2016. augusztus 5. péntek

aug. 5
0:24
El: Akik azt hitték, a BL-ben a helyünk, azok… – Dárdai (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC idegenben 3–1-re kikapott a Bröndbytől az Európa-liga harmadik selejtezőkörében, így 3–2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól. A magyar szakember szűkszavúan, de sokatmondóan értékelt.
aug. 5
0:28
NS: a mi tippünk az olimpiára: 9, 9, 7 – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 5
1:00
Rio 2016: óriási potya gól is kellett az argentin vereséghez (She)
A riói olimpia férfi labdarúgótornáján a D-csoport első fordulójában Portugália 2–0-ra legyőzte Argentínát. Az európai válogatott góljait Goncalo Paciencia és Pite szerezték, igaz, a második találatban vastagon benne volt Gerónimo Rulli, az argentinok kapusa.
aug. 5
1:33
Pénteki sportműsor: megnyitó az olimpián, sorsolás a BL-ben (She)
Magyar idő szerint szombat hajnali egy órától rendezik a riói olimpia megnyitóünnepségét, az eseményt az M4 Sport élőben közvetíti. A Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában 12, illetve 13 órától kisorsolják a negyedik selejtezőkör párosítását. Az esti órákban képernyőre kerül egy Olasz Kupa-mérkőzés, valamint a Borussia Dortmund felkészülési meccse is. Íme, a mai sportműsor!
aug. 5
6:21
Élő: Riói olimpia - 0. nap (Agroinform)
Kövesd velünk élő közvetítésünket a 2016-os riói olimpia legfontosabb eseményeiről!
aug. 5
7:12
Rio 2016: 5–4-es meccsen nigériai mesternégyes; 8 dél-koreai gól (She)
A portugál Feirense nigériai labdarúgója, Oghenekaro Etebo négy gólt szerzett – egyet büntetőből – a Japán ellen 5–4-re megnyert meccsen a riói olimpia csoportkörének első fordulójában. Dél-Korea a kihagyott büntető ellenére is nyolcat vágott Fidzsi-szigeteknek. Utóbbi a 62. perc elejéig csupán egygólos hátárnyban volt, a 63. perc végére viszont már négygólosban.
aug. 5
8:06
Edzősors: a paksi sikeredző a megyei bajnokságban dolgozhat (She)
A Nógrád megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Balassagyarmat labdarúgócsapatának vezetőedzője lett Kis Károly – értesült a Nemzeti Sport Online.
aug. 5
8:24
DVTK: Elek Ákost három klub is hívja – Izraelbe (She)
Lehet, hamarosan új védekező középpályás után kell néznie a Diósgyőrnek. Persze nem meglepő, hogy a klub legértékesebb és legjobb játékosát, a negyvenszeres válogatott Elek Ákost külföldre csábítják – a legintenzívebben Izraelből érdeklődnek.
aug. 5
8:42
Légiósok: Stieber a Lauternben folytatná, de… (She)
Németországi sajtóhírek szerint Stieber Zoltán, a Hamburg magyar válogatott labdarúgója a Bundesliga 2.-es Kaiserslauternnél szeretné folytatni pályafutását – és az FCK is szerződtetné a játékost. Van azonban egy bökkenő...
aug. 5
8:44
Paks: két játékost a második csapathoz irányítottak (She)
Az élvonalbeli Paksi FC két játékosát is a második kerethez irányította.
aug. 5
8:45
Vélemény: Csak egy csapatunkra lehetünk büszkék - bizonyítványosztás (Agroinform)
Az idei nemzetközi kupaszereplés még a korábbiakat is alulmúlta. Teljes nihil, teljes csőd.
aug. 5
8:46
Rio 2016: újabb magyar sportolók érkeztek meg sikeresen (She)
Tizenöt sportolóval a fedélzeten újabb magyar delegáció landolt sikeresen Rióban helyi idő szerint este nyolc órakor – számolt be róla a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja.
aug. 5
9:00
FTC: Hova menjek? Izraelbe? – Böde Dániel (She)
Böde Dániel, a Ferencváros válogatott támadója saját bevallása szerint nehezen teszi túl magát a BL-búcsún. Az érzés hasonló, mint egy évvel ezelőtt. Akkor a Zeljeznicar, most a Partizani ejtette ki a nemzetközi kupából az előzetesen esélyesebbnek vélt zöld-fehéreket.
aug. 5
9:02
Női labdarúgás: újabb MTK-játékos szerződött külföldre (She)
Újabb játékos folytatja külföldön pályafutását az MTK Hungária női NB I-es csapatából.
aug. 5
9:04
Válogatott: Storck gálameccsen búcsúztatná el Királyékat (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is szót ejtett a nemzeti csapat két visszavonulójáról, Király Gáborról és Juhász Rolandról.
aug. 5
9:18
Rio 2016: ha túlsúlyos is, itt biztosan kényelmesen ülhet – kép (She)
Nemrég a Nemzeti Sport helyszíni tudósítói bemutatták a riói Olimpiai Uszodát, és megjegyezték, hogy a lelátón található egyik hely miatt biztosan lesz felháborodás, ugyanis egy tartóoszlop és a korlátok miatt a medence csak alig látható. A szervezők és a kivitelezők azonban ettől a bakitól eltekintve odafigyelnek a szurkolókra. Több nézőtéren is speciálisan kialakított helyen ülhetnek a vakvezető…
aug. 5
9:36
Rio 2016: Berki megható üzenete az olimpikonoknak – kép (She)
Berki Krisztián, a riói olimpiáról lemaradó, londoni aranyérmes magyar tornász Facebook-oldalán emlékezett meg egy fontos dátumról, valamint üzent a Brazíliában készülő honfitársainak.
aug. 5
9:36
Tenisz: Magyar-román harc Rió előtt (Agroinform)
A florianópolisi tenisztorna döntőjében Babos Tímea és Irina Begu küzd meg a trófeáért.
aug. 5
9:54
Légiósok: Dzsudzsák nélkül, már otthon edzett a Bursaspor (She)
Az ausztriai edzőtábort és a háromnapos pihenőt követően ismét Törökországban készül a szezonra a Bursaspor labdarúgócsapata. A hazatérés utáni első, csütörtök esti, másfél órás edzésen nem vett részt Dzsudzsák Balázs.
aug. 5
10:12
Rio 2016: tízkor még hatvanan, fél tizenkettőkor már csak Hosszú – képek (She)
A legtöbb olimpiai helyszín este tízkor már nem üzemel teljes gőzzel – nem így az Olimpiai Uszoda, amelyben ekkor csúcsforgalom van. Tizenegy után jócskán megritkul a tömeg, hogy aztán a végén egy, csak egy magyar, Hosszú Katinka maradjon a vízben – no meg edző-férje, Shane Tusup a parton.
aug. 5
10:30
Everton: Besicnek hat hónapba került Rooney gálameccse (She)
Bosnyák sajtóhírek szerint súlyos sérülést szenvedett Muhamed Besic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplőp Everton középpályása – egy gálamérkőzésen.
aug. 5
10:48
Championship: Mindenki a Szarkák ellen - szezonbeharangozó (Agroinform)
Minden idők legsimább bajnoksága lehet, ami a bajnokcsapatot illeti, ám a harmadik feljutó pozícióért nagy harc lehet.
aug. 5
11:06
La Liga: argentin védővel pótolja a Sevilla Cokét (She)
Az argentin Gabriel Mercado három évre az Európa-liga-győztes Sevilla labdarúgócsapatához igazolt.
aug. 5
11:08
Serie A: közel az egyezség Guzmics ügyében – sajtóhír (She)
A corrieredellosport.it információi szerint nagyon közel a megállapodás Guzmics Richárd átigazolásával kapcsolatban. A Wisla Kraków magyar válogatott labdarúgója az olasz élvonalbeli újonc Pescaránál folytathatja a pályafutását.
aug. 5
11:10
BL, El: újabb piros lap a búcsúzó magyar csapatnál – sorozatban a 6. (She)
A Videoton csütörtökön tíz emberrel búcsúzott az Európa-ligától a dán Midtjylland vendégeként (hosszabbítás után 2–1-es összesítéssel jutottak tovább a skandinávok). 2012 óta ez volt a hatodik alkalom a nemzetközi kupákban, hogy a kieső magyar csapatból kiállítottak egy játékost.
aug. 5
11:42
Rio 2016: sokszor látjuk majd, itt az olimpiai himnusz klipje! (She)
A riói olimpia egyik hivatalos „himnusza” Katy Perry Rise című száma lett – a másik itt meghallgatható –, amelyből korábban az NBC már készített egy videót, most pedig, az olimpiai megnyitó előtt közvetlenül megjelent a hivatalos klip is a számhoz. Sokszor fogjuk még látni, annyi biztos!
aug. 5
11:42
Rio 2016: Mit nyerünk az első héten? (Agroinform)
Az úszók viszik majd a prímet az olimpia első hetében, de a páston, a tatamin és a lőállásban is vannak esélyeseink.
aug. 5
11:44
UEFA: csak madridi lehet az idény játékosa (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség három főre szűkítette azt a listát, akik közül kikerülhet az előző idény UEFA Év Játékosa. A három játékosban közös, hogy madridi klubban játszanak: a 2014-es győztes Cristiano Ronaldo, valamint Gareth Bale a BL-címvédő Real, míg a BL-döntős Antoine Griezmann az Atlético futballistája. A nőknél versenyben maradt a tavaly harmadik helyen végző, magyar származású,…
aug. 5
12:15
UEFA: Marozsán két társával küzd az Év Játékosa díjért (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség a férfiak mellett a nőknél is három főre szűkítette azt a listát, akik közül kikerülhet az előző idény UEFA Év Játékosa. Utóbbiak között versenyben maradt a magyar származású, de német válogatott Marozsán Dzsenifer.
aug. 5
12:17
Kép: hát mi ez, ha nem a legszexibb kalapemelés Király előtt?! (She)
A Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadásának állandó szereplője, Emily Ratajkowski Instagramjára posztolt egy képet a minap, amelyen szürke mackónadrágban pózol rajongói legnagyobb örömére. Bár nem írta oda, nem lehet véletlen, hogy pont akkor jön elő ezzel a képpel, mikor Király Gábor lemondja a válogatottságot!
aug. 5
12:18
Bajnokok Ligája: Úgy tűnik, lesz magyar a főtáblán (Agroinform)
Pénteken délben Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája rájátszásának párosításait.
aug. 5
12:33
BL: Nikolicsék ír ellenfelet kaptak; Porto–Roma rangadó a playoffban (She)
Pénteken kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája 4. selejtezőkörének (rájátszás) párosításait. A lengyel Legia Warszawa (Nikolics Nemanja csapata) az ír Dundalkkal csap össze, míg a mezőny nagyágyúja, a Manchester City a román Steaua Bucuresti otthonában kezd. A rájátszás csúcspárharca a Porto–Roma lesz.
aug. 5
12:51
Rio 2016: Harcsa Zoltán riválisa doppingolt, kizárták (She)
Pozitív eredménye lett Michael O'Reilly ír ökölvívó doppingmintájának, így a Harcsa Zoltánnal azonos, 75 kilogrammos súlycsoportban érdekelt világbajnoki bronzérmes sportoló nem léphet szorítóba a riói olimpián.
aug. 5
12:53
Norvégia: visszavonult a 91-szeres válogatott játékos (She)
Bejelentette visszavonulását Brede Hangeland, a norvég labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya.
aug. 5
12:54
Riói olimpia: Közel félszáz évvel ezelőtt látott csodára készül a gyorsúszó királylány (Agroinform)
Az amerikai tini, Katie Ledecky tarolhat a hosszabb távú gyorsúszó számokban.
aug. 5
12:55
Rio 2016: készüljünk az éjszakákra – 10 tuti tipp, ha ébren akar maradni (She)
Nyakunkon az olimpia, a szombat hajnali megnyitóval hivatalosan is megkezdődnek a 2016-os nyári játékok. 200 nemzet csaknem 12 ezer sportolójának folyamatos küzdelme vár ránk – nem kevés éjszakázással. Az olimpia küzdelmei e hét közepétől augusztus 21-ig magyar idő szerint kora délutántól egészen másnap hajnalig tartanak, így az elkötelezett szurkolóknak fel kell készülniük néhány nagyon hosszú…
aug. 5
13:09
Rio 2016: se CR, se James, se Berki – sztárok sora hagyja ki az olimpiát (She)
Szerencsétlen sérülés, sikertelen kvalifikáció, félelem a Zika-vírustól vagy doppingvétség. Főleg ezen okok miatt jó néhány világsztár is kihagyja a pénteken kezdőd riói olimpiát. Az olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport összegyűjtötte az ötkarikás játékok legnagyobb hiányzóit. Egy kicsit kiegészítettük.
aug. 5
13:27
Rio 2016: lencsevégre kaptuk női kézis légiósainkat – galéria (She)
Meglátogattuk a brazil, a norvég és a holland női kézilabda-válogatott edzését Rióban, hogy bemutassuk, hogyan készülnek a magyarországi légiósok. A norvégoknál Kari Aalvik Grimsbö (kint van győri elődje, Katrine Lunde is), Nora Mörk és Heidi Löke egyaránt a Győrhöz tér vissza az ötkarikás játékok után, a házigazdából Alexandra do Nascimento és Bárbara Arenhart Vácra, Eduarda Amorim Győrbe,…
aug. 5
13:29
Tömegsport: elmarad a szombati tóúszás Velencei-tónál (She)
A kedvezőtlen időjárás miatt előbb vasárnapra halasztották, majd törölték a szombatra kiírt 7. K&H mozdulj! tóúszást és túratriatlon-versenyt a Velencei-tónál.
aug. 5
13:30
Riói olimpia: Nem merünk Djokovics ellen fogadni (Agroinform)
A világelső szerb klasszis toronymagas favoritja az olimpiai aranynak.
aug. 5
13:31
DVSC: távozik Debrecenből a horvát kapus – hivatalos (She)
Távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-től Bozidar Radosevic – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 5
14:03
Rio 2016: elhagyták az olimpiai stadion kulcsát, így jutottak be (She)
Előkerült egy sztori Brazíliából, amit a szervezők nagyon szerettek volna eltitkolni. Maradjunk annyiban: ilyen is csak a riói olimpián történhet meg…
aug. 5
14:05
NB I: itt a 6. és a 7. forduló pontos menetrendje (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette az NB I 6. és 7. fordulójának pontos menetrendjét, amelyet az alábbiakban közlünk.
aug. 5
14:19
NB I: a válogatott miatt változott a 6. és a 7. forduló menetrendje (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága a válogatott érdekében módosította az NB I 6. és 7. fordulójának pontos menetrendjét, amelyet az alábbiakban közlünk.
aug. 5
14:22
Riói olimpia: Ennyi érmet jósol a magyaroknak a Sports Illustrated (Agroinform)
A neves amerikai magazin szerint mindössze öt aranyat nyer a magyar küldöttség Rióban.
aug. 5
14:36
Napoli: újabb lengyel válogatott játékost szerződtettek (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Piotr Zielinskit, az Udinese játékosát.
aug. 5
14:54
Rio 2016: minden versenyen bemutat az úszó az apjának – de miért? (She)
Egy furcsaságra biztosan számíthatunk az úszóversenyek alatt, Santo Condorelli, a Japánban született, az olimpián kanadai színekben induló úszó ugyanis amint a rajtőhöz ér, be fog mutatni a kamerának, jobban mondva, édesapjának. És hogy miért? Hát persze, hogy sztori van mögötte!
aug. 5
15:15
Nemzetközi foci: Tartalékos lehet a Real Madrid a Szuperkupán (Agroinform)
A Sevilla elleni döntőben több játékosa is hiányozhat a Real Madridnak. Köztük Cristiano Ronaldo.
aug. 5
15:30
Gokart: Janecskó idén is futamgyőzelmet szerzett a vb-n (She)
A 2016-os Kart World Championship (KWC – teremgokart-világbajnokság) mezőnye az olasz Martinsicuróban húzott sisakot először július 24-én, a Nemzetek Kupáján, majd 27-31. között az egyéni futamokon. Janecskó Adrián futamgyőztesként és több dobogós helyezéssel zárt.
aug. 5
15:48
PL: a Leicester-tulaj egy kicsit másként, de beváltotta ígéretét (She)
Mint beszámoltunk róla, Vichai Srivaddhanaprabha, az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2015–2016-os szezonját óriási meglepetésre megnyerő Leicester City tulajdonosa minden játékosnak egy-egy Mercedes B-osztály Electric Drive-ot adott volna. Egy Twitterre feltöltött kép szerint ajándék autók érkeztek a „rókák” stadionjához, de teljesen más típusok, mint amilyet a thaiföldi milliárdos…

Keresés