. 22
14:33
Jégkorong: Kanadában folytatja a Fehérvár vezetőedzője (She)
Szerződést bont Tyler Dietrich vezetőedzővel az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.
aug. 22
14:45
Riói olimpia: Amikor a gátlástalanság a csúcsra vezet (Agroinform)
A cél szentesíti az eszközt, így a bunda is belefér. Úgyis csak a győztesekre emlékeznek.
aug. 22
15:19
Légiósok: Felemás hétvégét zártak a magyarok (Agroinform)
A Gazzetta dello Sport a legjobb bolognainak látta Nagy Ádámot, Stieber gólt szerzett, Nikolics a keretbe sem fért be.
aug. 22
15:27
Tokió 2020: ön szerint hogyan szerepelnek majd a mieink? (She)
Ön szerint hogyan szerepel majd a magyar sport a 2020-as tokiói olimpián?
aug. 22
15:29
Rio 2016: „Hansen emberfeletti”; „Két oka van a vereségnek” (She)
A riói olimpia férfi kézilabdatornájának vasárnapi döntőjében Dánia 28–26-ra legyőzte a kétszeres címvédő Franciaországot, ezzel megszerezte az első ötkarikás aranyérmét. A francia sajtóorgánumok főképp abban látják a vereség okát, hogy Nikola Karabaticék nem tudták hatástalanítani a dánok első számú klasszisát, Mikkel Hansent, aki nyolc gólt dobott a mérkőzésen.
aug. 22
15:45
Arsenal: a Valencia eladja Mustafit – de csak 50 millióért (She)
Nem kapott jó hírt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal a Valenciától Shkodran Mustafi ügyében: a spanyol csapat csak akkor hajlandó megválni német védőjétől, ha az „ágyúsok" kifizetik a 43 millió fontos, mintegy 50 millió eurós kivásárlási árat.
aug. 22
15:47
Rio 2016: akkora harc folyik érte, mint az aranyért – ez az olimpia legkeresettebb tárgya (She)
Vasárnap délután az Olimpiai Parkban, a hivatalos bolt szinte kifosztva áll, de még mindig hosszú sorok kígyóznak előtte, kint üvölt a szél, fújja az esőt, a felhők rajta ülnek a környező hegyeken. A hatalmas központi téren eluralkodik a fesztiválhangulat a förtelmes idő ellenére: lassan, de biztosan mindenki vidámra issza magát. Az ok különös.
aug. 22
15:49
Rio 2016: „Néhány sportágnak önkritikát kell gyakorolnia” (She)
Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sportigazgatója azt mondta, néhány sportágnak, szövetségnek és egyesületnek érdemes lesz önkritikát gyakorolnia a Rio de Janeiró-i ötkarikás játékokat követően.
aug. 22
15:54
Sportfogadás: Nagy csapda lehet a hétfői nap tutija (Agroinform)
A spanyol bajnokság első fordulójának hétfői mérkőzésén a Valencia a Las Palmast fogadja.
aug. 22
16:03
Atlético Madrid: Premier League? Miért ne? – Griezmann (She)
Antoine Griezmann, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid támadója nyitott lenne egy angliai szerződésre.
aug. 22
16:39
MU: már a BL-ben is játszott, de most kölcsönbe elengedték (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United egy idényre kölcsönadta Cameron Borthwick-Jacksont a másodosztályú Wolverhamptonnak.

Keresés