2016. május 17. kedd

máj. 17
0:18
Keddi sportműsor: 15.15-től szurkolhatunk a franciáknak (She)
Kedden 15.15-kor kezdődik a Fehéroroszország–Franciaország mérkőzés a jégkorong-vb-n. A mieink csak akkor maradnak bent, ha a franciák rendes játékidőben nyernek. A Manchester United–Bournemouth mérkőzés pótlásával befejeződik a Premier League 2015–2016-os idénye, Londonban pedig az úszóprogramok második napja következik. Íme, a mai sportműsor.
máj. 17
7:12
NBA: karriercsúcs Currytől, de az OKC nyerte az első meccset (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Nyugati főcsoportdöntőjének első mérkőzésén a Golden State Warriors saját közönsége előtt 108–102-re kikapott az Oklahoma City Thundertől, amely a harmadik negyed elején 14 pontos hátrányból kezdte meg a felzárkózást (61–47). A vendégeknél Russell Westbrook 27, Kevin Durant 26 pontot termelt, míg a hazaiaknál Stephen Curry 26 pontot, és a…
máj. 17
7:14
Tenisz: Gálfi Dalma sikerrel vette az első akadályt Japánban (She)
A világranglista 330. helyén álló Gálfi Dalma két szettben (7:5, 6:4) győzött az amerikai Tori Kinard ellen (462.) a Kuruméban zajló füves pályás tenisztorna első fordulójában, ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé. A magyar versenyző a második körben tajvani, vagy kínai játékossal találkozik. A viadal első kiemeltje a belga An-Sophie Mestach (177.).
máj. 17
7:30
NHL: egyenlített a Pittsburgh, Crosby döntött a ráadásban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság Keleti főcsoportdöntőjének második mérkőzésén a Pittsburgh Penguins saját közönsége előtt hosszabbítás után 3–2-re megverte a Tampa Bay Lightning együttesét, ezzel 1–1-re egyenlített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
máj. 17
8:06
Női futball: a németeké a trófea, ismét a spanyolok ellen (She)
A kilencedik U17-es női Európa-bajnokságot május 4–16. között rendezték meg Fehéroroszországban. A torna döntőjében Németország a gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 3–2-re legyőzte Spanyolországot, ezzel ötödik alkalommal nyerte meg a korosztályos Eb-t.
máj. 17
8:24
Chelsea: így is tud – amikor a rossz fiú Costa mégis angyallá változik (She)
Diego Costa egyszer kijelentette, hogy nem angyal, és hogy nem is akar megváltozni. Ennek ellenére a mostani labdarúgószezon végén igazán jó fiúként viselkedett, amikor a Chelsea díjátadóján minden egyes ifijátékosnak gratulált.
máj. 17
8:24
Meglepetést okozott a forint, de nem sokáig (Behaviour)
Reggel már a hétfői árfolyamánál kissé gyengébben állt a magyar fizetőeszköz.
máj. 17
8:42
Videó: tüdőrákban elhunyt a klasszis teniszező, majd... (She)
Megrázó, de tanulságos reklámot készített az Olasz Onkológiai Szövetség az olasz teniszező, Flavia Pennetta főszereplésével. Az US Open 2015-ös győztese a dohányzás legfőbb veszélyére, a tüdőrákra és annak következményére hívja fel a figyelmet.
máj. 17
8:42
Sastin Marianna: Több hittel készülök (Metropol)
A világbajnok birkózó már teljesen magáénak érzi új súlycsoportját, amelyben jobban ki tudja használni az erejét.
máj. 17
9:00
Felkészülés: Már Afrika legjobbja sem favorit ellenünk (Agroinform)
A Tippmixpro teljesen háromesélyes oddsokat hozott ki a pénteki felkészülési találkozóra.
máj. 17
9:15
Videoton: a román bajnok vinné a gólerős védőt (She)
Sajtóhírek szerint a román élvonalbeli bajnokságban aranyérmet szerző Astra megvásárolná Loic Negót, az NB I-ben második helyen végző Videoton labdarúgóját.
máj. 17
9:15
Ranieri az Év edzője (Metropol)
A nagy meglepetés után nem meglepetés, hogy a Leicester edzője nyerte a címet Angliában.
máj. 17
9:17
Légiósok: Miért ne védenék még a Liverpoolban? – Bogdán (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) utolsó fordulójában, a West Bromwich Albion elleni mérkőzésen (1–1) ismét Bogdán Ádám állt a Liverpool kapujában. A magyar válogatott bő Európa-bajnoki keretéből kimaradó játékos úgy véli, átlagos teljesítményt nyújtott, azt pedig sajnálja, hogy az Eb-felkészülés során nem kap lehetőséget Bernd Storck szövetségi kapitánytól a…
máj. 17
9:33
Kép: a PSG sztárja kés alá feküdt, örömhírrel szolgált (She)
Sikeres beavatkozás! – írta Instagram-oldalán Marco Verratti, a PSG labdarúgója, akit hétfő este lágyéki sérvvel műtöttek meg Dohában.
máj. 17
10:09
Jégkorong-vb: Ha kiesünk, emelt fővel távozunk – Chernomaz (She)
Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint a magyar jégkorong-válogatott minden tőle telhetőt megtett az oroszországi világbajnokságon, de – amint emlékeztetett rá – csak a mai fehérorosz–francia mérkőzésen dől el, hogy ez elég-e a bennmaradáshoz.
máj. 17
10:11
Kép: a lista, amelyen nyolc klub is megelőzi a Real-Barca kettőst (She)
Érdekes listát tett közzé a spanyol labdarúgó-bajnokságról (La Liga) Euan McTear, brit újságíró. A spanyol futball szakértője összehasonlította a klubok bérek szerinti helyezését, a 2015–2016-os szezonban elért bajnoki eredménnyel. Néhány csapatnál meglepő eredmények születtek.
máj. 17
10:27
Taktikai Zóna: Így nyerheti meg a világ egyik legjobb ligáját egy kiscsapat - I. rész (Agroinform)
Aki szerint a szerencsének köszönhető a Leicester City bajnoki címe a PL-ben, hatalmasat téved. Íme, a titok nyitja.
máj. 17
10:45
Barca: Sztoicskov átlépte a határt – megalázó képek a Realról (She)
Hriszto Sztoicskov, az FC Barcelona aranylabdás klublegendája néhány nappal ezelőtt megalázó képeket tett közzé az ősi rivális Real Madridról, egyúttal egyértelmű utalást tett arra, hogy az Atlético Madridnak szurkol a két fővárosi csapat Bajnokok Ligája-döntőjében. A korábbi bolgár kiválóság az egyik fotón megtapossa a Real Madrid mezét, míg a másikon malacokhoz hasonlítja a királyi klub…
máj. 17
10:45
Chernomaz: ha kiesünk, emelt fővel távozunk (Metropol)
Vas Márton bejelentette visszavonulását.
máj. 17
11:21
FTC: a távozó támadó az MLS-ben, Katarban, de Kínában is kiköthet (She)
Néhány hete először a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy az ötszörös belga válogatott Roland Lamah nyáron a szerződése lejártával távozhat a Ferencvárostól. Azóta több forrás is megerősítette a hírt, szerbiai információk szerint a Crvena zvezdánál is szívesen látnák, de úgy tudjuk, a 28 éves futballista nem feltétlenül Belgrádban képzeli el a folytatást.
máj. 17
11:21
Hoki vb: Kevés az esély a bennmaradásra - legalábbis a bukik szerint (Agroinform)
A Fehéroroszország-Franciaország találkozótól függ, hogy a magyar jégkorong-válogatott bennmarad-e az A-csoportban.
máj. 17
11:23
Anglia: „Elmúltak azok az idők, amikor Rooney volt a legjobb” (She)
Alan Shearer, a Newcastle és az angol válogatott korábbi legendája szerint már nem azokat az időket éljük, amikor Wayne Rooney számít az első számú csatárnak a „háromoroszlánosoknál”, de érzése szerint így is helye van a manchesterinek a csapatban.
máj. 17
11:39
Öt légiós csatlakozott a magyar válogatotthoz (Metropol)
Az Eb-re készülő keretből már csak hárman hiányoznak.
máj. 17
11:57
Rio 2016: nyolc cselgáncsozónk áll kvótás helyen (She)
A kvalifikációs sorozat mexikói záróversenye előtti helyzet szerint is nyolc cselgáncsozó képviselhetné Magyarországot augusztusban a riói olimpián.
máj. 17
11:59
Eb 2016: újra az olasz válogatott mellett a világbajnok edző (She)
Technikai igazgatóként segíti az olasz válogatottat nyártól Marcello Lippi, aki 2006-ban szövetségi kapitányként világbajnoki címre vezette a nemzeti együttest.
máj. 17
12:01
Serie A: a Lazio 15 milliót ajánlott az Ajax gólvágójáért (She)
Spanyol lapértesülés szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio hivatalos ajánlatot tett az Ajaxnak Arkadiusz Milikért.
máj. 17
12:15
Anglia: Ranieri ismét tarolt, most a PL-edzőknél lett a legjobb (She)
Az LMA, azaz a Premier League Menedzsereinek Szövetsége egyhangúlag a Leicester Cityt bajnoki elsőségi repítő Claudio Ranierit választotta meg az év edzőjének Angliában.
máj. 17
12:16
Huszonnégy vádlott az egri bundaügyben (Metropol)
Kezdetét vette kedden az S. László és 23 társa ellen vesztegetés bűntette miatt zajló eljárás.
máj. 17
12:33
FTC: Hajnal Tamás hosszabbított – hivatalos (She)
A Ferencváros és Hajnal Tamás mindenben megegyezett egymással, így eldőlt, hogy az 59-szeres válogatott középpályás továbbra is zöld-fehérben folytatja a pályafutását! A hosszabbítás tényét az FTC a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be.
máj. 17
12:33
Átigazolás: Kamu az ajánlat Ibrának (Agroinform)
A játékos ügynöke cáfolta, hogy Zlatannak egyéves szerződést ajánlott a Manchester United.
máj. 17
12:35
Eb 2016: Mata, Torres és Costa sem került be a spanyol keretbe (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a címvédő 25 fős, még nem végleges keretét a 2016-os Európa-bajnokságra.
máj. 17
12:51
Válogatott: alig 4000 eladó jegy van még a pénteki meccsre (She)
Valamivel kevesebb, mint négyezer jegyet árul még a Magyar Labdarúgó-szövetség az Eb előtti utolsó hazai felkészülési mérkőzésre, a pénteki, Elefántcsontpart elleni találkozóra, amelyet a ferencvárosi Groupama Arénában rendeznek meg 18 órától.
máj. 17
12:51
EURO 2016: Hatalmas meglepetések a spanyol keretben (Agroinform)
Diego Costa és Juan Mata sem fért be Vicente del Bosque Eb-re készülő bő keretébe sem.
máj. 17
12:53
Úszó Eb: Cseh László a legjobb idővel döntős 200 vegyesen (She)
Cseh László az első helyen, míg Grátz Benjámin a 13. legjobb idővel jutott be a férfi 200 méteres vegyes úszás középdöntőjébe a londoni Európa-bajnokságon. A második versenynap délelőtti programjából 200 gyorson Kozma Dominik és Bernek Péter, 100 gyorson Verrasztó Evelyn kvalifikálta magát a legjobb tizenhat közé, míg a vegyes csapatok négyszer 100 méteres vegyes váltójában a magyar csapat…
máj. 17
13:09
Úszó Eb: Cseh László a legjobb idővel középdöntős 200 vegyesen – de visszalépett (She)
Cseh László az első helyen jutott be a férfi 200 méteres vegyes úszás középdöntőjébe a londoni Európa-bajnokságon, de a táv megtétele után bejelentette, hogy visszalép. A versenyszám másik magyar indulója, Grátz Benjámin a 13. legjobb idővel jutott tovább. A második versenynap délelőtti programjából 200 gyorson Kozma Dominik és Bernek Péter, 100 gyorson Verrasztó Evelyn kvalifikálta magát a…
máj. 17
13:09
Cseh nagy fölénnyel jutott tovább, de visszalépett (Metropol)
Több magyar úszó is elődöntős az EB-n.
máj. 17
13:11
Roland Garros: sérülés miatt visszalépett a top 10-es svájci (She)
Hátsérülése miatt visszalépett a Francia nemzetközi teniszbajnokságtól a női világranglista nyolcadik helyén álló svájci Belinda Bencic.
máj. 17
13:27
Fogadási csalás: huszonnégy vádlott az egri bundaügyben (She)
Kezdetét vette kedden az S. László és 23 társa ellen vesztegetés bűntette miatt zajló eljárás, vagyis az Eger egykori labdarúgóihoz köthető bundaügy tárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.
máj. 17
13:27
Vizes Eb: Cseh Laci a vb után az Eb-n is érmet nyerhet 50 pillangón (Agroinform)
Öt egyéni számban osztanak érmeket a londoni vizes Eb keddi versenynapján, háromban magyar úszóért is szoríthatunk.
máj. 17
13:45
El: a Videoton és a DVSC kiemelt lesz, az MTK nem (She)
Lassan teljessé válik a labdarúgó Európa-liga 2016–2017-es idényének mezőnye. Megnéztük, a selejtezőben mi várhat a hazánkat képviselő három klubra, a Videotonra, a DVSC-re és az MTK-ra.
máj. 17
13:47
Jégkorong-vb: Szlovákia és Svájc is búcsúzott (She)
Az oroszországi jégkorong-világbajnokság csoportkörének utolsó játéknapján a szlovákok és a svájciak számára a negyeddöntős részvétel volt a cél. Ehhez azonban rendes játékidőben le kellett volna győzniük az Egyesült Államokat, valamint Csehországot. Egyiküknek sem sikerült. A szlovákok legalább túlórában nyertek, a svájciak azonban izgalmas, gólgazdag meccsen kikaptak.
máj. 17
13:49
Bundesliga: a volt Bayern-csatár hosszabbított a Werderrel (She)
Claudio Pizarro, a Werder Bremen történetének legeredményesebb labdarúgója 2017-ig meghosszabbította szerződését – jelentette be kedden a brémai klub.
máj. 17
14:03
PSG: „Cavani szívesen csatlakozna az Atléticóhoz” (She)
A Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germain csatára, Edinson Cavani szívesen csatlakozna az Atlético Madridhoz – állítja az uruguayi honfitársa, Diego Godín.
máj. 17
14:03
Torres, Costa és Mata is kimaradt (Metropol)
Kihirdette Vicente del Bosque az Eb-re utazó keretét.
máj. 17
14:05
Olaszország: Luca Toni a Verona alelnöke lesz (She)
A visszavonuló Luca Toni utolsó klubjának, az olasz labdarúgó-bajnokságból kiesett Veronának az alelnöke lesz.
máj. 17
14:07
Eb 2016: Schweinsteiger és három újonc a német keretben (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 27 fős bő keretét a franciaországi Európa-bajnokságra. A meghívottak között három újonc – Julian Brandt, Julian Weigl és Joshua Kimmich – is helyet kapott, valamint Bastian Schweinsteigernek is meghívót postázott a szakember.
máj. 17
14:18
Kerékpár: rekordszámú induló a Gemenci Nagydíjon (She)
Minden eddiginél többen, százhatvanan állnak rajthoz a Sygnus 42. Gemenci Nagydíj kerékpárversenyen, amelyet május utolsó hétvégéjén rendeznek Szekszárdon és Pakson.
máj. 17
14:54
Liverpool: Bogdán és Mignolet aggódhat, megegyeztek a kapussal? (She)
Egybehangzó német lapértesülések szerint megszületett az egyezség, a Liverpool hamarosan bejelentheti egy kapus érkezését – ezzel Simon Mignolet és Bogdán Ádám is bajba kerülhet.
máj. 17
14:54
Férfi kézilabda: Nem hisznek a szegedi csodában a bukmékerek (Agroinform)
A bukik nem sok esélyt adnak a Tisza-parti alakulatnak a szombati "döntőben".
máj. 17
15:12
Giro d'Italia: Mikel Landa betegség miatt visszalépett (She)
A spanyol Mikel Landa feladta a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyt, miután megbetegedett a keddi, 10. szakasz előtt.

Keresés